Forum Włocławek

jakie było moje zdziwienie gdy zobaczyłem w tv
jakie było moje zdziwienie gdy zobaczyłem w tv włocławskiej że na radnego startuje z WWS SŁAWOMIR K........ JESZCZE NIE TAK DAWNO STAŁ OBOK MNIE W 'POŚREDNIAKU; JAKO BEZROBOTNY .STARE UKŁADY I TE SAME ;MASKI ; KTÓRE RWĄ SIĘ DO KORYTA
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~janek z fabianekWłocławek
Lewe pachołki zajęte ostatnio klikaniem i resetowaniem
Lewe pachołki zajęte ostatnio klikaniem i resetowaniem modemów żeby ich pupilek w sondażu u konkurencji rósł w siłę i doganiał wynikami poparcia demokratę Łukaszenkę. W gazecie lewizna już się udała, prezio ma już lepsze wyniki niż dyktator na Białorusi. Ciekawe tylko czy SMSy i karty SIM szły na koszt miasta, czy na koszt...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Pyta pytaWłocławek
Dlaczego ta Pani na plakacie na Placu Wolności ma piersi na
Dlaczego ta Pani na plakacie na Placu Wolności ma piersi na poziomie pępka?
Komentarzy4
Wyświetleń868
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PIŚWłocławek
Oj będzie teraz rosło to poparcie dla PiS zwłaszcza po
Oj będzie teraz rosło to poparcie dla PiS zwłaszcza po wywaleniu za drzwi tych dwóch pań.Po przemyśleniu mogę napisać ,ze dobrze im tak i niech nie marudzą wiedziały gdzie są i z kim mają do czynienia. To teraz powinny iść do normalnej pracy,ale gdzie tam . Panie normalnie to raczej zapomniały pracować bo, to politykiery wielkie,...
Komentarzy0
Wyświetleń645
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Mania wielkości czy wielkość manii? Osiedle Kazimierza
Mania wielkości czy wielkość manii? Osiedle Kazimierza Wielkiego cofnęło się w czasie. Poczułem się jak w czasach młodości w PRL-u. A wszystko dzięki kandydatowi na prezydenta. Podkreślam kandydatowi, a nie prezydentowi 2010, co prawie wszyscy kandydaci sobie przypisują, chociaż prawo do tego ma tylko jeden, Andrzej Pałucki. Inni...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~DionizyWłocławek
wczoraj istne szalenstwo! jeszcze nigdy tak dobrze nikt nie
wczoraj istne szalenstwo! jeszcze nigdy tak dobrze nikt nie mowil o Lechu... ! :)
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~fanWłocławek
Pozostało niewiele czasu do wyborów, a na moje miasto
Pozostało niewiele czasu do wyborów, a na moje miasto włocławek przedstawiło swoje propozycje rozwoju miasta tylko kilku kandydatów. Zadaję więc pytanie: czy około 300 kolejnych pretendujących do rady kandydatów w ogóle ma jakieś wizje rozwoju Włocławka , czy są to po prostu słupy wpisane na listy wyborcze? Wynika...
Komentarzy0
Wyświetleń649
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AlojzyWłocławek
co sadzicie o kotylionach w barwach narodowych z okazji 11
co sadzicie o kotylionach w barwach narodowych z okazji 11 listopada? jakos nie potrafimy manifestowac swojego patriotyzmu i nasze swieta narodowe sa .. napuszone smutne! 11 listopada to odzyskanie NIEPODLEGLOSCI wiec pora CIESZYC sie i obchodzic JE na wesolo kolorowo radosnie! To co kotyliony czy malenkie flagi jak serca Owsiaka??? w klapy?
Komentarzy2
Wyświetleń823
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~pinokioWłocławek
Szanowni Internauci sprawa stanu kamienic prywatnych
Szanowni Internauci sprawa stanu kamienic prywatnych mieszczących się przy ulicy 3-go Maja oraz kamienic, które tworzą pierzeje ulic Łęgskiej,Tumskiej,Piekarskiej,Cyganki,Żabiej oraz pozostałych w rejonie Starego Miasta to niestety pokłosie rządów PRL-u. Po II-giej wojnie światowej właściciele kamienic nie mieli nic do...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez cyklistaWłocławek
Order dla Michnika......w pełni zasłużył...nie każdy
Order dla Michnika......w pełni zasłużył...nie każdy potrafi wypić tyle wódki w Magdalence.
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~widz29_Włocławek
Dzisiaj w Gazecie Kujawskiej ukazał się anons wyborczy
Dzisiaj w Gazecie Kujawskiej ukazał się anons wyborczy P.Lewandowskiego Prezesa SM. Południe.Ten pan ma zamiar znowu kandydować na radnego, motywując to troską o ludzi i osiedle Południe.Śmieszna ta jego argumentacja, bo za "swoją troskę" bierze ogromne pieniądze ze spółdzielni, a jako radny bardzo rzadko bierze udział w sesjach...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~RodaWłocławek
A co z tym immunitetem-kandydata posłaPIS-u. Wierzyć się
A co z tym immunitetem-kandydata posłaPIS-u. Wierzyć się nie chce że nie ma odwagi zrzec się immunitetu, aby jako mężczyzna stanąć przed sądem.
Komentarzy2
Wyświetleń838
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~wyborca jaculekWłocławek
Cały czas czekam, aby PiS-owski kandydat na prezydenta
Cały czas czekam, aby PiS-owski kandydat na prezydenta powiedział, jaki ma dorobek zawodowy, gdzie pracował, jaką grupą ludzi kierował, co osiągnął. Bo przecież miasto to jak wielka firma. Nie może. nim kierować osoba bez doświadczenia bo dojdzie do katastrofy.
Komentarzy4
Wyświetleń977
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~tomekWłocławek
Z tego co słyszałem to młody kandydat z PiS-u pracował
Z tego co słyszałem to młody kandydat z PiS-u pracował tylko, i to krótko, w spółce miejskiej. Więc chyba brakuje mu kwalififikacji do rządzenia miastem. Niech najpierw popracuje gdzieś z 15 lat nabierze doświadczenia życiowego i zawodowego.
Komentarzy0
Wyświetleń614
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~karolWłocławek
Byłem przekonany, że ogłoszenia wyborcze powinny być
Byłem przekonany, że ogłoszenia wyborcze powinny być oznaczone jako płatne. Tymczasem w ubiegły czwartek telewizja CW wyemitowała ogłoszenie WWS bez takich oznaczeń. To chyba nie jest porządku?
Komentarzy2
Wyświetleń832
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~kazikWłocławek
A mnie się wydaje że młody człowiek z PIS-u, myślę o
A mnie się wydaje że młody człowiek z PIS-u, myślę o kandydacie na prezydenta mógłby się sprawdzić w jakimś domu kultury. Ostatnio organizuje przecież dyskoteki i konkursy dla młodzieży. Niech idzie w tym kierunku. To jest na miarę jego możliwości.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~młodyWłocławek
Odnoszę wrażenie, że pewna młoda telewizja kreuje obraz
Odnoszę wrażenie, że pewna młoda telewizja kreuje obraz Włocławka jako niebezpiecznego miasta „z dzikiego zachodu". Zaczepionym ludziom tak zadaje pytania; aby uzyskać odpowiedź pod z góry założoną tezę. A przecież nasze miasto jest coraz ładniejsze, no i wreszcie prezydent praktycznie od nowa buduje „jedynkę"....
Komentarzy1
Wyświetleń699
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~widzWłocławek
Mam nadzieję, że na kolejnej sprawie sądowej z J.S.
Mam nadzieję, że na kolejnej sprawie sądowej z J.S. wiceprezydent zażąda nie tylko przeprosin, ale również dużej sumy pieniędzy. Nie może być tak, że ktokolwiek bezpodstawnie i bezkarnie opluwa urzędującego zastępcę prezydenta.
Komentarzy0
Wyświetleń547
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~kamilWłocławek
Kandydat na prezydenta wspierany przez Samoobronę
Kandydat na prezydenta wspierany przez Samoobronę przedstawia pomysły, których żaden prezydent zrealizować nie może. Przecież nie ma władzy, aby pozbawić radnych diet, choć to rzeczywiście zmarnowane pieniądze. Prezydent nie ma też wpływu na liczbę radnych. A obietnice tańszego prądu to przysłowiowe gruszki na wierzbie.
Komentarzy0
Wyświetleń565
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~samoobronaWłocławek
Włocławscy radni na koniec kadencji stali się bardzo
Włocławscy radni na koniec kadencji stali się bardzo aktywni, wszystkich chcą rozliczać, z szefami spółek miejskich na czele. A dajcie sobie już spokój. Wasz czas minie lada dzień. Zostawcie te sprawy kolejnej radzie. Na sesji nie szukajcie możliwości do bezpłatnej reklamy wyborczej. To już nawet nie jest śmieszne, to jest smutne.
Komentarzy0
Wyświetleń600
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~wyborcaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA