Forum Włocławek

O matko, wszyscy chcą ze mną zdjęcia, każdy robi karierę
O matko, wszyscy chcą ze mną zdjęcia, każdy robi karierę polityczną na moim przywództwie, ale zdjęcie z tym panem, no niestety, pacjent zakładu... lepszy niby od leppera... http://wiadomosci.onet.pl/125762,21,29,pokaz.html polecam inne zdjęcia, pokazujące, jak sobie klepia posadki jedni drugim, niesiolowski np. juz wowczas...
Komentarzy2
Wyświetleń735
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ANZOSWłocławek
Doszłam do wniosku że 4 czerwca to bardzo ważna data w
Doszłam do wniosku że 4 czerwca to bardzo ważna data w historii Polski.Stawiam wniosek aby ten dzień uczynić dniem wolnym od pracy.Solidarność dla uczczenia tego dnia powinna organizować festyny.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~WalkiriaWłocławek
KOCIE PRZYTULISKO CZYLI RZECZ O DOBRYM SERCU KALORYFERA.
KOCIE PRZYTULISKO CZYLI RZECZ O DOBRYM SERCU KALORYFERA. Otóż znajoma niedawno poprosiła mnie o znalezienie domu dla dwóch malutkich kociąt. Rozwiązanie nasuwa się samo: dobrze byłoby im pół metra pod ziemią, ot co. Ale nie mógłbym skrzywdzić kota. Kot to nie człowiek. Kot ma swój charakter i swoje zdanie i należy cenić te...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Czy nie sądzicie Państwo ,że sposób traktowania wyborców
Czy nie sądzicie Państwo ,że sposób traktowania wyborców w materiałach reklamowych przez eurokandydatów to ŻENADA? I najgorsze, że nie ma tu znaczenia czy to lewica czy prawica -wszyscy traktują nas jak stado owiec pędzonych do zagrody-gdzie czeka ,,siano"... po wyborach znów nas OLEJĄ ...
Komentarzy0
Wyświetleń706
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~zdegustowanyWłocławek
Wczoraj,po południu w skrzynce na listy znalazłem PiSmo
Wczoraj,po południu w skrzynce na listy znalazłem PiSmo Włocławskie POpełnione przez Zbonikowskiego jako naczelnego i jego nadworną świtę zwaną szumnie...zespołem redakcyjnym złożonym z samych "asów" dziennikarstwa..Pani Joanna "milcząca" Borowiak, Pan "przypadek" Chmielewski tudzież reszta zespołu...takiego naginania faktów do...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~lokoWłocławek
Mam pytanko: czy ktoś z Państwa wie czy w ogóle któryś z
Mam pytanko: czy ktoś z Państwa wie czy w ogóle któryś z naszych kandydatów do europarlamentu zna język angielski? Może byłoby dobrze zrobić taką małą prowokację dziennikarską i sprawdzić jaki jest poziom tego języka wśród nich? Może jakiś mały wywiadzik po angielsku ? ! Droga redakcjo! bardzo proszę...!!! skuście się??!
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~LENAWłocławek
W Dniu Dziecka w naszym lokalnym radio pan prezydent czytał
W Dniu Dziecka w naszym lokalnym radio pan prezydent czytał dzieciom wiersz. Bardzo ładnie zresztą przeczytał i wypada pochwalić zaangażowanie, tyle tylko, że zastanawiający jest dla mnie wybór wiersza, którego dokonał zresztą sam prezydent. „Samochwała”. Czy nie oddaje to najlepiej osobowości czytającego i przypadkiem...
Komentarzy0
Wyświetleń741
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ObserwatorWłocławek
zastanawiam sie ile czasu bedzie to miasto zakorkowane wiem
zastanawiam sie ile czasu bedzie to miasto zakorkowane wiem w kazdym duzym miescie sa korki ale bez przesady włocławek to nie warszawa czy nawet bydgoszcz to miasto jest tak dziwne ze szok zablokowana jedna ulica kilinskiego a caałe miasto stoi w korkach , budujcie obwodnice osiedlowe !!!obwodnice miasta a nie czekacie na autostrade i w koncu...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~lukasWłocławek
Wczoraj w godzinach wieczornych w okolicach ul. Kapitulnej i
Wczoraj w godzinach wieczornych w okolicach ul. Kapitulnej i Wieniawskiego zaginął kot. Koloru rudo - białego, wygląda na młodego. Na szyi miał czerwoną obrożę. Jeśli ktoś przygarnął tego zwierzaka to bardzo proszę o kontakt na maila [email protected]
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KOT - ZAGINĄŁWłocławek
Rząd PO-PSL zamierza podwyższyć 22-procentową składkę
Rząd PO-PSL zamierza podwyższyć 22-procentową składkę VAT o jeden procent, co ma dać budżetowi w tym roku dodatkowe 9 miliardów złotych. Podwyższenie stawek VAT na usługi hotelarskie i transportowe z 7 do 22 procent przyniosłoby kolejne 6-8 miliardów. Rząd ponoć miałby też zastanawiać się nad podniesieniem składki rentowej, co...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~pytamy sieWłocławek
Naga prawda o kaloryferze jest taka iż jest to kobieta :]
Naga prawda o kaloryferze jest taka iż jest to kobieta :]
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~detektyw monkWłocławek
Jesoooo, dlaczego kogoś zaradnego posądza się o nepotyzm?
Jesoooo, dlaczego kogoś zaradnego posądza się o nepotyzm? Wodzu, tak się składa, że to ja "tatusiowi" załatwiłem pracę.
Komentarzy1
Wyświetleń876
Śledzących1
Ocena0
Ha! Wiedziałem! Rząd PO chce podwyższyć podatek wat i
Ha! Wiedziałem! Rząd PO chce podwyższyć podatek wat i składkę rentową, żeby zmniejszyć deficyt budżetowy. A pamiętacie co Donek mówił jesienią? Kryzys miał nas ominąć. W związku z tym nie podejmowano żadnych działań prewencyjnych, żeby zapobiec ewentualnym skutkom. Skoro tak to niech łatają dziurę budżetową, ale nie moim...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~księciunioWłocławek
Ukladana jest nowa nawierzchnie afaltowa na odcinku drogi
Ukladana jest nowa nawierzchnie afaltowa na odcinku drogi Brzesć Kuj.-Radziejów.Jakosć wykonanych robót to porażka. Jeżeli ktoś dokona odbioru to potwierdzi partactwo.Wykonawca pawdopodobnie nie posiada odpowiedniego sprzętu oraz pacowników znających ten fach.W pobliżu mostu na Zgłowiączce w Brześciu.Kuj.na jednym z pasów ruchu...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~elhoWłocławek
Opinie na temat kandydató do europarlamentu są
Opinie na temat kandydató do europarlamentu są blokowane,zwłaszcza tych "swoich" z lewicy.Po kilku miesiecznym pobycie zagranicą miałem nadzieję ,że wreszcie będzie mozna zagłosować na normalnych kandydatów.Niestety roi się od nieudaczników,nie znających obcych języków i realiów panujących w "starej europie".Nawet na plakatach...
Komentarzy2
Wyświetleń790
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~NA Q4 NADAL CENZURA. Włocławek
REWITALIZACJA PLACU CZYLI RZECZ O
REWITALIZACJA PLACU CZYLI RZECZ O SPOŁECZEŃSTWIE. Zbuntowany Kaloryfer ostatnio rozmawiał z jedną znajomą. Powiedział Jej, że mimo poparcia dla projektu rewitalizacji placu Wolności, projekt ten nie uwzględnia (jak i wszelkie inne ew. projekty rewitalizacji centrum Włocławka) wyjątkowo ważnej kwestii. Kwestii społecznej. A...
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
czy ktoś z bywających tutaj może doradzić w sprawie
czy ktoś z bywających tutaj może doradzić w sprawie wyboru firmy kamieniarskiej zajmującej się wyrobem nagrobków. Oczywiście chodzi o solidność realizacji zlecenia jak też i o przystępną cenę.
Komentarzy4
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~jadziaWłocławek
Dziś przejeżdżałem obok świeżo budowanej najdroższej
Dziś przejeżdżałem obok świeżo budowanej najdroższej ulicy w Polsce PLANTY II - i z tego co widzę to studzienki kanalizacyjne będą po środku jezdni !!! gdzie nowoczesny system kanalizacji ? studzienki po bokach tak jak na Alei Jadwigi ?? co za fachowiec zatwierdził taką ulicę ?
Komentarzy1
Wyświetleń849
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JRL27Włocławek
Nasz kochany Prezio prze do przodu, tylko do 10 czerwca
Nasz kochany Prezio prze do przodu, tylko do 10 czerwca możemy wypowiedzieć za lub przeciw. Prezio nie patrzy czy dobrze czy źle. Ważne żeby kasę wydać. http://ocalmyplac.yoyo.pl
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Wielki plan Prezia.Włocławek
Witam czy są już jakieś wiadomości dotyczące Drumetu?
Witam czy są już jakieś wiadomości dotyczące Drumetu? Dzisiaj mija termin składania ofert dot. przetargu.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~kakaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA