Forum Włocławek

wshe na swojej stronie internetowej zamieściła informację
wshe na swojej stronie internetowej zamieściła informację o posiedzeniu nowego ciała: Rady Konsultacyjnej. Wystarczy popatrzeć na skład rady i wszystko staje się jasne, jeżeli chodzi o przyszłość tworu pt WSHE we Włocławku
Komentarzy1
Wyświetleń875
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~buhahaWłocławek
Koledze swemu nie mów źle o jego żonie" P.S Kolega
Koledze swemu nie mów źle o jego żonie" P.S Kolega miał taki przypadek podobny jak scena z filmu "Cztery wesela i pogrzeb" - Spotał dawno nie widzianego kumpla: - widzisz tę na drugiej stronie ulicy co z sklepu wychodzi? - ta to nikomu nie żałowała. Szok! Klęska.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~szujaWłocławek
W dzisiejszej Gazecie Kujawskiej poruszono sprawe dodatkowych
W dzisiejszej Gazecie Kujawskiej poruszono sprawe dodatkowych wezlow autostradowych w Kruszynie i Wiencu.Mozemy poprzec te inwestycje pisac do GDDKiA w Warszawie lub dzwonic do Senatora A.P. 054 232-7818
Komentarzy4
Wyświetleń966
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MarekWłocławek
Ale pani Senyszyn dała plamę!! Ale obciach!! hehehe.
Ale pani Senyszyn dała plamę!! Ale obciach!! hehehe. Bursztynki "za małe" dla niej. Publicznie stwierdza, że za małe na upominek. Nie trawię tego jej poparcia dla zboczeńców, aborcji itp, ale nigdy nie posądzałem o pospolitość i brak kultury. Gdyby mi kobieta, której coś ofiarowałem, powiedziała, że "za małe" jest to coś, to...
Komentarzy0
Wyświetleń657
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Mam pytania religijno - finansowe. Jako, że w niedługim
Mam pytania religijno - finansowe. Jako, że w niedługim czasie żenię się, potrzebowałem świadectwa chrztu. Udałem się do parafii, w której byłem chrzczony w celu wydania w/w zaświadczenia. Jakie było moje zdziwienie, gdy ksiądz w momencie usłyszenia informacji odnośnie celu mojej wizyty powiedział coś w stylu: " Zaświadczenie?...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ktosWłocławek
Niezłą terenówkę kupił sobie prezydent jak na te trudne
Niezłą terenówkę kupił sobie prezydent jak na te trudne czasy. Nic dziwnego, że nie chce mu się wysiadać do protestujących mieszkańców.
Komentarzy3
Wyświetleń959
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~automaniakWłocławek
Wczorajsze "Opole" wystarczyło mi pół godziny oglądania,
Wczorajsze "Opole" wystarczyło mi pół godziny oglądania, aby stwierdzić jak totalną porażką był ten "festiwal". A właściwie dwiema porażkami: 1. Występujący na scenie, którzy wierzą, że są artystami. Nie są nimi. Oni w większości wydawali dźwięki w takt muzyki (na tej samej zasadzie Mroczki i inne Cichopki nie są i nie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Moze znacie jakiś ciekawy lokal w którym można by zrobić
Moze znacie jakiś ciekawy lokal w którym można by zrobić imprezę okolicznościową, taką na 15 osób, gdzie sala jest odizolowana od reszty lokalu, gdzie jest mila obsługa, smaczne jedzenie i przystępne ceny ? Czy w ogóle jest coś takiego w naszym mieście ?
Komentarzy1
Wyświetleń786
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~edytaWłocławek
Niektórzy na tym forum radzą nie zwracać uwagi wyborcom
Niektórzy na tym forum radzą nie zwracać uwagi wyborcom na przynależność partyjną przy obsadzaniu ważnych stanowisk w mieście .To według jakich zasad dotychczas się je obsadza ? LICZY SIĘ DOBRY FACHOWIEC ----CZY MIERNY ALE PARTYJNY I WIERNY...?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~WkWłocławek
Mam nieśmiałe pytanie w kontekście inwestycji prowadzonych
Mam nieśmiałe pytanie w kontekście inwestycji prowadzonych przez magistrat -CZY MUSI DOCHODZIĆ DO PROTESTÓW MIESZKAŃCÓW ,BY WŁADZA ZACZĘŁA Z NAMI ROZMAWIAĆ I NAS SŁUCHAĆ,CZY ULICA TO DLA PO-PiSO-SLD-dowców najlepsze miejsce do uzgodnień.Czy włocławianie muszą wyjść na JADWIGĘ by dowiedzieć się kto zmarnował ich...
Komentarzy0
Wyświetleń547
Śledzących0
Ocena2
Nie bój .Dziura budżetowa rośnie w tak zastraszającym
Nie bój .Dziura budżetowa rośnie w tak zastraszającym tempie ,że obecny Rząd jak potrwa do grudnia to cud będzie. Runie PO a PiS jest już obłożnie chory.Gdzie dwóch się bije trzeci korzysta. Ale sęk w tym ,że trzeciego praktycznie nie ma.Na dole i tak rządzą inne układziki.
Komentarzy0
Wyświetleń685
Śledzących1
Ocena1
Kaloryfer ,czy zepsuty akordeon ,mnie tam wszystko jedno.
Kaloryfer ,czy zepsuty akordeon ,mnie tam wszystko jedno. Chciałeś dyskutować ze mną i Padzochem. Prosiłem bardzo grzecznie o temat i co i jajco.To ja Ci zadam pytanie. Co to jest takiego co ludzie muszą zrobić i to bardzo ładnie,żeby się wszystkim podobało. Drudzy muszą to kupować. Inni dostają za darmo ale nie mogą zobaczyć jak...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Chciałabym skrytykować pewne solarium w samym centrum
Chciałabym skrytykować pewne solarium w samym centrum miasta na ulicy ... Poszłam tam raz i więcej tam nie pójdę!!! Obsługa też nie jest miła. W ogóle nie zależy im na kliencie! Ludzie, wiem, że większość z nas chciałaby być fajnie opalonym, ale nie wybierajcie tego solarium!!! Szczerze Wam radzę!!!!!!!! Jest sporo innych...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ewelaWłocławek
"Euforii nie ma natomiast w Kowalu, chociaż miasto
"Euforii nie ma natomiast w Kowalu, chociaż miasto pozyskało ponad 4,2 mln złotych na modernizację i rozbudowę oczyszczalni. Inwestycja jest bardzo potrzebna, ponieważ moce przerobowe nie wystarczają na oczyszczenie wszystkich dostarczanych ścieków i Kowal stanąłby przed perspektywą płacenia bardzo wysokich kar. - Byłem naiwny...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OBIEKTYWNY BURMISTRZWłocławek
pytanie dla posla Z., co pan zrobil dla miasta zasiadajac w
pytanie dla posla Z., co pan zrobil dla miasta zasiadajac w parlamencie wolskim?czy oprocz wyciagania lapy po dietke sciagnal pan tu jakiegos inwestora by zmniejszyc bezrobocie czy przyczynil sie pan choc w najmniejszym stopniu do zmniejszenia patologii w naszym miescie??umie pan tylko buntowac ludzi i zerowac jak sep, liczac na kolejne glosy...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez pazdziochWłocławek
Jak Państwo myślicie(bez politycznych wycieczek)-CZY
Jak Państwo myślicie(bez politycznych wycieczek)-CZY WŁOCŁAWEK JEST MIASTEM DLA MIESZKAŃCÓW ,CZY MIESZKAŃCY TO PRZEDMIOTY MAJĄCE SŁUŻYĆ MIASTU .Myślę ,że odpowiedź na to pytanie uświadomi nam w czyim imieniu i dla kogo sprawuje mandat nasz samorząd ....
Komentarzy3
Wyświetleń942
Śledzących1
Ocena2
podobno w TV powstaje nowy program " JAK ONI PROTESTUJĄ...",
podobno w TV powstaje nowy program " JAK ONI PROTESTUJĄ...", jak myślicie może się zgłosimy???!!! Jak oceniacie szanse naszego miasteczka...???
Komentarzy1
Wyświetleń724
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~~~LudźWłocławek
Matulu chwalą nas – kto? – wy mnie a ja
Matulu chwalą nas – kto? – wy mnie a ja was Włocławskie Prawo i Sprawiedliwość chce mieć dobrą prasę i będzie ją miało, jak sobie ją samo zrobi. Pogodzeni z losem, że jakoś w tym mieście nie mogą liczyć na hymny pochwalne (bo niby za co?) ze strony lokalnych mediów, zaczynają kadzić sami sobie. I to byłoby...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Co air France chce ukryc przed pasazerami ? Oto personel nie
Co air France chce ukryc przed pasazerami ? Oto personel nie ma prawa rozdawac pasazerom "Le Figaro", w ktorym podaje sie, ze przyczyna katastrofy lotniczej moglo byc wadliwe dzialanie czujnikow predkosci. Oto rozwiazanie problemu : cenzura. W koncu liczy sie pieniadz a nie bezpieczenstwo pasazerow
Komentarzy2
Wyświetleń954
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Zapraszam jakiś patrol Policji na ulice Zbiegniewska. Od
Zapraszam jakiś patrol Policji na ulice Zbiegniewska. Od rana jeździ tu jakiś dawca na motorze, aż strach przez ulice przechodzić i może przydało by mu się jakieś pouczenie
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~wioletaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA