Forum Włocławek

nie widzę nic i nie słyszę ostatnio o pewnym byłym
nie widzę nic i nie słyszę ostatnio o pewnym byłym "dyrektorze" w biurze parlamentarnym jednego z posłów we Włocławku. Wie ktoś może czy jest to cisza przed kolejną burzą czy może w końcu wyżej wspomniany dał sobie spokój z próbami wprowadzania specyficznej demokracji w naszym mieście?
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~seledynowyWłocławek
Kto w tym mieście jest odpowiedzialny za opryski przeciw tym
Kto w tym mieście jest odpowiedzialny za opryski przeciw tym latającym wampirom?Po co była pryskana Wisła i cmentarz? Umrzykom to chyba niepotrzebne, a Wisła wiadomo.Tymczasem na południu nie można wyjść z domu.Kto wskazuje trasę dla helikoptera? Nawet takiej sprawy magistrat nie potrafi załatwić.Może im trzeba pokazać gdzie ludzie u...
Komentarzy2
Wyświetleń769
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~WalkiriaWłocławek
Był pożar na między Cichą a Wronią od strony
Był pożar na między Cichą a Wronią od strony Warszawskiej w nocy 1 czerwca br. około 0:30.
Komentarzy2
Wyświetleń880
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~informacjaWłocławek
Jakie mniej więcej prezenty daje się na chrzciny i gdzie w
Jakie mniej więcej prezenty daje się na chrzciny i gdzie w okolicy moge to kupić? Będe chrzestnym dziewczynki, pomocy!
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~godfatherWłocławek
SOBOTA 10 RANO -KROKUS -walne zgromadzenie KOLESIOWSKIEJ
SOBOTA 10 RANO -KROKUS -walne zgromadzenie KOLESIOWSKIEJ Włocławskiej Spółdzielni Mieszkaniowej -60 osób(z czego połowa to etatowi pracownicy spółdzielni)decyduje o losie osiedla im. KAZIMIERZA WIELKIEGO( OK 3000 TYSIĄCE CZŁONKÓW) we Włocławku-CZY TO JEST ZGODNE Z PRAWEM DZIAŁANIE -CZY KABARET p.Urbańskiego za PIENIĄDZE...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WkWłocławek
Polecam Ci Lokal Tawerna w Brześciu Kujawskim. Byłam tam
Polecam Ci Lokal Tawerna w Brześciu Kujawskim. Byłam tam kilka razy i jestem bardzo zadowolona. Mają tam dużą salę w której zmieści się dużo osób. Jedzenie Smacznie i dużo, obsługa szybka i elegancka, no i co najlepsze klimatyzacja. Po za tym mają na zewnątrz drewnianą huśtawkę-nie tylko dla dzieci i fontannę. Polecam!
Komentarzy33
Wyświetleń9K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Paula-włocławekWłocławek
DRUGI CUD NAD WISŁĄ CZYLI RZECZ O POSTRZEGANIU ŚWIATA.
DRUGI CUD NAD WISŁĄ CZYLI RZECZ O POSTRZEGANIU ŚWIATA. Zaczęło się banalnie - ot, zwykły wypad do knajpy na piwko po pracy. Wszak od czasu do czasu trzeba odkazić organizm;) Więc siedzimy z kumplem siorbiąc złocisty trunek, obserwujemy sympatyczne panie i swoim zwyczajem obgadujemy je, a także i komentujemy na wszystkie możliwe...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Piszecie o sporze parkingowym .Zaraz wam się rozleci ten
Piszecie o sporze parkingowym .Zaraz wam się rozleci ten złom ściągnięty z Niemiec i lepiej postawić kilka złomowisk za miastem zamiast parkingi.Ile może jeździć auto.Na nowe nikogo prawie nie stać a w Niemczech zesr....się.Solidarność z czarnuchami w czerwonych myckach tak wygospodarowała Polskę ,że mamy złomowane...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~szujaWłocławek
jestem z Włocławka, ale od paru lat mieszkam za granicą.
jestem z Włocławka, ale od paru lat mieszkam za granicą. Mam jednak cały czas kontakt z rodziną i w miarę na bieżąco czytam o tym co się dzieje w naszym regionie. Nie będę komentować tego co się wyrabia, bo wielu z forumowiczów robi to za mnie, ale dręczy mnie i muszę się zapytać: kto to jest Kopyść? kto to jest ten...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~JanekWłocławek
Co jakiś czas w mediach pojawiają się skargi członków
Co jakiś czas w mediach pojawiają się skargi członków spółdzielni mieszkaniowych na działalność władz spółdzielni i co jakiś czas podwyżek czegoś tam. Efekty są mało widoczne poza coraz droższymi samochodami parkującymi przed budynkami administracji. Dlaczego tak się dzieje? Właścicielami spółdzielni są jej członkowie i...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Onufry ZagłąbWłocławek
nie mam zamiaru iść na żadne wybory ! bo niczego to nie
nie mam zamiaru iść na żadne wybory ! bo niczego to nie zmieni ! i tak będzie źle, nieudolnie itp ... zawsze nam obiecują nie wiadomo co a co do czego to potem nie ma realizacji postulatów... niech sobie głosują sami na siebie ! w tym kraju już dawno nie ma ani prawa ani sprawiedliwości ani nie żyje nam się lepiej !
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~NEGOCJATORWłocławek
Autosatysfakcja naszych ekonomistow. "wzrost gospodarczy"
Autosatysfakcja naszych ekonomistow. "wzrost gospodarczy" awolnil sie o 0,8 co jest wedlug naszys ekonomistow dyzym sukcesem !Duze jest spozycie indywidyalne, czyzby ?Zmniejsza sie eksport netto - a wiec prywatyzujmy i likwidujmy dalej nasz przemysl. Cytat : na tle gospodarki europejskiej nasza gospodarka wyglada imponujaco. ? Zostawiam to bez...
Komentarzy2
Wyświetleń999
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
To jest jednak coś nie tak z tymi wątkami. Po wpisaniu
To jest jednak coś nie tak z tymi wątkami. Po wpisaniu mojego postu do danego wątku powinien on znaleźć się automatycznie na początku forum .Tak to wszystko nie ma sensu bo najlepsze kawałki spadają na dalszy plan i nikt już praktycznie nie czyta odpowiedzi.
Komentarzy2
Wyświetleń975
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~szujaWłocławek
Na portalu nie ma tego w zapowiedziach na dziś, ale w WCKu
Na portalu nie ma tego w zapowiedziach na dziś, ale w WCKu będzie dziś koncert LIKANTROPII, która zagra covery SEPULTURY. wstęp o 20.00 po 8 zł. Jak ktoś jest chętny pomachać łupieżem to zapraszam.
Komentarzy2
Wyświetleń865
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~melomanWłocławek
Wesoło zrobiło się w naszym grajdołku PLAKATY z
Wesoło zrobiło się w naszym grajdołku PLAKATY z uśmiechami sławnych ludzi - festiwal wyborczy - ciekawe kto posprząta jak ich nie wybierzemy.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~J. Fasola.Włocławek
Po tych opryskach na owady słyszałem jak się pozdrawiały
Po tych opryskach na owady słyszałem jak się pozdrawiały meszki z Południa z meszkami znad Wisły
Komentarzy3
Wyświetleń999
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AntekKowalskiWłocławek
Uśmiechy dzielimy na prawdziwe i fałszywe jak Państwo
Uśmiechy dzielimy na prawdziwe i fałszywe jak Państwo myślicie ,które dominują na plakatach wyborczych naszych miejscowych eurokandydatów(ciekawe czy ponownie usuną ,czy opublikują)...
Komentarzy2
Wyświetleń867
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ZniesmaczonyWłocławek
Polska korupcja stoi. Dwunasty wniosek o areszt z udzialem
Polska korupcja stoi. Dwunasty wniosek o areszt z udzialem Rywina. Toczy sie sledztwo dotyczace korupcji i poslugiwania sie falszywa dokumentacja medyczna w celu utrudniania postepowan karnych. No wlasnie, lekarze ci zasluzyli na podwywki, biedacy. Korupcja w wymiarze sprawiedliwosci (a co na to PIS ?), skorumpowani adwokaci,...Biedny czlowiek...
Komentarzy1
Wyświetleń824
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AdaWłocławek
Jestem załamany dzisiejszą informacją w Gazecie Kuj.o
Jestem załamany dzisiejszą informacją w Gazecie Kuj.o zarobkach w ochronie środowiska,szczególnie branie pieniędzy przez gwiazdę ekonomii i wybitnego hamulcowego w RM.Kalinowskiego.To nie jest draństwo,to jest bandytyzm w biały dzień,niby w majestacie przepisów.Ludzie harują za nędzne grosze.a tacy cwaniacy nic nie robiąc,bez...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Jan L.Włocławek
A ja prostetuję przeciw prostetującym - tym kilku osobom na
A ja prostetuję przeciw prostetującym - tym kilku osobom na czele których wydaje się był Pan Poseł i podsyca atmosfere zamiast ją tonować i mediować. Najłatwiej jest nabałaganić. A ja chcę żeby Włocławek miał centrum z prawdziwego zadarzenia. Protestuję przeciw tym czworga Panom! PS. Moja klawiatura za 2 zł czasem szwankuje...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AgataWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA