Forum › Włocławek

Szósty konsulat. Bardzo pilna sprawa. Na terenie Bydgoszczy
Szósty konsulat. Bardzo pilna sprawa. Na terenie Bydgoszczy Konsulat Honorowy Węgier. Nasz rycerz Radosław Sikorski zapowiedział powołanie przedstawicielstw: Austrii, Szwecji, Wielkiej Brytanii i Włoch. Konsulem mianowany został Marek Pietrzak, współwłaściciel i wiceprezes w firmie Baupol sp. z o.o. Raczka raczke myje. A gdyby tak...
Komentarzy10
Wyświetleń679
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
WŁOCŁWSKA MAFIA TAKSÓWKARSKA WITAM OD NIE DAWNA WE
WŁOCŁWSKA MAFIA TAKSÓWKARSKA WITAM OD NIE DAWNA WE WLOCLAWKU NA DWORCU KOLEJOWYM MAMY MAFIE TAKSÓWKARZY STOI SOBIE KILKU PANOW NIE MA WYBORU TAKSOWKI BO TWARDA REGULA DO PIERWSZEJ A JEDEN OD DRUGIEGO SERWUJE LEPSZE WYCIECZKI NIECH KTOS SIE ZA TO WEZMIE ZADNEGO CENNIKA NA WIDOKU DOPIERO DOWIADUJESZ SIE JAK MASZ ZAPLACIC NIECH WLADZE I SLUZBY...
Komentarzy9
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KULOS 305 Włocławek
witam, przestrzegam wszystkich przed firmą O..... z ul.
witam, przestrzegam wszystkich przed firmą O..... z ul. Ostrowskiej, właściciel nie wywiązuje się z umowy a terminy realizacji nie zgadzają się z tym co pisze na umowie, bierze kasę i ma cię gdzieś, nie odbiera później telefonów i utrudniony jest z nim kontakt a jak się zacznie wywiązywać łaskawie gdzieś po 3 m-cach to robocizna...
Komentarzy1
Wyświetleń543
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~xyzWłocławek
Czy orientuje się ktoś z Was gdzie przyjmują we
Czy orientuje się ktoś z Was gdzie przyjmują we Włocławku ginekolodzy (kobiety) na NFZ ?? zależy mi na kobiecie
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OnaaWłocławek
Na Zazamczu powstaje nowe stowarzyszenie społeczne
Na Zazamczu powstaje nowe stowarzyszenie społeczne skupiające ludzi pragnących ratować Włocławek od całkowitej klęski finansowej.Podejrzewam ,że w wyborach do Rady Miasta a także na Prezydenta będzie miała szczególne znaczenie.Brawo Panie Antoni.Trzymam kciuki.Dużo ludzi ma już dość wszelkich partii.
Komentarzy4
Wyświetleń487
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~radny browarekWłocławek
Posłowie, zdobywaja serca proboszczów. Powstają uchwały
Posłowie, zdobywaja serca proboszczów. Powstają uchwały oddające cześć świętym i stające w obronie Kościoła. Uchwałę w obronie sejmowego krzyża PiS zgłosiło na posiedzeniu Sejmu. Polscy politycy deklarują się jako wierzący... Wedlug Solidarnej Polski premier nie wsłuchuje się wystarczająco w głos hierarchów. Podobne...
Komentarzy3
Wyświetleń569
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Ogladam ta stacyjke i zygam juz Lebiedzinskim a Stocki
Ogladam ta stacyjke i zygam juz Lebiedzinskim a Stocki mowiacy o etyce te wymioty wzmaga. I tak to upada kolejne TV przeciw Paluckiemu.
Komentarzy5
Wyświetleń543
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~WC24Włocławek
A ja tak z innej beczki bo tematy poruszacie jak stare dziady
A ja tak z innej beczki bo tematy poruszacie jak stare dziady pod kościołem.Kasy nie ma ,pracy nie ma najlepiej iść się powiesić do lasu i dać sobie luzu.Troszkę optymizmu słońce świeci pogoda za oknem świetna.Moje pytanie do was gdzie wybieracie swoje 4 litery na wakacje ?Pisać proszę jakieś ciekawe zakątki.Przyznam że zawsze...
Komentarzy11
Wyświetleń755
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~george bestWłocławek
Od 2009 roku okradziono jawnie 10 tysięcy Polaków
Od 2009 roku okradziono jawnie 10 tysięcy Polaków ...-http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/lodz/wniosek-o-dalszy-areszt-dla-marcina-p-nowy-zarzut-,1,5517593,region-wiadomosc.html ,na jednej z konferencji prasowych młody dziennikarz zapytał rzecznika prokuratóry ,, czy to byłoby możliwe bez POparcia POlitycznego ? Rzecznik POmyślał ...
Komentarzy3
Wyświetleń683
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~????Włocławek
W Bydgoszczy organizowany jest "Marsz dla Życia i Rodziny"
W Bydgoszczy organizowany jest "Marsz dla Życia i Rodziny" Bogaty kosztowny program. Po co ten cyrk i zaklamanie kiedy tysiace polskich rodzin zyje w skrajnej nedzy. A gdyby ci nasi dobrodzieje obnizyli VAT, zeby te rodziny mogly kupic jedzenie dla dzieci ? Gdyby tak dali godziwe wynagrodzenie czy pomysleli o daniu pracy tym rodzinom ?
Komentarzy8
Wyświetleń730
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~?Włocławek
Deklaracje śmieciowe! Chciałbym się dowiedzieć, kto
Deklaracje śmieciowe! Chciałbym się dowiedzieć, kto zadecydował, że nie można przesyłać deklaracji przez Internet bez certyfikatu? Specjalnie dzwoniłem do tego „udogodnienia” i dowiedziałem się, że ktoś we Włocławku musiał zadecydować o tym pytam, kto i po co? Czy dla uzasadnienia przerośniętej administracji...
Komentarzy4
Wyświetleń508
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
CHORUJĘ NA ŁUSZCZYCE OD KILKU LAT I MAM PYTANIE DZIŚ W
CHORUJĘ NA ŁUSZCZYCE OD KILKU LAT I MAM PYTANIE DZIŚ W INTERNECIE ZNALAZŁEM COŚ NA TEMAT SOKU NONI LUDZIE PISZĄ ŻE TAKI SKUTECZNY I W OGÓLE A JA PROSIŁBYM KOGOŚ O SZCZERĄ OPINIĘ BO CHCIAŁBYM KUPIC A NIE JEST TANI I NIE WIEM CZY WARTO Z GÓRY DZIĘKI
Komentarzy1
Wyświetleń539
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ŁUSZCZYCAWłocławek
Co się dla Polaków zmieniło PO wejściu do Unii ?
Co się dla Polaków zmieniło PO wejściu do Unii ? http://biznes.onet.pl/praca/rekordowa-fala-emigracji-do-niemiec,18493,5514396,1,fotoreportaze-detal-galeria - POprawa jest widoczna ,,gołym.... okiem Polaka'' - tu w POlsce praca za 250Euro lub 100 Euro zasiłku ...tam za 2tysiące Euro lub 1000 Euro zasiłku ....już 3 miliony młodych...
Komentarzy16
Wyświetleń703
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~????Włocławek
A tymczasem we Wloclawku studzienki na "odnowionej"
A tymczasem we Wloclawku studzienki na "odnowionej" Kapitulnej znowu sie zapadaja ..... nie zmieniajmy tego jak mawial "klasyk"....
Komentarzy4
Wyświetleń542
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~specdziurWłocławek
Praca stala sie dobrem. Kto odpowiada za tak wysokie
Praca stala sie dobrem. Kto odpowiada za tak wysokie bvezrobocie ? Banki, finanse, skorumpowani politycy, dyktat Unii Europejskiej, globalizacja. Bezrobocie w Polsce przekracza wszelkie przewidywania. Rzadza akcjonariusze. zadaja bez zadnego zazenowania zmniejszenie zalogi, zeby sciagnac swoja dywidende. Kiedy na nowo znacjonalizujemy zaklady,...
Komentarzy8
Wyświetleń704
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
"Niestety, jestem lekarzem. I pacjenci stoją po drugiej
"Niestety, jestem lekarzem. I pacjenci stoją po drugiej stronie barykady. Walczcie sami" [LIST] Dobrze ,że u nas lekarze nie biorą. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13881212,_Niestety__jestem_lekarzem__I_pacjenci_sto ja_po_drugiej.html#MT
Komentarzy1
Wyświetleń707
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez kortyzolWłocławek
Dlaczego tylu rodaków obu płci oszalało na kocim punkcie?
Dlaczego tylu rodaków obu płci oszalało na kocim punkcie? Ponieważ: * posiadanie kota wiąże się z pozycją intelektualną * mamy coraz mniej kontaktu z naturą, a kot zapełnia tę lukę * tworzy się opozycja wobec posiadaczy psów .Tu tylko fragment dużego artykułu z GW gdzie znajdziecie ....odpowiedź.Taaa,pasujemy z basiorem...
Komentarzy7
Wyświetleń770
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek
Jetesmy w zwiazku od 10 lat. Chcialam spytac rownowlatkow:
Jetesmy w zwiazku od 10 lat. Chcialam spytac rownowlatkow: jak czesto macie sex. Bo u nas cos ostatniej rzadziej wiec chcialabym wiedziec czy mam sie martwic czy to normalnie tak jest ze ze stażem coraz rzadziej?
Komentarzy12
Wyświetleń831
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez waderaWłocławek
A jak się maja za
A jak się maja za miedzą: http://www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,42,m/emerytura-po-niemiecku,323996.html
Komentarzy0
Wyświetleń717
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Zbigniew Romaszewski, byly senator, kandydatem PiS na
Zbigniew Romaszewski, byly senator, kandydatem PiS na honorowego obywatela Warszawy. Kluby PO i SLD nie zdecydowały jeszcze, kto będzie ich kandydatami. "Byl jednym z najwybitniejszych przedstawicieli opozycji demokratycznej". Za co siebie wynagradzaja ? Za zgnojenie calego kraju ? Tym jest dobrze a ludzie nie maja na chleb dla dzieci.
Komentarzy4
Wyświetleń505
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AdamWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA