Forum › Włocławek

Witam zgubiłem kluczyki od samochodu gdzieś na ul
Witam zgubiłem kluczyki od samochodu gdzieś na ul Toruńskiej 99,95,91 uczciwego znalazce proszę o kontakt 695-585-900 Czeka nagroda!
Komentarzy0
Wyświetleń593
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~jan kowalskiWłocławek
Prof. Witold Stankowski został laureatem 4. edycji konkursu
Prof. Witold Stankowski został laureatem 4. edycji konkursu im. Oskara Haleckiego "Książka historyczna roku w kategorii „Najlepsza książka popularnonaukowa poświęcona historii Polski w XX wieku”. Prof. Sankowski otrzymał nagrodę czytelników za książkę „Nie umrę śmiercią naturalną... : Janina Lech - harcerka,...
Komentarzy4
Wyświetleń970
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZibiWłocławek
Targowisko Miejskie we Włocławku. Od zawsze można tam bez
Targowisko Miejskie we Włocławku. Od zawsze można tam bez większego problemu zaopatrzyć się w tanie papierosy, płyty CD oraz alkohol, zwany dalej ślepotką, głupotką, metą bądź pampą. I każdy o tym wie. Wiesz ty, wiem ja, wie straż miejska, wie policja... I dziwnym trafem o zatrzymaniach...
Komentarzy3
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~FajbusiewiczWłocławek
Posłanka Anna Grodzka z Ruchu Palikota rozczarowana
Posłanka Anna Grodzka z Ruchu Palikota rozczarowana sejmem. Trzeba być kobietą w każdym calu,żeby zwrócić uwagę na taką niedoróbkę.A problem nie ma co kryć jest poważny.W sejmowej toalecie,damy z poselskich ław nie mają gdzie powiesić torebek-upominam się o haczyki mówiła Anna Grodzka posłanka z Ruchu Palikota. Brak haczyków...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
Żydowski historyk: “Istnieje wiele dowodów na to, że
Żydowski historyk: “Istnieje wiele dowodów na to, że Papież Jan Paweł II był Żydem” http://www.bibula.com/?p=425
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Dostałam właśnie maila od koleżanki z Wrocławia. Prawda
Dostałam właśnie maila od koleżanki z Wrocławia. Prawda dla naszej Polski jest jednakowa.Głupich nie sieją. Autentyczny wywiad z rzecznikiem wrocławskiego MPK .... WYWIAD z Januszem Rajcesem, rzecznikiem wrocławskiego MPK: > >> > >> - Dlaczego, pasażer Waszego tramwaju nie może przesiąść się z wagonu do wagonu? > >> Janusz...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek
Trzeba być niespełna rozumu, żeby rozpoczynać remont
Trzeba być niespełna rozumu, żeby rozpoczynać remont ulicy w środku listopada (Kapitulna, Gajowa). Zima tuż tuż, zawieje, przymrozi i rozgrzebana roboty będą stały do wiosny. Nikt nie wyciągnął wniosków po pierwszych etapach remontu Kapitulnej i Zielonego Rynku. Szanowne władze miasta mają gdzieś mieszkańców. A niech się...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wittoWłocławek
Zgodnie z informacją w TVN ze szczytu g-20 lokujemy nasze
Zgodnie z informacją w TVN ze szczytu g-20 lokujemy nasze pieniądze w potfelach finansowych oszustów i spekulantów-złodziei .Czyli automatyczne przelewy naszych zarobków na konta nie polskich banków i kozystanie z ich kart płatniczych nabijają kieszenie tych oszustów i złodziei rezydujacych np . na Seszelach .Polska ma najwyższe w...
Komentarzy0
Wyświetleń600
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Proponuje wprowadzenie referendum w gminach i miastach na
Proponuje wprowadzenie referendum w gminach i miastach na inwestycje - w gminach powyzej 50 tys zl a w miastach powyzej 100 zl. Zbyt duzo pieniedzy jest trwonionych na rzeczy zupelnie zbedne z kieszeni podatnikow a potrzeby mieszkancow sa ignorowane.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AdamWłocławek
mam pytanie do experta. Czy to normalna praktyka, ze na
mam pytanie do experta. Czy to normalna praktyka, ze na Toruńskiej wylewa się asfalt na piach (betonu też nie wylewali)? Jakoś nie zauważyłem by była tam podbudowa z tłucznia, jak widziałem to na Okrzei. Ile taka trasa wytrzyma - mimo iż zapewne obciążenia są niższe niż w centrum. Dziękuje
Komentarzy3
Wyświetleń959
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~YOGIWłocławek
Minister grecki otrzymal kilka klapsow od Niemcow, Francuzow
Minister grecki otrzymal kilka klapsow od Niemcow, Francuzow i Amerykanow i wycofal referendum. Na gieldzie znow ruszyly kombinacje, mozna nalapac duzo forsy kosztem glupich narodow.
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
Katastrofa - zgodnie z treścia artykułu z Onet to stan
Katastrofa - zgodnie z treścia artykułu z Onet to stan techniczny taboru PLL Lot jest opłakany ,w/g opini zwiazków z PLL Lot to efekt działałności prezesa z ,,nadania partyjnego'' -poprzednio rządził w browarze a wcześniej w ,,Ruchu''.I jak tu można bezpiecznie latać skoro samoloty nadzoruje były piwowar i gazeciarz ?
Komentarzy2
Wyświetleń737
Śledzących0
Ocena3
To warto przeczytać
To warto przeczytać http://hanter.pl/articles/4336-zatrzymano-transport-do-restauracji-setki-psow
Komentarzy1
Wyświetleń713
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Dzisiaj w TVN24 Jan Krzysztof Bielecki powiedział ,ze
Dzisiaj w TVN24 Jan Krzysztof Bielecki powiedział ,ze Polskę szanuje się lepiej za granicą niż w Polsce. 1. W mediach coraz częściej pojawiają się spekulacje dotyczące wejścia do nowego rządu Tuska Jana Krzysztofa Bieleckiego. Miałby być wicepremierem i ministrem gospodarki. Do tej pory Jan Krzysztof Bielecki to formalnie tylko...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek
Zapraszam na luźne gatki o fachowcach na forum. Mile
Zapraszam na luźne gatki o fachowcach na forum. Mile widziane dowcipy lub z życia wzięte: http://www.forum.chemiabudowlana.info/viewtopic.php?f=27&t=36
Komentarzy1
Wyświetleń777
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Paweł MalewskiWłocławek
Dlaczego ksiądz KK wracając z NY samolotem który
Dlaczego ksiądz KK wracając z NY samolotem który brzuchował wiózł relikwie JPII. Czyżby nasi starsi bracia w wierze handlowali tego typu specyfikami na 5-th Avenue? Takie rzeczy to się wozi z Vatikano a nie okrężną drogą!!! Coś mi tu śmierdzi. Wzywam naszych o uruchomienie kolejnej komisji śledczej.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZibiWłocławek
Trochę z innej beczki. Co sądzicie o listownej formie
Trochę z innej beczki. Co sądzicie o listownej formie wypowiedzi ks Meringa do ks Bonieckiego,w którym to nie przebierając w słowach obraził moim zdaniem ks Bonieckiego, a następnie w żenujący sposób wypomniał pochodzenie prof Środy. Przecież Mering jest 100 razy gorszy od Nergala, a przecież sam jeszcze nie wyjaśnił do końca...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~KOBRAWłocławek
Może to ktoś wyjaśni dlaczego Grekom znudził się
Może to ktoś wyjaśni dlaczego Grekom znudził się ,,dobrobyt unijny'' ? Dlaczego (jak twerdzi pracujący tam kolega)chcą wrócić do ,,biednej'' drachmy? Dlaczego nie mogą patrzeć na takich nadętych bufonów-biurokratów-krętaczy z parlamentu europejskiego ? Dlaczego podobnie jak Włosi chcą wrócić nawet na kolanach(za wszelką cenę)...
Komentarzy2
Wyświetleń850
Śledzących1
Ocena1
slyszalem co ze skrzyzowania obok mlyna maja zamknac i jakis
slyszalem co ze skrzyzowania obok mlyna maja zamknac i jakis remont. czy ktos cos o tym wie?
Komentarzy1
Wyświetleń662
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~drogaWłocławek
A co z motocyklistą z wypadku (31.10.) koło Pałacu B., na
A co z motocyklistą z wypadku (31.10.) koło Pałacu B., na którym pierwszeństwo przejazdu wymusił kierowca na angielskich blachach ?? A w ogóle widział ktoś kiedyś cygana na egzaminie prawa jazdy ??
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ĘĄWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA