Forum › Włocławek

Jakkolwiek ta kobieta wybitnie działa mi na nerwy, a jej
Jakkolwiek ta kobieta wybitnie działa mi na nerwy, a jej skrzek potrafi każdą erekcję zniwelować, to jednak zdarza się jej czasem celnie uderzyć. Jeden z takich przykładów poniżej: http://namonciaku.pl/3miasto/1,113052,10546722,Senyszyn_na_swoim_blogu_atakuje_Dubienieckiego.html
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez dzonny_killerWłocławek
Czy hiper markety kantują na podatkach? Proponuję
Czy hiper markety kantują na podatkach? Proponuję konwersację, dlaczego wielkie sieci handlowe w Polsce wykazują rentowność na poziomie 1 proc. i od tej rentowności płacą podatki, a te same sieci we Francji, w Niemczech mają rentowność od 10 do 17 proc. To co, w Polsce pracują charytatywnie?
Komentarzy2
Wyświetleń897
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
I druga sprawa to przejazd bezkolizyjny dla Zazamcza. Chodzi
I druga sprawa to przejazd bezkolizyjny dla Zazamcza. Chodzi o budowę drogi od skrzyżowania z Wieniecką i nową budowaną Obwodową za Zazamczem do skrzyżowania z Toruńską, gdzie droga stworzyłaby wreszcie przejazd tunelowy bądź wiaduktowy przez torowisko, odciążyła była Wieniecką czy Hutniczą od korków. Zazamcze ma wszystkie...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~STREFA śmierci 2Włocławek
Powstała blisko rok temu strefa gospodarcza, prawie 40 ha,
Powstała blisko rok temu strefa gospodarcza, prawie 40 ha, niedaleko Anwilu, obok Kluczbork S.A. Oddano ją, wielu mówiło i widziało, z leniwym tempem w tamtym roku, ale oddano. Mija blisko rok i nie powstała tam żadna firma, nawet nie rozpoczęto jakichkolwiek prac. Było podobno kilka firm, a nie ma tam niczego. Zgodnie z video na stronie...
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~STREFA śmierciWłocławek
W tym mieście media są ospałe i bierne, żadnej
W tym mieście media są ospałe i bierne, żadnej inicjatywy. Sprawa przebudowy jedynki, oni milczą. Miała być remontowana cała, a jest tylko jej część bez ronda przy MC oraz odcinka od cmentarza do MC. Kolejna sprawa to koszty, w końcu ile z UE a ile z budżetu państwa, kwestia kolejna wykonawcy i terminy, i sprawa jakości. Czy to tak...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Żal bierzeWłocławek
AŻ 239 miliardów złotych .Tyle w/g prognoz ma zabraknąć
AŻ 239 miliardów złotych .Tyle w/g prognoz ma zabraknąć ZUS-owi na wypłatę świadczeń emerytalnych w latach 2013-2017 . Oczywiście emeryci swoje pieniądze dostać muszą,więc ubytki będzie musiał uzupełnić budżet państwa.Jak to się ma do optymistycznych prognoz dotyczących stanu finansów państwa którymi karmi nas stary/nowy...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek
We Francji sklepy przy zakupie nowych lodowek, mebli,
We Francji sklepy przy zakupie nowych lodowek, mebli, telewizorow i innego sprzetu zabieraja stary sprzet od klientow. W sklepach sa specjalne pojemniki na zuzyte baterie i zarowki. W miastach i gminach sa specjalne estetyczne plastykowe kontenery, do ktorych wrzucane jest szklo. Sluzby komunalne przejezdzaja i regularnie oprozniaja je. Czy nie...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
We Francji jedna z mieszkanek gminy przekazala dla gminy caly
We Francji jedna z mieszkanek gminy przekazala dla gminy caly swoj majatek uwazajac, ze gmina robi duzo dla ludzi. Oczywiscie wojt z mieszkancami docenil to i zrobil dom opieki dla ludzi niepelnosprawnych i osob starszych, utworzyl ekipe opiekujaca sie seniorami na terenie gminy. A czy u nas zrobiono by to samo ? Pieniadze przepuszczone bylyby na...
Komentarzy1
Wyświetleń845
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Ostatnio szedłem ulica Okrzei,nowo wybudowanym chodnikiem od
Ostatnio szedłem ulica Okrzei,nowo wybudowanym chodnikiem od netto do Nowomiejskiej , zarówno po prawej jaki i lewej stronie . Co zobaczyłem...? nierówno położona kostka to byłby pikuś , te chodniki i jednocześnie ścieżki rowerowe się po prostu zapadają. Jak myślicie, czy firma robiąca tam remont poprawi te usterki, oczywiście w...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez waldusWłocławek
Witam Dnia 30.10.2011 o godzinie 16.00 odbedzie sie zlot
Witam Dnia 30.10.2011 o godzinie 16.00 odbedzie sie zlot miłośników Audi. Kujawsko-Pomorski Klub Audi Zaprasza
Komentarzy0
Wyświetleń597
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KubaWłocławek
, słyszałem że w pałacu długo się pracuje a dostaje
, słyszałem że w pałacu długo się pracuje a dostaje się marne pieniądze to nasz pałac tylko ładnie wygląda a w rzeczywistości ludzie pracują podobno ponad normy i dostają 1050 złoty bez nadgodzin .jak ktoś ma więcej informacji proszę o krytykę ten Włocławek schodzi na psy bez sądu ani rusz .
Komentarzy4
Wyświetleń941
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~bakuWłocławek
Zaważyłem że ten portal ostatnio coraz bardziej skręca w
Zaważyłem że ten portal ostatnio coraz bardziej skręca w prawo do Pisuuu , nie są wpuszczane pozytywy na obecną władze a same negatywy .
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PrzyjacielWłocławek
Dla pasjonatów lotnictwa. http://www.flightradar24.com
Dla pasjonatów lotnictwa. http://www.flightradar24.com Można zobaczyć przelatujące samoloty. Są trasy wiodące nad Włocławkiem. Po kliknięciu w ikonkę samolotu, po lewej u góry wyświetlane są informacje.
Komentarzy2
Wyświetleń801
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MkWłocławek
Po wyborach http://i40.tinypic.com/j5e8b6.gif
Po wyborach http://i40.tinypic.com/j5e8b6.gif
Komentarzy1
Wyświetleń775
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Ciekawe jak nasze władze podejdą do handlu za zezwoleniem
Ciekawe jak nasze władze podejdą do handlu za zezwoleniem ale bez unieszczonych należnych opłat podatkowych,zusowskich itd ,kto to będzie sprawdzał i realizował.
Komentarzy3
Wyświetleń934
Śledzących0
Ocena3
Pisałem kiedyś do US ,że radni,prezydenci itd nie podają
Pisałem kiedyś do US ,że radni,prezydenci itd nie podają prawdy w zeznaniach podatkowych.Weźmy takiego Skrzypka. Nic nie zrobiono. Panie Bieńkowski daj Pan spoko. Rąsia ,rąsię myje.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Informacje na temat gazu łupkowego......Proszę koniecznie
Informacje na temat gazu łupkowego......Proszę koniecznie przeczytać i w miarę możliwości udostępnić znajomym.To bardzo ważne.
Komentarzy3
Wyświetleń858
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~......FaktyWłocławek
Byłem na tzw.koncercie Zakopower,organizacja fatalna,brak
Byłem na tzw.koncercie Zakopower,organizacja fatalna,brak oświetlenia miejsc siedzących,po omacku trzeba było wchodzić po schodach,do tego rozpoczęcie koncertu prawie z 30 min.opóżnieniem,i ani słowa wyjaśnienia,ani przeproszenia.Akustyka fatalna.Organizator powinien być pozbawiony dożywotnio organizacji imprez,to jest kpina z...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Zlekceważony 60 latekWłocławek
nie wiem czy tez to widzicie ...ale pan redaktor T.Lis jest
nie wiem czy tez to widzicie ...ale pan redaktor T.Lis jest tak stronniczy, tak wygląda jak by miał się sfajtusic ze złośći na jaka kolwiek opozycje ,tak samo pani Olejnik widac odrazu z kim ciu ciu a z kim na ostre udry ida:D
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PAkeroWłocławek
Ciekawe jakie stawki od nieruchomości/użytkowe ustali nasze
Ciekawe jakie stawki od nieruchomości/użytkowe ustali nasze Miasto dla śródmieścia na następny rok 2012? Jak do tej pory są najwyższe ,a miasto nic w zamian ul 3 maja czy boczne nie są ujęte w żadnych planach rewitalizacji czy promocji ,nic tam nie wraca z tych pieniędzy od lat! ale za to miasto wyraża zgodę na tak duży obiekt...
Komentarzy2
Wyświetleń865
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~czytajacy gazetyWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA