Forum › Włocławek

Niesamowity układ chmur na 11
Niesamowity układ chmur na 11 listopada http://deser.pl/deser/1,111858,10627768,Niesamowity_uklad_chmur_nad_Polska__Co_ma_wspolnego.html
Komentarzy3
Wyświetleń893
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Kryzys w Grecji. Na czele rzadu jest byly szef banku
Kryzys w Grecji. Na czele rzadu jest byly szef banku europejskiego, ten wlasnie, ktory rowniez przczynil sie do kryzysu, a biednych ludzi ciagle lupia. Plotki na gieldzie decyduja o przyszlosci krajow. Godne pozalowania
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Jak wynika z doniesień na ONET nasi ,,sojusznicy ''zza
Jak wynika z doniesień na ONET nasi ,,sojusznicy ''zza oceanu zamiast myśleć o wizach dla Polaków , wraz z żydkami szykują nowa misję ,,pokojową''. Tym razem ,,pokój ''trzeba ich zdaniem zaprowadzić w Iranie bo ...tam jeszcze jest niezależna od nich ropa i uciśniony przez ,,obcą od dolara religię'' naród.Ciekawe co to będzie jak...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Stacja PKP Wloclawek jest w oplakanym stanie oprocz
Stacja PKP Wloclawek jest w oplakanym stanie oprocz ...ubikacji! Ale przeciez podrozni nie beda czekac w ubikacji ! Brak wystarczajacej ilosci miejsc siedzacych, bo stacji autobusowej juz nie ma ! Nieliczne krzesla sa polamane i brudne, brak udogodnien aby przejsc z bagazami na perony, ktore sa juz w proszku, brak baru z garaca kawa czy herbata,...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Brawo Panie Zbonikowski za wystąpienie w polskim
Brawo Panie Zbonikowski za wystąpienie w polskim sejmie.TRZEBA SIĘ BYŁO ZAPYTAĆ KTO PONIESIE ODPOWIEDZIALNOŚĆ JAK UTONIE 110TYS LUDZI
Komentarzy1
Wyświetleń655
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
PGNIG idzie do arbitrażu z Gazpromem,a relacje Polska-Rosja
PGNIG idzie do arbitrażu z Gazpromem,a relacje Polska-Rosja nadal wspaniałe 1. Wczoraj PGNIG zdecydował się na wszczęcie postępowania z Gazpromem przed Trybunałem Arbitrażowym w Sztokholmie po nieudanych ponad półrocznych negocjacjach dotyczących obniżki kupowanego w Rosji gazu. Przypomnijmy, że pod koniec 2010 roku Wicepremier...
Komentarzy2
Wyświetleń847
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek
Czy ktoś się orientuje co to za praca w rubryce ogłoszenia
Czy ktoś się orientuje co to za praca w rubryce ogłoszenia "dam pracę" w domu z dostępem do komputera i internetu. Czy to tylko jakaś ściema?
Komentarzy1
Wyświetleń722
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Monika RejsWłocławek
koleiny na świeżo otwartym skrzyżowaniu Wronia-Okrzei?
koleiny na świeżo otwartym skrzyżowaniu Wronia-Okrzei? wczoraj jechałem przcinając jedynkę, a że mam lekko sfatygowane zawieszenie, to dosłownie poczułem koleiny, chyba że mam omamy jakieś. Tragedia, jak ten 4-letni remont ma tak wyglądać...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~nahWłocławek
Dlaczego w nowo budowanym basenie mają pracować pracownicy
Dlaczego w nowo budowanym basenie mają pracować pracownicy z basenu Delfin.? (wiadomość z Gazety Kujawskiej) Dlaczego nie utworzy się nowych miejsc pracy? Napewno wielu bezrobotnych liczyło na to, że znajdzie prace w nowym basenie(w kasie, w obsłudze klienta, sprzątaczki, itp).
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
Anwilowi gratulujemy sztabu trenerskiego.
Anwilowi gratulujemy sztabu trenerskiego.
Komentarzy3
Wyświetleń945
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~lemurWłocławek
Ostatnio podczas spotkania w grupie znajomych ktoś poruszył
Ostatnio podczas spotkania w grupie znajomych ktoś poruszył temat niedawnego kazania niedzielnego w kościele Najśw. Zbawiciela w Parku Łokietka. Otóż proboszcz tam litościwie panujacy na włościach, w swoim przemówieniu do narodu, przepraszam parafian, wyczytywał listę wiernych, którzy swoimi nakładami finansowymi budowali i...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~wObronieTychCoDająMałoWłocławek
popijając na stacji benzynowej kawe zwrocilem uwagne na
popijając na stacji benzynowej kawe zwrocilem uwagne na pismo bylego czerwonego satyra, NIEzle jedzie po naszym wloclawskim kibelku na 2 stronach, polecam.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~labladorWłocławek
W dzisiejszej Gazecie Kujawskiej jest artykuł, że zwolnią
W dzisiejszej Gazecie Kujawskiej jest artykuł, że zwolnią 105 osób z Drumetu.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~WłocławiankaWłocławek
witam, niedawno miałam wypadek samochodowy nie z mojej winy
witam, niedawno miałam wypadek samochodowy nie z mojej winy .Samochód mój był stary (1994r)ale na chodzie po wypadku nadaje się do kasacji. Jestem ubezpieczona w PZU na kwotę10.000-po ocenie orzecznika jestem w szoku ponieważ powiedział że dostanę 1300zł.Za te pieniądze nie kupię samochodu. Jeszcze zostało mi na głowie pozbycie się...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~pechowaWłocławek
Co myślicie Państwo o skandalicznej decyzji PZPN w sprawie
Co myślicie Państwo o skandalicznej decyzji PZPN w sprawie braku symbolu narodowego ORŁA BIAŁEGO na koszulkach naszych reprezentantów na mistrzostwach .
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Rudy DonekWłocławek
Radosna wiadomość z uruchomienia rury bałtyckiej -ROSJA
Radosna wiadomość z uruchomienia rury bałtyckiej -ROSJA MOŻE ODCIĄĆ BEZ KONSEKWENCJI DOPŁYW GAZU DO POLSKI-to przypomina czasy budowy korytarza do Prus Wschodnich w wykonaniu dziadków pani Angeli Merkel .Do takiej Unii wprowadziła nas lewica z Milerem na czele ? Za taka Unią jesteście ?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Zachęcam do dyskusji są to wypowiedzi z-ca Pan Jacek
Zachęcam do dyskusji są to wypowiedzi z-ca Pan Jacek Kużniewicz odnośnie kilu inwestycji http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=85303073&postcount=460 Moje 1 spostrzeżenie-strefa tj brak tam inwestorów na dzisiaj przyczyna tego stanu tkwi w braku autostrady,złej sytuacji na rynku oraz opozycji która podobno żle życzy. Ja...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~czytajacy gazetyWłocławek
wiadomość z 20.10.2010r.: "(...) Basen wybuduje "Alstal
wiadomość z 20.10.2010r.: "(...) Basen wybuduje "Alstal Grupa Budowlana” sp. z o. o., sp. komandytowa z Jacewa koło Inowrocławia i "Przedsiębiorstwo Obsługi Inwestycyjnej” spółka z o. o. z Bydgoszczy. Wykonawca wycenił koszt budowy na kwotę 19,85 mln zł i zobowiązał się do zbudowania obiektu do października 2011...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez dzonny_killerWłocławek
Szanowni Użytkownicy - jestem na etapie kupna mieszkania w
Szanowni Użytkownicy - jestem na etapie kupna mieszkania w związku z powyższym proszę o wskazanie kompetentnej osoby, która w profesjonalny sposób pomoże przejść przez zawiłości prawne oraz pozwoli przygotowanymi dokumentami zadbać o interesy przyszłego nabywcy własnego "M". Dziękuję wszystkim, którzy okażą dobrą wskazówkę.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~czytelnikWłocławek
Przeczytałem w GP o proboszczu, który nazwał wrzodami tych
Przeczytałem w GP o proboszczu, który nazwał wrzodami tych parafian, którzy głosowali u niego na wsi na Ruch Palikota. Było ich 207. A ja twierdzę, że to musi być zły proboszcz, bo gdyby było inaczej, to nikt nie zagłosowałby na RP. Widocznie swoim postępowaniem i postawą proboszcz spowodował, że tylu aż parafian poszło i...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AlumnWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA