Forum › Włocławek

Witam Proszę o pomoc. Gdzie we Włocławku można kupić
Witam Proszę o pomoc. Gdzie we Włocławku można kupić quady dla dzieci 50-110 cm3 lub elektrycznego 500-800n W?
Komentarzy2
Wyświetleń922
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PiotrWłocławek
kazdy ma swoje zdanie - obejrzyjcie i ewentualnie
kazdy ma swoje zdanie - obejrzyjcie i ewentualnie skomentujcie http://www.youtube.com/watch?v=dAKdqc2AGOE
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez mistrzcietejripostyWłocławek
W służbie ludziom (na plakatach tego od jabłek)- a od 1
W służbie ludziom (na plakatach tego od jabłek)- a od 1 października ceny biletów MPK w górę to dzięki radnym SLD Włocławianie mają podwyżkę a wybory tuż tuż ...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~aaaWłocławek
Mam do panstwa pytanie weszlam na strone dam prace i jest
Mam do panstwa pytanie weszlam na strone dam prace i jest duzo ogloszen o pracy w domu przy komputerze z internetem nie male zarobki,czy ktos wie o co tam chodzi.Mnie klopoty kochaja i niechciala bym sie w cos wpakowac.Z gory bardzo dziekuje za odopwiedzi tylko bez glupich docinkow.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~BEATA&&&Włocławek
"Najsilniejsza osoba w polskiej polityce" w samych
"Najsilniejsza osoba w polskiej polityce" w samych superlatywach o prezesie Kaczyńskm wypowiadają się amerykańscy politycy.Ci sami dyplomaci o Tusku mówią w przeciwny sposób
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~grzegorz2Włocławek
Dzonny, dziś tzw. "dzień chłopaka". Dostałem od żony
Dzonny, dziś tzw. "dzień chłopaka". Dostałem od żony ręcznie wyszywane serce i torbę winogron. Co za głooopia baba! Mogła kupić 0,7 Bolsa i fajki do kompletu. Ps. Co Ty dostałeś?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
spot wyborczy SLD mówi o darmowych przedszkolach dla
spot wyborczy SLD mówi o darmowych przedszkolach dla wszystkich to jak na to upatruje się pan OD ROZDAWANIA JABŁEK
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~aaaWłocławek
Mam pytanie do kibiców Anwilu. Gdzie można kupić koszulki
Mam pytanie do kibiców Anwilu. Gdzie można kupić koszulki Anwilu oprócz sklepiku klubowego? Nie chodzi mi o koszulki meczowe tylko niebieskie T-shirty bawełniane. Cena też mnie interesuje.
Komentarzy1
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez 1988Włocławek
Nic i nikt tak mnie nie przekunuje do pojscia na wybory jak
Nic i nikt tak mnie nie przekunuje do pojscia na wybory jak osoba Janusza Palikota. Osobiscie uwazam ze gdy nie pojde na wybory i nie zaglosuje na jego liste to moze to spowodowac zniechecenie takich jak on ludzi do startowania w wyborach. I co wtedy? pozostanie nam zdanie sie na laske lub nielaske harpii politycznych
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~SybillaWłocławek
Witam. Szukam z terenu Włocławka firmy pomagającej
Witam. Szukam z terenu Włocławka firmy pomagającej poszkodowanym w wypadkach komunikacyjnych.
Komentarzy2
Wyświetleń918
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PoszkodowanyWłocławek
Witam! Poleccie mi dobrego ginekologa na NFZ. prosze o
Witam! Poleccie mi dobrego ginekologa na NFZ. prosze o adresy i nr kontaktowe do poszczegolnych ginekologow na NFZ. Z gory dziekuje. pozdrawiam
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Olenka Włocławek
A mnie się wydaje ,ze PO udaje,że chce wygrać te wybory.
A mnie się wydaje ,ze PO udaje,że chce wygrać te wybory. Wstyd za finanse kraju nie pozwala tak jawnie się poddać .Nakradli i się obłowili Zbychy,Rychy i Miry, to kto będzie żarł te chude pyry.
Komentarzy1
Wyświetleń729
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
media wycięły 3/4 tego materiału, polecam obejrzeć
media wycięły 3/4 tego materiału, polecam obejrzeć całość, Sikorski na końcu mówi: "stary ale jest tylko jedno żródło, dwie kamery, z jednej tv" http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/kibole-zaatakowali-sikorskiego_206988.html
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez bamWłocławek
zachęcam do bojkotowania wyborów. poczytajcie i
zachęcam do bojkotowania wyborów. poczytajcie i pomyślcie: W wielu miejscach sieci pojawiają się ostatnio wezwania do bojkotu, ewentualnie „sabotowania” wyborów parlamentarnych. Bojkotowanie miałoby polegać na całkowitej rezygnacji z głosowania, pozostaniu w domu. Natomiast „sabotaż” to kreślenie kart...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~nahWłocławek
Przed podjęciem decyzji o głosowaniu polecam artykuł z
Przed podjęciem decyzji o głosowaniu polecam artykuł z ONET..Gra o wielkie pieniądze '' .My głosujemy za darmo z patriotyzmu ,a tam banda cwaniaków nie ponosząc żadnej odpowiedzialności już dzieli lukratyne posadki z pensjami wykraczajacymi poza ustawę kominową -powstaje pytanie czy to ma sens ? Czy tolerowanie bezkarnosci obietnic...
Komentarzy9
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Obecnie jest możliwość adoptowania Greka za jedyne 500
Obecnie jest możliwość adoptowania Greka za jedyne 500 Euro . Grek będzie robić za Ciebie wszystko na co nie masz czasu. Spać za Ciebie do jedenastej. Chodzić za Ciebie na piwo. Odbywać poobiednia sjestę. Wieczorem siedzieć za Ciebie w knajpce. Niektórzy już adoptowali i mają luz ... - mogą pracować od rana do wieczora
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
wczoraj na stadionie przylesie wylądował eurocopter z
wczoraj na stadionie przylesie wylądował eurocopter z pacjentem czy ktoś wie jaki jest powód tego że pacjenta obejrzał jakis lekarz po czym odlecieli dalej w nieznanym kierunku czyżby stan był tak cięzki że u nas nie daliby rady ?? czy o co chodzi?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez olo...Włocławek
Ksiądz Adam B... to jest prawdziwy ksiądz, intelektualista,
Ksiądz Adam B... to jest prawdziwy ksiądz, intelektualista, człowiek taktu i wyważonego słowa. Rozumiejący otaczający świat 100 razy lepiej niż jakiś biskup. Ostatnio został przerzucony z Krakowa do Warszawy, na starsze lata taka zmiana, niewygodny był dziwiącemu się biskupowi z Krakowa, który wyczynia podobne, ale o wiele większe...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Słów kilka...Włocławek
Witam, Czy może ktoś polecić mi jakiegoś dobrego
Witam, Czy może ktoś polecić mi jakiegoś dobrego dentystę, oczywiście nie na nfoz tylko prywatnie.Z góry dzięki :) Dwa lata temu leczyłam zęba u K.Palińskiej na Pogodnej ale już tam nie przyjmuje.Czy ktoś wie gdzie przyjmuje teraz?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~onaWłocławek
"Skąd się wzięli bracia Kaczyńscy? Z filmidła `O dwóch
"Skąd się wzięli bracia Kaczyńscy? Z filmidła `O dwóch takich…’? Owszem, ale nie tylko, a nawet nie przede wszystkim. Początki prawdziwej kariery rodzeństwa sięgają Komitetu Obrony Robotników (lata 1977-1980), jednak bez jakiś oszałamiających sukcesów. Tak naprawdę narodziny politycznych Kaczyńskich można datować...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA