Forum › Włocławek

Chociaż poglądy PiS-u nie są mi bliskie, a wręcz obce to
Chociaż poglądy PiS-u nie są mi bliskie, a wręcz obce to już nie mogę znieść wszechobecnej nagonki na to ugrupowanie polityczne. Wzorem sympatyków jedynie słusznej ideologii i linii partyjnej pozwolę sobie na zamieszczenie linka do materiału filmowego i proszę szanownych internautów o wyrażenie opinii na ten temat:...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez pamarWłocławek
Tak ludzie "bijta się, żryjta wirtualnie", który kandydat
Tak ludzie "bijta się, żryjta wirtualnie", który kandydat jakiej partii wygra! A flagi powywieszali??? Jeszcze trochę i Polskiej Flagi w naszym kraju nie będzie można wywiesić! Jak w "jedwabnych jajach" http://kronikanarodowa.com/grunwald_2010/jedwabne_jaja.html
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~poliszynelWłocławek
Czy to prawda ,że w Hali Mistrzów sprzedają teraz pizzę
Czy to prawda ,że w Hali Mistrzów sprzedają teraz pizzę (tak wynika z reklamy),może poszerzony będzie asortyment o takie wiejskie specjały jak karofle ,buraki i.t.p.Tochę to wsią trąci ....nie sądzicie ? Reklama powinna mieć raczej związek ze sportem ...
Komentarzy0
Wyświetleń596
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Smutno, tak wasz b. rektor dostał po łapkach.
Smutno, tak wasz b. rektor dostał po łapkach. Przeczytajcie artykuł zresztą ale do końca. http://www.rp.pl/artykul/21,561187.html
Komentarzy0
Wyświetleń578
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WSHE we WłocławkuWłocławek
Dlaczego Obecnemu Prezydentowi tak srogo z oczu patrzy?
Dlaczego Obecnemu Prezydentowi tak srogo z oczu patrzy? Przeciez starch go o pomoc w ogole spytac...
Komentarzy3
Wyświetleń902
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~TesciowaWłocławek
Dzisiaj spacerowalem ulica Lubna, strasznie wygladaja tam
Dzisiaj spacerowalem ulica Lubna, strasznie wygladaja tam opuszczone domy oraz posesje na sprzedaz. Widac ze ludzie z BRAKU PRACY opuscili swoje domy. WYBIERAM ZBONIKOWSKIEGO. Obecnemu Prezydentowi Paluckiemu juz dziekujemy!
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~:-(Włocławek
widzę, że ten jeden od lokalnych mediów to już oprócz
widzę, że ten jeden od lokalnych mediów to już oprócz połowy znajomych, upchnął na listach do rady miasta nawet część swojej rodziny. To właśnie człowiek opętany manią władzy, człowiek, który dzięki układom i wałkom próbuje rządzić tym chorym miastem. Oby włocławianie nie dali się nabrać, jemu nie wolno dawać ani...
Komentarzy3
Wyświetleń880
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MonetWłocławek
ukradłeś mi antenę z dachu jak zostawiłem furę
ukradłeś mi antenę z dachu jak zostawiłem furę (zieloną) między blokami chopina-okrzei cwaniaczku. Ale ja cię widziałem na gorącym i cię złapię, obiecuję. Swoją drogą, co to pcha ludzi zeby odkręcić komus z dachu cos co jest warte 15 złotych? Stać się śmieciem, frajerem i szumowiną za 15 złotych, rany...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~heheWłocławek
Czy kandydowanie strażaka na radnego to już norma? Jeszcze
Czy kandydowanie strażaka na radnego to już norma? Jeszcze brakuje na listach biskupów,oficerów wojska i policji.
Komentarzy2
Wyświetleń813
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~coolWłocławek
Wszyscy kandydaci do rady miasta pochodzą z jakiegoś
Wszyscy kandydaci do rady miasta pochodzą z jakiegoś środowiska. Każdy jakiegoś zna osobiście. Podzielmy się opiniami na ich temat z perspektywy sąsiada, współpracownika.... Może uda nam się dokonać właściwych wyborów?
Komentarzy3
Wyświetleń910
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~zatroskany o włocławekWłocławek
wczoraj włączyłem pod wpływem waszych komentarzy - trwam
wczoraj włączyłem pod wpływem waszych komentarzy - trwam cw. Komentarz Pani A.K- odnośnie nowej kostki na Zielonym Rynku wprawił mnie w zdumienie. Ciekawe, czy to, że w mojej wc popsuła się spłuczka wina prezydent nie leci woda, więc idąc za rozumowaniem A.K. I TRWAM CW to wina prezydenta, DLACZEGO? za wodę odpowiada MPWiK...
Komentarzy2
Wyświetleń806
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Danka Włocławek
Dostaję różyczki kiedy codziennie kupuję gazety a prawie
Dostaję różyczki kiedy codziennie kupuję gazety a prawie w każdej z nich jest ulotka wyborcza p. Siębidy. Człowieku to odnosi skutek odwrotny od zamierzonego.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~CasioWłocławek
Czy ktoś z Was zwrócł uwagę ,że faktyczne zużycie
Czy ktoś z Was zwrócł uwagę ,że faktyczne zużycie energii cieplnej ,elektrycznej ,gazu ,wody ,staje się pomału MNIEJSZĄ cześcią rachunków, rosną natomiast OPŁATY DODATKOWE.To znaczy ,że tak naprawdę nie wiemy za co płacimy .I o to właśnie monopolistom chodzi.Polecam porównanie z rachunkiem np w Niemczech ,tam widać wyrażnie...
Komentarzy3
Wyświetleń945
Śledzących0
Ocena3
Dzisiaj pobawię się w jasnowidza. Przewiduję że dziś w
Dzisiaj pobawię się w jasnowidza. Przewiduję że dziś w telewizji cw będzie reportaż pani AK o korkach na moście w godzinach rannych i zapewne komentarz jaki to nasz obecny prezydent jest niedobrym gospodarzem i nie potrafi zarządzać miastem.
Komentarzy1
Wyświetleń770
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~zawiślakWłocławek
No i mleko się wylało. Zgadzam się ..... będziemy
No i mleko się wylało. Zgadzam się ..... będziemy spłacać to przez kilka pokoleń.
Komentarzy0
Wyświetleń586
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~WłocławianiuuuniusWłocławek
Oczom nie wierzę wysłuchując na CW wypowiedzi ludzi z
Oczom nie wierzę wysłuchując na CW wypowiedzi ludzi z Bloku troski o Włocławek. Widzę nienawiść do chlebodawcy, wręcz gryzienie jego ręki, a wypowiedź kandydata na radnego sprawia wrażenie jakby był nieprzygotowany do pełnienia tej funkcji. Czy takich radnych chcą włocławianie?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AlojzyWłocławek
Czy może ktoś napisać o co w tych zwolnieniach z MPEC
Czy może ktoś napisać o co w tych zwolnieniach z MPEC chodzi ? Czy to prawda ,że Pawlak zwalnia wieloletnich pracowników ?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Witam Wszystkich jestem Maciek obecny Prezydent Włocławka
Witam Wszystkich jestem Maciek obecny Prezydent Włocławka bardzo mi się podoba taki muskularny i dobrze zbudowany, wzroku oderwać nie mogę. :*
Komentarzy1
Wyświetleń669
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MaciekWłocławek
Mam pytania: a/ dlaczego nowa jezdnia przy karczmie
Mam pytania: a/ dlaczego nowa jezdnia przy karczmie kujawskiej jest wybudowana z dużym nachyleniem w stronę stojących przy niej budynków ?, b/czy gdy będzie ulewa studzienki ściekowe będą w stanie odprowadzić wodę z jezdni ?, c/ czy woda deszczowa nie będzie zalewać wybudowanej zatoki?, d/ dlaczego część...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AlojzyWłocławek
Mam pytanie do Pana Zbonikowskiego czy teraz zbuduje pomnik
Mam pytanie do Pana Zbonikowskiego czy teraz zbuduje pomnik Gierka skoro przyjął na swoje listy na kadydatów na radnych przewodniczącego Stowarzyszenia Edawarda Gierka???
Komentarzy2
Wyświetleń837
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~włocławiankaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA