Forum › Włocławek

Czy ktoś wie może czy w ramach kampanii wyborczej ulica
Czy ktoś wie może czy w ramach kampanii wyborczej ulica Spokojna oraz inne w tej okolicy doczekają się nowej nawierzchni tak jak stało sie to z ulicą Rybnicką???
Komentarzy1
Wyświetleń722
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ehhWłocławek
Jeden z byłych prezesów spółki, kandydat na radnego
Jeden z byłych prezesów spółki, kandydat na radnego Włocławka SLD wykorzystuje społeczne pieniądze przebywając na chorobowym. Czy to jest uczciwe wobec wyborców?!!
Komentarzy4
Wyświetleń979
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~a gdzie zusWłocławek
Ciekawy jestem dlaczego oponentom Andrzeja Pałuckiego
Ciekawy jestem dlaczego oponentom Andrzeja Pałuckiego przeszkadza tylko kostka na Zielonym Rynku. Przecież taka sama kostka jest wokól katedry. Ale tamta kostka jakoś mniej kole w oczy!!!
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~krzychuWłocławek
Mnie się wydaje, że start w wyborach tak młodego kandydata
Mnie się wydaje, że start w wyborach tak młodego kandydata PiSu, który nie ma żadnego doświadczenia zawodowego, wynika z przesrostu ambicji i z niedojrzałości. Niech najpierw gdzieś popracuje i poćwiczy zarządzanie, a potem dopiero startuje na prezydenta! Przecież za jego panowania to miasto dopiero zaczęłoby się cofać i...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JanekWłocławek
CW głosi na antenie, że zawsze stoi po stronie widzów. A
CW głosi na antenie, że zawsze stoi po stronie widzów. A ja proponuję, żeby stanęła wreszcie po stronie prawdy i rzetelności!
Komentarzy2
Wyświetleń850
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~tadekWłocławek
Widziałem w TVK córkę prezydenta Pałuckiego. Ale fajna
Widziałem w TVK córkę prezydenta Pałuckiego. Ale fajna dziewczyna miła a do tego bankowiec z doktoratem. Pewnie jest coś w powiedzeniu – niedaleko pada jabłko od jabłoni. Jestem więc za Pałuckim.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Jakich CW ma fachowców od inwestycji, że tak piętnuje, jak
Jakich CW ma fachowców od inwestycji, że tak piętnuje, jak sama mówi, to co robi prezydent Włocławka? Jakie autorytety tam pracują, aby o działaniach człowieka z wielkim dorobkiem zawodowym mówić, jest niekompetentny? Skandal.
Komentarzy2
Wyświetleń783
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~tomWłocławek
Prezydent Pałucki powinien pozwać do sądu telewizję CW za
Prezydent Pałucki powinien pozwać do sądu telewizję CW za nazwanie (2 listopada) poplecznikami ludzi z którymi on współpracuje. Przecież poplecznictwo to rodzaj przestępstwa. Powinni być pozwani w trybie wyborczym i słono za to zapłacić.
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~kingaWłocławek
PiS-owski kandydat na prezydenta nie powinien chować się za
PiS-owski kandydat na prezydenta nie powinien chować się za immunitetem poselskim. jeśli jest odpowiedzialnym facetem i nic nie ma na sumieniu to powinien stawić się w sądzie. Ukrywanie się za immunitetem dla mnie jest jednoznaczne z nieczystym sumieniem.
Komentarzy3
Wyświetleń908
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~kamilWłocławek
Cały czas czekam, aby kandydat PiS na prezydenta pochwalił
Cały czas czekam, aby kandydat PiS na prezydenta pochwalił się swoimi osiągnięciami zawodowymi. W jakich instytucjach czy firmach i na jakich stanowiskach pracował. Chętnie usłyszę też ile lat studiował.
Komentarzy1
Wyświetleń749
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~zenekWłocławek
Oburzają mnie skandaliczne wypowiedzi na antenie telewizji
Oburzają mnie skandaliczne wypowiedzi na antenie telewizji CW. Pozwala się tam obrzucać błotem władze Włocławka nie dając drugiej stronie możliwości do zajęcia stanowiska. Gdzie tu rzetelność
Komentarzy0
Wyświetleń514
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~widzWłocławek
Ewa Minge na prezydenta Włocławka... jej poziom odpowiada
Ewa Minge na prezydenta Włocławka... jej poziom odpowiada naszym lokalnym konkurentom. http://www.youtube.com/watch?v=REVYa9vdkHI&feature=aso
Komentarzy0
Wyświetleń707
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Wesoły wylogowanyWłocławek
A ja wypinam się na te wybory bo i tak wszystkim chodzi o
A ja wypinam się na te wybory bo i tak wszystkim chodzi o kase a nie dobro Włocławka. Nic nie zrobią a za 4 lata znowu będą obiecanki cacanki.
Komentarzy0
Wyświetleń619
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Bolesławs CH.Włocławek
Nie mam nic przeciwko obecnemu Prezydentowi miasta
Nie mam nic przeciwko obecnemu Prezydentowi miasta Włocławek, jednak BOJĘ się tego że nie widzi on jakiejkolwiek zauważalnej poprawy dotyczącej bezrobocia w NASZYM mieście. Stwierdzenie, że z Włocławka nie zrobi się Zielonej Wyspy(tak określił to forumowicz lobbujący obecnemu włodarzowi) - jest przerażające niech chociaż ta...
Komentarzy2
Wyświetleń878
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PabiedźWłocławek
Czy to prawda ,że po cichu już trwa ,,rekrutacja ''na
Czy to prawda ,że po cichu już trwa ,,rekrutacja ''na intratne stanowiska w miejscowym włocławskim ,,inkubatorze(przechowalni......)'' ?
Komentarzy3
Wyświetleń985
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Pytanie Włocławek
O wiele bardziej podoba mi sie Zbonikowski niż obecny
O wiele bardziej podoba mi sie Zbonikowski niż obecny Prezydent. Mysle że fajnie byłoby mieć tak przystojnego Prezydenta Włocławka.
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~studentkaWłocławek
Ciekawe kiedy pojawią się jakieś merytoryczne wskazówki
Ciekawe kiedy pojawią się jakieś merytoryczne wskazówki aby zagłosować na obecnego prezydenta. Narazie widac tylko obrażanie innych kandydatów.
Komentarzy1
Wyświetleń799
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~głosWłocławek
Czy Pan Pałucki nie może wymysleć jakiegoś innego hasła,
Czy Pan Pałucki nie może wymysleć jakiegoś innego hasła, tylko podpatruje Dombrowicza? Włocławek dla pokoleń? Przecież to to samo co Miasto dla pokoleń. Wstyd Panie Pałucki. Co robią Pana doradcy medialni? I druga rzecz, w oficjalnym serwisie miasta zauwazyłam, że odwiedził Pan ANWIS. Po co tam bierze Pan B..... w złotej bluzce....
Komentarzy1
Wyświetleń762
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KatarzynaWłocławek
Wolę trzeźwego Pałuckiego, niż .... przeciwnika jego! Amen
Wolę trzeźwego Pałuckiego, niż .... przeciwnika jego! Amen
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Od dziś jestem fanem Pałuckiego. Zapwowiedział, że w
Od dziś jestem fanem Pałuckiego. Zapwowiedział, że w nowej kadencji nie Horonziak nie będzie wiceprezydentem i to mi wystarczać. Temu małrzeństwu dziękujemy raz na zawsze!
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KingaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA