Forum › Włocławek

Dzisiaj w Gazecie Kujawskiej ukazał się anons wyborczy
Dzisiaj w Gazecie Kujawskiej ukazał się anons wyborczy P.Lewandowskiego Prezesa SM. Południe.Ten pan ma zamiar znowu kandydować na radnego, motywując to troską o ludzi i osiedle Południe.Śmieszna ta jego argumentacja, bo za "swoją troskę" bierze ogromne pieniądze ze spółdzielni, a jako radny bardzo rzadko bierze udział w sesjach...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~RodaWłocławek
A co z tym immunitetem-kandydata posłaPIS-u. Wierzyć się
A co z tym immunitetem-kandydata posłaPIS-u. Wierzyć się nie chce że nie ma odwagi zrzec się immunitetu, aby jako mężczyzna stanąć przed sądem.
Komentarzy2
Wyświetleń839
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~wyborca jaculekWłocławek
Cały czas czekam, aby PiS-owski kandydat na prezydenta
Cały czas czekam, aby PiS-owski kandydat na prezydenta powiedział, jaki ma dorobek zawodowy, gdzie pracował, jaką grupą ludzi kierował, co osiągnął. Bo przecież miasto to jak wielka firma. Nie może. nim kierować osoba bez doświadczenia bo dojdzie do katastrofy.
Komentarzy4
Wyświetleń978
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~tomekWłocławek
Z tego co słyszałem to młody kandydat z PiS-u pracował
Z tego co słyszałem to młody kandydat z PiS-u pracował tylko, i to krótko, w spółce miejskiej. Więc chyba brakuje mu kwalififikacji do rządzenia miastem. Niech najpierw popracuje gdzieś z 15 lat nabierze doświadczenia życiowego i zawodowego.
Komentarzy0
Wyświetleń615
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~karolWłocławek
Byłem przekonany, że ogłoszenia wyborcze powinny być
Byłem przekonany, że ogłoszenia wyborcze powinny być oznaczone jako płatne. Tymczasem w ubiegły czwartek telewizja CW wyemitowała ogłoszenie WWS bez takich oznaczeń. To chyba nie jest porządku?
Komentarzy2
Wyświetleń833
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~kazikWłocławek
A mnie się wydaje że młody człowiek z PIS-u, myślę o
A mnie się wydaje że młody człowiek z PIS-u, myślę o kandydacie na prezydenta mógłby się sprawdzić w jakimś domu kultury. Ostatnio organizuje przecież dyskoteki i konkursy dla młodzieży. Niech idzie w tym kierunku. To jest na miarę jego możliwości.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~młodyWłocławek
Odnoszę wrażenie, że pewna młoda telewizja kreuje obraz
Odnoszę wrażenie, że pewna młoda telewizja kreuje obraz Włocławka jako niebezpiecznego miasta „z dzikiego zachodu". Zaczepionym ludziom tak zadaje pytania; aby uzyskać odpowiedź pod z góry założoną tezę. A przecież nasze miasto jest coraz ładniejsze, no i wreszcie prezydent praktycznie od nowa buduje „jedynkę"....
Komentarzy1
Wyświetleń700
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~widzWłocławek
Mam nadzieję, że na kolejnej sprawie sądowej z J.S.
Mam nadzieję, że na kolejnej sprawie sądowej z J.S. wiceprezydent zażąda nie tylko przeprosin, ale również dużej sumy pieniędzy. Nie może być tak, że ktokolwiek bezpodstawnie i bezkarnie opluwa urzędującego zastępcę prezydenta.
Komentarzy0
Wyświetleń548
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~kamilWłocławek
Kandydat na prezydenta wspierany przez Samoobronę
Kandydat na prezydenta wspierany przez Samoobronę przedstawia pomysły, których żaden prezydent zrealizować nie może. Przecież nie ma władzy, aby pozbawić radnych diet, choć to rzeczywiście zmarnowane pieniądze. Prezydent nie ma też wpływu na liczbę radnych. A obietnice tańszego prądu to przysłowiowe gruszki na wierzbie.
Komentarzy0
Wyświetleń566
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~samoobronaWłocławek
Włocławscy radni na koniec kadencji stali się bardzo
Włocławscy radni na koniec kadencji stali się bardzo aktywni, wszystkich chcą rozliczać, z szefami spółek miejskich na czele. A dajcie sobie już spokój. Wasz czas minie lada dzień. Zostawcie te sprawy kolejnej radzie. Na sesji nie szukajcie możliwości do bezpłatnej reklamy wyborczej. To już nawet nie jest śmieszne, to jest smutne.
Komentarzy0
Wyświetleń600
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
http://interwencja.interia.pl/news?inf=1173080 Pamiętacie
http://interwencja.interia.pl/news?inf=1173080 Pamiętacie to??
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ankaWłocławek
Czy ktoś wie jak to w końcu będzie z tymi masztami na
Czy ktoś wie jak to w końcu będzie z tymi masztami na stadionie -zetną na złom ,czy pozostawią ? Znajomi z Warszawy popukali się w głowę jak usłyszeli ,że nowe maszty oświetleniowe mają być wycinane .
Komentarzy2
Wyświetleń792
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
czy we wloclawku jest jakis antykwariat? dzieki za info.
czy we wloclawku jest jakis antykwariat? dzieki za info.
Komentarzy3
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~mariaWłocławek
Kto zna tych ludzi z SLD którzy kandydują do Rady
Kto zna tych ludzi z SLD którzy kandydują do Rady Miasta? Większość z nich to karierowicze,co mogą zrobić dla naszego Miasta!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ilona lewandowskaWłocławek
Baju ,baju a cyganie dalej są biedni i stale
Baju ,baju a cyganie dalej są biedni i stale pokrzywdzeni. http://wiadomosci.onet.pl/wideo/10-latka-urodzila-dziecko,7816045,1,klip.html#
Komentarzy0
Wyświetleń649
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~BogdanWłocławek
mam pytanie: czy jak moja zmarla babcia pracowala w drumecie
mam pytanie: czy jak moja zmarla babcia pracowala w drumecie to ja teraz jak jest rocznica jej smierci to mam zlozyc wiazanke i zapalic lampke pod brama drumetu wedlug nowej panujacej w Polsce mody czy jak do tej pory moge isc na cmentarz i to zrobic? Patrzac w tv na to co sie dzieje pod Palacem Prezydenckim w kazy 10 dzien miesiaca trudno...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~IzkaWłocławek
Naszym radnym bardzo łatwo przychodzi wydawać pieniądze
Naszym radnym bardzo łatwo przychodzi wydawać pieniądze podatników i zamiast sesji zamieniają ją w darmową scenę polityczną! czy oni myślą, ze mieszkańcy nie wiedzą że to tylko przed wyborami nagle zaczęli się martwić o mieszkańców! A to ,że nie znaja przepisów tro już inna rzecz! Dobrze że już wybory
Komentarzy0
Wyświetleń665
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~obywatelWłocławek
Witam! Chciałbym zainteresować odpowiednie służby Pana
Witam! Chciałbym zainteresować odpowiednie służby Pana Prezydenta remontem w IV LO. Szczególnie technologią zrywania starych płytek PCV (przez nagrzewanie palnikiem). Czynność ta doprowadza do niemiłosiernego smrodu, który roznosi się po budynku. Byłem osobiście to sprawdzić- śmierdzi spalenizną. Czy opary spalonego PCV nie są...
Komentarzy0
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Rodzic z IV LOWłocławek
jechałem przez cale Niemcy około 350 km i przez cały ten
jechałem przez cale Niemcy około 350 km i przez cały ten odcinek nawet jak były roboty drogowe zwolniłem może do 90 km na godzinę przy stalej prędkości 120km /140 km ale jak przejechawszy świecko może ujechałem z 2 km korek na 20 km i stałem okolo 2 h i nasuwa się pytanie ludzie czy naprawdę jesteśmy tak upośledzonym krajem ze...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ja :PWłocławek
Dlaczego w wyborach nie kandydują ludzie młodzi,
Dlaczego w wyborach nie kandydują ludzie młodzi, BEZPARTYJNI, nie uwikłani w kolesiowskie układy ? Tacy są w tym mieście,tylko może oni wolą mieć czyste nie ubabrane w g.... ręce ?
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Pytanie Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA