Forum › Włocławek

Ostatni, słoneczny weekend spędziłem z rodziną w Toruniu,
Ostatni, słoneczny weekend spędziłem z rodziną w Toruniu, gdy w niedzielę pod wieczór wracaliśmy do naszego miasta wrażenie było takie jak byśmy wylądowali na innej planecie, a to przecież niecałe 50 kilometrów. Ta ulica Tumska i reszta "starówki" robią wrażenie... Bród, smród i sromota. Jedynie obiekty sakralne odnowione z...
Komentarzy6
Wyświetleń519
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~darkbrekerWłocławek
Kiedyś mówiłem jak wyjeżdżałem z tego kraju że jak
Kiedyś mówiłem jak wyjeżdżałem z tego kraju że jak Polska wejdzie do Unii to zostaną w niej sami emeryci i renciści.Teraz jakby to wszystko było prawdą do grupy emerytów doszli desperaci a do desperatów nawet fanatycy.Prym na tym portalu wiedzie pytajnik któremu nie dogodziła by nawet 18-letnia piękna dziewczyna .Zazdrośc i...
Komentarzy7
Wyświetleń432
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~george bestWłocławek
Panie Wojtkowski, Pani Kopaczewska weście się za swojego
Panie Wojtkowski, Pani Kopaczewska weście się za swojego kolegę z PO - S. Kopyścia, co ten Pan robi w zarządzie województwa! RADIOTERAPIA - to powinien być Was wszystkich priorytet - to Platforma rządzi i rozdaje pieniądze w województwie. JAK WY SIĘ NIE WSTYDZICIE!!! A Kopyść jakieś "bzdety" opowiada o innych inwestycjach- jest coś...
Komentarzy7
Wyświetleń573
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~DawidWłocławek
Szanowne forum czy możecie udzielić pomocy w
Szanowne forum czy możecie udzielić pomocy w rozszyfrowaniu stwierdzenia... ,,fałszywe referendum''.... które padło z usta pana który przed wyborami samorządowymi rozdawał włocławianom zupełnie ,,za darmo'' jabłka ,,wyborcze'' , obiecywał darmowe bilety MPK i ,,koniec z partyjniactwem''w samorządzie ... ? W takich państwach jak...
Komentarzy4
Wyświetleń552
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~????Włocławek
Ułożyli kostkę wokół zaparkowanego samochodu.Takie
Ułożyli kostkę wokół zaparkowanego samochodu.Takie rzeczy tylko w Polsce. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019407,title,Ulozyli-kostke-wokol-zaparkowanego-samochodu-Straz-miejska-szuka-wlasciciela-film,wid,15980625,wiadomosc.html
Komentarzy0
Wyświetleń509
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MoherWłocławek
Wstrząsające niedopatrzenie związkowców- wręcz hańba!
Wstrząsające niedopatrzenie związkowców- wręcz hańba! Do czego to podobne żeby w miasteczku namiotowym nie było KAPLICY? Polak - patriota tak robi? Skandal!!! No chyba ,że coś przeoczyłem w tej kwestii..... jeśli tak to mnie poprawcie!
Komentarzy16
Wyświetleń564
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ozonWłocławek
Otrzymałem kartę rozliczeniową c.o ze spółdzielni WSM.
Otrzymałem kartę rozliczeniową c.o ze spółdzielni WSM. Zużyłem 66 jednostek. Mam zwrot 200 zł. Wydaje mi się że to trochę za mało. Wygląda mi to na przekręt. Napiszcie kto ile zużył c.o i ile ma zwrotu.
Komentarzy1
Wyświetleń792
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ogrzewanieWłocławek
V kolumna PO zmienia skórę ?
V kolumna PO zmienia skórę ? http://wiadomosci.onet.pl/kraj/rzeczpospolita-firma-badawcza-szuka-nowej-nazwy-dla-palikota/8nw93....POdstęp POlityczny sie nie POwiódł ? a kiedy będzie ,,sztandar wyprowadzić'' ? Moj ,,sympatyzujący'' szef zostanie ,,w rozkroku'' ? Te same gęby , inna nazwa ..trudo mu będzie się POłapać w tym wszystkim...
Komentarzy0
Wyświetleń418
Śledzących1
Ocena2
A co po referendum? Komisarz pewnie z PO, a jak znam życie
A co po referendum? Komisarz pewnie z PO, a jak znam życie to we Włocławku PO-PiS. Przyspieszenia nabiorą remonty i budowy w mieście? Przez rok do wyborów spadnie bezroboicie? NIE, tylko zmieni się "towarzystwo" przy "korycie", a dla mnie nie ma to znaczenia! NIE IDĘ na żadne referendum, które niczego nie zmienia-szkoda czasu!
Komentarzy18
Wyświetleń606
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KilimandżaroWłocławek
Protesty społeczne już jutro w Warszawie , taki rząd to
Protesty społeczne już jutro w Warszawie , taki rząd to nie rząd !
Komentarzy5
Wyświetleń573
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~mnWłocławek
Jedni kolesie juz sie PObudowali a w kolejce czekają
Jedni kolesie juz sie PObudowali a w kolejce czekają następni -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/rzeczpospolita-kadrowe-trzesienie-ziemi-w-kancelarii-tuska/ft45y....przed niedaleką klęską trzeba jeszcze trochę POlitycznego zaplecza ,,uwłaszczyć'' ...
Komentarzy4
Wyświetleń553
Śledzących1
Ocena2
drodzy włocławianie nie polecajcie swoim znajomym hotelu
drodzy włocławianie nie polecajcie swoim znajomym hotelu pod nazwą Izba Wytrzezwien.cena nieadekwatna do komfortu śniadania za dopłatą nawet nie ma,a do tego dach cieknie,obsługa niemiła.macie jakies opinie na temat innych hoteli w naszym miescie?
Komentarzy3
Wyświetleń535
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~hotelarzWłocławek
A tu odkrywcze pomysły pod wpływem strachu u d.....
A tu odkrywcze pomysły pod wpływem strachu u d..... http://biznes.onet.pl/praca/kalisz-proponuje-bezwarunkowy-minimalny-dochod-pod,18493,5575981,5451429,468,1,news-detal ....tylko że MINIMUM SOCJALNE- bo tak to sie w normalnych nieuPOlitycznionych krajach nazywa , odkryto np w Niemczech ok 10 lat po wojnie ....a pan Kalisz przespał ten temat...
Komentarzy0
Wyświetleń540
Śledzących1
Ocena2
No to w kolejnych wyborach regionalnych ,,niezachwiana''
No to w kolejnych wyborach regionalnych ,,niezachwiana'' koalicja POpłynęłaaaaaaa..... jak jak te wody POPOwodziowe ....do morza....czyli POparcie sPOłeczne ,,rośnie'' , ale dla zakończenia okresu zakłamanej propagandy ...,,sukcesu'' .
Komentarzy0
Wyświetleń542
Śledzących0
Ocena1
Kto jeszcze nie uciekł od Haraczu? Polskie drobne firmy
Kto jeszcze nie uciekł od Haraczu? Polskie drobne firmy wybierają Słowację, dlaczego? Dlaczego wybierają ZUS w UK? Może dla tego, że tam wynosi 16 funtów a w złodziejskim kraiku nad Wisłą 1100 zł! http://finanse.wp.pl/kat,136714,title,ZUS-nie-moze-podwazac-ubezpieczenia-na-Slowacji,wid,15966051,wiadomosc.html?ticaid=11146b
Komentarzy14
Wyświetleń728
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Śmiali się obecnie rządzący z Pana Władysława Skrzypka,
Śmiali się obecnie rządzący z Pana Władysława Skrzypka, że jedynki nie umiał naprawić za swojej kadencji, że miał projekty, a nie uzyskał dofinansowania, że w oni to zrobią szybko i w 3 lata. Minęła JEDNA kadencja (4 lata), teraz DRUGA kadencja (ponad 3 lata) i ukończenie REMONTU drogi zajmie łącznie 8-9 lat. Brawo. Opluli Pana...
Komentarzy20
Wyświetleń779
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~WSTYD UM WLOCLAWEKWłocławek
Zabawa dopiero się zaczyna: Wklejam nie raz linki żeby nie
Zabawa dopiero się zaczyna: Wklejam nie raz linki żeby nie być posądzony ,że są od dziewczynki,albo od jakiegoś czerwonego kolegi dzonnego.Też z zaburzeniami po uderzeniu pioruna. http://wyborcza.pl/1,75478,14564199,Przedszkola_Rownosci__Ala_jest_chlopcem__a_Jas_dziewczynka_.html#MT
Komentarzy0
Wyświetleń542
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Pisanie po śmierci na Berdyczów To do Was on pisze drodzy
Pisanie po śmierci na Berdyczów To do Was on pisze drodzy zwolennicy obecnego nie wiadomo jakiego ustroju w Polsce. http://jacekprzesluga.natemat.pl/74187,pisanie-po-smierci-na-berdyczow
Komentarzy2
Wyświetleń519
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~BogdanWłocławek
W sobotę 7 września ok. godz 9.00 rano przy wyjściu ze
W sobotę 7 września ok. godz 9.00 rano przy wyjściu ze sklepu spożywczego "Społem" usytuowanego w Hali na Zielonym Rynku zgubiłam portfel. Portfel jest bardzo charakterystyczny w intensywnie pomarańczowym kolorze.Zdaję sobie sprawę, że pieniędzy nie odzyskam , ale proszę znalazcę o odesłanie portfela / adres na legitymacji/ bo bardzo...
Komentarzy1
Wyświetleń537
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MariaWłocławek
ZNALEZIONO TELEFON KOMÓRKOWY NOKIA (bez tylnej klapki) W
ZNALEZIONO TELEFON KOMÓRKOWY NOKIA (bez tylnej klapki) W AUTOBUSIE MPK LINIA 21. kontakt: 783 481 671.
Komentarzy0
Wyświetleń555
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~BTKWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA