Forum › Włocławek

Kolejny przykład skandalicznego rządzenia przez
Kolejny przykład skandalicznego rządzenia przez POlitycznych zakłamywaczy -otóż Polacy mieszkający na Mazurach i ,,ziemiach odzyskanych''OD II WOJNY ŚWIATOWEJ POzostawieni zostali od ubiegłego roku przez POlski(?) rząd ustawowej ochrony prawnej !!!!! A to znaczy że Niemiec mimo iż w 80 latach zrezygnowł pisemnie DLA ODSZKODOWANIA...
Komentarzy20
Wyświetleń723
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~????Włocławek
Polaka wszędzie uszanują.Polak przecież
Polaka wszędzie uszanują.Polak przecież potrafi. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14557084,Ikea_w_Reykjaviku___Nie_wnosic_rzeczy_do_toalety__.html
Komentarzy0
Wyświetleń569
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Tutaj są sami Wolacy-Katolicy. Dawno się tak nie ubawiłem
Tutaj są sami Wolacy-Katolicy. Dawno się tak nie ubawiłem czytając posty :-) ha ha ha ha ha ha ha ha ha :-)
Komentarzy8
Wyświetleń532
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~co to jest ?Włocławek
Dzisiaj kupiłam gazetę Nowości Dziennik Toruński jest
Dzisiaj kupiłam gazetę Nowości Dziennik Toruński jest reportaż o referendum. Najbardziej mnie zdenerwowały słowa wypowiedziane przez prezydenta Andrzeja pałuckiego o referendum mówili od dawna ,ale myślałem ,że coś roztropniejszego wymyślą .A we Włocławku żyje się po prostu dobrze . To dlaczego ja mam wrażenie ,że z...
Komentarzy3
Wyświetleń551
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~EJWłocławek
Zastanawiam się już dłuższy czas czy warto na drugi rok
Zastanawiam się już dłuższy czas czy warto na drugi rok zawitać nad Bałtyk.Nie chcę obwiniac kto tam był winny czy Chorzów czy Mexico .Ale wczoraj i choc to nie było nad bałtykiem pokazywali w Holandii gościa który się ledwo wywlukł na jezdnię z podciętym gardłem i uciętymi palcami.Cos się niedobrego zaczyna dziac w kraju gdzie...
Komentarzy3
Wyświetleń537
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~george bestWłocławek
Polacy harują jak woły, a co z tego mają? Zarabiają
Polacy harują jak woły, a co z tego mają? Zarabiają skandalicznie mało w porównaniu do obywateli innych krajów Unii Europejskiej. Według oficjalnych danych średnia pensja jaką za swoją pracę otrzymuje Polak to około 2669 złotych na rękę. Ale ta średnia zawyżana jest przez zarobki suto wynagradzanych kierowników, dyrektorów i...
Komentarzy16
Wyświetleń573
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek
Witam. Szukam sali weselnej na 50 osób. Co możecie mi
Witam. Szukam sali weselnej na 50 osób. Co możecie mi polecić? Proszę o poważne odpowiedzi i z góry dziękuję.
Komentarzy8
Wyświetleń825
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~gdzie wesele?Włocławek
Żyd bije Polków protestujących przeciwko
Żyd bije Polków protestujących przeciwko wojnie-http://www.youtube.com/watch?v=qnWePpETzWU
Komentarzy3
Wyświetleń501
Śledzących0
Ocena3
SUKCESY, SUKCESY - KOLEJNE LIKWIDACJE. Brawo
SUKCESY, SUKCESY - KOLEJNE LIKWIDACJE. Brawo Grajewo! Obszerny materiał z Wydarzeń Polsatu o likwidacji SM w Grajewie i ogólnie o przydatności SM. Cała Polska może pozazdrościć takich rajców jakich ma Grajewo - poszli po rozum do głowy, nie bali się, że "wszędzie jest SM, to się nie będziemy wychylać i tez zostawimy", tylko bez...
Komentarzy2
Wyświetleń669
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez donperchinoWłocławek
POraz kolejny Okradziono nas POLAKÓW w ,,majestacie prawa''
POraz kolejny Okradziono nas POLAKÓW w ,,majestacie prawa'' http://biznes.onet.pl/rzad-podjal-decyzje-ws-ofe-bedzie-przeprowadzona-r,18493,5575052,3790557,251,news-detal ....a czy w takim razie Polacy mogą w taki sam obłudny i zakłamany sPOsób stwierdzić że ,,milionowe zarobki członków tego rządu są wspólne to znaczy również nasze ...
Komentarzy1
Wyświetleń428
Śledzących0
Ocena2
Witam wszystkich forumowiczów. Moje pytanie natomiast
Witam wszystkich forumowiczów. Moje pytanie natomiast kieruję do radnych tego miasta,którzy głosowali za likwidacją ulg dla szkół prywatnych, licealnych i policealnych ,zaocznych i wieczorowych. Dlaczego w innych miastach na wybrzeżu jest ulga dla młodzieży uczącej się nawet w szkołach prywatnych - zaocznych i wieczorowych tylko...
Komentarzy5
Wyświetleń508
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WłocławiankaWłocławek
Prokuratura przesłuchała ministra Sławomira Nowaka w
Prokuratura przesłuchała ministra Sławomira Nowaka w śledztwie dotyczącym jego zegarków. Jednak postępowanie zostanie prawdopodobnie umorzone - informuje RMF FM. Biegły zatrudniony przez prokuraturę wycenił zegarek Nowaka na 10 tys. złotych, a zgodnie z prawem do rejestru korzyści majątkowych należy wpisywać przedmioty warte...
Komentarzy7
Wyświetleń552
Śledzących0
Ocena1
Troszeczkę o służbie zdrowia oczętami byłego
Troszeczkę o służbie zdrowia oczętami byłego komunisty:) http://fakt.onet.pl/Byly-minister-Kwasniewskiego-wole-umrzec-niz-stac-w-kolejce,artykuly,228747,1.html
Komentarzy2
Wyświetleń550
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Normalnie rozumiana komunikacja miejska ZA PIENIĄDZE
Normalnie rozumiana komunikacja miejska ZA PIENIĄDZE PODATNIKÓW i DLA podatników - http://wiadomosci.onet.pl/slask/w-pawlowicach-komunikacja-za-zlotowke/t4g13 -a we Włocławku ? A we Włocławku i koalicja i ,,łoPOzycja '' zajmują się rozdzielnictwem kolesiom partyjnym stołków za pieniądze które POwinny być przeznaczone właśnie...
Komentarzy0
Wyświetleń549
Śledzących0
Ocena1
Manipulacja folwarcznym stadem....do oskubania ..
Manipulacja folwarcznym stadem....do oskubania .. http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/ratusz-przez-referendum-mniej-na-drogi-guzial-utnijcie-premie/00cpx...tylko o milionowych premiach dla partyjnych kolesi cicho-szaaaaa...
Komentarzy0
Wyświetleń460
Śledzących1
Ocena3
To co w końcu mamy w tej POlsce ....,,zieloną wyspę'' ,
To co w końcu mamy w tej POlsce ....,,zieloną wyspę'' , czy kryzys od którego ten Pan i jego przydu....sy do niedawna kategorycznie się odżegnywali -http://biznes.pl/wiadomosci/raporty/,5574851,5225181,496,wideo-detal.html#play ...? W takim razie dlaczego brakuje w Polsce 3 milionów młodych ludzi -naszych bliskich ? Czy sami...
Komentarzy21
Wyświetleń781
Śledzących0
Ocena3
Chmielewski,mały dyrektorze,przestań łapać punkty w
Chmielewski,mały dyrektorze,przestań łapać punkty w CW24,w kółko gadasz to samo,wierzy tobie chyba człowiek twojego poziomu.Nie mów Pałucki,tylko pan Pałucki,prezydent nie z mojej bajki ,ale ty mu nie dorastasz do pięt.A ten poseł Tomaszewski,może ci podać ręki,wygaduje takie same bzdury,jak ty i Lebiedziński.Szkoda że wyniki...
Komentarzy6
Wyświetleń848
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~wloclawiakWłocławek
Byłem kilka dni temu w Ciechocinku, szedłem wzdłuż
Byłem kilka dni temu w Ciechocinku, szedłem wzdłuż tężni, naprzeciw mnie idzie ok 30-letnia kobieta, długie czarne zadbane włosy, długa sukienka aż do kostek itd-jak dla mnie absolutnie nie Rumunka i zaczepia parę ok. 50-latków prosząc o pieniądze. Pan z Panią mówią do tej kobiety: weź się pani za uczciwą pracę, a ona z mordą...
Komentarzy2
Wyświetleń860
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KamilWłocławek
Proroctwa starożytnego Egiptu
Proroctwa starożytnego Egiptu : http://www.per.ry.pl/fotki/krzys/ponure_proroctwo.jpg
Komentarzy3
Wyświetleń747
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Do czego potrzebny mi jest ślub na "kwicie"? Prosta
Do czego potrzebny mi jest ślub na "kwicie"? Prosta odpowiedź, jeżeli postanawiam z MIŁOŚCI zawierzyć swoje życie drugiej osobie na zawsze(bo taki jest sens prawdziwie rozumianej miłości), mój los, los moich dzieci i wszystko co mam i kocham to oczekuję od tej drugiej osoby, że okaże się na tyle odpowiedzialna i kochająca, że da mi...
Komentarzy5
Wyświetleń932
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MalinaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA