Forum Włocławek

Jedni kolesie juz sie PObudowali a w kolejce czekają
Jedni kolesie juz sie PObudowali a w kolejce czekają następni -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/rzeczpospolita-kadrowe-trzesienie-ziemi-w-kancelarii-tuska/ft45y....przed niedaleką klęską trzeba jeszcze trochę POlitycznego zaplecza ,,uwłaszczyć'' ...
Komentarzy4
Wyświetleń553
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~????Włocławek
drodzy włocławianie nie polecajcie swoim znajomym hotelu
drodzy włocławianie nie polecajcie swoim znajomym hotelu pod nazwą Izba Wytrzezwien.cena nieadekwatna do komfortu śniadania za dopłatą nawet nie ma,a do tego dach cieknie,obsługa niemiła.macie jakies opinie na temat innych hoteli w naszym miescie?
Komentarzy3
Wyświetleń535
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~hotelarzWłocławek
A tu odkrywcze pomysły pod wpływem strachu u d.....
A tu odkrywcze pomysły pod wpływem strachu u d..... http://biznes.onet.pl/praca/kalisz-proponuje-bezwarunkowy-minimalny-dochod-pod,18493,5575981,5451429,468,1,news-detal ....tylko że MINIMUM SOCJALNE- bo tak to sie w normalnych nieuPOlitycznionych krajach nazywa , odkryto np w Niemczech ok 10 lat po wojnie ....a pan Kalisz przespał ten temat...
Komentarzy0
Wyświetleń540
Śledzących1
Ocena1
No to w kolejnych wyborach regionalnych ,,niezachwiana''
No to w kolejnych wyborach regionalnych ,,niezachwiana'' koalicja POpłynęłaaaaaaa..... jak jak te wody POPOwodziowe ....do morza....czyli POparcie sPOłeczne ,,rośnie'' , ale dla zakończenia okresu zakłamanej propagandy ...,,sukcesu'' .
Komentarzy0
Wyświetleń542
Śledzących1
Ocena2
Kto jeszcze nie uciekł od Haraczu? Polskie drobne firmy
Kto jeszcze nie uciekł od Haraczu? Polskie drobne firmy wybierają Słowację, dlaczego? Dlaczego wybierają ZUS w UK? Może dla tego, że tam wynosi 16 funtów a w złodziejskim kraiku nad Wisłą 1100 zł! http://finanse.wp.pl/kat,136714,title,ZUS-nie-moze-podwazac-ubezpieczenia-na-Slowacji,wid,15966051,wiadomosc.html?ticaid=11146b
Komentarzy14
Wyświetleń728
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Śmiali się obecnie rządzący z Pana Władysława Skrzypka,
Śmiali się obecnie rządzący z Pana Władysława Skrzypka, że jedynki nie umiał naprawić za swojej kadencji, że miał projekty, a nie uzyskał dofinansowania, że w oni to zrobią szybko i w 3 lata. Minęła JEDNA kadencja (4 lata), teraz DRUGA kadencja (ponad 3 lata) i ukończenie REMONTU drogi zajmie łącznie 8-9 lat. Brawo. Opluli Pana...
Komentarzy20
Wyświetleń779
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WSTYD UM WLOCLAWEKWłocławek
Zabawa dopiero się zaczyna: Wklejam nie raz linki żeby nie
Zabawa dopiero się zaczyna: Wklejam nie raz linki żeby nie być posądzony ,że są od dziewczynki,albo od jakiegoś czerwonego kolegi dzonnego.Też z zaburzeniami po uderzeniu pioruna. http://wyborcza.pl/1,75478,14564199,Przedszkola_Rownosci__Ala_jest_chlopcem__a_Jas_dziewczynka_.html#MT
Komentarzy0
Wyświetleń542
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Pisanie po śmierci na Berdyczów To do Was on pisze drodzy
Pisanie po śmierci na Berdyczów To do Was on pisze drodzy zwolennicy obecnego nie wiadomo jakiego ustroju w Polsce. http://jacekprzesluga.natemat.pl/74187,pisanie-po-smierci-na-berdyczow
Komentarzy2
Wyświetleń519
Śledzących1
Ocena3
W sobotę 7 września ok. godz 9.00 rano przy wyjściu ze
W sobotę 7 września ok. godz 9.00 rano przy wyjściu ze sklepu spożywczego "Społem" usytuowanego w Hali na Zielonym Rynku zgubiłam portfel. Portfel jest bardzo charakterystyczny w intensywnie pomarańczowym kolorze.Zdaję sobie sprawę, że pieniędzy nie odzyskam , ale proszę znalazcę o odesłanie portfela / adres na legitymacji/ bo bardzo...
Komentarzy1
Wyświetleń537
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MariaWłocławek
ZNALEZIONO TELEFON KOMÓRKOWY NOKIA (bez tylnej klapki) W
ZNALEZIONO TELEFON KOMÓRKOWY NOKIA (bez tylnej klapki) W AUTOBUSIE MPK LINIA 21. kontakt: 783 481 671.
Komentarzy0
Wyświetleń555
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~BTKWłocławek
Kolejny przykład skandalicznego rządzenia przez
Kolejny przykład skandalicznego rządzenia przez POlitycznych zakłamywaczy -otóż Polacy mieszkający na Mazurach i ,,ziemiach odzyskanych''OD II WOJNY ŚWIATOWEJ POzostawieni zostali od ubiegłego roku przez POlski(?) rząd ustawowej ochrony prawnej !!!!! A to znaczy że Niemiec mimo iż w 80 latach zrezygnowł pisemnie DLA ODSZKODOWANIA...
Komentarzy20
Wyświetleń723
Śledzących0
Ocena2
Polaka wszędzie uszanują.Polak przecież
Polaka wszędzie uszanują.Polak przecież potrafi. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14557084,Ikea_w_Reykjaviku___Nie_wnosic_rzeczy_do_toalety__.html
Komentarzy0
Wyświetleń569
Śledzących1
Ocena2
Tutaj są sami Wolacy-Katolicy. Dawno się tak nie ubawiłem
Tutaj są sami Wolacy-Katolicy. Dawno się tak nie ubawiłem czytając posty :-) ha ha ha ha ha ha ha ha ha :-)
Komentarzy8
Wyświetleń532
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~co to jest ?Włocławek
Dzisiaj kupiłam gazetę Nowości Dziennik Toruński jest
Dzisiaj kupiłam gazetę Nowości Dziennik Toruński jest reportaż o referendum. Najbardziej mnie zdenerwowały słowa wypowiedziane przez prezydenta Andrzeja pałuckiego o referendum mówili od dawna ,ale myślałem ,że coś roztropniejszego wymyślą .A we Włocławku żyje się po prostu dobrze . To dlaczego ja mam wrażenie ,że z...
Komentarzy3
Wyświetleń551
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~EJWłocławek
Zastanawiam się już dłuższy czas czy warto na drugi rok
Zastanawiam się już dłuższy czas czy warto na drugi rok zawitać nad Bałtyk.Nie chcę obwiniac kto tam był winny czy Chorzów czy Mexico .Ale wczoraj i choc to nie było nad bałtykiem pokazywali w Holandii gościa który się ledwo wywlukł na jezdnię z podciętym gardłem i uciętymi palcami.Cos się niedobrego zaczyna dziac w kraju gdzie...
Komentarzy3
Wyświetleń537
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~george bestWłocławek
Polacy harują jak woły, a co z tego mają? Zarabiają
Polacy harują jak woły, a co z tego mają? Zarabiają skandalicznie mało w porównaniu do obywateli innych krajów Unii Europejskiej. Według oficjalnych danych średnia pensja jaką za swoją pracę otrzymuje Polak to około 2669 złotych na rękę. Ale ta średnia zawyżana jest przez zarobki suto wynagradzanych kierowników, dyrektorów i...
Komentarzy16
Wyświetleń573
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek
Witam. Szukam sali weselnej na 50 osób. Co możecie mi
Witam. Szukam sali weselnej na 50 osób. Co możecie mi polecić? Proszę o poważne odpowiedzi i z góry dziękuję.
Komentarzy8
Wyświetleń825
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~gdzie wesele?Włocławek
Żyd bije Polków protestujących przeciwko
Żyd bije Polków protestujących przeciwko wojnie-http://www.youtube.com/watch?v=qnWePpETzWU
Komentarzy3
Wyświetleń501
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
SUKCESY, SUKCESY - KOLEJNE LIKWIDACJE. Brawo
SUKCESY, SUKCESY - KOLEJNE LIKWIDACJE. Brawo Grajewo! Obszerny materiał z Wydarzeń Polsatu o likwidacji SM w Grajewie i ogólnie o przydatności SM. Cała Polska może pozazdrościć takich rajców jakich ma Grajewo - poszli po rozum do głowy, nie bali się, że "wszędzie jest SM, to się nie będziemy wychylać i tez zostawimy", tylko bez...
Komentarzy2
Wyświetleń669
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez donperchinoWłocławek
POraz kolejny Okradziono nas POLAKÓW w ,,majestacie prawa''
POraz kolejny Okradziono nas POLAKÓW w ,,majestacie prawa'' http://biznes.onet.pl/rzad-podjal-decyzje-ws-ofe-bedzie-przeprowadzona-r,18493,5575052,3790557,251,news-detal ....a czy w takim razie Polacy mogą w taki sam obłudny i zakłamany sPOsób stwierdzić że ,,milionowe zarobki członków tego rządu są wspólne to znaczy również nasze ...
Komentarzy1
Wyświetleń428
Śledzących0
Ocena3

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA