Forum Włocławek

Czytałem na forum ,że kobieta kupiła w sklepie olej z
Czytałem na forum ,że kobieta kupiła w sklepie olej z rzepaku. Wstała w nocy po coś tam a tu w domu widno. Od oleju. OLEJ POLSKI ALE RZEPAK Z UKRAINY. http://forum.gazeta.pl/forum/w,309,111538246,111549141,Re_czy_uwierzycie_.html
Komentarzy1
Wyświetleń887
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez amityrWłocławek
Ale jaja...,,fachowiec '' były członek PZPR , który
Ale jaja...,,fachowiec '' były członek PZPR , który POpiwkiem doprowadził przemysł w Polsce do upadku a Polaków oprocentowniem kredytów do bankructwa , rozwalił konstytucyjne związki zawodowe , jest namiestnikiem Banku Światowego w Polsce ....nawołuje do buntu przeciw swoim partyjnym kolegom ....o co tu chodzi ? Czyzby nie wpłynęła...
Komentarzy0
Wyświetleń533
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~????Włocławek
Znany dziennikarz TVN razem z Arturem Andrusem prowadzili na
Znany dziennikarz TVN razem z Arturem Andrusem prowadzili na żywo program "Szkło Kontaktowe". Nagle na scenę wtargnął jeden z widzów. Widocznie nie należał do sympatyków stacji, gdyż w dłoni dzierżył karton z napisem "TVN kłamie". Mężczyzna napadł na Miecugowa i trzykrotnie uderzył go w głowę kartonem.
Komentarzy17
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
Mam pytanie do zwolenników odwołania naszego obecnego
Mam pytanie do zwolenników odwołania naszego obecnego prezydenta pana Pałuckiego. Jaki jest sens zmiany prezydenta rok przed zakończeniem kadencji obecnego? Żeby ktoś nie myślał, że go popieram. Nigdy na niego nie głosowałem, ani za pierwszym, ani za drugim razem. Moim zdaniem referendum i wybory spowodują niepotrzebne zamieszanie,...
Komentarzy15
Wyświetleń896
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~pietreqWłocławek
Panie prezydencie A Pałucki, na ul Polnej drzewa umierają z
Panie prezydencie A Pałucki, na ul Polnej drzewa umierają z powodu suszy,nie tak dawno sadziliście drzewa za podatnika pieniądze.Może pana służby podleją wodą te schnące drzewa. Wody ci u nas pod dostatkiem ,choćby nawet z Wisły czerpać.
Komentarzy3
Wyświetleń566
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MoherWłocławek
A jednak ,,demokratyczni POlitykierzy '' przyznają się że
A jednak ,,demokratyczni POlitykierzy '' przyznają się że polscy emeryci są systematycznie OKRADANI przez POlskich ustawodawców -http://pieniadze.fakt.onet.pl/Beda-specjalne-renty-dla-wdow-,artykuly,223910,1.html....w starej unii prawo spadkowe włsaności składek emerytalnych funkcjonuje od wielu lat ,ale w ,,dup.....kratycznej POlsce to...
Komentarzy0
Wyświetleń557
Śledzących0
Ocena1
Wreszcie ktoś naukowo ujął to, o czym od zawsze byłem
Wreszcie ktoś naukowo ujął to, o czym od zawsze byłem przekonany. Jestem za tym, aby wszystkie kobiety były rozwiązłe i chętne. Oprócz mojej małżonki i klonów oczywiście - to zrozumiałe samo przez...
Komentarzy7
Wyświetleń860
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Co się nie robi dla polityki i władzy ! Roman Giertych
Co się nie robi dla polityki i władzy ! Roman Giertych pełnomocnikiem Europejskiego Związku Żydów ???
Komentarzy6
Wyświetleń624
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~fiskusWłocławek
Ministerstwo Kultury zakończyło już prace nad
Ministerstwo Kultury zakończyło już prace nad założeniami nowej ustawy medialnej i do końca wakacji przedstawi do konsultacji sejmowym ekspertom. Minister Bogdan Zdrojewski zapowiedział wprowadzenie opłaty audiowizualnej.Zadaniem Sejmu będzie ustalenie, która z proponowanych form jest zgodna z prawem. Propozycje są dwie: opłata...
Komentarzy10
Wyświetleń871
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez amityrWłocławek
Ten człowiek o krystalicznym życiorysie? Władysław
Ten człowiek o krystalicznym życiorysie? Władysław Bartoszewski mógł tak powiedzieć "Motłoch nie będzie ograniczał mojej swobody"
Komentarzy56
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
Właśnie dostałem od kumpla maila, którym muszę
Właśnie dostałem od kumpla maila, którym muszę podzielić się. Nie mam pojęcia czy to stary filmik,czy nie - ja przed chwilą pierwszy raz uwidieł: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xsEcXOmn408
Komentarzy4
Wyświetleń852
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
.....lato,lato, lato czeka..Wszystko zapakowane zorganizowane
.....lato,lato, lato czeka..Wszystko zapakowane zorganizowane więc w drogę. Wyjeżdżamy o 4 rano, ku fajnej przygodzie!"zbuntowanemu kaloryferowi", "cichemuobserwatorowi" "peso' "poliszynellowi' radosnych dni ,ciepłych bez "afrykańskiego" upału !! A Wszystkim innym dodatkowo pogody ducha! Trzymajcie się ciepło!
Komentarzy7
Wyświetleń693
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ozonWłocławek
Szuja, szuja - Chmielewski dziś w tv cw.. o podawaniu do
Szuja, szuja - Chmielewski dziś w tv cw.. o podawaniu do prokuratury za wpis to o Tobie mówił? Szuja odpisz bo nie mogę w to uwierzyć?
Komentarzy4
Wyświetleń929
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Laky luckeWłocławek
Tych ..... .......trzeba pytać o nasze składki
Tych ..... .......trzeba pytać o nasze składki emerytalne -http://biznes.onet.pl/fakt-poslowie-zadaja-podwyzek-a-zarabiaja-krocie-z,18493,5567537,5451429,468,news-detal....bo to oni je zawlaszcyli i domagają sie więcej ...
Komentarzy0
Wyświetleń564
Śledzących0
Ocena1
Mordercom i brutalnym przestępcom (pedofilom, gwałcicielom,
Mordercom i brutalnym przestępcom (pedofilom, gwałcicielom, tym co katują innych itd) to zamiast więzienia powinno się amputować oba przedramiona i narysować tatuaż na czole np. kratę, hehehe. Więzienne utrzymanie kosztuje przeciętnie 2,5 - 3,5 tyś a alternatywnie ich renta (też darmowe utrzymanie) powinna wynosić góra 700 zł i...
Komentarzy3
Wyświetleń838
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZdanekWłocławek
Emerytury Obywatelskie temat powraca i jest to chyba
Emerytury Obywatelskie temat powraca i jest to chyba najbardziej realna alternatywa dla bankructwa ZUS-u! Wystarczy policzyć ile kasy płacimy na emeryturę i ile dostajemy! Upraszczając, co miesiąc 1100 zł składka (haracz) dla państwa płaci przedsiębiorca! Dla niektórych takich, co np. mają firmy rejestrowane na kajmanach to nic, ale...
Komentarzy0
Wyświetleń519
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Czy dlatego na demonstracjach antyrzadowo-antytuskowych
Czy dlatego na demonstracjach antyrzadowo-antytuskowych najczęsciej ,,krzyczanym '' okrzykiem jest ....,,złodzieje, złodzieje, złodzieje ...'' ? -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jonski-interpelacja-do-tuska-ws-nagrod-w-resortach/zxqe8 ... a moze to tylko wymysły POtraktowanych przez Tuska jak gówniarzy wyborców ?
Komentarzy0
Wyświetleń556
Śledzących0
Ocena3
POWIEM SZCZEŻE. W mojej wili, o pojemności 177 metra
POWIEM SZCZEŻE. W mojej wili, o pojemności 177 metra kwadratowego, pod Wieńcem (a więc jestem dumnym Kujawiakiem) upału się nie boję, bo mam dobrze zadżewiony ogród, chamak rozprostarty w cieniu, fontanę, którą zrobiłem ze szlauchu i rączki sitkowej od prysznica oraz basen 3 na 4 metra kwadratowego w którym w upały gwałtownie...
Komentarzy13
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~GienekWłocławek
We Wloszech autokar spadl z wiaduktu, w Szwajcarii pociagi
We Wloszech autokar spadl z wiaduktu, w Szwajcarii pociagi zderzyly sie, czy na pewno w tej naszej Europie robi sie wszystko dla bezpieczenstwa pasazerow ?
Komentarzy3
Wyświetleń685
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Zofiaezpieczenstwa pasazaWłocławek
Panie CHMIELEWSKI z PiSu by się Pan WSTYDZIŁ wypowiadać na
Panie CHMIELEWSKI z PiSu by się Pan WSTYDZIŁ wypowiadać na temat zarządu MZOZ. Pan tworzy 2-osobowy "zarząd" w WORD już od początku jak Pan tam jest dyrektorem wraz ze swoim sojusznikiem politycznym al;a elektrykiem radnym Stelmasikiem z PO. WORD to pewnie góra 40 pracowników a MZOZ to 400 pracowników. WSTYD, WSTYD, WSTYD - obłuda Panie...
Komentarzy18
Wyświetleń977
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MarcinWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA