Forum Włocławek

Czy telewizja Cw nie zdaje sobie sprawy z tego, że ludzie
Czy telewizja Cw nie zdaje sobie sprawy z tego, że ludzie wiedzą jak było z basenem. Niech nie wciska nam ciemnoty. Cieszmy się, że wreszcie budowa basenu rusza. Panie Lewandowski, niech pan poszuka pracy przy układaniu kostki brukowej, a nie przed kamerą bo głupoty pan wygaduje.
Komentarzy1
Wyświetleń724
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~kibicWłocławek
Pani Horonziak mówi, że wie jak tworzyć rniejsca pracy.
Pani Horonziak mówi, że wie jak tworzyć rniejsca pracy. Odnoszę wrażenie, że ma na myśli robotę dla swojego męża i dla siebie.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~obserwatorWłocławek
Ale sposób na młody elektorat znalazł kandydat PiS-u. Chce
Ale sposób na młody elektorat znalazł kandydat PiS-u. Chce przekonac studentów darmowymi biletami na imprezę w Piekarni. Liczy, że tak tanio się sprzedadzš?
Komentarzy3
Wyświetleń938
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~studentWłocławek
Chmielewski z PiSu znów chce być radnym??? Jaka porażka!!!
Chmielewski z PiSu znów chce być radnym??? Jaka porażka!!! Wojewoda nakazał mu uchylić mandat, ten oczywiście nie zamierza się poddać, za wszelką cenę i bez wstydu chce trzymać się stołeczka. Nie zagłosuję na Chmielewskiego bo ja mam o nim zdanie, że to człowiek bez honoru!!!
Komentarzy1
Wyświetleń606
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Miś z UszkiemWłocławek
Pytanie z gatunku -Jaś Fasola -Co to za miasto ,w którym
Pytanie z gatunku -Jaś Fasola -Co to za miasto ,w którym po 10 rozegranych przy sztucznym świetle meczach piłkarskich trzeba wymienić maszty oswietlające boisko kupione za 6 milionów złotych -kto zgadnie ?
Komentarzy0
Wyświetleń679
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
A pan redaktor z wiadomej telewizji tak podpuścił Henryka
A pan redaktor z wiadomej telewizji tak podpuścił Henryka K., tak sprytnie zadawał pytania, że kandydat mówił, co tamten chciał. 'To znaczy oczerniał Pałuckiego Może pan Henryk K. spodoba się niektórym właścicielom psów, bo absolutnie nie przeszkadza mu, że psy załatwiają się na trawnikach i właściciele po nich nie...
Komentarzy2
Wyświetleń820
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~telewidzWłocławek
Kandydat Platformy Obywatelskiej chce przenosić do nas
Kandydat Platformy Obywatelskiej chce przenosić do nas amerykańskie wzorce gospodarcze. Niech sobie daruje. Tam jest kryzys. Nie takich pomysłów, menadżerów i „perełek" nam trzeba.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~obserwator 12Włocławek
jestem pewien że CW to telewizja Zbonikowskiego, bo ostatnio
jestem pewien że CW to telewizja Zbonikowskiego, bo ostatnio zaczął wozić redaktorów z tej niby telewizji na ich beznadziejne reportaże! To chyba lekkie przegięcie!
Komentarzy2
Wyświetleń790
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~widzącyWłocławek
Dawny przeciwnik Kierzkowskiego ,a obecnie kandydatz PIS na
Dawny przeciwnik Kierzkowskiego ,a obecnie kandydatz PIS na radnego atakował kiedyś obecnego kandydata na prezydenta. http://new-arch.rp.pl/artykul/254140_Przypadki_Henryka_K.html
Komentarzy0
Wyświetleń620
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~coolWłocławek
Z Janem S. to ciekawa sprawa. Pokazuje się w CW 24 jakby tam
Z Janem S. to ciekawa sprawa. Pokazuje się w CW 24 jakby tam pracował, bo robi felietony nie oznaczone jako płatne. Później występuje jako gość. Coś tu śmierdzi. Państwo z inspekcji pracy i skarbówki zajrzyjcie w kwity CW.
Komentarzy0
Wyświetleń621
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~cykorWłocławek
A co myślicie o Henryku K. z tzw. Lewicy. Zapomniał chłop,
A co myślicie o Henryku K. z tzw. Lewicy. Zapomniał chłop, że z SLD wyleciał. Zapomniał aferkę z balonami na lotnisku i z małą heblareczką? I taki chce rządzić Włocławkiem! I on mówi o nowej jakości w polityce!
Komentarzy1
Wyświetleń734
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~opiniaWłocławek
Moim zdaniem jest jeszcze za wcześnie by Łukasz Z.
Moim zdaniem jest jeszcze za wcześnie by Łukasz Z. kandydował na prezydenta. Nie ma chłopak doświadczenia zawodowego, jeszcze nic konkretnego w życiu nie zrobił, niczym nie zarządzał. To dla niego zbyt głęboka woda. Nie zaufam mu.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Czekam na felietony pana S. w CW 24 o tym skąd kandydat
Czekam na felietony pana S. w CW 24 o tym skąd kandydat PiS-u weźmie pieniądze na realizację obietnic wyborczych. Każdy, kto choć trochę myśli wie, że to gruszki na wierzbie. Panowie życzę wam choć trochę zdrowego rozsądku.
Komentarzy0
Wyświetleń701
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~obserwator 12Włocławek
Współczuję Markowi Wojtkowskiemu i Personowi, że zmuszono
Współczuję Markowi Wojtkowskiemu i Personowi, że zmuszono ich do poparcia Kaziuka. Mogę sobie tylko wyobrazić jak ich skręca w środku i nie chcą ale muszą. Toruńscy działacze PO tylko się cieszą na wieść o marionetkowym kandydacie we Włocławku.
Komentarzy2
Wyświetleń746
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~SobekWłocławek
dziwi mnie kandydatura pisowskiego kandydata na prezydenta
dziwi mnie kandydatura pisowskiego kandydata na prezydenta pana Zbonikowskiego! Bo niby dlaczego poseł z ładną dietką i dochodem rocznym w wysokości prawie 200.000tys.zł chce zostawić kasę, którą dostaje bez żadnej odpowiedzialności a tu nagle chce kandydować na prezydenta mimo, że ma sprawę karną zawieszoną na czas trwania jego...
Komentarzy2
Wyświetleń892
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZaciekawionyWłocławek
Czy nie sądzicie ,ze nadal jest realizowany stary scenariusz
Czy nie sądzicie ,ze nadal jest realizowany stary scenariusz wyborczy - tzn. za wsszelką cenę nie dopuścić nowych niezależnych twarzy ,barany muszą głosować na nas i wybrać jak zwykle ,,zło konieczne'',a my sobie krzywdy nie zrobimy -przechowalnie tylko czekają ....
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Pytanie Włocławek
Pan K. z PO proponował czy chciał proponować, żeby
Pan K. z PO proponował czy chciał proponować, żeby zwalniać z podatku od nieruchomości w zamian za zatrudnienie chyba dwóch osób. W taki sposób puściłby miasto z torbami. Taki Anwil zatrudniłyby parę osób i już miałby milionowe oszczędności podatkowe. Totalna bzdura.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~aktywnyWłocławek
A ja nie zaufam pisowskiemu kandydatowi, bo nie podoba mi
A ja nie zaufam pisowskiemu kandydatowi, bo nie podoba mi się jego charakter. Moim zdaniem oczernia, insynuuje, podpuszcza, szkaluje, ubliża, składa nierealne obietnice na wyrost. To nie są cechy jakie powinien mieć prezydent.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wyborca 23Włocławek
Ostatnio , w tvn , w programie rozrywkowym, niejaki Ącki
Ostatnio , w tvn , w programie rozrywkowym, niejaki Ącki -satyr polityczny całował / na oczach telewidzów zgromadzonych w studio jak i przed telewizorami/ w wypięty tyłek , znaną ,korpulentną dziennikarkę tej komercyjnej stacji telewizyjnej. W związku z tym incydentem mam dylemat , mianowicie czy tę panią można nazwać d........
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~jadziaWłocławek
Aferę medialną niech bada prokuratura, a nie jakaś bzdurna
Aferę medialną niech bada prokuratura, a nie jakaś bzdurna komisja powołana przez radnych. Moim zdaniem opozycja robi to tylko po to, aby uderzyć w prezydenta. To czysta kampania wyborcza! Dla mnie to aferą jest to co robią radni.
Komentarzy0
Wyświetleń594
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~onserwaorWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA