Forum Włocławek

Tak nieczystej gry jeszcze nie było. Dziwię się szefowi
Tak nieczystej gry jeszcze nie było. Dziwię się szefowi włocławskiej Solidarności, że dał się w to wmanewrować. To co słyszymy anteny telewizji, w której panowie goszczą i debatują, czasami wspierani przez panie, to szczyt nierzetelności. Wierzę, że włocławianie potrafią oddzielić ziarno od plew.
Komentarzy0
Wyświetleń620
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~kibic 30Włocławek
Ze zdziwieniem obejrzałem w weekend relację z konferencji
Ze zdziwieniem obejrzałem w weekend relację z konferencji prasowej PO. Podczas konferencji wypowiadali się parlamentarzyści wygłaszając peany na cześć kandydata. Było to o tyle żałosne, że wszyscy oni w kuluarach mówią zupełnie co innego. Brzydzę się taką polityką, gdzie przed kamerą mówi się co innego niż poza nią. Fuj.
Komentarzy0
Wyświetleń689
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~gargamelWłocławek
Zbudowanie u nas krótkiego betonowego pasa startowego jest
Zbudowanie u nas krótkiego betonowego pasa startowego jest możliwe. Co z tego, że Kruszyn leży poza miastem, jest tylko problem w budowaniu bezpośrednio na terenie aeroklubu w jego obecnym kształcie (finansowaniu aeroklubu), ale to nie jest przeszkoda w budowie nowego pasa startowego. Włączenie Nowej Wsi w granice miasta to tylko kwestia...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JosieWłocławek
Szukam list kandydatów na radnych z PiS. Pomóżcie je
Szukam list kandydatów na radnych z PiS. Pomóżcie je znaleźć.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~JaninaWłocławek
Ludzie w mieście są bardzo uprzejmi. Nie rozumiem dlaczego
Ludzie w mieście są bardzo uprzejmi. Nie rozumiem dlaczego wszędzie się krzyczy że bulwary, 3-maj, tumska itd to bardzo niebezpieczne miejsca, grasują zbóje, dresy itp i kroją ludzi. Bardzo często bywam w ww. miejscach i spotykam się z bardzo dużą uprzejmością mieszkańców, którzy służą swoją pomocą. Np ostatnio po godz. 20...
Komentarzy3
Wyświetleń916
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ziomekWłocławek
Czy lokalna telewizja nie powinna zmienić nazwy z CW 24 na
Czy lokalna telewizja nie powinna zmienić nazwy z CW 24 na CZ - Chwałę Zbonia 24? Aż się człowiekowi ulewa od tego faceta. Widać, że dla niektórych dzień bez wchodzenia w tyłek jest dniem straconym. FUJ !!!!!!!!!
Komentarzy0
Wyświetleń471
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~toffikWłocławek
wybaczcie szanowni , ale nie oddam głosu na kandydatkę
wybaczcie szanowni , ale nie oddam głosu na kandydatkę ,która mówiąc trzepoce rękoma niczym gołębica /ptica/ . Zakładam ,że nie a jednak wygląda to jak Attention Deficit Hyperactyvity Disorder . Raczej nie dopatruję się tu wpływu modnego speca od wizerunku,który notabene "układał" Leppera. A mnie to trzepotanie przeszkadza i...
Komentarzy0
Wyświetleń579
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jadziaWłocławek
Nareszcie jeżdżę super ulicą a nie po wybojach. Nikt
Nareszcie jeżdżę super ulicą a nie po wybojach. Nikt wcześniej nawet nie pomyślał o budowie Zgodnej, dopiero Pałucki ją zrobił. Jaki jest, taki jest, ale robi najwięcej i dobrze.
Komentarzy1
Wyświetleń734
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kierowcaWłocławek
a propos wyborów mam takie zapytanie co tam dobrego zrobili
a propos wyborów mam takie zapytanie co tam dobrego zrobili nasi wybrańcy radni urzędy pokrewne UM Straz miejska czym sie moga pochwalić ale to tylko tak a propos
Komentarzy0
Wyświetleń660
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~żmijaWłocławek
Co myślicie o logo Inkubatora?Dla mnie to logo reklamy
Co myślicie o logo Inkubatora?Dla mnie to logo reklamy in-vitro.Wydrukowno tysiące bzdurnych ulotek z utopijnym tekstem na drogim papierze i zaśmieca się nimi miasto.
Komentarzy1
Wyświetleń760
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~RudiWłocławek
ale się zdziwiłem jak usłyszałem że pisowski kandydat na
ale się zdziwiłem jak usłyszałem że pisowski kandydat na prezydenta chce budować pas startowy dla samolotów w Kruszynie. Będzie wyprowadzał pieniądze podatnika - mieszkaca włocławka do Gminy?? Tam może budować wójt z podatków mieszkańców Gminy a nie miasta. Może ten Pan chce być wójtem??
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~dixyWłocławek
Jeśłi Pan K. jest w PO "perełką" to wpsółczuję. Kres
Jeśłi Pan K. jest w PO "perełką" to wpsółczuję. Kres partii w mieście jest blisko hehehehe
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~baborWłocławek
Chłam Wciskają -24 godziny na dobę.UWOLNIŁEM KANAŁ
Chłam Wciskają -24 godziny na dobę.UWOLNIŁEM KANAŁ ,wyrugowałem "ich" a w to miejsce wpisałem inny program. Od razu poprawiła się jakość obrazu a wśród domowników zrobiło się radośniej.W mieszkaniu się ociepliło.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jutuWłocławek
Kompromitacja Kaźmierczaka na Radzie Miasta. Dzisiaj
Kompromitacja Kaźmierczaka na Radzie Miasta. Dzisiaj Kaźmierczak chciał przeegzaminować prezesów społek miejskich nie mając do tego żadnych podstaw prawnych. Prezesi oczywiście nie przyśli bo nie będą rozmawiać z .... radnymi koalicji antyrozwojowej. Jeśli prezesi by przysli to złamaliby prawo. Dla społki z o.o. jedynymi organami...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MosiekWłocławek
Kandydat Kazimierczak szuka afer w urzędzie miasta. Może
Kandydat Kazimierczak szuka afer w urzędzie miasta. Może działa w myśl zasady trzeba rzucać błotem zawsze coś się przyklei. Czy on czasami nie przeszedł na stronę pisowców, bo to ich taktyka działania.
Komentarzy3
Wyświetleń902
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~alibi30Włocławek
Nie zgadzam się, żeby z naszych podatków budować
Nie zgadzam się, żeby z naszych podatków budować mieszkania z wygodami i rozdawać je za darmo tym, którym nie chce się pracować. Jak kandydatka Bloku Troski tak się martwi, że nie mają łazienek i ciepłej wody, to niech weźmie ze dwie rodziny do swojej willi w Michelinie. Ma taki metraż, że się zmieszczą.
Komentarzy2
Wyświetleń828
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~jacekWłocławek
Co się dzieje się w Biedronce ?
Co się dzieje się w Biedronce ?
Komentarzy3
Wyświetleń947
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Zbonko69Włocławek
SZKOLA PODSTAWOWA NR2 POWINNA BYC GRUNTOWNIE WYREMONTOWANA
SZKOLA PODSTAWOWA NR2 POWINNA BYC GRUNTOWNIE WYREMONTOWANA CZESCI SUFITOW ODPADAJA WODA KAPIE PODCZAS DESZCZU DZIECIOM NA GLOWE TOALETY NIE POSIADAJA DRZWI WEJSCIOEYCH WSZYSTKIE ZAPACHY WYLATUJA NA KORYTARZ DZIECI MLODSZE KTORE SA WYSOKIE SIEDZA W ZANISKICH LAWKACH CO TO ZA SZKOLA TAM NIKT OD DAWNA NIE ROBIL REMONTU NA CO IDA PIENIADZE NP Z...
Komentarzy1
Wyświetleń706
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MIMI Włocławek
Tani sposób na kampanię wyborczą znaleźli wrogowie
Tani sposób na kampanię wyborczą znaleźli wrogowie prezydenta. Wymyślili komisję doraźną do zbadania afery medialnej. Media będą o nich pisać i mówić, a oni będą podgrzewać atmosferę i oczerniać. I nic nie zapłacą. No chyba, że dziennikarze nie dadzą się podpuścić. Oczywiście nie myślę o CW, bo tam (...) rządzi PiS.
Komentarzy1
Wyświetleń714
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~wyborca 30Włocławek
Jakiś czas temu w komentarzu do posta dot. obietnic
Jakiś czas temu w komentarzu do posta dot. obietnic przedwyborczych p.Zbonikowskiego napisałem,że ten pan nie bardzo orientuje się w kwestiach naszego samorządu chcąc budować dworzec PKP na nieswoim terenie.W weekend miałem trochę wolnego czasu i obejrzałem sobie przegląd tygodnia w tv Kujawy.W jednym z felietoników p.Budzeniusz...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~wolfWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA