Forum Włocławek

czy telewizja cw 24 nie zdaje sobie sprawy że włocawianie
czy telewizja cw 24 nie zdaje sobie sprawy że włocawianie to mądrzy ludzie i wiedzą jak było z basenem. Po co wciska ciemnotę? Cieszmy się WSZYSCY że budowa basenu rusza!!! Panie Lewandowski niech Pan poszuka innej pracy np. przy ukadaniu kostki brukowej bo przed kamerą głupstwa Pan plecie
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~vipWłocławek
KTO BROI TEN SIĘ BOI ! Prawda to czy fałsz ? A jak to się
KTO BROI TEN SIĘ BOI ! Prawda to czy fałsz ? A jak to się ma w świetle ostatnich zabiegów ochroniarsko-kratowo -alarmowych ? Jest ok ,byle nie za moje podatkowe pieniądze .
Komentarzy1
Wyświetleń909
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~poconamtobyłoWłocławek
Na ekranie ,dzisiaj, widziałem gromadkę " zatroskanych o
Na ekranie ,dzisiaj, widziałem gromadkę " zatroskanych o Włocławek " . NIESAMOWITE ! A gdzież oni do tej pory swoje troski skrywali ? NAJAKTYWNIEJSZA ZATROSKANA z nieukrywanymi aspiracjami do uczynienia swego męża pierwszym panem w mieście przemawiała do nas chwilami dziwnym językiem. m.in. mówiła ,że zrobi nam /będziemy...
Komentarzy3
Wyświetleń958
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~vistWłocławek
Nie popisał się kandydat Zbonikowski z PiS. Nawet nie wie
Nie popisał się kandydat Zbonikowski z PiS. Nawet nie wie na czyim gruncie stoi dworzec!To, że mieści sie na terenie Włocławka, to nie znaczy, że działka jest własnością miasta! I on chce rządzić Włocławkiem! Skandal!
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~szkoda słów!Włocławek
Dlaczego odszedł z SANIKO Prezes Sarnowski.Taki dobry
Dlaczego odszedł z SANIKO Prezes Sarnowski.Taki dobry fachowiec.
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~pracownikWłocławek
My też musimy bronić naszych lasów bo są kąskiem dla
My też musimy bronić naszych lasów bo są kąskiem dla państw w których lasów już nie ma...i chcą sobie naszą piękną przyrodą ulotki srajtaśme i brudne pieniądze drukować...To niech sobie znajdą miejsce na lasy w swoich fabrykach centrach galeriach rafineriach i polach golfowych ..politykom i ich alfonsom z korporacji trzeba...
Komentarzy2
Wyświetleń885
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Telewizja CW 24 z okazji imienin Zbonikowskiego, pisowskiego
Telewizja CW 24 z okazji imienin Zbonikowskiego, pisowskiego kandydata, mówi na antenie, że przedstawienie programu w dniu imienin to dobry prognostyk na wybory. No to już totalne przegięcie.
Komentarzy1
Wyświetleń727
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~adma12Włocławek
Mam nadzieję, że na OTRZĘSINACH w klubie Piekarnia
Mam nadzieję, że na OTRZĘSINACH w klubie Piekarnia ostatecznie kandydat Pisu na prezydenta Włocławka z koleżankami i kolegami ze swojej partii i z WWSu się OTRZĄSNĄ!!! Bo najwyższy czas zrozumieć, że kto tylko krytykuje i blokuje w mieście rozwój nie powinien zajmować się polityką!!! Poseł i reszta powinni już zamilknąć a nie...
Komentarzy1
Wyświetleń722
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MasażystkaWłocławek
Do użytkowników CB Radio: Dlaczego na początku każdej
Do użytkowników CB Radio: Dlaczego na początku każdej rozmowy krzyczycie do siebie "De***e, de***le"?
Komentarzy2
Wyświetleń830
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~widz25_Włocławek
Ja mam prośbę do pisowskiego kandydata na prezydenta
Ja mam prośbę do pisowskiego kandydata na prezydenta Włocławka. Niech powie za co chce realizować te wszystkie swoje zapowiedzi inwestycji, budowy, podwyżki. Przecież na to budżet całego województwa byłby za mały! Skończ z mydleniem oczu młody człowieku.
Komentarzy0
Wyświetleń472
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ciekawskiWłocławek
No , no ,no , brawo Kraków. Otóż w tym mieście
No , no ,no , brawo Kraków. Otóż w tym mieście królewskim powiało XXI -wszym wiekiem .Prywatna szkoła podstawowa i gimnazjum ,postanowiła zdjąć ze ścian w klasach krzyże.Zrobiono to aby m.in. uszanować inne światopoglądy. Kler katolicki straszy ,że odbierze szkole prawo do nauczania religii. Zapewne szkoła jak i jej światłe...
Komentarzy2
Wyświetleń854
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~bywalecWłocławek
Malo nie spadlam z fotela ogladajac w CW program o
Malo nie spadlam z fotela ogladajac w CW program o kandydatach z Bloku dla Wloclawka!!! Ludzie ! Nijaki pan Barski to....dziennikarz naukowiec i ufolog!!! Jak babcie kocham smiech na sali!! To facet po zawodowce bodaj i ma hopla na temat UFO i tyle!! Jaki to dziennikarz na litosc Boga?? Czy dziennikarze nie poczuli sie obrazeni... Czekaja nas...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~barbapapaWłocławek
Powiało nadzieją na niwie związkowej. SOLIDARNOŚĆ ma
Powiało nadzieją na niwie związkowej. SOLIDARNOŚĆ ma nowego przywódcę. Może Związek rzeczywiście stanie się zawodowym i będzie stał na straży prawa pracy a przestanie być polityczną /kulawą i śmieszną/ nogą pis -.owskiej formacji . Może nowy lider doprowadzi do przewietrzenia regionów / oj, u nas jest ciężkie powietrze,...
Komentarzy2
Wyświetleń876
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~stażykWłocławek
Czy w klubie bokserskim START jest jakaś selekcja
Czy w klubie bokserskim START jest jakaś selekcja zawodników pod względem predyspozycji psychicznych? Czy przyjmowani są kandydaci na bokserów tak jak leci? Wydaje mi się że po tym co wyprawia jeden 14-to latek pseudo bokser z tego klubu to jest to wylęgarnia przestępców.Wykorzystując nabyte umiejętności dokonał rozboju na nieletnim....
Komentarzy22
Wyświetleń6K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZnajomyWłocławek
Te słowa kieruję do CW 24 i pana Stockiego. Nie
Te słowa kieruję do CW 24 i pana Stockiego. Nie wprowadzajcie ludzi w błąd. Jeśli miasto nie podjęłoby remontu jedynki to nigdy ta droga nie zostałaby wyremontowana. Przepisy nie pozwalają na finansowanie tego remontu z budżetu państwa. Niestety, takie chore mamy prawo. A to, że nazywa się droga krajowa, to nie ma znaczenia.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~dociekliwyWłocławek
Kandydat Każmierczak i jego koledzy wychwalają jego
Kandydat Każmierczak i jego koledzy wychwalają jego znajomość jęz.niemieckiego, a on sam opowiada o podróżach po świecie i nabytym doświadczeniu.Szkoda ,że dotychczas nie wykazał się publicznie tymi atutami.Będąc radnym miał okazję wystąpić do RM z jakimś sensownym projektem zapożyczonym z zagranicy.Chociażby usprawnienia...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~SpatzWłocławek
Trzeba być wyjątkowym pyszałkiem i cynikiem ,żeby na
Trzeba być wyjątkowym pyszałkiem i cynikiem ,żeby na osobiste zaproszenie PREZYDENTA RP wysyłać swoich "poślednich rycerzy" , a na koniec oświadczyć ,że nie spotka się z Głową Państwa. Teraz już wiem ,że mam do czynienia z karłem politycznym i wierzę,że w przyszłorocznych wyborach parlamentarnych społeczność wyrazi...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~vistWłocławek
Podobno PO zamówiło profesjonalne badania opinii publicznej
Podobno PO zamówiło profesjonalne badania opinii publicznej we Włocławku. Niestety bardzo się na nich zawiedli, bo dostali po nosie: Pałucki - 47%, Zbonikowski - 21% Kazimierczak - 9%
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~POWłocławek
Brawa dla Zbonikowskiego, pisowskiego kandydata na
Brawa dla Zbonikowskiego, pisowskiego kandydata na prezydenta. Przedstawiając niby swój program przyznał, że popiera program wyborczy Andrzeja Pałuckiego; czyli to co obecny prezydent realizuje od dawna i to co zapowiadał. Tak trzymać. Oby tylko nie okazało się, że podobnie jak lider pana partii, w czasie kampanii jest pan na lekach.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Już były próby robienia z Polski drugiej Japonii i
Już były próby robienia z Polski drugiej Japonii i Irlandii. Niech lepiej pan Kazimierczak nie planuje, że zrobi u nas Amerykę. Radny Kazimierczak poucza, że celem prezydenta powinien być rozwój miasta i dobro mieszkańców. Tak jest panie Kazimierczak, od chwili kiedy Włocławkiem rządzi Andrzej Pałucki. Tylko mu nie przeszkadzajcie!
Komentarzy2
Wyświetleń795
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AmerykaninWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA