Forum Włocławek

Przyjeżdza do Włocławka Harlem Globetrotters na pokaz a w
Przyjeżdza do Włocławka Harlem Globetrotters na pokaz a w hali pustki,aż wstyd.Bilety drogie.Widać kogo teraz stać na takie imprezy.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~leoWłocławek
Po czym mozna poznac, ze to jest telewizja polska nawet
Po czym mozna poznac, ze to jest telewizja polska nawet jezeli nie zna sie jezyka ? Po prostu po tym, ze za kazdym razem widzimy ksiezy, papieza, poswiecania wszystkiego co sie da (jestem ciekawa czy maja co poswiecac u tych biednych ludzi na zalanych terenach). Nowosc : ostatnio ministranci spisuja "ludnosc" przychodzaca do kosciola. To nie jest...
Komentarzy2
Wyświetleń886
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Co się dzieje w Anwilu?
Co się dzieje w Anwilu?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~99ciekawski99Włocławek
Chcę zapytać Pana Zbonikowskiego ile miesięcy w swoim
Chcę zapytać Pana Zbonikowskiego ile miesięcy w swoim życiu przepracował jak normalny człowiek - na etacie. Czy przypadkiem tylko Pan próbuje ciągle rządzić innymi. Liczę na odpowiedź w Pana ulotkach
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~adellaWłocławek
Szkoda ,że lokalne media nie podjeły tematu kupowania
Szkoda ,że lokalne media nie podjeły tematu kupowania miejsc na listach wyborczych we Włocławku? Na pewno w tym temacie będzie wkrótce głośno w TVN albo Polsacie.
Komentarzy4
Wyświetleń988
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~UmchoWłocławek
i jak ?...czy co niektórzy dalej są za
i jak ?...czy co niektórzy dalej są za wojną?.... http://wolnemedia.net/wiadomosci-ze-swiata/armia-usa-ukrywala-w-iraku-przypadki-tortur-i-zabijania-cywili/
Komentarzy1
Wyświetleń875
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Co się dzieje w SANIKO
Co się dzieje w SANIKO
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PelaWłocławek
Czy takie rzeczy mogły się dziać za czasów realnego
Czy takie rzeczy mogły się dziać za czasów realnego socjalizmu,czy może jest to wynik nauki religii w szkołach ? http://www.filmy-pobierz.pl/filmy/lektor/ogladaj/online/DVDRip/XviD/Kalisz-13-letnia-gimnazjalistka-film
Komentarzy0
Wyświetleń769
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez rolnikWłocławek
Śmiech mnie ogrania, jak widze zdjęcia na jednym z
Śmiech mnie ogrania, jak widze zdjęcia na jednym z włocławskich portali internetowych, jak na imprezie nad którą rzekomo objął patronat poseł Zbonikowski jak robi sobie zdjęcia czy to z młodzieżą czy ze starszymi. Podobno gwiazdą wieczoru miał być zespół d-bomb a z tego co widze, to największą gwiazdą, którą przyćmił nawet...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~obiektywny_obserwatorWłocławek
nad Włocławkiem krąży zatroskane UFO i nawołuje "
nad Włocławkiem krąży zatroskane UFO i nawołuje " ufojcie nam , ufojcie " a ufaj sam sobie najpierw.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~j-3Włocławek
Minął termin zgłaszania kandydatów. Małem nadzieję,że
Minął termin zgłaszania kandydatów. Małem nadzieję,że rzutem na taśme pojawi się jakiś czarny koń na którego będzie można zagłosować z czystym sumieniem.Niestety wśród wszystkich chętnych do granitowego gabinetu brakuje ludzi godnych uwagi-pozostaje bojkot lub skreślenie wszystkich.
Komentarzy0
Wyświetleń585
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~COOLWłocławek
baseny przenośne ? /puk,puk,puk wiadomo w co/ ,hahahaha ,
baseny przenośne ? /puk,puk,puk wiadomo w co/ ,hahahaha , chyba w szpitalu i przenoszone przez salowe z oddziału na odział ,to wtedy uwierzę , ale tej nadmiernie gestykulującej kandydatce nie wierzę. Czyli stawiam minus !!!
Komentarzy1
Wyświetleń676
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~jadziaWłocławek
W tym roku mija 57 lat rządów towarzyszy wywodzących się
W tym roku mija 57 lat rządów towarzyszy wywodzących się z Polskiej Zjednoczonej partii Robotniczej.Jakże to nie okragłą rocznica. Począwszy od 1945 roku Naszym miastem za pośrednictwem I-szych Sekretarzy Miejskich PZPR rządzili niepodzielnie Towarzysze I-si sekretarze z Komitetu Wojewódzkiego w Bydgoszczy. Między innymi towarzysz...
Komentarzy7
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez cyklistaWłocławek
Trochę mi wstyd, że pośród tak ważnych, wręcz
Trochę mi wstyd, że pośród tak ważnych, wręcz kluczowych dla naszego bytu tematów tu poruszanych, wcinam się z tak prozaicznym pytaniem....Ale wie ktoś może, gdzie we Włocławku lub w niedalekiej okolicy naszego grodu, znajdę krzak PIGWY? Niedawno zdobywałem owoce na Zawiślu, ale niestety, jakiś barbarzyńca go wyciął. Potrzebuję...
Komentarzy1
Wyświetleń902
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ananasWłocławek
W niedzielę byłam świadkiem poruszającej rozmowy dwóch
W niedzielę byłam świadkiem poruszającej rozmowy dwóch emerytów na cmentarzu przy ul Chopina we Włocławku- ,,Na grobie mojej matki znów położyli kartkę z nakazem zapłaty za grób ,by to uregulować musiałbym oddać całą swoją emryturę '',drugi pan odpowiada ,,,ja przez 5 lat odkładałem , by grobu dziadka nie zlikwidowali ''-...
Komentarzy25
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~TaaaWłocławek
A ja bym to poustawiał w ten sposób: -Poseł Zbonikowski
A ja bym to poustawiał w ten sposób: -Poseł Zbonikowski prezydentem, niech pokaże co potrafi i wybuduje ten parking pod placem z lotniskiem w Kruszynie a przy okazji przestanie robić wioche w sejmie;) -Prezydent Pałucki najlepiej razem z Kuźniewiczem do sejmu(zamiast gwiazdora Wenderlicha),ewentualnie Kuźniewicz do EP zamiast...
Komentarzy0
Wyświetleń674
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~koniec pażdziernikaWłocławek
Tak z boku czytam i myślę... Czy wyście się moje drogie
Tak z boku czytam i myślę... Czy wyście się moje drogie nie zastanowili? Co otwieram forum- tu czy gdzie indziej- wszędzie CW... Znaczy wszyscy ... ją ale każdy ogląda. Zabawni jesteście zielonorynczanie ;)
Komentarzy2
Wyświetleń827
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~zeennWłocławek
Osoby, które nie posiadają podstawowej wiedzy z zakresu
Osoby, które nie posiadają podstawowej wiedzy z zakresu zamówień publicznych nie powinni publicznie wypowiadać się na ten temat. Przykładem tego jest rozmowa w CW P.Stockiego z P.Przybylskim. Zajmuje sie zamówieniami od początku ich istnienia, to co usłyszałem to stek bzdur
Komentarzy0
Wyświetleń595
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~augustWłocławek
Stanisław Barski to bardzo dobry kandydat na radnego.
Stanisław Barski to bardzo dobry kandydat na radnego. Pamiętam jego kapitalne audycje w radio HiT. Człowiek oczytany i na poziomie.
Komentarzy11
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wędkarz_Włocławek
miałem więcej nie pisać,bo ostatnio nie puszczono mojej
miałem więcej nie pisać,bo ostatnio nie puszczono mojej opinii,ale jak słyszę Zbonikowskiego,to jestem chory,jak można mówić ,że ma się program i jeszcze się chwalić,że pisali sztabowcy,młody człowieku ty do Pałuckiego nie dorastasz,weż się do roboty,oczywiście fizycznej,ty fuksem dostałeś się do polityki,i tylko mącisz,bo...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Jan..Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA