Forum Włocławek

Czy to prawda że biskup z Włocławka był agentem SB i
Czy to prawda że biskup z Włocławka był agentem SB i donosił ?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Szyderczy śmiech histori czyli pseudopolitycy
Szyderczy śmiech histori czyli pseudopolitycy polscy. Trudno mi dociekać czy tytuł pasuje do reszty wypocin ale trudno.Raz kozie śmierć. Wszystkie kolorowe rewolucje w byłych państwach obozu postsowietskiego wspierane były finansowo przez znanego spekulanta giełdowego Pana Georga Sorosa.Tak,tak tego samego,który nie ma prawa wjazdu do...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Gdzie we Włocławku mogę dostać niebieskie róże ??
Gdzie we Włocławku mogę dostać niebieskie róże ??
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~anonimWłocławek
PODWYŻKA VAT: część
PODWYŻKA VAT: część 1: http://www.youtube.com/watch?v=qjtIxBljyzU&feature=player_embedded część 2: http://www.youtube.com/watch?v=8Uo532aHeh0&feature=related
Komentarzy1
Wyświetleń890
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~VAT Włocławek
Znowu wczoraj idioci na motocyklach typu cross wjechali na
Znowu wczoraj idioci na motocyklach typu cross wjechali na plażę Bahama.Po szaleńczej jeździe po ścieżkach leśnych postanowili wykąpać się w brudnych ciuchach pomiędzy kąpiącymi się osobami.Wzbudzając współczucie z powodu swojej głupoty panowie po kąpieli odjechali zadowoleni z plaży. Trudno im było odjechać normalnie bo...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PlażowiczWłocławek
ekspert w dziedzinie prawa spółdzielczego,znakomity
ekspert w dziedzinie prawa spółdzielczego,znakomity "oblatywacz"/ujeżdżacz meleksów a ostatnio znawca prawa spółek , zachwyca nas kolejnym pomysłem / dzisiaj jest modne słowo projekt / czyli projektem .Chciałoby się zapytać szanowną publiczność - czy na sali jest lekarz ?
Komentarzy4
Wyświetleń960
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~vistWłocławek
"Niemcy zmuszą bezrobotnych do pracy" INFO: Zgodnie z
"Niemcy zmuszą bezrobotnych do pracy" INFO: Zgodnie z nowym programem niemieckiego rządu bezrobotni mieliby wykonywać pracę, sprzątając ulice, troszcząc się o seniorów w domach opieki i dbając o czystość stadionów czy kościołów za wynagrodzenie w wysokości 900 euro miesięcznie. Pomysł napotyka oczywiście na sprzeciw...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~NiemcyWłocławek
Powiedzcie, jak tam nasze Żulwary? Maczeta mi pękła
Powiedzcie, jak tam nasze Żulwary? Maczeta mi pękła podczas żniw, łańcuch zardzewiał, a tak z gołymi rękami, to lepiej się tam nie wybierać... Ile betonowych kręgów przybyło w tym miesiącu?
Komentarzy3
Wyświetleń918
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~CzuaWłocławek
SIERPIEŃ'80...30 lat później - czy warto było? Tak!!!
SIERPIEŃ'80...30 lat później - czy warto było? Tak!!! Czemu wszystko się spiep...ło???! Dla wszystkich niepoprawnych politycznie! Dla wszystkich myślących samodzielnie...bez wielkiego brata czyli wykluczając wszelkie "niezależne" media!!! http://www.youtube.com/watch?v=lVJyT_egvy0&feature=related
Komentarzy3
Wyświetleń938
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~DJ-PolskaWłocławek
Maciarewicz to jednak jest w.....
Maciarewicz to jednak jest w.....
Komentarzy0
Wyświetleń678
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MalinaWłocławek
Polecam obejrzeć film AGORA a znajdziecie w nim wiele
Polecam obejrzeć film AGORA a znajdziecie w nim wiele dzisiejszych analogii szczególnie jeśli chodzi o niszczycielską siłę fanatyków religijnych (patrz PiS), którzy bez poszanowania i rozumienia starożytnej nauki i wiedzy wszystko niszczyli w imię...Boga..? - nie - w imię władzy i kasy. Żujemy w identycznych czasach tylko 1600 lat...
Komentarzy1
Wyświetleń752
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~FilmofilWłocławek
A ja żonie zapowiedziałem : jeśli umrę to ma na mój
A ja żonie zapowiedziałem : jeśli umrę to ma na mój pogrzeb nie zapraszać księdza który handluje swoim bogiem . Jestem uczciwym człowiekiem i nie chcę protekcji tych grzeszników .
Komentarzy3
Wyświetleń882
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~leonWłocławek
To,że milczę nie znaczy że nie mam nic do powiedzenia
To,że milczę nie znaczy że nie mam nic do powiedzenia Człowiek jest tajemnicą z tajemnicy pochodzi i w tajemnicę odchodzi
Komentarzy2
Wyświetleń830
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~adaWłocławek
Kto był za, a kto przeciw(prezydenci) likwidacji resteuracji
Kto był za, a kto przeciw(prezydenci) likwidacji resteuracji na terenie urzędu miasta ?
Komentarzy1
Wyświetleń759
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Przypomnijcie Włocławek
Dziś rano w jednym z bloków przy ulicy Chopina miała
Dziś rano w jednym z bloków przy ulicy Chopina miała miejsce awaria wody.Dwie kobiety które na szczęście były w mieszkaniu wszczęły alarm ponieważ pękła rura w mieszkaniu i lała się woda. Zdenerwowane całą sytuacją prosiły o pomoc ...pogotowie wodociągowe. Niestety jak to u nas,panowie powiedzieli że to nie ich sprawa tylko...
Komentarzy3
Wyświetleń910
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Wkurzona osobaWłocławek
Chyba melex sponsorowany jest przez jakichś knajpiarzy lub
Chyba melex sponsorowany jest przez jakichś knajpiarzy lub hotelarzy atakując BAZE, a wiecie że w knajpie najlepiej prać brudne pieniądze i chyba właśnie jesteśmy świadkami takiego procederu.
Komentarzy0
Wyświetleń627
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PalaczWłocławek
W końcu nasz naczelny protestant wrócił! Stęskniłem się
W końcu nasz naczelny protestant wrócił! Stęskniłem się za nim i za jego protestami! Dobrze,że ma jeszcze pomagiera w postaci kolegi od Skrzypka. Super. razem tworzą nieodłączną parę
Komentarzy1
Wyświetleń804
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Łukasz "Melex"ZbonikowskiWłocławek
Szanowny zbuntowany_kaloryfer Napisał...Szanowne
Szanowny zbuntowany_kaloryfer Napisał...Szanowne ludziska! Wiecie, 5 lat temu uczestniczyłem w pogrzebie znanego mieszkańca naszego miasta, Eugeniusza (2005). Niespecjalnie chciałem, ale szef wyznaczył mi to zadanie.... Żona doktorowa a mąż kopacz !Hehehe.Złoty interes.Wy towarzyszu POmyśleć umiecie.POgratulować i skóry i fury.
Komentarzy2
Wyświetleń845
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Czy ja widzę pierwszego polityka (faktycznie sprawującego
Czy ja widzę pierwszego polityka (faktycznie sprawującego jakiś urząd), który otwarcie mówi, że socjal to kradzież? A to ci dopiero :) Szkoda, że nie jestem tam zameldowany bo głosowałbym na tego pana do końca jego kariery bez zastanowienia. http://www.youtube.com/watch?v=_lnyM27rO88&feature=player_embedded#! Czy kogoś Wam Pan...
Komentarzy1
Wyświetleń826
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ZbWłocławek
Widząc bardzo często na forum nieudane próby pokazania
Widząc bardzo często na forum nieudane próby pokazania ludziom uzależnionym od religii faktów przeczących dogmatom wiary , czy też prowokujące logiczną część ludzkiego umysłu do wysiłku apeluję - nie tędy droga. Nasz system wartości , sposób widzenia świata - to wszystko kształtuje się w dzieciństwie....
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~solarisWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA