Forum Włocławek

Dlaczego do polityki pchają się tylko brzydcy ludzie? I do
Dlaczego do polityki pchają się tylko brzydcy ludzie? I do tego mówiący niewyraźnie. Jak się nie seplenią, to dziwnie jakoś "peplają" albo mówią jakby ślinotoki mieli. Przecież tego nie da się ani oglądać ani słuchać. Choćby rozprawiali o ważnych rzeczach to ja tak mam w głowie jedną myśl: kto was tam wpuścił, mili...
Komentarzy0
Wyświetleń592
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~świnka PeppaWłocławek
Oto quiz dla wszytskich czytelników portalu. Kto
Oto quiz dla wszytskich czytelników portalu. Kto wypowiedział takie zdanie cyt.:"Our government has a big and good notowania in sondaże”. Wszycy co znają prawidłową odpowiedź prosimy o wpisy.
Komentarzy2
Wyświetleń896
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~quizWłocławek
11.09.2001-10.04.2010 DWIE TRAGEDIE--JEDNO KŁAMSTWO!
11.09.2001-10.04.2010 DWIE TRAGEDIE--JEDNO KŁAMSTWO! http://www.wykop.pl/ramka/446561/11-wrzesnia-2010-poznan-manifestacja-911-smolensk-17-00/
Komentarzy0
Wyświetleń675
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Manifestacja PoznańWłocławek
najlepszy kandydat jest tylko jeden... K.K. czyli słynny
najlepszy kandydat jest tylko jeden... K.K. czyli słynny Krzysztof Kononowicz z Białegostoku on zrobi tu porządek nie będzie biurokracji, nie będzie niczego. wyprowadzi policję na ulicę i straż miejską bo tego oni są od tego są oni.....
Komentarzy2
Wyświetleń825
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~co się stało się........Włocławek
Islamizacja Paryża ostrzeżeniem dla
Islamizacja Paryża ostrzeżeniem dla Zachodu: http://www.youtube.com/watch?v=sg72rIfLiuw Proszę przekazywać dalej ten odnośnik, niech jak najwięcej ludzi wreszcie zrozumie, że religia, żadna nie może zawłaszczać sobie przestrzeni publicznej do swoich, własnych manifestacji religijnych.
Komentarzy1
Wyświetleń669
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~islamizacja EuropyWłocławek
Blok Troski o Wl.... Horonziakow aktywowal sie i wylazl znow
Blok Troski o Wl.... Horonziakow aktywowal sie i wylazl znow na palace slonce wyborcze co by nabrac opalenizny na kolejne pare lat. Tak ich duzo wszedzie.... ze boje sie otworzyc lodowke, zeby tam ich nie zobaczyc. Sa specjalistami od historii, archelogogii, ekonomii a Pan Horonziak tez od zanudzania dlugimi wypowiedziami. Jego piekny...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~LulekWłocławek
W listopadzie dwaj posłowie PiS Karol Karski i Łukasz
W listopadzie dwaj posłowie PiS Karol Karski i Łukasz Zbonikowski brali udział w posiedzeniu jednej z podkomisji Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy na Cyprze. Całym wyjazdem nikt by się nie zainteresował, dgyby nie to, że właściciel hotelu w Limmasol, w którym się zatrzymali oskarżył ich o zniszczenie po pijanemu dóch wózków...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PisofanWłocławek
Robienie zdjęć w kościele za pieniadze - czy jest to
Robienie zdjęć w kościele za pieniadze - czy jest to normalne ze kościól wola pieniadze od osob robiacych zdjecia slubne? Wprowadzili jakies kursy itd i trzeba za to placic za licencje kościelna robienia zdjec. Jak jest tu jakis prawnik moglby powiedziec czy tak moze byc i czy jest to zgodne z prawem
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~fociakWłocławek
A jak myślicie , czy powinni zrobić porządek z KRUSEM , a
A jak myślicie , czy powinni zrobić porządek z KRUSEM , a chłopstwo powinno płacić składki ubezpieczeniowe takie jakie płacą inni pracownicy . Rządzący szukają pieniędzy u najbiedniejszych , a nie widzą rabunkowego działania księży katolickich i oczywiście KRUS do likwidacji .
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZbychWłocławek
W wywiadzie dla "Rzeczpospolitej" poseł PiS Artur Górski
W wywiadzie dla "Rzeczpospolitej" poseł PiS Artur Górski nie wyklucza, że kiedy kandydat tej partii zostanie prezydentem, to pomnik księcia Józefa Poniatowskiego będzie ustawiony w innym miejscu, a przed Pałacem Prezydenckim stanie pomnik Lecha Kaczyńskiego. - "Dziś to niemożliwe, ale wyobrażam sobie taką sytuację. W końcu ten...
Komentarzy2
Wyświetleń761
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PiSoszewizmWłocławek
Witam, czy wiadomo kiedy WSM rozliczy ciepło na osiedlu KW?
Witam, czy wiadomo kiedy WSM rozliczy ciepło na osiedlu KW?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OstrowskaWłocławek
Witam drogich Wloclawian. Chcialbym zapytac jak postrzegacie
Witam drogich Wloclawian. Chcialbym zapytac jak postrzegacie dzialania jakie podejmuje w obronie Waszego dobra. Moja walka z oszolomstwem jest ciezka ale mam nadzieje, ze juz niedlugo poprzecie mnie przy urnach. Czas oddac miasto i Rade Miasta w rece dobrego gospodarza w pelnym zakresie. A takim Gospodarzem jest jak wiecie tylko Andrzej...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KrissWłocławek
trzydzieści lat minęło jak jeden dzień ,obchody
trzydzieści lat minęło jak jeden dzień ,obchody rocznicowe przelały się przez kraj , świętowaliśmy zamiast radośnie i przyjażnie to kłótliwie i nienawistnie a chwilami po chamsku. We Włocławku nie zauważyłem uroczystości , może warto zorganizować w AMFITEATRZE NA WODZIE wystrzałową imprezę pn. KLASA ROBOTNICZA NA LODZIE /...
Komentarzy3
Wyświetleń950
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pieszyWłocławek
Może mi ktos wytlumaczy dlaczego mam placic mandat za
Może mi ktos wytlumaczy dlaczego mam placic mandat za parkowanie pod blokiem na trawniku -- przeciez mam akt notarialny wykupu mieszkania i udzialu w gruncie jestem wspolwlascicielem gruntu wokol bloku, trawnik jest tez w/g prawa w czesci moja wlasnoscia, czy jesli przed domkiem wlasciciel zaparkuje tez zaplaci, rozumie jesli zaparkuje na...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~A-ZWłocławek
Cóż wybór mamy w tegorocznych wyborach nie za ciekawy, ale
Cóż wybór mamy w tegorocznych wyborach nie za ciekawy, ale Kaźmierczak wydaje się najlepszym wyborem. W odróżnieniu od reszt jest Uczciwy w stosunku do wyborców, nie obiecuje cudów, które nie mogą być spełnione. I mało kto wie, że za przez 4 lata pełnienia mandatu radnego całą swoją dietę przekazywał na cele...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~WyborczaWłocławek
Wolny Kościół od letnich wiernych. Koniec z chrzcinami,
Wolny Kościół od letnich wiernych. Koniec z chrzcinami, komunią, ślubami i pogrzebami dla przeciwników Kościoła!!! Powinno się odmawiać sakramentów przyjmowanych osobom, które robią to tylko z przyczyn obyczajowych oraz dla zasady "że tak wypada", "że tak fajnie". Komunia i ślub to coś dużo więcej niż kolejna rodzinna i...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KatolikWłocławek
bardzo mnie cieszy,ze Pan Andrzej Kazimierczak kanyduje na
bardzo mnie cieszy,ze Pan Andrzej Kazimierczak kanyduje na prezydenta miasta Włocławek,Panie Andrzeju,gratuluje,na pewno oddam na Pana głos,pozdrawiam A
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez anetaWłocławek
Niedawno czytajac NASZ DZIENNIK (gazeta rydzyka) chwalo
Niedawno czytajac NASZ DZIENNIK (gazeta rydzyka) chwalo Krzywonos, ze to kobieta, ktora byla obok Walentynowicz czlowiekiem solidarnosci itd, a teraz po tym zaczeli pisac na nia paszkwile, ze ona tak naprawde to nic, ze spiskowala itd piekne to sa media rydzykowe, warto poczytac i zobaczyc kim jest ten czlowiek, zenujace, zreszta kosciol zawsze...
Komentarzy1
Wyświetleń690
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Teraz krzywo na krzywonosWłocławek
Pan Andrzej Kazimierczak jest najlepszym kandydatem na
Pan Andrzej Kazimierczak jest najlepszym kandydatem na prezydenta miasta Włocławek,jedyny,nie ma lepszej kandydatury oprócz Pana Andrzeja Kazimierczaka,pozdrawiam Aneta G
Komentarzy3
Wyświetleń976
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez anetaWłocławek
Strach ogarnął SLD po ostatnich notowaniach
Strach ogarnął SLD po ostatnich notowaniach przedwyborczych,czyżby Włocławek zmieniał kolor? I kundel SLD jakby ciszej zaczął szczekać . Szukajmy nowego,normalnego kandydata bo grozi nam skrajność w postaci "kaczyzmu".
Komentarzy2
Wyświetleń849
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~coolWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA