Forum Włocławek

Towarzysze i Towarzyszki, Obywatele i Obywatelki, Ludu
Towarzysze i Towarzyszki, Obywatele i Obywatelki, Ludu pracujący miasta Włocławka Mija 20-lat od czasu kiedy Nasz Partia zeszła do pracy w podziemiu.Nie umniejsza to faktu,że struktury Podstawowych Organizacji Partyjnych działajacych w niesprzyjających warunkach zaprzestały działalność. Wprost przeciwnie umacnialiśmy struktury...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Chodzi mi o włączanie się do ruchu na ul. Piaski w okolicy
Chodzi mi o włączanie się do ruchu na ul. Piaski w okolicy Hali Mistrzów , gdzie na łuku ulicy jest wyjazd spod boiska (gliniasty dukt kończący się „drogą” ok. 2 – metrowym asfaltem . O ile mi wiadomo jeśli skrzyżowanie nie jest oznakowane obowiązuje zasada prawej ręki - jeśli są to skrzyżowania równorzędne...
Komentarzy1
Wyświetleń738
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~agnessWłocławek
Chciałabym Serdecznie Podziękować kierowcom, którzy
Chciałabym Serdecznie Podziękować kierowcom, którzy widząc samochód egzaminacyjny "L" "wpuszczają" lub poprostu spokojnie, kulturalnie czekają na drodze, tak jak w mojej sytuacji to było. Bardzo Serdecznie Dziękuję :) (nie wymuszałam pierszeństwa)[to dla docinających]. Zadałam za pierwszym razem :) Dziękując jeszcze raz Panu...
Komentarzy0
Wyświetleń637
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MagdaWłocławek
Młodzieżowa przybudówka wiadomej ,destruktywnej "siły"
Młodzieżowa przybudówka wiadomej ,destruktywnej "siły" politycznej ,zorganizowała happening w trzydziestą rocznicę ogólnopolskiego protestu społeczeństwa przeciwko ówczesnemu porządkowi ustrojowo-ekonomicznemu ! Ci młodzi, ledwo wyrośli z krótkich gaci i zapewne niewiele wiedzą o tamtych latach a jeżeli to znają to z przekazów...
Komentarzy2
Wyświetleń857
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~nieco starszyWłocławek
niesolidarna Solidarność.... to było do przewidzenia!
niesolidarna Solidarność.... to było do przewidzenia! wstyd na cały świat !
Komentarzy3
Wyświetleń897
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~brawo Pani Henryko!Włocławek
Kandydat Zbonikowski musiałby zadeklarować odcięcie
Kandydat Zbonikowski musiałby zadeklarować odcięcie "pępowiny"od PIS i WWS żeby mógł odnieść sukces we Włocławku, bo perspektywa powyborcza z Chmielewskim,Krzemienieckim czy Dębczynskim na stanowisku w-ce prezydenta to katastrofa.Może pewniejszy sukces Zbonikowski mógłby odnieść w rodzinnym Kowalu,gdzie kilkuletnia okupacja...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~coolWłocławek
To w sumie pozamiatane we Włocławku, mam nadzieje, że
To w sumie pozamiatane we Włocławku, mam nadzieje, że budżet państwa oszczędzi na wyborach i nie będzie drugiej tury w naszym mieście. Tacy kandydaci jak Zbonikowski, Kazimierczak, Krut-Horonziak… dobre sobie egzotyka pełna. Drodzy mieszkańcy głosując na PO w naszym Włocławku oddajesz głos na PIS i Kaczyńskiego, bo...
Komentarzy3
Wyświetleń814
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~antykasandraWłocławek
Zbonikowski Prezydentem a Vice? Pewnie Chmielewski, Skrzypek
Zbonikowski Prezydentem a Vice? Pewnie Chmielewski, Skrzypek i Dębczyński. Jaki rezultat? Ostatni gasi światło. Znów przyjdzie nam wybierać to co jest konieczne czyli Pałuckiego!
Komentarzy1
Wyświetleń752
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PrezydentWłocławek
brawo , bravisimo "KRZYWYNOS" ,nareszcie ktoś dał popalić
brawo , bravisimo "KRZYWYNOS" ,nareszcie ktoś dał popalić solidaruchom !
Komentarzy0
Wyświetleń658
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~cud nr.1Włocławek
Ale zajefajny kawał usłyszałem właśnie! Aż się
Ale zajefajny kawał usłyszałem właśnie! Aż się podzielę. Dialog (a zarazem kwintesencja) nowoczesnego, postępowego małżeństwa na miarę XXI w. Wracając z pracy żona mówi do żony: - kochanie, jestem w ciąży! Właśnie zapłodniłam się in vitro! - cudownie ukochana! Teraz z okazji rocznicy naszego ślubu możemy zrobić...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Czy jezdza autobusy na Pinczate Jesli jezdza to gdzie mozna
Czy jezdza autobusy na Pinczate Jesli jezdza to gdzie mozna znalezc rozklad jazdy? Nie jestem z Wloclawka i ciezko mi zrozumiec ze w internecie nie ma takiego rozkladu jazdy
Komentarzy1
Wyświetleń739
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~A xxxxxxxxxxxWłocławek
szkoda słów na tych kandydatów od siedmiu boleści na
szkoda słów na tych kandydatów od siedmiu boleści na prezydenta Włocławka,Zbonikowski,dlatego cały czas ział jadem i bezczelnością,oraz kłamstwem ,bo już chciał ugrać punkty wśród nawiedzonych,ale nawet oni widzą co robi obecny prezydent i jak się zmienia Włocławek,oczywiście na lepsze.Każmierczak z kolei to duży...
Komentarzy0
Wyświetleń618
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Jan.Włocławek
Ten Kukucki jest mało rozgarnięty on sobie po prostu nie
Ten Kukucki jest mało rozgarnięty on sobie po prostu nie zdaje sprawy ,że starzy prominęci partyjni czerwoni potrzebują takiego młodego ,,szczekusia", który dzięki nim ma posadę i to on w ich imieniu roztrząsa mało ambitne i zwoływane tylko aby gadać konferencje ciekawe czy jeszcze w godzinach pracy a potem i tak sami wyprą się go...
Komentarzy3
Wyświetleń977
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
Obserwuje ze smutkiem to co się dzieje w naszym kochanym
Obserwuje ze smutkiem to co się dzieje w naszym kochanym Włocku…. Nie jestem z bajki Pałuckiego ale wydaje się, ze on jedyny jak na razie zrealizował to co zapowiadał, a nasza miałka prawica jest słabiutka. Akcja Zbonikowskiego w sprawie Bazy to zupełna porażka. Jest to chyba zapowiedź prywatyzacji do spółki z lokalną PO (jakby...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PO-PISWłocławek
No to As PiS-u Zboni wystartował.Jak powiedział jego domena
No to As PiS-u Zboni wystartował.Jak powiedział jego domena to godzenie ludzi we Włocławku.Ale jaja.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Jak długo idzie list priorytetowy: Biznesmen z Zamościa
Jak długo idzie list priorytetowy: Biznesmen z Zamościa stracił szansę na 500 tys. zł unijnej dotacji, bo poczta o tydzień spóźniła się z doręczeniem listu priorytetowego. Poczta tłumaczy, że list priorytetowy może iść nawet rok. Janusz Poterucha prowadzi firmę handlującą dziecięcymi ubrankami. W ub. roku postanowił...
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~LIST PRIORYTETOWYWłocławek
Czy księża katolicy powinni się rozliczać z fiskusem ?
Czy księża katolicy powinni się rozliczać z fiskusem ?
Komentarzy24
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~listonoszWłocławek
sonda: jakie macie zdanie o pracowniku który drugiemu
sonda: jakie macie zdanie o pracowniku który drugiemu pracownikowi w swojej firmie ukradł coś z prywatnej szafki niezamykanej jaka byłaby wasza reakcja?????????
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pracownikWłocławek
Przeczytajcie bardzo uważnie niniejszy tekst. Mówi on
Przeczytajcie bardzo uważnie niniejszy tekst. Mówi on niejako przy okazji głównego wątku także o włocławskiej służbie zdrowia, choć w sensie zachowań tak jest w całej Polsce. http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,544 Pozdrawiam.
Komentarzy0
Wyświetleń579
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Dobra wiadomość Włocławek
CHIP dla każdego, nawet dziecka, brawo socjalizm i
CHIP dla każdego, nawet dziecka, brawo socjalizm i inwigilacja http://www.tvn24.pl/-1,1671097,0,1,dowod-z-chipem-dla-kazdego,wiadomosc.html
Komentarzy3
Wyświetleń966
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~chip dla każdegoWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA