Forum Włocławek

Gdzie schowała się lewicowa młodzieżówka wobec cyrku z
Gdzie schowała się lewicowa młodzieżówka wobec cyrku z krzyżem. Podczas gdy normalna i niezmoheryzowana młodzież w kraju protestuje przeciwko zawłaszczaniu przestrzeni publicznej przez fundamentalistów katolickich, młodzi włocławianie schowali głowy w piasek. Pomimo, ze dali się zmanipulować i „wpuścić w maliny” w...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~bómWłocławek
Sprawa pseudo biznesmenów zwykłych oszustów i cwaniaków
Sprawa pseudo biznesmenów zwykłych oszustów i cwaniaków jest nadal w naszym mieście nie rozwiązana ,niczego i nikogo się nie obawiają .Zatrudniają na czarno ,nie płacą ,jak już to tygodniami czeka się na pieniądze .Ja wiem że czasy są trudne ,ale na miłośc Boską ustalmy reguły niech to będzie pensja nawet trochę mniejsza ale...
Komentarzy2
Wyświetleń789
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~alutka Włocławek
Poszukiwany obrońca krzyża. Zakres obowiązków: czuwanie
Poszukiwany obrońca krzyża. Zakres obowiązków: czuwanie przy krzyżu ustawionym w celu obrony miejsca lub obiektu. Wymagania: znajomość podstawowych polskich modlitw i pieśni religijnych, dyspozycyjność, umiejętność współpracy w grupie - ogłoszenie tej treści pojawiło się na jednym z portali oferujących pracę - informuje...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~bómWłocławek
tablica pamiątkowa w g..nie ! Miał rację p.Drzewiecki
tablica pamiątkowa w g..nie ! Miał rację p.Drzewiecki ,Polska to dziki kraj!!!!I fanatyczny -to mówię JA. Z rydzykowego fanatyka zrobią teraz starca z demencją albo psychola. A w/g mnie facet wiedział w co robi/słoik/ i co robi ! W ubiegłym tygodniu albo ciut wcześniej Dziadzio Dziwisz mówił ,że krzyż łączy a tylko ludzie się...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~vistWłocławek
Żaden kraj w Europie nie wprowadza radykalnych reform
Żaden kraj w Europie nie wprowadza radykalnych reform tak błyskawicznie jak Wielka Brytania. David Cameron zaskoczył nawet swoich zwolenników Premier Cameron, który w czasie kampanii pozował na umiarkowanego polityka, okazał się bezkompromisowym reformatorem. W czasie pierwszych 100 dni rządów (upływają w środę) co tydzień...
Komentarzy2
Wyświetleń859
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Czy POPIS da radę :((((((Włocławek
droga co budują ja od strony południa do ulicy wienieckiej
droga co budują ja od strony południa do ulicy wienieckiej to ta trasa osiedlowa co była planowana tzn jadwiga-poludnie-zazamcze to jest ta co był plan na placu kiedyś rozwieszony?to czyli ona będzie jedno pasmowa nie jak Jadwiga , nie to ze źle ważne ze wzięli się za to żeby odkorkować cale miasto bo nie było trasy osiedlowej tylko...
Komentarzy1
Wyświetleń715
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~trasa osiedlowa??!Włocławek
Mam pytanie. Czy oprócz stoisk w marketach, są w naszym
Mam pytanie. Czy oprócz stoisk w marketach, są w naszym pięknym mieście sklepy z zabawkami?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~dziadekWłocławek
często jestem w okolicach teatru.W pobliżu znajdowała się
często jestem w okolicach teatru.W pobliżu znajdowała się fontanna, która jest obecnie remontowana. I nic w tym dziwnego gdyby nie to, że ten remont ( niewielkiej fontanny - wymiana płytek) trwa chyba od 3 m-cy. Pracownicy remontujący albo siedzą albo ich po prostu nie ma. Pytanie więc nasuwa się samo - kto płaci za ten remont? Gdyby...
Komentarzy3
Wyświetleń971
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~bubaWłocławek
"Urząd Komunikacji Elektronicznej chce ścigać prywatnych
"Urząd Komunikacji Elektronicznej chce ścigać prywatnych operatorów pocztowych za przesyłki z doklejonym ciężarkiem - informuje "Dziennik Gazeta Prawna". W ten sposób obchodzą oni przepisy i mogą działać taniej niż poczta. Dopiero za dwa lata zniesione zostaną ograniczenia dotyczące listów do 50 g. Teraz poczta ma wyłączność...
Komentarzy0
Wyświetleń691
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Urząd "chroni" obywateliWłocławek
I po imprezie piwnej, nie pamiętam czy to był zimny
I po imprezie piwnej, nie pamiętam czy to był zimny kasztelan czy też zimny lech ? Zastanawiam się jednak ,czy to jeszcze popkultura czy już lokalna subkultura charakterystyczna dla środowisk podmiejskich,małomiasteczkowych i nie wymagających wysiłku szarych komórek ? Ale skoro ludzie przychodzą tzn.,że jest na to " zapotrzebowanie...
Komentarzy1
Wyświetleń788
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~vistWłocławek
Jak się Wam podoba nowe logo Anwilu? Mi się nawet podoba,
Jak się Wam podoba nowe logo Anwilu? Mi się nawet podoba, szkoda tylko, że nie zachowano barw klubowych. A najważniejsze i moim zdaniem haniebne i niedopuszczalne jest to, że zostało żywcem ściągnięte z Dallas Mavericks...porównajcie. Anwil http://wtkanwil.com.pl/index.php?o=artykul,1,1118 Dallas ...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~uwaznyWłocławek
Mam pytanie czy dziecko wiek 13-14 może młodsze,
Mam pytanie czy dziecko wiek 13-14 może młodsze, sprzedawać alkohol?Tak dzieje się w sklepie"ż...." na Bojańczyka.Chyba odpowiedni urząd powinien to sprawdzić.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~~~anowi~~Włocławek
Witam. W domu handlowym Kujawiak na górnym poziomie był
Witam. W domu handlowym Kujawiak na górnym poziomie był jeszcze niedawno sklep z ubraniami dla młodzieży, teraz niestety juz go tam nie ma, czy ktos wie dokąd został przeniesiony?
Komentarzy2
Wyświetleń796
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~LeonWłocławek
BASIA , tutaj pisząca o swoich perypetiach ze szczurami i
BASIA , tutaj pisząca o swoich perypetiach ze szczurami i wzywająca na pomoc posła! MAM DLA CIEBIE DOBRĄ WIADOMOŚĆ !, otóż ,jak donosi sobotnio/niedzielne wydanie gazety ogólnopolskiej, prestiżowej i z tradycjami , Polacy ,licznie zamieszkujący w północnym Londynie / głownie pod mostami i wiaduktami / żywią się szczurami w...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~bywalecWłocławek
Czy biesiada kasztelańska ( zorganizowane pijaństwo ) to
Czy biesiada kasztelańska ( zorganizowane pijaństwo ) to normalne na obiektach sportowych typu osir ?
Komentarzy1
Wyświetleń709
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Witam Czy możecie polecić sklep/producenta okien we
Witam Czy możecie polecić sklep/producenta okien we Włocławku? Chodzi mi o dość przystępne ceny i dobry montarz. Z góry dziękuję.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~jutaWłocławek
Witam. Ma może ktoś informacje na temat takiego pana jak
Witam. Ma może ktoś informacje na temat takiego pana jak Grzegorz P......?? Jakim jest pracodawcą?? Wypłacalny?? I jaki to człowiek?
Komentarzy0
Wyświetleń539
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~HugoWłocławek
MPEC podpisał umowę za dużą kasę na inwestycję i
MPEC podpisał umowę za dużą kasę na inwestycję i pokazał, że nawet w kotłowni można coś zrobić i się rozwijać. A tak w ogóle to z tego Prezia MPEC to fajne ciacho...;-)
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Królowa KierWłocławek
Czy siadanie przy pomniku na Pl.Wolnosci i zaśmiecanie tego
Czy siadanie przy pomniku na Pl.Wolnosci i zaśmiecanie tego miejsca przez "niedomytych małolatów" to wizytówka miasta? Jest to miejsce składania chołdu przez mieszkanców w dniach upamiętniających historyczne daty i dlatego uważam ,że SM powinna na stałe zaprowadzić porządek w tym miejscu.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~BolekWłocławek
TUSK zrobił nam irlandie. hahaha, mówiłem że ten
TUSK zrobił nam irlandie. hahaha, mówiłem że ten cwaniaczek ze swoją banda rozpieprzy reszte kraju. A każdy, kto głosował na PO powinien teraz płacić za reszte vat. No bo przecież kryzys nas minął, Polska liderem rozwoju, a zadłużenie Państwa rośnie szybko jak nigdy. Warto tu dodać, że tak jak zadłużył Polskę Tusk i jego...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~chamWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA