Forum Włocławek

Przeczytałem na innym forum taki temat gdzie autor
Przeczytałem na innym forum taki temat gdzie autor pisze ,bez owijania w bawełnę o swoich spostrzeżeniach . Ciekawe co Wy o tym sądzicie.Ja się z nim w pewnym sensie zgadzam. Cyt...Te różne "wynalazki" dla kobiet do zaspokajania się seksualnego, to sabotaż! Działanie wymierzone w sedno istnienia ludzkości! Czy już nie wystarczały...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Coś extra na zimowy uśmiech;))))))) Różnice
Coś extra na zimowy uśmiech;))))))) Różnice temperatur: + 20°C Grecy zakładają swetry + 15°C Jamajczycy włączają ogrzewanie + 10°C Amerykanie zaczynają się trząść z zimna. Rosjanie na daczach sadzą ogórki. +5°C Można zobaczyć swój oddech. Włoskie samochody odmawiają posłuszeństwa. Norwedzy idą się kąpać do...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Polska szykuje unikatowy projekt superżołnierza :) Ma w
Polska szykuje unikatowy projekt superżołnierza :) Ma w tym pomóc badanie kodu DNA ewentualnych kandydatów. http://wiadomosci.onet.pl/2113860,11,polska_armia_chce_s tworzyc_superzolnierza_unikato wy_projekt,item.html Przecież we Włocławku mamy takiego jednego. Szybko awansował w armii,moc jest z nim, przetrwał zagładę...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~WesołyWłocławek
"Zagwarantuje to Włocławkowi współfinansowanie z UE
"Zagwarantuje to Włocławkowi współfinansowanie z UE modernizacji drogi krajowej nr 1 na poziomie 47 proc. (Źródło: Gazeta Wyborcza Toruń, „Nadzieja podbija cenę”, 19 stycznia 2010 r., str. 1)." A miało być 85 % Panie Kuzmiuk, Horonc i Paługa !!! Inne miasta dostały po 100 %, a my cieszmy się, że chociaż połowę....
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Jedynka UEWłocławek
Czy to Prawda że we Włocławku ma się , Odbyć Koncert
Czy to Prawda że we Włocławku ma się , Odbyć Koncert "peji"
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~xxx3w-ekWłocławek
Bylem dzisiaj w parku na poludniu i musze powiedziac ze jest
Bylem dzisiaj w parku na poludniu i musze powiedziac ze jest tak kupa sniegu i nic wiecej
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez pazdziochWłocławek
Właśnie wróciłem z Bydgoszczy i oczom nie wierze. Ceny
Właśnie wróciłem z Bydgoszczy i oczom nie wierze. Ceny paliw w Bydgoszczy i Toruniu są większe niż we Włocławku o około 7 - 15 groszy na litrze. A jeszcze mam w pamięci gdzie różnica cen paliw pomiędzy Włocławkiem a Bydgoszczą wynosiła niekiedy 35 - 45gr na litrze na niekorzyść Włocławka.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MLPWłocławek
co sądzicie o mieszkankach w TBS,czy ktoś może wie jakie
co sądzicie o mieszkankach w TBS,czy ktoś może wie jakie jest miesięczne utrzymanie takiego mieszkania i czy długo się czeka na przydział
Komentarzy19
Wyświetleń11K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~kasiaWłocławek
Zauważyłam ,ze na posty w niektórych wątkach ich autorzy
Zauważyłam ,ze na posty w niektórych wątkach ich autorzy odpowiadają tylko w tedy, jak im jest wygodnie. Sympatyczny kaloryferku ,nie podgrzewaj się tak mocno bo spawiki puszczą i się po...Ja widzę na Zazamczu na wprost SM jest sklep z artykułami szkolnym. Boże jakie tam kolejki przed nowym rokiem szkolnym. Przecież darmo nie...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez waderaWłocławek
Czy się doczekam - bo już nie raz monitowałem do posła
Czy się doczekam - bo już nie raz monitowałem do posła PiSu Łukasza Z., redaktorka tzw pisma "sympatyków" PiS - wywiadu z panem radnym PiSu - Kalinowskim. Tak pan redaktorek gani wszystkich politycznych przeciwników, jestem ciekaw jakie zdanie mają działacze PiSu o swoim koledze radnym, który musi chodzić do sądu.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~mechanikWłocławek
Do pisu - tak z okazji rozpoczęcia kolejnego tygodnia
Do pisu - tak z okazji rozpoczęcia kolejnego tygodnia roboczego: dziś w radiowej "Trójce" pani Jakubiak udzielała wywiadu, którego motywem przewodnim było odwołanie prezydenta łodzi -imć Kropiwnickiego. Otóż pani ta ze smutkiem i oburzeniem mówiła o tym, że ludzie nie rozumieją, że Łódź jest miastem filmowym, lecz cyt. "ludzie...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Porównajcie sobie warunki ubezpieczeń komunikacyjnych
Porównajcie sobie warunki ubezpieczeń komunikacyjnych ubezpieczycieli ze ,,starej Unii'' z warunkami naszego monopolisty (PZU) , zobaczycie jak ta firma zdobywa zyski NASZYM KOSZTEM ....
Komentarzy2
Wyświetleń960
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PZU= lichwaWłocławek
oto przykład nowomowy w tvn-24 !!! przed południem,na
oto przykład nowomowy w tvn-24 !!! przed południem,na pasku informacyjnym tej stacji ,ze zdziwieniem przeczytałem,że trwają uroczystości z okazji 65-ej rocznicy zakończenia walk o Stolicę w czasie II-ej Wojny Światowej.Dotychczas wiedziałem,że 17-go Stycznia 1945 r. Warszawa została wyzwolona spod okupacji hitlerowskiej.Tak jak wiem...
Komentarzy3
Wyświetleń928
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~nieco starszyWłocławek
To naprawdę miało miejsce Facet spędza popołudnie u
To naprawdę miało miejsce Facet spędza popołudnie u kochanki. Niespodziewanie do domu wraca mąż. Kochanka szybko bierze worek ze śmieciami, daje stojącemu w drzwiach mężowi i mówi: -kochanie proszę cię wynieś śmieci. Facet w tym czasie wymknął się niepostrzeżenie, i idąc, w drodze do domu myśli o swojej...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Każdy, tylko nie mój. Mnie to nie dotyczy. Moja córka
Każdy, tylko nie mój. Mnie to nie dotyczy. Moja córka (syn) NIGDY nie brali. NIGDY! Gówno prawda.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ananasWłocławek
Z informacji jakie dotrały z Oś.Zawiśle wynika,że niejaki
Z informacji jakie dotrały z Oś.Zawiśle wynika,że niejaki Szuja -internauta pisujacy posty do www.włocławek.info został złapany na gorącym uczynku.W przebraniu zakonnika w towarzystwie dwóćh młodych dam przebranych za ministrantów kolendował na Zawiślu.Podejżenie przyjmujących koledę budziło obuwie.Podający się za zakonnika na...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~To niesłychaneWłocławek
Co tu tak pusto,mam się rozebrać?
Co tu tak pusto,mam się rozebrać?
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Zgodnie z niepisanym zwyczajem początek minionego tygodnia
Zgodnie z niepisanym zwyczajem początek minionego tygodnia na czołowych stronach gazet powinien rozpocząć się od peanów na cześć Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, której finał odbył się w ubiegłą niedzielę. Tak się jednak nie stało. "Dziennik" oraz "Polska" na pierwszej stronie poświęciły mu zaledwie dwa zdania,...
Komentarzy1
Wyświetleń790
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~GrigoWłocławek
Słyszałem, że nad ranem koło Alchemii była strzelanina.
Słyszałem, że nad ranem koło Alchemii była strzelanina. Czy ktoś wie coś na ten temat? Czy ludzka wyobraźnia znowu zrodziła plotki?
Komentarzy2
Wyświetleń935
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~?Włocławek
Budżet uchwalony!!! Oczywiście kto przeciw - radni PiSu a
Budżet uchwalony!!! Oczywiście kto przeciw - radni PiSu a radni WWS wstrzymali się od głosu. Dobrze, że choć raz radni PO zachowali się przyzwoicie i zagłosowali za. I to cała prawda o PiSie, głosują przeciw Prezydentowi Pałuckiemu nawet nie zastanawiając się czy szkodzą tym miastu, liczy się TYLKO ICH interes partyjny. Dobro...
Komentarzy2
Wyświetleń776
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA