Forum Włocławek

Dzisiaj zapadł wyrok w sprawie internowania w okresie stanu
Dzisiaj zapadł wyrok w sprawie internowania w okresie stanu wojennego Jana M. Rokity. Przesiedział bidula aż 6 m-cy w jakimś luksusowym osrodku i za to dostanie 25.000 zł. Uwielbiam tych cudownych ideowców wyciągających łapy po nasze pieniądze. Może wreszcie zapłaci karę za awanturę w samolocie. Internujcie mnie - mam...
Komentarzy2
Wyświetleń875
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~mariaWłocławek
Na Hali Mistrzów ,po odsnieżaniu bedzie ciekł jeszcze
Na Hali Mistrzów ,po odsnieżaniu bedzie ciekł jeszcze bardziej .
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Cieknie dachWłocławek
Cyt.: "Od 1 stycznia obniżono emerytury dawnym
Cyt.: "Od 1 stycznia obniżono emerytury dawnym funkcjonariuszom służby bezpieczeństwa i milicji średnio o 1 tys. zł. na podstawie tzw. ustawy dezubekizacyjnej. Problem polega jednak na tym, że nie wszystkim. Akta najważniejszych członków wywiadu, kontrwywiadu oraz znaczących pracowników Ministerstwa Spraw Wewnętrznych pozostały...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
A u nas na Wyspach rano piekne sloneczko, sniegu
A u nas na Wyspach rano piekne sloneczko, sniegu fantastycznie duzo, lekki mrozek... nikt nie narzeka, ze nie odsniezone, nikt nie narzeka, ze mrozek, kazdy zadowolony, usmiechniety, wyluzowany ( to pod katem narzekania wloclawian na zime - tu podobno od 30 lat nie bylo takiej zimy, ale ludzie maja dystans do wszystkiego to i do zimy tez!) Jak...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~romekWłocławek
zgadza sie z wypowiedzią pauli poniewaz chodniki ani ulice
zgadza sie z wypowiedzią pauli poniewaz chodniki ani ulice są nieodśnieżone ani nawet nieposypane piaskiem.śniegu jest po kostki.a co wiecej nie widać osób które by się tym zajmowały.jeżeli prees spółdzielni nie wie jak wyglądają odśnieżone chodniki zapraszam na os.zazamcze.chce tu poruszyc temat zamykanych śmietników ponieważ...
Komentarzy3
Wyświetleń797
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez gosiak2184Włocławek
To co dzieje się na drogach to tragedia!!! Na Południu -
To co dzieje się na drogach to tragedia!!! Na Południu - Jednostce E drogi osiedlowe są nieodśnieżone - to skandal - za co my płacimy? Oj Panie Prezesie bardzo nieładnie!!!Pieniądze to potraficie brać, a jak trzeba zrobić porządek to już nie ma kto?!!!! Mieszkańcy tracą cierpliwość!!! Wcale im się nie dziwie!!! Do roboty się...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PaulaWłocławek
Niedziela wieczór. Mecz koszykówki. Przerwa. Prowadzący
Niedziela wieczór. Mecz koszykówki. Przerwa. Prowadzący ogłaszają licytację na WOŚP. I co? "GOSCIE" z "chonorofej"(nie pomyliłem się) trybuny opuszczają swoje miejsca. Zapewne udali się na soczek (pozbawili się sami udziału w licytacji). Po rozpoczęciu II połowy meczu "boCHaterowie" wrócili. Po meczu czytam w internecie, że...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~yan,Włocławek
PiS znowu narobiły mi do skrzynki; kiedy prokuratura
PiS znowu narobiły mi do skrzynki; kiedy prokuratura zainteresuje sie tym spamem - przecież rozsyłanie spamu jest karalne, a to jest wyjątkowo paskudny spam (i smierdzący)
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~cheWłocławek
to jest jakaś masakra ! wyobraźcie sobie że przed chwilą
to jest jakaś masakra ! wyobraźcie sobie że przed chwilą obdzwoniłem wszystkie korporacje radio taxi we włocławku i żadna nie ma wolnej taxówki !
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez negocjatorWłocławek
Nie ma jak Owsiak. Podatnicy na imrezę z puli pańtwa na
Nie ma jak Owsiak. Podatnicy na imrezę z puli pańtwa na całą imrezę wydali 27 mln zł. Na imprezę letnią w arach przenzaczane sa kolejne 4 mln zł. Na utrzymanie biur kilka kolejnych milonów a pozostała częśc na zakup sprzętu kilka milonów. (około 6 mln). oto finanse
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~owsiankaWłocławek
Krew mnie zalewa jak pomyslę kto robi interes na Orkiestrze
Krew mnie zalewa jak pomyslę kto robi interes na Orkiestrze Świątecznej Pomocy - przykład - wysłałem SMS za 6,10zł minus podatek - 5zł dostaje orkiestra, przy zakupie jakiegos sprzetu bedzie miala tylko 4,10 bo zapłaci wat, czy nie powinno to byc zwolnione wszystko z podatku, to w/g mnie jest złodziejstwo, okradanie chorych dzieci na...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JolaWłocławek
Znów pseudo redaktorek z PiSu zaśmiecił nasze skrzynki
Znów pseudo redaktorek z PiSu zaśmiecił nasze skrzynki pocztowe tym swoim .....! Niech sobie Zbonikowski ustali listę tzw."sympatyków" i tam TYLKO wysyła swoje wypocuiny. Zaoszczędzi, bo wypuści pewnie kilka sztuk, dla hamulcowych radnych PiSu i kilku osób z ich rodzin. Panie Zbonikowski 99,99% mieszkańców miasta Włocławka pewnie...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KlerykWłocławek
Może nie jestem zdziwiony ale bardzo zaniepokojony atakiem
Może nie jestem zdziwiony ale bardzo zaniepokojony atakiem Radia Maryja na WOŚP Jurka Owsiaka. Po raz kolejny nasz sąsiad z Torunia,Ojciec Dyrektor Rydzyk i jemu podobni pokazali światu diabelską duszę tej rozgłośni. Zastanawiam się teraz czy skróty pisane przez moich obłudnych sąsiadów na drzwiach K+M+B oznaczają...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OBSERVERWłocławek
Witam, zwracam się z prośbą do osób, które wiedzą coś
Witam, zwracam się z prośbą do osób, które wiedzą coś o warunkach pracy w sklepie wojas we wzorcowni. Prosze o udzielenie informacji.
Komentarzy0
Wyświetleń644
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KarolinaWłocławek
Zastanawia mnie fakt jak to sie dzieje,żę dwa miasta
Zastanawia mnie fakt jak to sie dzieje,żę dwa miasta Grudziądż(z grzeczności wymieniam jako pierwsze) oraz Włocławek znajdujące się w jednym województwie kuj.-pom znajdują się na czołowych miejscach pod względem bezrobocia.Odpowiednio 1-wsze i 3-cie.Czy to nie oznacza jednoznacznie,że Bydgoszcz i Toruń maja w "głębokim...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~cyklistaWłocławek
Taxowkarz numer boczny 532!!!!!! Zwracam uwage aby uwazac do
Taxowkarz numer boczny 532!!!!!! Zwracam uwage aby uwazac do jakiej taksowki wsiada na postoju przy szpitalu lub dworcu. Stoi tam pan w srebrnym oplu wektra z numerem boczny 532!!! Nie nalezy do zadnej korporacji i ma na dachu tylko koguta z napisem taxi. Pan ten nalicza jakies swoje stawki, jezdzi po miescie na drugiej strefie w normalne dni....
Komentarzy2
Wyświetleń852
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Patryk KalinowskiWłocławek
witam.co ze sprzedażą anwilu sprawa coś ucichła?!pozdro
witam.co ze sprzedażą anwilu sprawa coś ucichła?!pozdro
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~dawidWłocławek
Sprawa już trochę "przyschła i ucichła". Czy o to
Sprawa już trochę "przyschła i ucichła". Czy o to chodziło? Czy przed sprawiedliwością może chronić pochodzenie i pieniądze? Czy wobec prawa są równi i równiejsi? Czy jeśli by doszło wtedy do skazania, ten osobnik pławił by się dziś w luksusach i miał czelność zaskarżać gazety za to że go fotografują?...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez pamarWłocławek
Jeszcze zima ale w końcu przyjdzie lato i wyjadą
Jeszcze zima ale w końcu przyjdzie lato i wyjadą rowerzyści. W innych miastach w przypadku awarii roweru już po za centrum miasta, można rower wstawić do autobusu i przyjechać do domu.A jak jest u nas.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez waderaWłocławek
czy ktoś może zrobić coś z kamerką na Placu Wolności.
czy ktoś może zrobić coś z kamerką na Placu Wolności. Ta kamerka wyświetla się na stronie Worldcam, ale nic na niej nie widać. Albo ją naprawcie, wyostrzcie, albo usuńcie. Z góry dziękuję.
Komentarzy3
Wyświetleń966
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~lukaczWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA