Forum Włocławek

"Puszon" wyrazem miesiąca. Wszyscy nadęci z innego powodu.
"Puszon" wyrazem miesiąca. Wszyscy nadęci z innego powodu. Jeden zakochany w swoim głosie, drugi w fantazjach na temat swojej mądrości, trzeci dumny, bo dali mu legitymację i dopuścili do konfitur.
Komentarzy0
Wyświetleń541
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PomadkaWłocławek
mam pytanie do dzisiejszej młodzieży co się dzieje z tym
mam pytanie do dzisiejszej młodzieży co się dzieje z tym tańcem kiedyś było go pełno teraz zanikło pamiętam te czasy NO NAME czy DYNAMIC SQUAD i ich ciągła rywalizacja:P tyle ludzi tańczyło gdzie się podziali wszyscy pozostał tylko scrap beat ale to chyba nie to samo stary skład się rozpadł
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~BREAK DANCE?Włocławek
Nie gdzie indziej a na tym forum jeden przemądrzały
Nie gdzie indziej a na tym forum jeden przemądrzały kaloryfer twierdził ,że wybudowane i utwardzone asfaltem ulice na Południu takie m.in jak Żurawia,Wilcza,Wspólna itd. zaraz się rozlecą. Minęło już dwa lata i co i wszystko gra ty metalowy akordeonisto-pesymisto.Gdyby nie p.Pałucki to bym do tej pory w błocie chodził ubabrany, bo...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~gośćWłocławek
Dlaczego kierownik stoiska z kosmetykami i torebkami na
Dlaczego kierownik stoiska z kosmetykami i torebkami na pasażu w markecie Kaufland nie reaguje gdy jej pracownice przez pół dnia przesiadują z jakimiś podstarzałymi kobietami od których czuć alkohol i często mają nie świeży wygląd dosłownie odstraszają.Ostatnio chciałam tam zakupić lakier do paznokci ale zobaczywszy ten widok...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Pasaż KAUFLANDWłocławek
Kiedy pojawi się oficjalne info na temat meczu towarzyskiego
Kiedy pojawi się oficjalne info na temat meczu towarzyskiego który będzie rozgrywany na stadionie Osir-u we Włocławku 10.10.2010 o godzinie 15;00
Komentarzy0
Wyświetleń653
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Polska - Niemcy U20Włocławek
Dziękuję Prezydentowi za ulicę sasankową. Pałucki
Dziękuję Prezydentowi za ulicę sasankową. Pałucki obiecał naszemu komitetowi społecznemu ulice utwardzona i jest. A kadencję Skrzypka i Mazierskiego tylko czejaliśmy. Teraz jeszcze przydało by się zrobić ulice Grodzką bo trochę jest podziurawiona
Komentarzy1
Wyświetleń660
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~mieszkaniec sasankowejWłocławek
No proszę szuja miał jednak rację będzie ten
No proszę szuja miał jednak rację będzie ten pomnik.Rozmawiałem ze znajomym ,który ma duże dojścia i potwierdza.
Komentarzy0
Wyświetleń555
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~chiWłocławek
Powiedzcie co zrobic z trupami, tzn. samochodami ktore na
Powiedzcie co zrobic z trupami, tzn. samochodami ktore na osiedlowych, przyblokowych parkingach ktos zaparkował i stoja, stoją i stoją zajmując miejsce, a mieszkańcy bloków czesto nie maja gdzie parkować. Do kogo takie coś zgłosić, czy jest jakieś u nas prawo które nakazuje odjechac takim samochodem? Czy tez kupić 20 samochodów...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~parkingiWłocławek
Witam , Poszukuję firmy ktora zajmuje się regeneracją
Witam , Poszukuję firmy ktora zajmuje się regeneracją lamp ksenonowych ( dokładnie mi chodzi o metalizacje próżniową ) najlepiej we włocławku lub okolicach . Z góry dziękuję i pozdrawiam
Komentarzy0
Wyświetleń918
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~xenonWłocławek
Witam wszystkich entuzjastów remontu ulic we Włocławku.
Witam wszystkich entuzjastów remontu ulic we Włocławku. Podobno od jutra czy też może jeszcze dziś ma być zamknięta ul. Brzeska. I to na parę miesięcy. Ciekawe, co?
Komentarzy2
Wyświetleń907
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wieśniakWłocławek
Witam, poszukuję firmy która zajmuje się regeneracją lamp
Witam, poszukuję firmy która zajmuje się regeneracją lamp ksenonowych ( dokładnie mi chodzi o metalizacje próżniową ) najlepiej we włocławku lub okolicach . Z góry dziękuję i pozdrawiam
Komentarzy4
Wyświetleń964
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~xenonWłocławek
W Michelinie na ul.Jana Pawła/Pocztowa stoją pojemniki do
W Michelinie na ul.Jana Pawła/Pocztowa stoją pojemniki do segregacji plastiku i szkła, niestety brudasy wyrzucają tam wszystko, zostawiają worki ze śmieciami przy pojemnikach. Mieszkam niedaleko i krew mnie zalewa na ten syf, stać na takie domy, a nie stać na dodatkowy pojemnik, czy worek, jak tak można, zero kultury, może trzeba zabrać...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ewaWłocławek
Dostałem ostatnio wysoki rachunek do zapłacenia za
Dostałem ostatnio wysoki rachunek do zapłacenia za światło. Okazało się że inkasenci nie jeździli sprawdzać liczników tylko wystawiali kwoty z głowy.Od stycznia nie było u mnie żadnego z tych panów i dopiero niedawno sprawdzili licznik. Przez ten czas dostawałem faktury na podstawie fantazji inkasentów.Mieszkańcy okolicznych...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Zelektryzowany rachunkiemWłocławek
już nie mogę słuchać Zbonikowskiego, w kółko to samo,
już nie mogę słuchać Zbonikowskiego, w kółko to samo, mimo tego że prezydenci go ośmieszają,to on swoje,robi ludziom wodę z mózgu.Ja rozmawiałem z kilkoma kupcami,oni rozumieją te trudności i się godzą z sytuacją,a on znowu sprowadza przypadkowe osoby i przed kamerami nie wiedzą co mówią.Jednym słowem wszystko co Pałucki robi...
Komentarzy29
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Jan..Włocławek
Witam dostalem dzis mandat w autobusie w mpk we wloclawku
Witam dostalem dzis mandat w autobusie w mpk we wloclawku wsiadalem do autobusu ale do inne linii niz zwykle zawsze jezdzilem 13 teraz wsiadlem do 5 z tego samego przystanku i w ta sama trase, i dostalem mandat za to ze nie mam biletu za 3 zl a mam za 2,6 zl . wiec pytam czy moze tak byc ze z jednego przystanku placi sie w zaleznosci od linii...
Komentarzy2
Wyświetleń813
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~aaWłocławek
to chwalebne,że wreszcie naprawiana jest nawierzchnia pod
to chwalebne,że wreszcie naprawiana jest nawierzchnia pod lipami na 3-go maja , byłoby jeszcze milej ,gdyby wysłano tam kogoś z nożykiem czy szpachelką w celu pozdzierania foliowo-papierowych farfocli zwisających z każdej niemal latarni - niektóre kawałki taśmy klejącej pamiętają poprzednie wybory i już same ulegają biodegradacji...
Komentarzy2
Wyświetleń791
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~czyściochWłocławek
Ten facet, który uważa się za ważniejszego od "zielonego
Ten facet, który uważa się za ważniejszego od "zielonego mostu"podejmując temat kostki brukowej na Zielonym Rynku wykazał się"zieloną wiedzą" na ten temat. Drobna kostka na chodnikach to chyba wynik pazerności i źle pojętej oszczędności, ponieważ za cenę 1m kw.płyty granitowej można kupić ok.8mkw.drobnej,nierównej...
Komentarzy3
Wyświetleń924
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~SchpatzWłocławek
Chmielewski choć niby prezes NZS, a poseł PiS wszedzie
Chmielewski choć niby prezes NZS, a poseł PiS wszedzie buzie pokazuje przed wyborami, nawet w wydarzeniach NZS. Wstyd dla Chmielewskiego, ale widac, że chlopak nie ma nic do gadania, tam gdzie go posel popchnie tam sobie grzecznie stoi!
Komentarzy2
Wyświetleń953
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Zboniu-ChmieluWłocławek
Wieniec Zdrój do Włocławka - Aż żal patrzeć jak po
Wieniec Zdrój do Włocławka - Aż żal patrzeć jak po macoszemu jest traktowany Wieniec Zdrój przez Brześć Kujawski. Żadnych inwestycji drogowych i infrastrukturalnych. Zaniedbane zieleńce, liche oznakowanie dróg i oświetlenie. A jest to niewątpliwie urocza perełka koło Włocławka. Nie wiem dlaczego Wieniec Zdrój jeszcze przynależy...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WłocławiakWłocławek
Niegdyś jedyna słuszna PARTIA, strach, każdy musiał być
Niegdyś jedyna słuszna PARTIA, strach, każdy musiał być czerwony, a dzisiaj: http://www.youtube.com/watch?v=ZLLMuk73NQM&feature=player_embedded Inne barwy są w modzie, pozdrawiam wszystkich, którzy kradli w zakładach,a teraz po zawodówkach i innych wybitnych szkółkach, dorobkiewiczów, którzy chowają się pokątnie ze swoimi...
Komentarzy2
Wyświetleń785
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Czerwono-czarniWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA