Forum Włocławek

Rany boskie, znowu medialny atak trzody chlewnej! Jak ja
Rany boskie, znowu medialny atak trzody chlewnej! Jak ja przetrwam te 2 miesiące... Śniadanie mi zepsuliście...
Komentarzy0
Wyświetleń601
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OmatuluWłocławek
Rząd planuje manewr polityczny polegający na
Rząd planuje manewr polityczny polegający na przekształceniu dróg krajowych na trasy szybkiego ruchu(o autostradach zapomnijmy),a to znaczy ,że zostaną usankcjonowane prawnie dziury ,będą się tylko inaczej nazywać .Ciekawe co ?
Komentarzy0
Wyświetleń688
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~TaaaWłocławek
Coś dla moherków i nie tylko; Grupa geologów, która
Coś dla moherków i nie tylko; Grupa geologów, która dokonała odwiertu o głębokości 14,4km w skorupie ziemskiej twierdzi, że usłyszała ludzkie krzyki. Odgłosy - wg. zeznań świadków - "potępionych dusz" dochodziły z wnętrza odwiertu. Zszokowani naukowcy obawiają się, że pozwolili szatańskim mocom wydostać się na...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Zaczął się nowy rok szkolny, a więć i czas pierwszych
Zaczął się nowy rok szkolny, a więć i czas pierwszych zebrań rodziców w szkołach. Dziś byłam na takim zebraniu i przeżyłam szok! Nie dość, że nauczyciele mają różne przywileje i ciągle narzekają jak to im niedobrze to jeszcze występują w roli nachalnych żebraków i nieźle im to wychodzi. Z wrodzonym natręctwem wyciągają,...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~matka uczniaWłocławek
Polecam filmik o otoczeniu prezydenta Lecha
Polecam filmik o otoczeniu prezydenta Lecha Wałęsy http://www.wykop.pl/link/142567/otoczenie-walesy-nietykalne-zobacz-co-tv-bala-sie-wyemitowac/
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~folwark zwierzęcyWłocławek
Znamy już datę wyborów do samorządów lokalnych... Na
Znamy już datę wyborów do samorządów lokalnych... Na kogo oddasz swój głos...??? Na partię lewicową czy też na prawicę...??? A może inne ugrupowanie...???
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~sevenWłocławek
UWAGA! Uszkodzone czerwone Cincuecento. 15 września około
UWAGA! Uszkodzone czerwone Cincuecento. 15 września około godziny 13.10 na parkingu przy Kauflandzie na wysokości Apteki najechano na zaparkowane czerwone Cincuecento. Uszkodzeniu uległ brawy tylny błotnik. Sprawcą jest kierowca srebrnej Skody na łódzkich numerach rejestracyjnych. Ponieważ poszkodowanego nie było na miejscu zrobiłem...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~świadekWłocławek
Czy to prawda że na lewobrzeżnej stronie włocławka
Czy to prawda że na lewobrzeżnej stronie włocławka podciągneli już prąd? Wybieram się w tamte rejony i nie wiem czy brać ze sobą latarkę.
Komentarzy2
Wyświetleń855
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~majkeloooWłocławek
Mam takie pytanie do znawców tematu. Chodzi mi o grzyba w
Mam takie pytanie do znawców tematu. Chodzi mi o grzyba w naszym regionie często zwanym miodówką. A jego właściwa nazwa brzmi rycerzyk czerwonozłoty. Czy macie jakieś uwagi co do jadalnych właściwości tego grzybka? Ja go zbierałem od wielu lat i jadałem z innymi grzybami. W necie jest wiele informacji, że to grzyb nie jadalny. Czy...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~TymonWłocławek
Jestem często na punkcie widokowym za Wisłą,chciałbym
Jestem często na punkcie widokowym za Wisłą,chciałbym podziękować Urzędowi Miejskimu ,za solidne ławki mozna teraz i tu odpoczywac.
Komentarzy3
Wyświetleń907
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~widokWłocławek
Czy ktos moze wie kiedy zostanie oddana ul. Kapitulna w
Czy ktos moze wie kiedy zostanie oddana ul. Kapitulna w końcu, kiedy bedzie mozna normalnie jezdziec. Troche jestem juz zmeczony tym objazdem. Jakies wiesci w tym temacie?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~kierowcaWłocławek
Najlepiej będzie jeżeli każdy z nas będzie pilnował
Najlepiej będzie jeżeli każdy z nas będzie pilnował własnego krzyża i dbał o niego i go adorował.Wówczas nie będzie żadnych urazów i kontuzji... i nawet kręglarz nie będzie nam potrzebny .Żadnych zwichnięć , złamań i wypaczeń /lewo,prawo/, żadnych garbów.Sama radość , samo zdrowie , selavi !
Komentarzy1
Wyświetleń590
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~poconamtobyłoWłocławek
Uwaga. Ostrzegam przed kupnem jakiejkolwiek części w
Uwaga. Ostrzegam przed kupnem jakiejkolwiek części w SKLEPIE MOTORYZACYJNYM przy ulicy O.... ( na przeciwko KK ) Pewnego razu zamówiłem część do mojego auta o wartości 260zł. Podałem markę, model , rocznik itp. i do tego potrzebną część dokładnie wybrałem razem ze sprzedawcą z katalogu. W sklepie musiałem zostawić 50 zł...
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Dariusz Włoc.Włocławek
proszę o komentarze w tej
proszę o komentarze w tej sprawie http://wolnemedia.net/wiadomosci-ze-swiata/pentagon-grozi-wielkiej-brytanii/
Komentarzy2
Wyświetleń862
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Usa znowu się wpie......Włocławek
Mam dla was bardzo ciekawy film podzielony na trzy
Mam dla was bardzo ciekawy film podzielony na trzy części 1. Religia 2.Prawda o wtc 3.Kto rządzi światem Życzę cierpliwości w oglądaniu a może każdy zacznie decydować o swoim życiu sam. http://video.google.com/videoplay?docid=-7631851179041286536#docid=-2147432141700087937
Komentarzy3
Wyświetleń945
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~robinWłocławek
Słyszalem że p. Olga Horonziak będzie jedyną kandydatką
Słyszalem że p. Olga Horonziak będzie jedyną kandydatką na prezydenta miasta. Czy to prawda?
Komentarzy0
Wyświetleń754
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez wloclawianiuuuniusWłocławek
Kiedy sobie spaceruję , np. w okolicach Pl.Kopernika, to
Kiedy sobie spaceruję , np. w okolicach Pl.Kopernika, to zastanawiam się czy dając kolejny krok do przodu to jestem w Polsce ? , a może w tym miejscu nie ma Polski ?. Bo w/g " patriotów " to Polska jest na Krakowskim Przedmieściu ."Tu jest Polska - tak krzyczą ! Kiedy spacerując stawiam stopę na ziemi to zastanawiam się ,czy...
Komentarzy2
Wyświetleń969
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pieszyWłocławek
Byłem u rodziny w mieście Włocławek i dowiedziałem się
Byłem u rodziny w mieście Włocławek i dowiedziałem się jak tu ludzie umieją oszczędzać.Na ul. Dąbrowskiego niedaleko Wiejskiej stoi piękny dom.Wyobraźcie sobie ,że zamieszkujący tam ludzie są tak oszczędni ,że chodzą załatwiać potrzeby do postawionego w podwórzu wychodka. Nie ważne mróz ,czy deszcz.Nie można przecież...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez rolnikWłocławek
Panie Dziwisz... ...przyglądam się panu i Jarkowi
Panie Dziwisz... ...przyglądam się panu i Jarkowi Kaczyńskiemu i widzę,że wiele wspólnego was łączy.Pan byłeś swego czasu szefem, wielkim szefem w Watykanie,Jan Paweł 2 miał tam mało do powiedzenia,tam rządził don Stanislao.JP2 był tylko twarzą a faktycznym szefem byłeś pan.To samo w Pałacu Prezydenckim,nasz były prezydent...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~GrzesiekWłocławek
NIE ZNAM NIKOGO KTO PO PRZECZYTANIU BIBLII ORAZ HISTORII
NIE ZNAM NIKOGO KTO PO PRZECZYTANIU BIBLII ORAZ HISTORII KOSCIOLA RZYMSKOKATOLICKIEGO BYLBY TAKIM WIERZACYM JAK TEN CIEMNY LUD. WIEKSZOSC OSOB PRZESTAJE TAK TWARDO OBSTAWAC PRZY TEJ RELIGI, WIEKSZOSC ZOSTAJE AGNOSTYKAMI BADZ TEZ ATEISTAMI, INNI ZMIENIAJA RELIGIE W NADZIEI ZE INNA BEDZIE UCZCIWSZA I REALNA, A JESZCZE INNI JESLI CZYTALI I UCZYLI SIE...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~COGITO ERGO SUMWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA