Forum Włocławek

Panie Prezesie Wodociągów gdzie są podwyżki dla
Panie Prezesie Wodociągów gdzie są podwyżki dla pracowników?(znaczące) wszystko drożeje a pracownicy MPWiK CALY CZAS TE SAME STAWKI! podwyżki dostają ale znajomi i to po cichu. a i tak wszyscy o tym wiedzą! Nie wspominam nawet o stawkach ludzi którzy zostali przyjęci za kadenci obecnego prezesa oni maja stawki wieksze niż ludzie co...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~kranikWłocławek
"Prawo Budowlane" po włocławsku. Cholerny głód
"Prawo Budowlane" po włocławsku. Cholerny głód nikotynowy wygonił cyklistę po papierochy do kiosku koło dworca już o 5.00.Zaciągnąwszy się dymkiem poczłapałem podziemnym przejściem na drugą stronę Okrzei i począłem przyglądać okalającym budynkom.Człowiek mieszka w śródmieściu,tyle razy przechodził koło tych miejsc nie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Upada Orbis,czyżby było więcej takich dyrektorów jak we
Upada Orbis,czyżby było więcej takich dyrektorów jak we Włocławku,nijaki Cezary N.,i ich własne kieszenie.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~turysta,i ich własne kiesWłocławek
Czy zarządca wsólnoty mieszkaniowej przy ul. Maślanej 8/10
Czy zarządca wsólnoty mieszkaniowej przy ul. Maślanej 8/10 czeka na zimę stulecia, aby zacząć ogrzewać nasze mieszkania? Panie Witczak - płacimy wysokie czynsze, a co roku marzniemy!!! - LOKATORZY
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~W. M. "STARÓWKA"Włocławek
Od kilkunastu dni w piwnicach wieżowców na osiedlu
Od kilkunastu dni w piwnicach wieżowców na osiedlu Kazimierza Wielkiego pojawiły się pchły ktore dotkliwie kąsają mieszkańców tych bloków.Czy Włocławska Spóldzielnia Mieszkaniowa nie może pozbyc się tych uciążliwych pasożytów?
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~lokatorWłocławek
Jakież było moje zdziwienie jak przeczytałem w gazetce
Jakież było moje zdziwienie jak przeczytałem w gazetce P.prezydenta jak dziękuje biskupowi że dzieki jego wyrozumialości /remontując kościelne zabytki/ przyczynił się do rewitalizacji Wlocka, dobre mi to,wydał nasze pieniadze i jeszcze dziekuje, a moze by tak napisał ile uszczuplił nasz budzet, miasto zadluzone - obligacje,glosujac na...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~A-ZWłocławek
Jak myślicie ,czy widoczna w sklepach i na bazarach
Jak myślicie ,czy widoczna w sklepach i na bazarach DROŻYZNA artykułów spożywczych to przejaw planowej polityki donalda i hrabiego ,czy też -WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA ? Miało być lepiej i taniej .....a pensje w dół ....
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Pytanie Włocławek
miło mi podać do publicznej wiadomości, że dobiega końca
miło mi podać do publicznej wiadomości, że dobiega końca kadencja dla wójtów, burmistrzów i prezydentów. Proponuje, aby podsumować prace oraz zachowanie naszych włodarzy. Co kilka dni omawiać będziemy jeden z "GRZECHÓW GŁÓWNYCH", dziś to LENISTWO.(napiszmy czy któryś z tych włodarzy "popełnił taki grzech")miłej zabawy
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~WIELKIE PODSUMOWANIEWłocławek
Dekalog w swojej wolnej formie. Nie będziesz czynił
Dekalog w swojej wolnej formie. Nie będziesz czynił żadnej rzeźby, ani żadnego obrazu tego,co jest na niebie wysoko i nisko na ziemi i w wodzie.Nie będziesz im oddawał pokłonów i nie będziesz im służył. A co wy robicie ? Wkładacie np. fragment skrzydła Tupolewa do sukienki w obrazie w Częstochowie jako wotum.Jak to w ogóle...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Wreszcie Zbonikowski kupił mój pomysł na wybudowanie
Wreszcie Zbonikowski kupił mój pomysł na wybudowanie podziemnego parkingu na Pl.Wolności-to jedyna koncepcja przebudowy tego miejsca.Pozostało tylko szukać sponsora!!!!
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~coolWłocławek
Kochana Mamusiu! W Unii jest fajnie, niczego tu nie
Kochana Mamusiu! W Unii jest fajnie, niczego tu nie brakuje. Cukier jest po 4 zł kg, benzyna po 5,50 zł za litr, masło po 4,10 zł za kostkę, chleb po 3,20 zł za bochenek, a paczka papierosów po 12 zł. Jeśli chodzi o nasz dom, to latem przyjechał pan Helmut z Berlina. Najpierw postawił piwo, a potem pokazał akt własności z 1937...
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ełroetuzjastaWłocławek
Ktoś wie kiedy jest ostateczny termin oddania ulicy
Ktoś wie kiedy jest ostateczny termin oddania ulicy kapitulnej, kiedy będzie można już normalnie z niej korzystać??
Komentarzy3
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kapitulnaWłocławek
Już niedługo nie będzie cyrku na południu. Z tego co się
Już niedługo nie będzie cyrku na południu. Z tego co się orientuję to pazdiernik-listopad zacznie się budowa drugiej czesci jadwigi, bardzo fajnie bedzie sie jeszcze lepiej jezdzilo.
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~drogiWłocławek
No to Kasztelan Cup się zaczął i co myślicie po pierwszym
No to Kasztelan Cup się zaczął i co myślicie po pierwszym meczu naszej druzyny. Jak na razie wydaje mi się drużyna ma niezly skład, pytanie tylko co z centrem? Mam nadzieje, że ten testowany się obudzi, bo wczoraj to tak śrenio mu szło.
Komentarzy1
Wyświetleń696
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~awilekWłocławek
Czy ktoś z was ogląda włocławską cw???? to żenujące co
Czy ktoś z was ogląda włocławską cw???? to żenujące co się tam pokazuje od jakiegoś czasu tylko pisiaki i horonziaki tam są pokazywani! gdzie obiektywizm??? To taka włocławska tvtrwam... wstyd!ja tam wycofuje wszytskie swoje reklamy
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~TVPISWłocławek
Chcialbym zauwazyc, ze Pan Alojzy znany komentator z tego
Chcialbym zauwazyc, ze Pan Alojzy znany komentator z tego forum potrafi szkalowac i oskarzac ale nadal nie udzielil odpowiedzi na pytyanie z tego watku; http://wloclawek.info.pl/nowosci,wiadomosci_wloclawek_i_region,1,1,po_w_wyborach_postawi_na_mlodych,14361.html Pewnie czekal az zejdzie z glownej strony portalu. Nadal jestem jednak ciekaw...
Komentarzy2
Wyświetleń846
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Do AlojzegoWłocławek
I pomału pięknije nam park Łokietka ,widziałam jak
I pomału pięknije nam park Łokietka ,widziałam jak panowie mątowali ;Zagle; będzie o wiele przyjemniej,
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ola Włocławek
Czy we Włocławku jest jakiś prywatny żłobek? Jaka jest w
Czy we Włocławku jest jakiś prywatny żłobek? Jaka jest w nim atmosfera i koszt?
Komentarzy1
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~żłobekWłocławek
Widzę, że ktoś tu ma problem, że się coś robi, jak się
Widzę, że ktoś tu ma problem, że się coś robi, jak się tyle lat nie robiło. Teraz do pracy dojeżdżam autobusem MPK, i wiecie co, zaoszczędziłem na samym paliwie ponad 200 zł na dojazdy do pracy wliczając w to cenę miesięcznego biletu. I co ciekawe, spotkałem kilku znajomych w busie, przyjemna podróż, tania. Dodam, że...
Komentarzy3
Wyświetleń933
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PozytywnieWłocławek
pismo - Włocławskie skąd pomysł i czemu ma
pismo - Włocławskie skąd pomysł i czemu ma służyć... pisemko powstało rok temu czyli rok przed wyborami.Jest to element kampanii wyborczej posła ,czemu???? nie było ani jednego wydania w którym poseł nie krytykowałby obecnego prezydenta. Myślał że przez rok zrobi ludziom wodę z mózgu jak to obecny prezydent jest niedobry... a...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~fan- meleksaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA