Forum › Włocławek

A co myślicie o Henryku K. z tzw. Lewicy. Zapomniał chłop,
A co myślicie o Henryku K. z tzw. Lewicy. Zapomniał chłop, że z SLD wyleciał. Zapomniał aferkę z balonami na lotnisku i z małą heblareczką? I taki chce rządzić Włocławkiem! I on mówi o nowej jakości w polityce!
Komentarzy1
Wyświetleń735
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~opiniaWłocławek
Moim zdaniem jest jeszcze za wcześnie by Łukasz Z.
Moim zdaniem jest jeszcze za wcześnie by Łukasz Z. kandydował na prezydenta. Nie ma chłopak doświadczenia zawodowego, jeszcze nic konkretnego w życiu nie zrobił, niczym nie zarządzał. To dla niego zbyt głęboka woda. Nie zaufam mu.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Czekam na felietony pana S. w CW 24 o tym skąd kandydat
Czekam na felietony pana S. w CW 24 o tym skąd kandydat PiS-u weźmie pieniądze na realizację obietnic wyborczych. Każdy, kto choć trochę myśli wie, że to gruszki na wierzbie. Panowie życzę wam choć trochę zdrowego rozsądku.
Komentarzy0
Wyświetleń702
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~obserwator 12Włocławek
Współczuję Markowi Wojtkowskiemu i Personowi, że zmuszono
Współczuję Markowi Wojtkowskiemu i Personowi, że zmuszono ich do poparcia Kaziuka. Mogę sobie tylko wyobrazić jak ich skręca w środku i nie chcą ale muszą. Toruńscy działacze PO tylko się cieszą na wieść o marionetkowym kandydacie we Włocławku.
Komentarzy2
Wyświetleń747
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~SobekWłocławek
dziwi mnie kandydatura pisowskiego kandydata na prezydenta
dziwi mnie kandydatura pisowskiego kandydata na prezydenta pana Zbonikowskiego! Bo niby dlaczego poseł z ładną dietką i dochodem rocznym w wysokości prawie 200.000tys.zł chce zostawić kasę, którą dostaje bez żadnej odpowiedzialności a tu nagle chce kandydować na prezydenta mimo, że ma sprawę karną zawieszoną na czas trwania jego...
Komentarzy2
Wyświetleń893
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ZaciekawionyWłocławek
Czy nie sądzicie ,ze nadal jest realizowany stary scenariusz
Czy nie sądzicie ,ze nadal jest realizowany stary scenariusz wyborczy - tzn. za wsszelką cenę nie dopuścić nowych niezależnych twarzy ,barany muszą głosować na nas i wybrać jak zwykle ,,zło konieczne'',a my sobie krzywdy nie zrobimy -przechowalnie tylko czekają ....
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Pytanie Włocławek
Pan K. z PO proponował czy chciał proponować, żeby
Pan K. z PO proponował czy chciał proponować, żeby zwalniać z podatku od nieruchomości w zamian za zatrudnienie chyba dwóch osób. W taki sposób puściłby miasto z torbami. Taki Anwil zatrudniłyby parę osób i już miałby milionowe oszczędności podatkowe. Totalna bzdura.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~aktywnyWłocławek
A ja nie zaufam pisowskiemu kandydatowi, bo nie podoba mi
A ja nie zaufam pisowskiemu kandydatowi, bo nie podoba mi się jego charakter. Moim zdaniem oczernia, insynuuje, podpuszcza, szkaluje, ubliża, składa nierealne obietnice na wyrost. To nie są cechy jakie powinien mieć prezydent.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~wyborca 23Włocławek
Ostatnio , w tvn , w programie rozrywkowym, niejaki Ącki
Ostatnio , w tvn , w programie rozrywkowym, niejaki Ącki -satyr polityczny całował / na oczach telewidzów zgromadzonych w studio jak i przed telewizorami/ w wypięty tyłek , znaną ,korpulentną dziennikarkę tej komercyjnej stacji telewizyjnej. W związku z tym incydentem mam dylemat , mianowicie czy tę panią można nazwać d........
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~jadziaWłocławek
Aferę medialną niech bada prokuratura, a nie jakaś bzdurna
Aferę medialną niech bada prokuratura, a nie jakaś bzdurna komisja powołana przez radnych. Moim zdaniem opozycja robi to tylko po to, aby uderzyć w prezydenta. To czysta kampania wyborcza! Dla mnie to aferą jest to co robią radni.
Komentarzy0
Wyświetleń595
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~onserwaorWłocławek
Tak nieczystej gry jeszcze nie było. Dziwię się szefowi
Tak nieczystej gry jeszcze nie było. Dziwię się szefowi włocławskiej Solidarności, że dał się w to wmanewrować. To co słyszymy anteny telewizji, w której panowie goszczą i debatują, czasami wspierani przez panie, to szczyt nierzetelności. Wierzę, że włocławianie potrafią oddzielić ziarno od plew.
Komentarzy0
Wyświetleń621
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~kibic 30Włocławek
Ze zdziwieniem obejrzałem w weekend relację z konferencji
Ze zdziwieniem obejrzałem w weekend relację z konferencji prasowej PO. Podczas konferencji wypowiadali się parlamentarzyści wygłaszając peany na cześć kandydata. Było to o tyle żałosne, że wszyscy oni w kuluarach mówią zupełnie co innego. Brzydzę się taką polityką, gdzie przed kamerą mówi się co innego niż poza nią. Fuj.
Komentarzy0
Wyświetleń690
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~gargamelWłocławek
Zbudowanie u nas krótkiego betonowego pasa startowego jest
Zbudowanie u nas krótkiego betonowego pasa startowego jest możliwe. Co z tego, że Kruszyn leży poza miastem, jest tylko problem w budowaniu bezpośrednio na terenie aeroklubu w jego obecnym kształcie (finansowaniu aeroklubu), ale to nie jest przeszkoda w budowie nowego pasa startowego. Włączenie Nowej Wsi w granice miasta to tylko kwestia...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~JosieWłocławek
Szukam list kandydatów na radnych z PiS. Pomóżcie je
Szukam list kandydatów na radnych z PiS. Pomóżcie je znaleźć.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JaninaWłocławek
Ludzie w mieście są bardzo uprzejmi. Nie rozumiem dlaczego
Ludzie w mieście są bardzo uprzejmi. Nie rozumiem dlaczego wszędzie się krzyczy że bulwary, 3-maj, tumska itd to bardzo niebezpieczne miejsca, grasują zbóje, dresy itp i kroją ludzi. Bardzo często bywam w ww. miejscach i spotykam się z bardzo dużą uprzejmością mieszkańców, którzy służą swoją pomocą. Np ostatnio po godz. 20...
Komentarzy3
Wyświetleń917
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ziomekWłocławek
Czy lokalna telewizja nie powinna zmienić nazwy z CW 24 na
Czy lokalna telewizja nie powinna zmienić nazwy z CW 24 na CZ - Chwałę Zbonia 24? Aż się człowiekowi ulewa od tego faceta. Widać, że dla niektórych dzień bez wchodzenia w tyłek jest dniem straconym. FUJ !!!!!!!!!
Komentarzy0
Wyświetleń472
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~toffikWłocławek
wybaczcie szanowni , ale nie oddam głosu na kandydatkę
wybaczcie szanowni , ale nie oddam głosu na kandydatkę ,która mówiąc trzepoce rękoma niczym gołębica /ptica/ . Zakładam ,że nie a jednak wygląda to jak Attention Deficit Hyperactyvity Disorder . Raczej nie dopatruję się tu wpływu modnego speca od wizerunku,który notabene "układał" Leppera. A mnie to trzepotanie przeszkadza i...
Komentarzy0
Wyświetleń580
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~jadziaWłocławek
Nareszcie jeżdżę super ulicą a nie po wybojach. Nikt
Nareszcie jeżdżę super ulicą a nie po wybojach. Nikt wcześniej nawet nie pomyślał o budowie Zgodnej, dopiero Pałucki ją zrobił. Jaki jest, taki jest, ale robi najwięcej i dobrze.
Komentarzy1
Wyświetleń735
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~kierowcaWłocławek
a propos wyborów mam takie zapytanie co tam dobrego zrobili
a propos wyborów mam takie zapytanie co tam dobrego zrobili nasi wybrańcy radni urzędy pokrewne UM Straz miejska czym sie moga pochwalić ale to tylko tak a propos
Komentarzy0
Wyświetleń661
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~żmijaWłocławek
Co myślicie o logo Inkubatora?Dla mnie to logo reklamy
Co myślicie o logo Inkubatora?Dla mnie to logo reklamy in-vitro.Wydrukowno tysiące bzdurnych ulotek z utopijnym tekstem na drogim papierze i zaśmieca się nimi miasto.
Komentarzy1
Wyświetleń761
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~RudiWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA