Forum › Włocławek

ale się zdziwiłem jak usłyszałem że pisowski kandydat na
ale się zdziwiłem jak usłyszałem że pisowski kandydat na prezydenta chce budować pas startowy dla samolotów w Kruszynie. Będzie wyprowadzał pieniądze podatnika - mieszkaca włocławka do Gminy?? Tam może budować wójt z podatków mieszkańców Gminy a nie miasta. Może ten Pan chce być wójtem??
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~dixyWłocławek
Jeśłi Pan K. jest w PO "perełką" to wpsółczuję. Kres
Jeśłi Pan K. jest w PO "perełką" to wpsółczuję. Kres partii w mieście jest blisko hehehehe
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~baborWłocławek
Chłam Wciskają -24 godziny na dobę.UWOLNIŁEM KANAŁ
Chłam Wciskają -24 godziny na dobę.UWOLNIŁEM KANAŁ ,wyrugowałem "ich" a w to miejsce wpisałem inny program. Od razu poprawiła się jakość obrazu a wśród domowników zrobiło się radośniej.W mieszkaniu się ociepliło.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~jutuWłocławek
Kompromitacja Kaźmierczaka na Radzie Miasta. Dzisiaj
Kompromitacja Kaźmierczaka na Radzie Miasta. Dzisiaj Kaźmierczak chciał przeegzaminować prezesów społek miejskich nie mając do tego żadnych podstaw prawnych. Prezesi oczywiście nie przyśli bo nie będą rozmawiać z .... radnymi koalicji antyrozwojowej. Jeśli prezesi by przysli to złamaliby prawo. Dla społki z o.o. jedynymi organami...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MosiekWłocławek
Kandydat Kazimierczak szuka afer w urzędzie miasta. Może
Kandydat Kazimierczak szuka afer w urzędzie miasta. Może działa w myśl zasady trzeba rzucać błotem zawsze coś się przyklei. Czy on czasami nie przeszedł na stronę pisowców, bo to ich taktyka działania.
Komentarzy3
Wyświetleń903
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~alibi30Włocławek
Nie zgadzam się, żeby z naszych podatków budować
Nie zgadzam się, żeby z naszych podatków budować mieszkania z wygodami i rozdawać je za darmo tym, którym nie chce się pracować. Jak kandydatka Bloku Troski tak się martwi, że nie mają łazienek i ciepłej wody, to niech weźmie ze dwie rodziny do swojej willi w Michelinie. Ma taki metraż, że się zmieszczą.
Komentarzy2
Wyświetleń829
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~jacekWłocławek
Co się dzieje się w Biedronce ?
Co się dzieje się w Biedronce ?
Komentarzy3
Wyświetleń948
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Zbonko69Włocławek
SZKOLA PODSTAWOWA NR2 POWINNA BYC GRUNTOWNIE WYREMONTOWANA
SZKOLA PODSTAWOWA NR2 POWINNA BYC GRUNTOWNIE WYREMONTOWANA CZESCI SUFITOW ODPADAJA WODA KAPIE PODCZAS DESZCZU DZIECIOM NA GLOWE TOALETY NIE POSIADAJA DRZWI WEJSCIOEYCH WSZYSTKIE ZAPACHY WYLATUJA NA KORYTARZ DZIECI MLODSZE KTORE SA WYSOKIE SIEDZA W ZANISKICH LAWKACH CO TO ZA SZKOLA TAM NIKT OD DAWNA NIE ROBIL REMONTU NA CO IDA PIENIADZE NP Z...
Komentarzy1
Wyświetleń707
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MIMI Włocławek
Tani sposób na kampanię wyborczą znaleźli wrogowie
Tani sposób na kampanię wyborczą znaleźli wrogowie prezydenta. Wymyślili komisję doraźną do zbadania afery medialnej. Media będą o nich pisać i mówić, a oni będą podgrzewać atmosferę i oczerniać. I nic nie zapłacą. No chyba, że dziennikarze nie dadzą się podpuścić. Oczywiście nie myślę o CW, bo tam (...) rządzi PiS.
Komentarzy1
Wyświetleń715
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~wyborca 30Włocławek
Jakiś czas temu w komentarzu do posta dot. obietnic
Jakiś czas temu w komentarzu do posta dot. obietnic przedwyborczych p.Zbonikowskiego napisałem,że ten pan nie bardzo orientuje się w kwestiach naszego samorządu chcąc budować dworzec PKP na nieswoim terenie.W weekend miałem trochę wolnego czasu i obejrzałem sobie przegląd tygodnia w tv Kujawy.W jednym z felietoników p.Budzeniusz...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wolfWłocławek
Przyjeżdza do Włocławka Harlem Globetrotters na pokaz a w
Przyjeżdza do Włocławka Harlem Globetrotters na pokaz a w hali pustki,aż wstyd.Bilety drogie.Widać kogo teraz stać na takie imprezy.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~leoWłocławek
Po czym mozna poznac, ze to jest telewizja polska nawet
Po czym mozna poznac, ze to jest telewizja polska nawet jezeli nie zna sie jezyka ? Po prostu po tym, ze za kazdym razem widzimy ksiezy, papieza, poswiecania wszystkiego co sie da (jestem ciekawa czy maja co poswiecac u tych biednych ludzi na zalanych terenach). Nowosc : ostatnio ministranci spisuja "ludnosc" przychodzaca do kosciola. To nie jest...
Komentarzy2
Wyświetleń886
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Co się dzieje w Anwilu?
Co się dzieje w Anwilu?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~99ciekawski99Włocławek
Chcę zapytać Pana Zbonikowskiego ile miesięcy w swoim
Chcę zapytać Pana Zbonikowskiego ile miesięcy w swoim życiu przepracował jak normalny człowiek - na etacie. Czy przypadkiem tylko Pan próbuje ciągle rządzić innymi. Liczę na odpowiedź w Pana ulotkach
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~adellaWłocławek
Szkoda ,że lokalne media nie podjeły tematu kupowania
Szkoda ,że lokalne media nie podjeły tematu kupowania miejsc na listach wyborczych we Włocławku? Na pewno w tym temacie będzie wkrótce głośno w TVN albo Polsacie.
Komentarzy4
Wyświetleń988
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~UmchoWłocławek
i jak ?...czy co niektórzy dalej są za
i jak ?...czy co niektórzy dalej są za wojną?.... http://wolnemedia.net/wiadomosci-ze-swiata/armia-usa-ukrywala-w-iraku-przypadki-tortur-i-zabijania-cywili/
Komentarzy1
Wyświetleń875
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Co się dzieje w SANIKO
Co się dzieje w SANIKO
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PelaWłocławek
Czy takie rzeczy mogły się dziać za czasów realnego
Czy takie rzeczy mogły się dziać za czasów realnego socjalizmu,czy może jest to wynik nauki religii w szkołach ? http://www.filmy-pobierz.pl/filmy/lektor/ogladaj/online/DVDRip/XviD/Kalisz-13-letnia-gimnazjalistka-film
Komentarzy0
Wyświetleń769
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez rolnikWłocławek
Śmiech mnie ogrania, jak widze zdjęcia na jednym z
Śmiech mnie ogrania, jak widze zdjęcia na jednym z włocławskich portali internetowych, jak na imprezie nad którą rzekomo objął patronat poseł Zbonikowski jak robi sobie zdjęcia czy to z młodzieżą czy ze starszymi. Podobno gwiazdą wieczoru miał być zespół d-bomb a z tego co widze, to największą gwiazdą, którą przyćmił nawet...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~obiektywny_obserwatorWłocławek
nad Włocławkiem krąży zatroskane UFO i nawołuje "
nad Włocławkiem krąży zatroskane UFO i nawołuje " ufojcie nam , ufojcie " a ufaj sam sobie najpierw.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~j-3Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA