Forum › Włocławek

Minął termin zgłaszania kandydatów. Małem nadzieję,że
Minął termin zgłaszania kandydatów. Małem nadzieję,że rzutem na taśme pojawi się jakiś czarny koń na którego będzie można zagłosować z czystym sumieniem.Niestety wśród wszystkich chętnych do granitowego gabinetu brakuje ludzi godnych uwagi-pozostaje bojkot lub skreślenie wszystkich.
Komentarzy0
Wyświetleń586
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~COOLWłocławek
baseny przenośne ? /puk,puk,puk wiadomo w co/ ,hahahaha ,
baseny przenośne ? /puk,puk,puk wiadomo w co/ ,hahahaha , chyba w szpitalu i przenoszone przez salowe z oddziału na odział ,to wtedy uwierzę , ale tej nadmiernie gestykulującej kandydatce nie wierzę. Czyli stawiam minus !!!
Komentarzy1
Wyświetleń677
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jadziaWłocławek
W tym roku mija 57 lat rządów towarzyszy wywodzących się
W tym roku mija 57 lat rządów towarzyszy wywodzących się z Polskiej Zjednoczonej partii Robotniczej.Jakże to nie okragłą rocznica. Począwszy od 1945 roku Naszym miastem za pośrednictwem I-szych Sekretarzy Miejskich PZPR rządzili niepodzielnie Towarzysze I-si sekretarze z Komitetu Wojewódzkiego w Bydgoszczy. Między innymi towarzysz...
Komentarzy7
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez cyklistaWłocławek
Trochę mi wstyd, że pośród tak ważnych, wręcz
Trochę mi wstyd, że pośród tak ważnych, wręcz kluczowych dla naszego bytu tematów tu poruszanych, wcinam się z tak prozaicznym pytaniem....Ale wie ktoś może, gdzie we Włocławku lub w niedalekiej okolicy naszego grodu, znajdę krzak PIGWY? Niedawno zdobywałem owoce na Zawiślu, ale niestety, jakiś barbarzyńca go wyciął. Potrzebuję...
Komentarzy1
Wyświetleń902
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ananasWłocławek
W niedzielę byłam świadkiem poruszającej rozmowy dwóch
W niedzielę byłam świadkiem poruszającej rozmowy dwóch emerytów na cmentarzu przy ul Chopina we Włocławku- ,,Na grobie mojej matki znów położyli kartkę z nakazem zapłaty za grób ,by to uregulować musiałbym oddać całą swoją emryturę '',drugi pan odpowiada ,,,ja przez 5 lat odkładałem , by grobu dziadka nie zlikwidowali ''-...
Komentarzy25
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~TaaaWłocławek
A ja bym to poustawiał w ten sposób: -Poseł Zbonikowski
A ja bym to poustawiał w ten sposób: -Poseł Zbonikowski prezydentem, niech pokaże co potrafi i wybuduje ten parking pod placem z lotniskiem w Kruszynie a przy okazji przestanie robić wioche w sejmie;) -Prezydent Pałucki najlepiej razem z Kuźniewiczem do sejmu(zamiast gwiazdora Wenderlicha),ewentualnie Kuźniewicz do EP zamiast...
Komentarzy0
Wyświetleń675
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~koniec pażdziernikaWłocławek
Tak z boku czytam i myślę... Czy wyście się moje drogie
Tak z boku czytam i myślę... Czy wyście się moje drogie nie zastanowili? Co otwieram forum- tu czy gdzie indziej- wszędzie CW... Znaczy wszyscy ... ją ale każdy ogląda. Zabawni jesteście zielonorynczanie ;)
Komentarzy2
Wyświetleń828
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~zeennWłocławek
Osoby, które nie posiadają podstawowej wiedzy z zakresu
Osoby, które nie posiadają podstawowej wiedzy z zakresu zamówień publicznych nie powinni publicznie wypowiadać się na ten temat. Przykładem tego jest rozmowa w CW P.Stockiego z P.Przybylskim. Zajmuje sie zamówieniami od początku ich istnienia, to co usłyszałem to stek bzdur
Komentarzy0
Wyświetleń596
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~augustWłocławek
Stanisław Barski to bardzo dobry kandydat na radnego.
Stanisław Barski to bardzo dobry kandydat na radnego. Pamiętam jego kapitalne audycje w radio HiT. Człowiek oczytany i na poziomie.
Komentarzy11
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~wędkarz_Włocławek
miałem więcej nie pisać,bo ostatnio nie puszczono mojej
miałem więcej nie pisać,bo ostatnio nie puszczono mojej opinii,ale jak słyszę Zbonikowskiego,to jestem chory,jak można mówić ,że ma się program i jeszcze się chwalić,że pisali sztabowcy,młody człowieku ty do Pałuckiego nie dorastasz,weż się do roboty,oczywiście fizycznej,ty fuksem dostałeś się do polityki,i tylko mącisz,bo...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Jan..Włocławek
czy telewizja cw 24 nie zdaje sobie sprawy że włocawianie
czy telewizja cw 24 nie zdaje sobie sprawy że włocawianie to mądrzy ludzie i wiedzą jak było z basenem. Po co wciska ciemnotę? Cieszmy się WSZYSCY że budowa basenu rusza!!! Panie Lewandowski niech Pan poszuka innej pracy np. przy ukadaniu kostki brukowej bo przed kamerą głupstwa Pan plecie
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~vipWłocławek
KTO BROI TEN SIĘ BOI ! Prawda to czy fałsz ? A jak to się
KTO BROI TEN SIĘ BOI ! Prawda to czy fałsz ? A jak to się ma w świetle ostatnich zabiegów ochroniarsko-kratowo -alarmowych ? Jest ok ,byle nie za moje podatkowe pieniądze .
Komentarzy1
Wyświetleń909
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~poconamtobyłoWłocławek
Na ekranie ,dzisiaj, widziałem gromadkę " zatroskanych o
Na ekranie ,dzisiaj, widziałem gromadkę " zatroskanych o Włocławek " . NIESAMOWITE ! A gdzież oni do tej pory swoje troski skrywali ? NAJAKTYWNIEJSZA ZATROSKANA z nieukrywanymi aspiracjami do uczynienia swego męża pierwszym panem w mieście przemawiała do nas chwilami dziwnym językiem. m.in. mówiła ,że zrobi nam /będziemy...
Komentarzy3
Wyświetleń959
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~vistWłocławek
Nie popisał się kandydat Zbonikowski z PiS. Nawet nie wie
Nie popisał się kandydat Zbonikowski z PiS. Nawet nie wie na czyim gruncie stoi dworzec!To, że mieści sie na terenie Włocławka, to nie znaczy, że działka jest własnością miasta! I on chce rządzić Włocławkiem! Skandal!
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~szkoda słów!Włocławek
Dlaczego odszedł z SANIKO Prezes Sarnowski.Taki dobry
Dlaczego odszedł z SANIKO Prezes Sarnowski.Taki dobry fachowiec.
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~pracownikWłocławek
My też musimy bronić naszych lasów bo są kąskiem dla
My też musimy bronić naszych lasów bo są kąskiem dla państw w których lasów już nie ma...i chcą sobie naszą piękną przyrodą ulotki srajtaśme i brudne pieniądze drukować...To niech sobie znajdą miejsce na lasy w swoich fabrykach centrach galeriach rafineriach i polach golfowych ..politykom i ich alfonsom z korporacji trzeba...
Komentarzy2
Wyświetleń886
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Telewizja CW 24 z okazji imienin Zbonikowskiego, pisowskiego
Telewizja CW 24 z okazji imienin Zbonikowskiego, pisowskiego kandydata, mówi na antenie, że przedstawienie programu w dniu imienin to dobry prognostyk na wybory. No to już totalne przegięcie.
Komentarzy1
Wyświetleń728
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~adma12Włocławek
Mam nadzieję, że na OTRZĘSINACH w klubie Piekarnia
Mam nadzieję, że na OTRZĘSINACH w klubie Piekarnia ostatecznie kandydat Pisu na prezydenta Włocławka z koleżankami i kolegami ze swojej partii i z WWSu się OTRZĄSNĄ!!! Bo najwyższy czas zrozumieć, że kto tylko krytykuje i blokuje w mieście rozwój nie powinien zajmować się polityką!!! Poseł i reszta powinni już zamilknąć a nie...
Komentarzy1
Wyświetleń723
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MasażystkaWłocławek
Do użytkowników CB Radio: Dlaczego na początku każdej
Do użytkowników CB Radio: Dlaczego na początku każdej rozmowy krzyczycie do siebie "De***e, de***le"?
Komentarzy2
Wyświetleń831
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~widz25_Włocławek
Ja mam prośbę do pisowskiego kandydata na prezydenta
Ja mam prośbę do pisowskiego kandydata na prezydenta Włocławka. Niech powie za co chce realizować te wszystkie swoje zapowiedzi inwestycji, budowy, podwyżki. Przecież na to budżet całego województwa byłby za mały! Skończ z mydleniem oczu młody człowieku.
Komentarzy0
Wyświetleń473
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ciekawskiWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA