Forum › Włocławek

Proszę bardzo o to jak Poseł Ł. Zbonikowski interesuje
Proszę bardzo o to jak Poseł Ł. Zbonikowski interesuje się wyborcami. Już dwa posiedzenia sejmu w październiku sobie odpuścił. http://orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/gloposla?OpenAgent&6&442&1099 http://orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/gloposla?OpenAgent&6&442&1096 A nasze pieniążki do jego kieszeni lecą!!!!!! SKANDAL!!!! Jeżeli kandyduje...
Komentarzy1
Wyświetleń719
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Ale ośmieszył się radny PiSu występując w sprawie ulicy
Ale ośmieszył się radny PiSu występując w sprawie ulicy Płowieckiej. Krzyczał, że prezydent nie robi tej ulicy. Dopiero radny Osiński uświadomił mu, że ulica jest zrobiona. Ha,ha, ha.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~tvmaniakWłocławek
Skandaliczne jest dla mnie to, że przewodniczący Rady
Skandaliczne jest dla mnie to, że przewodniczący Rady Miasta został szefem komisji doraźnej. Z tego co słyszałem sam narozrabiał, a teraz ma być sędzią we własnej sprawie. Panowie zostawcie to prokuraturze czy sądowi. Wasz czas się kończy.
Komentarzy1
Wyświetleń699
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~oburzonyWłocławek
Przewodniczący rady R S mówi, że ta kadencja to maszynka
Przewodniczący rady R S mówi, że ta kadencja to maszynka do wydawania pieniędzy, No i dobrze, aby dostać wielomilionowe dofinansowania, miasto musiało dołożyć coś z własnej kasy. Przecież RS doskonale to wie. Czyżby R S bardziej myślał o kampanii niż o faktach.
Komentarzy0
Wyświetleń651
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~inwestorWłocławek
Moim zdaniem Włocławka nie stać na tak wysokie diety dla
Moim zdaniem Włocławka nie stać na tak wysokie diety dla radnych. W kolejnej kadencji zamiast ok. 1500 złotych miesięcznie, powinni dostawać np. po 200 złotych za udział w jednej sesji Rady Miasta. Wtedy do rady poszliby tylko ci, którzy naprawdę chcą zrobić coś dla miasta, a nie dla własnej kieszeni. Co wy na to?
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~babigolWłocławek
zbonikowski nie gra fer w kampanii jedyne co robi to
zbonikowski nie gra fer w kampanii jedyne co robi to oczernia prezydenta i jego ludzi to jest szczyt jego możliwości , sam chce byc czysty to szczuje na nich swoich pupili oglądałem wczoraj na cw jak kuzniewicz z-ca prezydenta złozył do sądu zawiadomienie na stockiego . W sądzie stocki zadeklarował że przeprosi na antenie za swoje...
Komentarzy0
Wyświetleń709
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~fan- meleksaWłocławek
Dlaczego nowa Super Star - Kandydat na prezydenta popierany
Dlaczego nowa Super Star - Kandydat na prezydenta popierany przez Samoobronę jeździ wypasionym BMW na białoruskich numerach i to od paru lat. Niby znany przedsiębiorca a nikt go nie zna!
Komentarzy3
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~SAMOOBRONAWłocławek
W ostatnich tygodniach kadencji nasi radni zrobili się
W ostatnich tygodniach kadencji nasi radni zrobili się bardziej pracowici. Prezesów spółek miejskich chcą odpytywać. Niech już dadzą spokój, czas na zmianę. Mam nadzieję, że większość z nich dostanie na wyborach czerwoną kartkę - a przede wszystkim ci radni i te radne, które najwięcej krytykują.
Komentarzy0
Wyświetleń594
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~wyborca12Włocławek
W poprzedniej kadencji maszt postawiono na bieżni stadionu.
W poprzedniej kadencji maszt postawiono na bieżni stadionu. To dopiero był wyczyn bez sensu i marnowanie pieniędzy. Teraz miasto chce zrobić stadion wielofunkcyjny, żeby spełniał wszelkie wymogi. No, ale wiadomo, wybory za pasem i opozycja szaleje, bije wyborczą pianę.
Komentarzy0
Wyświetleń576
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~obi23Włocławek
Prezydent Pałucki jest kreatywny. Wykreował ..... zwanego
Prezydent Pałucki jest kreatywny. Wykreował ..... zwanego Kukucki.
Komentarzy1
Wyświetleń886
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wiechuWłocławek
Szkoda, że prowadzący ostatnia sesję pan Skrzypek nie
Szkoda, że prowadzący ostatnia sesję pan Skrzypek nie przerwał wystąpienia radnego Chmielewskiego. Myślę, że nie tylko ja odczytałem to, co radny mówił, jako agitację wyborczą prowadzoną na terenie urzędu. A tego zabrania ordynacja wyborcza. No i ten jego prezent dla prezydenta. To ewidentnie działanie wyborcze. Podobnie...
Komentarzy2
Wyświetleń891
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~obserwatorWłocławek
Panu Zbonikowskiemu życzę, aby kiedyś udało mu się być,
Panu Zbonikowskiemu życzę, aby kiedyś udało mu się być, choć w połowie, tak kreatywnym, jak kreatywny jest prezydent Pałucki. Życzę mu też, aby więcej myślał, a mniej mówił, bo teraz najczęściej kompromituje się wygłaszając wydumane zarzuty i oszczerstwa.
Komentarzy1
Wyświetleń681
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Tak se patrze na kANDYDATOW do naszej pieknej Rady i
Tak se patrze na kANDYDATOW do naszej pieknej Rady i znalazlem pare stron: 100cki.pl kuzniewicz.pl slawomirbienkowski.pl palucki.wloclawek.pl www.jaroslawchmielewski.pl Czytam, czytam i nie potrafie ocenic, ktory lepszy. Przyznaje, ze na czesc reaguje alergicznie. A co Wy na to.
Komentarzy3
Wyświetleń878
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Co my tu mamyWłocławek
Samoobrona wystawiła kandydata na prezydenta. Nawet mądrze
Samoobrona wystawiła kandydata na prezydenta. Nawet mądrze się wypowiada, ale jak pogodzi założenia programowe partii z rzeczywistością
Komentarzy2
Wyświetleń827
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AlojzyWłocławek
To co się dzieje w S...., to skandal, dzisiaj byłem w
To co się dzieje w S...., to skandal, dzisiaj byłem w dziale obsługi klienta i zostałem już nie pierwszy raz potraktowany jak intruz, pani ze stanowiska 1 odsyła mnie do pani ze stanowiska 2, a tamta do pani ze stanowiska 3, a pani ze stanowiska 3 jest zajęta sprzedażą kwiatów, co to za odsyłanie od Sasa do lasa nie chce się...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~klientWłocławek
Proszę porównać program wyborczy z 2006 Domiceli
Proszę porównać program wyborczy z 2006 Domiceli Kopaczewskiej z PO: http://wloclawek.platforma.org/viewpage.php?page_id=16 i porgram wyborczy z 2010 Andrzeja Kazimierczaka: http://vsn.nazwa.pl/www/kazimierczak/index2.php Obydwa są identyczne. Jaki z tego wniosek - kandydatowi i jego "sztabowi" nie chciało się nawet poświęcić ...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~gargamelWłocławek
Nowa TV jest przerażająca i śmieszna zarazem. Z ludzi
Nowa TV jest przerażająca i śmieszna zarazem. Z ludzi idiotów próbują robić. Pałucki najgorszy - koalicja antyrozwojowa, blokująca najlepsza. Ludzie się śmieją z tych bezmyślnych pomysłów na tendencyjność. Już nigdy nie będą uważać, że ta telewizja jest bezinteresowna. A hasło "Jesteśmy z Wami" to jakaś kpina!!!
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Jadący MeleksemWłocławek
Mam wrażenie że kandydat PiSu na prezydenta zamiast w
Mam wrażenie że kandydat PiSu na prezydenta zamiast w sejmie na głosowaniach przebywał we Włocławku? Jeśli tak, to czy nie powinien sobie odliczyć kilkuset złotych z tej potężnej kasy, którą co miesiąc wypłacają mu z naszych podatków za nieobecność?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~muniekWłocławek
Radni ciągle mówią jak kupować głosy. Skąd oni znają
Radni ciągle mówią jak kupować głosy. Skąd oni znają taką dokładną receptę-jak to się dzieje i co po kolei się robi. Jedna Pani radna aż mówiła o kolejce przed lokalem wyborczym. PRZERAŻAJĄCE!!!! Nie głosujmy na nich!!!!! Mam wrażenie że nie mówią w tym temacie wszytkiego hehehehe
Komentarzy2
Wyświetleń808
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~baniakWłocławek
Radny Jarzembowski ma rację, że ta niby komisja doraźna do
Radny Jarzembowski ma rację, że ta niby komisja doraźna do sprawy mediów nie powinna powstał, a Sobolewski jako jej przewodniczący będzie sądził we własnej sprawie. Przecież zajmuje się tym prokuratura i tak powinno zostać.
Komentarzy2
Wyświetleń839
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~kingaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA