Forum › Włocławek

Kiedy urodzi się ostatni Polak? Szanowni Młodzi ludzie,
Kiedy urodzi się ostatni Polak? Szanowni Młodzi ludzie, jeżeli WY nie zaczniecie patrzeć szanownej "wadzuni" na ręce i wyciągać z tego wniosków to czeka Was bieda lub emigracja z własnego kraju!!! https://www.youtube.com/watch?v=reLD5uwsrik&feature=c4-overview&list=UUB-MOAnRB9zM4qFGnjdBp5Q
Komentarzy8
Wyświetleń472
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Oglądając i słuchając relacji POlskich ,,niezależnych''
Oglądając i słuchając relacji POlskich ,,niezależnych'' mediów na temat przyczyn niepokojów na Półwyspie Arabskim można wywnioskować że to konflikty religijne . A tymczasem ....egipski ,,fellach ''(robol) zarabia dziennie 2 ! dolary !!!! Na nieczytelnych dla nas transparentach podono są napisy ,,chleba i pracy'' A jego...
Komentarzy29
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~????Włocławek
Zapraszam do zapoznania się z artykułem dotyczącym tego
Zapraszam do zapoznania się z artykułem dotyczącym tego jak politycy używają komentarzy i komentujących do polityki w internecie. http://di.com.pl/news/48675,2.html?utm_source=nlhtml&utm_medium=email&utm_campaign=tematdn ia# Zaprzaszam do dyskusji i pozdrawiam.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~RaportWłocławek
W niedziele odbędzie się marsz z okazji 93 ROCZNICY OBRONY
W niedziele odbędzie się marsz z okazji 93 ROCZNICY OBRONY WŁOCŁAWKA. Ruszamy o 19 spod stadionu Włocłavii. ZAPRASZAMY
Komentarzy1
Wyświetleń730
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PatriotaWłocławek
Polak demokratycznie wybiera swoich reprezentatnów
Polak demokratycznie wybiera swoich reprezentatnów ....którzy PO wyborach natychmiast bezczelnie go okradają -to z czego ten Polak ma być zadowolony ? http://wiadomosci.onet.pl/kraj/polacy-o-sobie-siedzimy-na-bombie-spolecznego-oburzenia/3hx96 - Z orki do 67 roku życia ? A może dlatego że wybrane ,,farbowane elity'' jego kosztem się...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Zapraszamy do udziału w akcji Szlachetna Paczka! Zostań
Zapraszamy do udziału w akcji Szlachetna Paczka! Zostań wolontariuszem i pomóż potrzebującym! A wystarczy tak niewiele! Czym jest Szlachetna Paczka? To ogólnopolski projekt realizowany przez Stowarzyszenie WIOSNA. Od 11 lat laczy potrzebujących z osobami, które chcą pomagać i czerpać z tego radość. Poprzez te akcje rodziny...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Mariusz KlimczakWłocławek
TV CW to w mojej opinii najbardziej stronnicza, antyPałucka
TV CW to w mojej opinii najbardziej stronnicza, antyPałucka TV jaką oglądałem. Swą stronniczością (jednorodnością w promowaniu "tylko słusznej" opozycji)przebija nawet TV Trwam!!! Lebiedziński, Wojtkowski, Chmielewski, Borowiak...i od nowa jak w karuzeli. I "bestronne" komentarze na niebieskiej kanapie- po prostu bezcenne.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KalafiorWłocławek
To w POlsce POdobno mamy już Policję ....czy jeszcze
To w POlsce POdobno mamy już Policję ....czy jeszcze Milicję ...? ,,Jaka jest polska policja??? Pokażę na przykładzie. Dwa razy zdarzyło mi się, że musiałem zatrzymać się w nocy na poboczu by zdrzemnąć się (lepiej podrzemać godzinkę niż walczyć z sennością), raz w Irlandii w okolicach Limerick,, a raz w Polsce niedaleko...
Komentarzy7
Wyświetleń777
Śledzących1
Ocena0
Uważam ,że w WC przez 24 godziny można się sporo
Uważam ,że w WC przez 24 godziny można się sporo nachapać!!!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~SławekWłocławek
Związek Miast Polskich przygotowuje pozew zbiorowy przeciwko
Związek Miast Polskich przygotowuje pozew zbiorowy przeciwko rządowi, zapowiada "Dziennik Polski". Chodzi o 8 mld zł, które gminy tracą z powodu decyzji ministrów i posłów.
Komentarzy3
Wyświetleń753
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
A na tym filmie -
A na tym filmie - http://wiadomosci.onet.pl/kraj/kto-nagral-donalda-tuska-w-platformie-wrze/sgyd7 - widać radosną POstać miejscowego ,,aktywu'' ...czy rozPOznajecie ,,POdPOrę'' rozwoju gosPOdarczego ,,miasta Włocławka'' ? Ile my tej ,,POdPOrze'' zawdzięczamy ? Czy ktoś POtrafi wyliczyć ?
Komentarzy0
Wyświetleń540
Śledzących0
Ocena3
Nie ma to jak szczery uśmiech i nasze emerytury widoczne w
Nie ma to jak szczery uśmiech i nasze emerytury widoczne w tych ,,wilczych'' oczach PO 70 latach orki ...-http://wiadomosci.onet.pl/swiat/faz-o-referendum-przeciw-prezydent-warszawy-tusk-reaguje-zaskakujaco-apatycznie/etnjd...i jak tu posłanka....... ma sie w nich nie zakochać ...
Komentarzy6
Wyświetleń972
Śledzących1
Ocena0
KOCHAM cw. Ale program rozrywkowy zafundowała Włocławkowi
KOCHAM cw. Ale program rozrywkowy zafundowała Włocławkowi i nie tylko.To Referendum pobije inne programy na łeb i przejdzie do historii Włocławka razem ze słynną sopranistką . Po co się było chwalić panie radny ,że tylko pan zna drogę do proroka.Okazuje się ,że inni mają już coś lepszego np eTrex Legend HCx .Wstydu brak.
Komentarzy0
Wyświetleń947
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Witam wszystkich ponownie .Cały i zdrów wróciłem
Witam wszystkich ponownie .Cały i zdrów wróciłem .Wrażenia niesamowite jedyny minus zajumali mi kamęrę której niestety nie odzyskałem.Ale Panowie jeśli żona to tylko Meksykanka cud miód pozdrawiam
Komentarzy30
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~george bestWłocławek
Pytanie do cichegoobserwatora.Wnuczek mój zadał mi pytanie
Pytanie do cichegoobserwatora.Wnuczek mój zadał mi pytanie kiedy w końcu, każdy uczeń dostanie laptopa obiecanego przez Tuska Szok! Premier Donald Tusk obiecywał że każdy uczeń w Polsce dostanie laptopa. Miało być nowocześnie i z pompą. Skończyło się na obietnicy. Nie ma laptopów na lekcjach, są na posiedzeniach rządu. Jak...
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MoherWłocławek
Luuuudzieeeee , przyszli emeryciiii ....my tyramy do 67 roku
Luuuudzieeeee , przyszli emeryciiii ....my tyramy do 67 roku życia na ciastka -http://sailboatdata.com/viewrecord.asp?class_id=3087 dla POlitycznej zarazy które będą sPOżywane w marmurowych pałacach ZUS na marmurowych stołach ....przez partyjnych kolesi , a nam owcom wyborczym mówi się o ,, dziurawym ZUSie ''....może tą dziurę...
Komentarzy5
Wyświetleń997
Śledzących1
Ocena2
Panie Janie Stocki... pozdrawiam... dziadka.. You know what
Panie Janie Stocki... pozdrawiam... dziadka.. You know what i mean :-)
Komentarzy1
Wyświetleń687
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PozdrowieniaWłocławek
Komisja Europejska poinformowała we wtorek, że wystąpi do
Komisja Europejska poinformowała we wtorek, że wystąpi do Polski o zwrot 39,2 mln euro z funduszy unijnej polityki rolnej. To konsekwencja nieprawidłowości w systemie kontroli wydatkowania środków.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MoherWłocławek
REFERENDUM: Pan Lebiedziński mówi o "dyscyplinie partyjnej"
REFERENDUM: Pan Lebiedziński mówi o "dyscyplinie partyjnej" w mieście, niech się zastanowi z kim się "zadaje". Przecież radni PiS i PO z "grupy referendalnej" zawsze (może 1% nie) głosują na Radzie Miasta przeciw Pałuckiemu i SLD właśnie wg dyscypliny partyjnej i w imię "jestem przeciw SLD"-sam o sobie wydaje Lebiedziński...
Komentarzy4
Wyświetleń996
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ReferefeWłocławek
Pani Olga to już nawet lokaja ma.Proszę ,proszę.A
Pani Olga to już nawet lokaja ma.Proszę ,proszę.A poprzednia legitymację zjadł. http://i41.tinypic.com/23uo01d.jpg
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez waderaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA