Forum › Włocławek

Właśnie dostałem od kumpla maila, którym muszę
Właśnie dostałem od kumpla maila, którym muszę podzielić się. Nie mam pojęcia czy to stary filmik,czy nie - ja przed chwilą pierwszy raz uwidieł: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xsEcXOmn408
Komentarzy4
Wyświetleń852
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
.....lato,lato, lato czeka..Wszystko zapakowane zorganizowane
.....lato,lato, lato czeka..Wszystko zapakowane zorganizowane więc w drogę. Wyjeżdżamy o 4 rano, ku fajnej przygodzie!"zbuntowanemu kaloryferowi", "cichemuobserwatorowi" "peso' "poliszynellowi' radosnych dni ,ciepłych bez "afrykańskiego" upału !! A Wszystkim innym dodatkowo pogody ducha! Trzymajcie się ciepło!
Komentarzy7
Wyświetleń693
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ozonWłocławek
Szuja, szuja - Chmielewski dziś w tv cw.. o podawaniu do
Szuja, szuja - Chmielewski dziś w tv cw.. o podawaniu do prokuratury za wpis to o Tobie mówił? Szuja odpisz bo nie mogę w to uwierzyć?
Komentarzy4
Wyświetleń929
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Laky luckeWłocławek
Tych ..... .......trzeba pytać o nasze składki
Tych ..... .......trzeba pytać o nasze składki emerytalne -http://biznes.onet.pl/fakt-poslowie-zadaja-podwyzek-a-zarabiaja-krocie-z,18493,5567537,5451429,468,news-detal....bo to oni je zawlaszcyli i domagają sie więcej ...
Komentarzy0
Wyświetleń564
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~????Włocławek
Mordercom i brutalnym przestępcom (pedofilom, gwałcicielom,
Mordercom i brutalnym przestępcom (pedofilom, gwałcicielom, tym co katują innych itd) to zamiast więzienia powinno się amputować oba przedramiona i narysować tatuaż na czole np. kratę, hehehe. Więzienne utrzymanie kosztuje przeciętnie 2,5 - 3,5 tyś a alternatywnie ich renta (też darmowe utrzymanie) powinna wynosić góra 700 zł i...
Komentarzy3
Wyświetleń838
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZdanekWłocławek
Emerytury Obywatelskie temat powraca i jest to chyba
Emerytury Obywatelskie temat powraca i jest to chyba najbardziej realna alternatywa dla bankructwa ZUS-u! Wystarczy policzyć ile kasy płacimy na emeryturę i ile dostajemy! Upraszczając, co miesiąc 1100 zł składka (haracz) dla państwa płaci przedsiębiorca! Dla niektórych takich, co np. mają firmy rejestrowane na kajmanach to nic, ale...
Komentarzy0
Wyświetleń519
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Czy dlatego na demonstracjach antyrzadowo-antytuskowych
Czy dlatego na demonstracjach antyrzadowo-antytuskowych najczęsciej ,,krzyczanym '' okrzykiem jest ....,,złodzieje, złodzieje, złodzieje ...'' ? -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jonski-interpelacja-do-tuska-ws-nagrod-w-resortach/zxqe8 ... a moze to tylko wymysły POtraktowanych przez Tuska jak gówniarzy wyborców ?
Komentarzy0
Wyświetleń556
Śledzących1
Ocena1
POWIEM SZCZEŻE. W mojej wili, o pojemności 177 metra
POWIEM SZCZEŻE. W mojej wili, o pojemności 177 metra kwadratowego, pod Wieńcem (a więc jestem dumnym Kujawiakiem) upału się nie boję, bo mam dobrze zadżewiony ogród, chamak rozprostarty w cieniu, fontanę, którą zrobiłem ze szlauchu i rączki sitkowej od prysznica oraz basen 3 na 4 metra kwadratowego w którym w upały gwałtownie...
Komentarzy13
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~GienekWłocławek
We Wloszech autokar spadl z wiaduktu, w Szwajcarii pociagi
We Wloszech autokar spadl z wiaduktu, w Szwajcarii pociagi zderzyly sie, czy na pewno w tej naszej Europie robi sie wszystko dla bezpieczenstwa pasazerow ?
Komentarzy3
Wyświetleń685
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Zofiaezpieczenstwa pasazaWłocławek
Panie CHMIELEWSKI z PiSu by się Pan WSTYDZIŁ wypowiadać na
Panie CHMIELEWSKI z PiSu by się Pan WSTYDZIŁ wypowiadać na temat zarządu MZOZ. Pan tworzy 2-osobowy "zarząd" w WORD już od początku jak Pan tam jest dyrektorem wraz ze swoim sojusznikiem politycznym al;a elektrykiem radnym Stelmasikiem z PO. WORD to pewnie góra 40 pracowników a MZOZ to 400 pracowników. WSTYD, WSTYD, WSTYD - obłuda Panie...
Komentarzy18
Wyświetleń977
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MarcinWłocławek
Dość dawno nie jechałam ul. Toruńską. Ludzie jak można
Dość dawno nie jechałam ul. Toruńską. Ludzie jak można było tak zeszpecić nasze miasto. Ten ekran wewnętrzny to jakiś koszmar. Czy chodziło o to żeby całkowicie zasłonić osiedle? Tyle lat tą drogą jeżdżiły samochody z całej Polski nikomu to nie zawadzało a teraz powstał MUR . Komu to potrzebne. Jak ruszy A1 to cały...
Komentarzy12
Wyświetleń936
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~`zas`Włocławek
Chyba Bóg opuścił Włocławek. Prezydent miasta - były
Chyba Bóg opuścił Włocławek. Prezydent miasta - były milicjant, członek PZPR, jego zastępca ds. kultury - była pracowniczka kasy zapomogowo-pożyczkowej w oświacie, dyrektor wydziału kultury - była pracowniczka urzędu skarbowego, pełnomocnik ds. utworzenia nowej, największej instytucji kultury - była nauczycielka. Wszystkie osoby...
Komentarzy4
Wyświetleń842
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~architektWłocławek
Słyszeliście i ośrodku sportów zimowych we
Słyszeliście i ośrodku sportów zimowych we włocławku...ludzie ,o czym oni rozmawiają nasza władza nawet basenu nie potrafiła wybudowac .wybudowali twór zwany niecką toc juz szkoły w Polsce mają bardziej funkcjonalne i wieksze baseny.a tutaj ośrodek narciarski skocznia i walterr hoffer który nagle odwoła konkurs skoków narciarskich...
Komentarzy7
Wyświetleń895
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~sztukmistrzzwłocławkaWłocławek
Polski problem smieciowy, zwiekszony balagan. Od 1 lipca
Polski problem smieciowy, zwiekszony balagan. Od 1 lipca powstalo wszechpanujące zamieszanie. W dalszym ciagu lasy, rowy, przystanki autobusowe zasypane sa smieciami. Kto ma to zbierac ? Najwięcej wątpliwości wzbudza segregacja śmieci. W wielu miejscowościach brakuje pojemników. Zdarza się też, że firma odbierająca odpady wsypuje...
Komentarzy2
Wyświetleń547
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AdamWłocławek
Bardzo lubię jeździć rowerem. Ścieżki wykonane z kostki
Bardzo lubię jeździć rowerem. Ścieżki wykonane z kostki nie najlepiej się do tego nadają. Najgorsze są jednak wysokie krawędzie na przejazdach w poprzek ścieżek.Jakiś tuman to projektował albo jeszcze większy ciumok odbierał wykonanie. Proszę zobaczyć przez ciekawość jak wyglądają w Holandii całe ulice rowerowe. Na pewno...
Komentarzy3
Wyświetleń893
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez waderaWłocławek
Mam tu ciekawy artykuł dla radnego lubującego się w tego
Mam tu ciekawy artykuł dla radnego lubującego się w tego typu sprawach. Wiadomo o kogo chodzi.Dreszczyk emocji przy wieszaniu czerwonych wyrobów w wędzarni itd. http://www.planetaszczecin.pl/rzeznik_z_niebuszewa/
Komentarzy0
Wyświetleń839
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez waderaWłocławek
My Koalicja Moherowa, pragniemy przedstawić tym ,którzy nas
My Koalicja Moherowa, pragniemy przedstawić tym ,którzy nas tak w nieelegancki sposób traktują nasz nowy hymn moherów. http://www.filmiki.jeja.pl/15031,nowy-hymn-moherow.html Pozdrawiamy i przekazujemy znak pokoju.
Komentarzy1
Wyświetleń677
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Koalicja MoherowaWłocławek
Czy ktoś wie jak teraz wyjechać z Zazamcza w stronę
Czy ktoś wie jak teraz wyjechać z Zazamcza w stronę Torunia, do Anwilu ? Na Hutniczej i na Mechaników są nakazy jazdy w prawo, czyli do centrum. Do niedawna ten na Machaników był odwrócony bokiem ale teraz jest już normalnie ustawiony.
Komentarzy1
Wyświetleń511
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ciekawyWłocławek
A to na POparcie ,,cudownej mądrości'' POlskich
A to na POparcie ,,cudownej mądrości'' POlskich POlitykierów ,,fachowcow'' z niejakim teoretykiem POlitycznym Buzkiem-gimbuskiem na czele którzy zrobili ,,dobrze '' światowej konkurencji zamykając hurtem(niszcząc) polskie kopalnie ...i zwalniajac też hurtem polskich górników...
Komentarzy2
Wyświetleń577
Śledzących1
Ocena3
I jak tu się nie cieszyć z 20% bezrobocia w POlsce ?
I jak tu się nie cieszyć z 20% bezrobocia w POlsce ? http://wiadomosci.onet.pl/swiat/zla-sytuacja-w-niemczech-gorzej-jest-tylko-na-litwie/k2586...POak zarabia 250Euro miesiecznie .... ale Niemiec ze swoim i 1500Euro to ,,dopiro na bide'' ....chwalcie POd niebiosa do 67 roku życia czosnkowy starozakonny duet Vincent-Donald ...i niech wam unijne...
Komentarzy1
Wyświetleń567
Śledzących0
Ocena1

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA