Forum › Włocławek

REFERENDUM: Już za tydzień wyjdzie na jaw ile to "grupka
REFERENDUM: Już za tydzień wyjdzie na jaw ile to "grupka referendalna" zebrała NAPRAWDĘ ważnych podpisów. I znów będzie ubaw z "flustratów", hahahahaha
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MALKONTENTWłocławek
Dziwi mnie fakt ,że wystarczy maleńka kontra polegająca na
Dziwi mnie fakt ,że wystarczy maleńka kontra polegająca na prawdzie i osoba tak dziarsko podejmująca się krytyki Pałuckiego nie umie się przeciwstawić. Proszę pisz człowieku ale obiektywną prawdę. WEŹ PRZYKŁAD Z RADNEGO cHMIELEWSKIEGO. JAK USIĄDZIE W ULUBIONYM NIEBIESKIM FOTELU Z SZTUCZNYM ZIELONYM KWIATEM nad głową KUPIONYM NA...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Zapraszam szanownego pana prezydenta do przejażdżki
Zapraszam szanownego pana prezydenta do przejażdżki supernowoczesnymi Solarisami przy temperaturze 35 stopni C. Najlepiej linią nr 13 z Zazamcza chen po samiutki Kruszyn. Mam nadzieję, że podczas owej przejażdżki zobaczę na twarzy pana prezydenta ten szczery uśmiech, który widzę zawsze w telewizji przy okazji rozmów o naszych miejskich...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~abcdeWłocławek
Czyżby następowało przebudzenie i przypływ świadomości
Czyżby następowało przebudzenie i przypływ świadomości w eurokołchozie pomysłu sprytnego Żyda ? http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jaroslaw-rymkiewicz-utrata-niepodleglosci-dokonuje-sie-na-naszych-oczach/jtxn6 ....,,będziecie białymi murzunami we włsnym kraju'' -prorocze słowa ! Tylko czy dla Polaków to nie jest zbyt późno ? W Grecjii...
Komentarzy19
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~????Włocławek
Wałęsiaki dalej świrują głupa, synka Jarosława sprawa
Wałęsiaki dalej świrują głupa, synka Jarosława sprawa się przedawniła /wypadek 115/godz/ a miną rok i nie wpłynął wniosek o ukaranie, w tym układzie jest czysty tylko facet z toyoty bedzie karany, TATUŚ Wałesa skorzystał z prawa łaski i zwolnił "Słowika" ale nie wiedział kto to jest i za co siedzi - ha ha, nie wiedział ze...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~zbychWłocławek
Wyraz twarzy ,uśmiech bardzo podobny do Jana Pawła II.
Wyraz twarzy ,uśmiech bardzo podobny do Jana Pawła II. Nawet sposób żartowania i wypowiadania myśli.Szacun dla tego człowieka. Tak zawsze sobie wyobrażałem kapłana....
Komentarzy4
Wyświetleń924
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Sprawa korupcyjna w Ministerstwie Środowiska. Prokuratura
Sprawa korupcyjna w Ministerstwie Środowiska. Prokuratura oskarża byłą dyrektorkę z resortu, dwóch pracowników oraz przedstawicieli firm - ustalił portal tvn24. Urzędnicy resortu pisali dla trzech spółek wnioski o koncesję na wydobycie gazu łupkowego. Następnie resort przyznawał i wyrażał zgodę na wydobycie.
Komentarzy3
Wyświetleń575
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
To ciekawe ! Wiecie, że na tym terenie istniejemy już od
To ciekawe ! Wiecie, że na tym terenie istniejemy już od 7.000 lat: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Dawni-mieszkancy-Kujaw-robili-sery-juz-7-tys-lat-temu,wid,15174753,wiadomosc.html Proponuję by Administracja tego portalu i właśnie na nim uruchomiła wątek dotyczący nie tylko naszego Miasta, ale również naszego...
Komentarzy1
Wyświetleń529
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~DziadekWłocławek
Wstyd, remont KAPITULNEJ, a gdzie coś więcej, powinna to
Wstyd, remont KAPITULNEJ, a gdzie coś więcej, powinna to być droga dwupasmowa, do ronda z ulicą Obwodową!!! Remonty to robi każdy powiat w terminie lub nawet przed terminem. U nas tylko remonty oddawane po terminie z byle jakością patrz koleiny, patrz krzywe ścieżki rowerowe (złe podłoże, brak nadzoru itd) i chodniki, brak porządku...
Komentarzy1
Wyświetleń987
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ROZWÓJ!!!Włocławek
CHCESZ JECHAĆ DOROBIĆ DO KIESZONKOWEGO,NIE JEDŹ DO
CHCESZ JECHAĆ DOROBIĆ DO KIESZONKOWEGO,NIE JEDŹ DO OLGANOWA.JEŚLI JUŻ CHCESZ WYBRAĆ DO ZADZWOŃ I ZAPYTAJ SIĘ O ROZMIAR WIADRA.ALE TO NIC NIE DA BO I TAK UZNAJĄ ŻE NIE MASZ DOŚWIADCZENIA.STWIERDZONY FAKT NA WŁASNYM PRZYKŁADZIE.OPIS PONIŻEJ. Jestem oburzony sytuacją która...
Komentarzy4
Wyświetleń989
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~oburzony27600Włocławek
Czytałem na forum ,że kobieta kupiła w sklepie olej z
Czytałem na forum ,że kobieta kupiła w sklepie olej z rzepaku. Wstała w nocy po coś tam a tu w domu widno. Od oleju. OLEJ POLSKI ALE RZEPAK Z UKRAINY. http://forum.gazeta.pl/forum/w,309,111538246,111549141,Re_czy_uwierzycie_.html
Komentarzy1
Wyświetleń887
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez amityrWłocławek
Ale jaja...,,fachowiec '' były członek PZPR , który
Ale jaja...,,fachowiec '' były członek PZPR , który POpiwkiem doprowadził przemysł w Polsce do upadku a Polaków oprocentowniem kredytów do bankructwa , rozwalił konstytucyjne związki zawodowe , jest namiestnikiem Banku Światowego w Polsce ....nawołuje do buntu przeciw swoim partyjnym kolegom ....o co tu chodzi ? Czyzby nie wpłynęła...
Komentarzy0
Wyświetleń533
Śledzących0
Ocena2
Znany dziennikarz TVN razem z Arturem Andrusem prowadzili na
Znany dziennikarz TVN razem z Arturem Andrusem prowadzili na żywo program "Szkło Kontaktowe". Nagle na scenę wtargnął jeden z widzów. Widocznie nie należał do sympatyków stacji, gdyż w dłoni dzierżył karton z napisem "TVN kłamie". Mężczyzna napadł na Miecugowa i trzykrotnie uderzył go w głowę kartonem.
Komentarzy17
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Mam pytanie do zwolenników odwołania naszego obecnego
Mam pytanie do zwolenników odwołania naszego obecnego prezydenta pana Pałuckiego. Jaki jest sens zmiany prezydenta rok przed zakończeniem kadencji obecnego? Żeby ktoś nie myślał, że go popieram. Nigdy na niego nie głosowałem, ani za pierwszym, ani za drugim razem. Moim zdaniem referendum i wybory spowodują niepotrzebne zamieszanie,...
Komentarzy15
Wyświetleń896
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~pietreqWłocławek
Panie prezydencie A Pałucki, na ul Polnej drzewa umierają z
Panie prezydencie A Pałucki, na ul Polnej drzewa umierają z powodu suszy,nie tak dawno sadziliście drzewa za podatnika pieniądze.Może pana służby podleją wodą te schnące drzewa. Wody ci u nas pod dostatkiem ,choćby nawet z Wisły czerpać.
Komentarzy3
Wyświetleń566
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MoherWłocławek
A jednak ,,demokratyczni POlitykierzy '' przyznają się że
A jednak ,,demokratyczni POlitykierzy '' przyznają się że polscy emeryci są systematycznie OKRADANI przez POlskich ustawodawców -http://pieniadze.fakt.onet.pl/Beda-specjalne-renty-dla-wdow-,artykuly,223910,1.html....w starej unii prawo spadkowe włsaności składek emerytalnych funkcjonuje od wielu lat ,ale w ,,dup.....kratycznej POlsce to...
Komentarzy0
Wyświetleń557
Śledzących0
Ocena2
Wreszcie ktoś naukowo ujął to, o czym od zawsze byłem
Wreszcie ktoś naukowo ujął to, o czym od zawsze byłem przekonany. Jestem za tym, aby wszystkie kobiety były rozwiązłe i chętne. Oprócz mojej małżonki i klonów oczywiście - to zrozumiałe samo przez...
Komentarzy7
Wyświetleń860
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Co się nie robi dla polityki i władzy ! Roman Giertych
Co się nie robi dla polityki i władzy ! Roman Giertych pełnomocnikiem Europejskiego Związku Żydów ???
Komentarzy6
Wyświetleń624
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~fiskusWłocławek
Ministerstwo Kultury zakończyło już prace nad
Ministerstwo Kultury zakończyło już prace nad założeniami nowej ustawy medialnej i do końca wakacji przedstawi do konsultacji sejmowym ekspertom. Minister Bogdan Zdrojewski zapowiedział wprowadzenie opłaty audiowizualnej.Zadaniem Sejmu będzie ustalenie, która z proponowanych form jest zgodna z prawem. Propozycje są dwie: opłata...
Komentarzy10
Wyświetleń871
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez amityrWłocławek
Ten człowiek o krystalicznym życiorysie? Władysław
Ten człowiek o krystalicznym życiorysie? Władysław Bartoszewski mógł tak powiedzieć "Motłoch nie będzie ograniczał mojej swobody"
Komentarzy56
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA