Forum › Włocławek

Po pierwsze gratuluję zebrania głosów. Po drugie: Nie ok.
Po pierwsze gratuluję zebrania głosów. Po drugie: Nie ok. 15 tyś tylko pewnie ok 11 tyś ważnych jak dobrze pójdzie. Po trzecie Chmielewski się myli, mieszkańcy nie zdecydowali o odwołaniu Prezydenta, lecz zdecydowali w ok 10%-ach (wyborców ok 9 000) o tym, żeby się podpisać pod wnioskiem o przeprowadzeniu referendum-a to nie to...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PAŁUCKI-TAKWłocławek
wczoraj w ZARZECZEWIE odbył się dzień MIODU impreza z
wczoraj w ZARZECZEWIE odbył się dzień MIODU impreza z pozoru ciekawa i zapewniła wiele atrakcji lecz po spożyciu miodu który zakupiłam skończył się na drugi dzień nie miłą niespodzianką. ZJADŁAM ŁYŻKĘ MIODU I SPOWODOWAŁO TO U MNIE OSTRE ZATRUCIE POKARMOWE. NIE POLECAM KUPOWAĆ DOMOWYCH SPECYFIKÓW NIBY ZDROWYCH A NA DRUGI DZIEŃ...
Komentarzy4
Wyświetleń861
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~eweliina kandybaWłocławek
Dzisiejszego dnia podniósł się lament czerwonej gawiedzi
Dzisiejszego dnia podniósł się lament czerwonej gawiedzi na forach internetowych.... jojojojjj ! Aha prosze aby za moje pieniądze komórka promocji UM "podobno" miasta nie pisała peanów na forach internetowych na cześć Pałuckiego tylko zajmowała się swoja pracą!
Komentarzy2
Wyświetleń507
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~palucki=NIEWłocławek
Czy ktoś ,,kumpetyntny'' może wie ......kiedy będzie
Czy ktoś ,,kumpetyntny'' może wie ......kiedy będzie oddana ,,sztandarowa'' inwestycja z lądowiskiem...dla ...POdobno mająca służyć dzieciom POdatników ? Mam na myśli słynny ,,13'' pawilon włocławskiego szpitala POd patronatem POdobno ,,kumPOtyntnygo''.... nowego dyrektora . Ostania wizyta z dzieckiem w tym szpitalu nie naPOwa...
Komentarzy0
Wyświetleń529
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~????Włocławek
W CW 24 najbardziej podziwiam te zielone plastikowe
W CW 24 najbardziej podziwiam te zielone plastikowe kwiatki.Boże ale wiocha.Panie Marcinie kup Pan mp naturalne kaktusy.
Komentarzy7
Wyświetleń852
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~CW24Włocławek
To co zrobili kibole wymaga przeproszenia Litwinów. Ja
To co zrobili kibole wymaga przeproszenia Litwinów. Ja podpisałem!!! http://wyborcza.pl/0,133791.html
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez amityrWłocławek
Przesyłam nowe opracowanie znaczeń słów ,które znamy :
Przesyłam nowe opracowanie znaczeń słów ,które znamy : patomorfolog - lekarz ostatniego kontaktu yyy - ulubiona wypowiedź naszych polityków 1. anestezjolog - członek ekipy operującej, który sprawia, że nie czujesz bólu do momentu otrzymania rachunku. 2. alkohol - kosmetyk zażywany...
Komentarzy2
Wyświetleń986
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez amityrWłocławek
Wojtkowski komentuje, że Włocławek wyludni się o ok 20
Wojtkowski komentuje, że Włocławek wyludni się o ok 20 tyś w do 2030 r. i sugeruje, że to wina polityki Pałuckiego. Zapomniał lub WSTYDZIŁ się powiedzieć, że analogicznie jak rozumuje Wojtkowski, za rządów Platformy i Tuska-a więc partii Wojtkowskiego Polska wyludnia się relatywnie szybciej niż Włocławek a prognoza dla Polski...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~LaluniaWłocławek
W przypadku odwołania na referendum Pałuckiego moim zdaniem
W przypadku odwołania na referendum Pałuckiego moim zdaniem będzie gorzej niż jest. Nie było od razu kandydata na nowego prezydenta i powołany zostanie zarząd komisaryczny. Teraz dopiero będzie się działo.Kto raniej wstanie...........
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez waderaWłocławek
A kto to jest ten cały Jagodziński z tego komitetu
A kto to jest ten cały Jagodziński z tego komitetu referendalnego? Co to za ważna persona, z tego co gada to chyba nie ma żadnych wad i jest idealnym człowiekiem....
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~$$$$Włocławek
"Jest szansa, że po wielu latach najbardziej wstydliwe
"Jest szansa, że po wielu latach najbardziej wstydliwe miejsce w Płocku zmieni oblicze. Jego remont ruszy wiosną. - Kilka lat temu płocka "Gazeta" robiła ankietę i zapytała, czego najbardziej wstydzimy się w Płocku. Płocczanie odpowiedzieli, że najbardziej to dworca. Dlatego podjęliśmy działania, aby to zmienić - mówił...
Komentarzy1
Wyświetleń763
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Dworzec PKP PKSWłocławek
Zestawienie nowych dróg dwupasmowych w mieście oddanych do
Zestawienie nowych dróg dwupasmowych w mieście oddanych do użytku w ciągu 24 lat: - odcinek ok. 1,5 km Alei Jadwigi Zestawienie nowych dróg dwupasmowych, które będę tworzone w ciągu następnych 5 lat we Włocławku: - 0 km Ilość nowych fabryk, które powstały we Włocławku jako kapitał zewnętrzny w ciągu 2 kadencji tego...
Komentarzy0
Wyświetleń636
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Pod siebie garną - sukcesWłocławek
Kolega z pracy (przyszły emeryt)od POnad miesiąca usiłuje
Kolega z pracy (przyszły emeryt)od POnad miesiąca usiłuje zapytać osobiście panią POseł Kopaczewską gdzie podziały się 24 miliardy złotych z kasy pństwowej i dlaczego pani POseł chce bez jego zgody pisemnej znacjonalizować jego prywatne pieniądze z OFE i ZUS -niestety w lokalu przy ul Kosciuszki we Włocławku ta pani POdobno...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Ciekawe co na to "maruderzy", że w OBIEKTYWNEJ sądzie
Ciekawe co na to "maruderzy", że w OBIEKTYWNEJ sądzie popiera Pałuckiego a nie popiera referendum aż 70% włocławian. Pamiętajmy, że 10000 podpisów, jeżeli są ważne to zaledwie 13% tych włocławian z prawem do oddania głosu. A i tak "grupka referendalna" nie zbierze odpowiedniej liczby WAŻNYCH głosów, zobaczycie już za tydzień -...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~LalamidoWłocławek
Wielkie obroty sieci handlowych, a podatek - 0
Wielkie obroty sieci handlowych, a podatek - 0 zł-http://finanse.wp.pl/kat,1033759,title,Wielkie-obroty-sieci-handlowych-a-podatek-0-zl,wid,15882971,wiadomosc.html
Komentarzy10
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
Trybunał Konstytucyjny orzekł, że policja nie może
Trybunał Konstytucyjny orzekł, że policja nie może zmusić kierowcy do pobrania krwi, jeśli on nie wyraził na to zgody. Ta decyzja może znacząco utrudnić pracę funkcjonariuszom w razie wypadków spowodowanych przez nietrzeźwych kierowców. Jeśli nie chcesz, nie dmuchaj w alkomat Po spowodowaniu wypadku przez pijanego...
Komentarzy1
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MoherWłocławek
Zbiednieliśmy? Ciekawy artykuł z interesującymi
Zbiednieliśmy? Ciekawy artykuł z interesującymi wyliczeniami! http://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Tak-zbiednielismy-przez-10-lat-Sprawdz-co-bylo-tansze,wid,15880030,wiadomosc.html?ticaid=111169
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Jechałem se autobusem tzw. wikaryjką nad jezioro
Jechałem se autobusem tzw. wikaryjką nad jezioro Wikaryjskie. Były kanary. Żądali od pewnej kobiety, która jechała z dzieckiem w wózku biletu za wózek. Kobitka skasowała dwa bilety: za siebie i za dziecko, bo w autobusach specjalnych płaci się za każdą osobę bilet za 2,60 zł. Nie ma zniżek dla dzieci. Według kanarów pasażerka...
Komentarzy10
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Edwart WikaryjniakWłocławek
Robię przerwę. Możecie sobie wyznawcy solidarnych idei
Robię przerwę. Możecie sobie wyznawcy solidarnych idei ponarzekać.JAK WY WYCHOWACIE SWOJE POTOMSTWO.Takie zakłamanie.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Polskie firmy w POlskich(?) rekach
Polskie firmy w POlskich(?) rekach ...http://biznes.onet.pl/yaron-bruckner-wlasciciel-smyka-i-empiku-nie-zyje,18491,5569022,1,news-detal....,,waszi ulcy ,naszi kamnienicy '' do tego doprowadzili pejsaci POlitycy w ciagu ostatnich 20 lat ...ale jeszcze trochę zostało , no i w zwiazku z tym rozważa się uznanie hebrajskiego za ,,jenzik uzindowi...
Komentarzy0
Wyświetleń602
Śledzących0
Ocena2

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA