Forum › Włocławek

Proszę -oto kolejny przejaw bezczelnego polskiego
Proszę -oto kolejny przejaw bezczelnego polskiego antysemityzmu !!!!! http://wiadomosci.onet.pl/swiat/msz-izraela-zakaz-uboju-rytualnego-w-polsce-nie-do,1,5561394,wiadomosc.htmlSkandal na skalę państwową - a co na to Szewak Wais ? Nie podejmie protestu głodowego razem z Vincentem ?
Komentarzy4
Wyświetleń890
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~????Włocławek
Co to nas obchodzi czy ksiezna juz czy jeszcze nie urodzila,
Co to nas obchodzi czy ksiezna juz czy jeszcze nie urodzila, stale w tv, radio itd, nas polakow obchodzi czy jest co do garka włożyć - czy księzna to obchodzi? , to jest inny swiat a on jest nie dla polakow - jak uwazacie.
Komentarzy14
Wyświetleń870
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~wiechWłocławek
O kurcze .Żydzi z Polski wyjeżdżają.Co ten Wałęsa bez
O kurcze .Żydzi z Polski wyjeżdżają.Co ten Wałęsa bez swoich doradców pocznie.Jak za czasów Wiesława.Dla @dziadek podaję ,że to była taka ksywka przywódcy socjalistów.
Komentarzy7
Wyświetleń835
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez kortyzolWłocławek
Witam, zobaczcie ogłoszenia sprzedaży tanich mieszkań i
Witam, zobaczcie ogłoszenia sprzedaży tanich mieszkań i luksusowych apartamentów we Włocławku. Poznacie tu ich standardy i cenę. Tu znajdziecie nieruchomości, których szukacie http://tuznajdziesz.pl/nieruchomosci/aktualnosci/ceny-i-standard-mieszkan-we-wloclawku,1363/
Komentarzy4
Wyświetleń561
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Karol WoźniakWłocławek
O wolności w
O wolności w Polsce: https://www.youtube.com/watch?v=MEuFpNmOS2I Przekaż dalej, póki jeszcze możesz.
Komentarzy11
Wyświetleń664
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~O wolności...Włocławek
Każdy inteligentny i każdy kto opiera się na faktach a nie
Każdy inteligentny i każdy kto opiera się na faktach a nie mitach przyzna, że ANTYKONCEPCJA hormonalna to zwykła trucizna. Niedorzecznością jest nazywać "pigułki" lekarstwem, wystarczy przeczytać jakąkolwiek ulotkę tej trucizny! Np. "Psychotropy" też leczą, ale nadal pozostają trucizną - to fakt.Zresztą trucie się przez 21 dni...
Komentarzy17
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~NikośWłocławek
Co tak się burzyliście że włodarze miasta Włocławka
Co tak się burzyliście że włodarze miasta Włocławka ,zafundowali włocławianom takie drogie toalety.Poczytajcie jakie drogie toalety zafundowali włodarze miasta Oświęcim-http://politykier.pl/gid,15804302,img,15804317,kat,1025795,galeria.html?ticaid=610f1c
Komentarzy4
Wyświetleń612
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~moherWłocławek
Witam, czy ktoś mógłby polecić mi profesjonalnego
Witam, czy ktoś mógłby polecić mi profesjonalnego instruktora prawa jazdy i kontakt do niego?
Komentarzy3
Wyświetleń869
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~kursantkaWłocławek
Witam wszystkich forumowiczów. Tych z zespołem
Witam wszystkich forumowiczów. Tych z zespołem Macierewicza też. Granicę Katolandu przekroczyłem dzisiaj o 4.30 rano. P.S. Kto z Was oglądał film p.t. " Cristiada " prod.Meksyk rok prod. 2013 reż. Dean Wright role: Eva Langoria Peter O'Toole Andy Garcia Premiera filmu odbyła się w Polsce na przełomie kwietnia i maja. Jest...
Komentarzy2
Wyświetleń846
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~LALA20Włocławek
Panowie referendalni wskażcie kandydata! Pan Gawrysiak na
Panowie referendalni wskażcie kandydata! Pan Gawrysiak na prezydenta? Hm - ciekawe. A może Pan Lebiedziński. Panowie określcie się a nie robicie ludziom z mózgu kisiel. Komisarz to nie prezydent, miałby ograniczone kompetencje. I rok zaprzepaszczony.
Komentarzy10
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~SWWłocławek
Wielkie brawa Polacy za ustawę o uboju rytualnym .Wreszcie
Wielkie brawa Polacy za ustawę o uboju rytualnym .Wreszcie ktoś zaczął myśleć !!!Teraz czas na in vitro i opodatkowania KK .Pozdrawiam .
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~george bestWłocławek
Drodzy o co tu chodzi ;czytając gazetę piszącą o
Drodzy o co tu chodzi ;czytając gazetę piszącą o renciscie mającego 50000zł kredytu do splaty dochodze do wniosku że moje dochody razem z żoną na najniszej są nic niczym z dochodami tego Pana.......
Komentarzy1
Wyświetleń588
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ressWłocławek
A ja jestem za ubojem rytualnym wcale nie POśrednio.
A ja jestem za ubojem rytualnym wcale nie POśrednio. Ciekawe jakie ma na ten temat radny Bieńkowski.
Komentarzy0
Wyświetleń846
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez waderaWłocławek
No i mamy sukces ekologów z dużym poparciem takich co to
No i mamy sukces ekologów z dużym poparciem takich co to niby dobre serce mają, czyli podtrzymanie zakazu t.zw. uboju rytualnego. Zadaję sobie pytanie , czy chodzi o ubój rytualny, czyli zabijanie zwierząt bez wcześniejszego pozbawiania ich świadomosci, czy o zrobienie hałasu i pozytywnego PR. Bo jeśli o ubój (co tak głośno...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Słyszeliście wczoraj dyskusję Posła Gotsona (chyba) i
Słyszeliście wczoraj dyskusję Posła Gotsona (chyba) i filozofa Hartmana na temat pochodzenia człowieka? Gotson choć duchowny nieudolnie argumentował swoje przekonania, a wystarczyło np. tak: Nauka Kościoła nie zaprzecza, że CIAŁO człowieka pochodzi ze ślepej materii - jest bardziej dosadna od Darwina, bo mówi, że ciało pierwszego...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~DarwinWłocławek
Coraz mniej owiec ,,ufa owczarzowi'' ....tylko szkoda że
Coraz mniej owiec ,,ufa owczarzowi'' ....tylko szkoda że wełna już POszła na jarmółki POdszewki i koszerne żarcie ...http://wiadomosci.onet.pl/kraj/tns-polska-76-proc-badanych-zle-o-rzadzie-70-proc-,1,5560335,wiadomosc.html
Komentarzy1
Wyświetleń707
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~????Włocławek
Byłam dzisiaj zobaczyć co się dzieje na Starym Rynku
Byłam dzisiaj zobaczyć co się dzieje na Starym Rynku ,stwierdzam z przerażeniem ,że to wielka kicha,raczej przypomina mi lądowisko dla helikoptera .Czyżby tu ono powstało?jeśli na szpitalu jest nieczynne
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Koalicja MoherowaWłocławek
Kilkadziesiąt złotych miesięcznie - tyle z II filaru
Kilkadziesiąt złotych miesięcznie - tyle z II filaru dostają pierwsze kobiety, które przeszły na emeryturę, a wcześniej zdecydowały się na oszczędzanie w OFE. Oczywiście wiele zależy od funduszu. Najlepsze wypadają prawie trzy razy lepiej od najgorszych. W OFE odkłada na emeryturę ponad 16 mln Polaków, ale na razie emerytury...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
Bydgoszczanin przebierał się w niemiecki mundur, zbierał
Bydgoszczanin przebierał się w niemiecki mundur, zbierał flagi ze swastyką, szukał w lasach pocisków i zabijal. Bedzie odpowiadal za dwie zbrodnie, popełnione w 2012 roku. Pod Bydgoszczą zamordował prostytutkę i jej klienta. Był agresywny, z byle powodu rzucał się na sąsiadów. Znecal sie nad swoja konkubina. Obnosił się ze...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Mam wiadomość w sprawie podpisów referendalnych, podobno
Mam wiadomość w sprawie podpisów referendalnych, podobno maja ledwo ponad 2 tyś i z dnia na dzień jest coraz trudniej z tymi podpisami. Ale będzie kompromitacja, ciekawe co beda opowiadać - jakie bajki w najbardziej stronniczej TV WC24, Lebiedziński, Chmielewski, Borowiak, Bieńkowski no i oczywiście Zboniu - hehehehe. Jeżali to nie...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KlikaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA