Forum › Włocławek

Dobry kebab i Chińskie z oryginalnym makaronem na kaliskiej
Dobry kebab i Chińskie z oryginalnym makaronem na kaliskiej przy Polo markecie a jaka fajna laska sprzedaje warto zjeść i TANIO super żarcie
Komentarzy8
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Kebab Chiński KaliskaWłocławek
Rzecz dzieje się w 2020 roku u naszych zachodnich
Rzecz dzieje się w 2020 roku u naszych zachodnich sąsiadów. Dwóch policjantów - arabów zatrzymuje auto. Proszą o dokumenty zatrzymanego kierowcy po czym jeden arab do drugiego: -Ty Ahmed, zobacz jakie dziwne nazwisko - Muller
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez waderaWłocławek
Szanowni mieszkańcy Włocławka jestem tutaj oddelegowany z
Szanowni mieszkańcy Włocławka jestem tutaj oddelegowany z swojej firmy i mieszkam od nie dawna waszym zdawało by się pięknym mieście ale niestety zawiodłem się bardzo!! Pochodzę z małej miejscowości Krosno Podkarpacie i zdawało mi sie ze to jest zaniedbane miasto ale myliłem się i to bardzo bo wasze miasto Włocławek bądź co...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~TurystaWłocławek
Bardzo fajny Klub Ronina! Informacje o Referendum w Elblągu
Bardzo fajny Klub Ronina! Informacje o Referendum w Elblągu oraz libacji na urodzinach Jaruzelskiego https://www.youtube.com/watch?v=adZzcA-RA5c&feature=c4-overview&list=UUtARasmpXUY0Vc87fDrzEyA
Komentarzy0
Wyświetleń630
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Jak to możliwe ? Nie korzystasz z prądu, a rachunek i tak
Jak to możliwe ? Nie korzystasz z prądu, a rachunek i tak wynosi 83 zł Jak to możliwe ? Nie korzystasz z internetu , telefonu , bo jesteś na wakacjach , a rachunek i tak wynosi 60 zł Pomysł na zarabianie dużych pieniędzy Wystarczy że rybka złapie haczyk / podpisze umowę Ordynarna kradzież !
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~owcaWłocławek
Żenada Panie Gawrysiak Dzieciaki (naście lat) są
Żenada Panie Gawrysiak Dzieciaki (naście lat) są angażowane do zbierania podpisów pod referendum. Ciekawe ile zarobią na wakacje? Wstyd Panowie z tzw. grupy referendalnej. Mam nadzieję, że społeczeństwo przy wyborach powie Wam STOP
Komentarzy3
Wyświetleń918
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Ewa W.Włocławek
Teren owczarni cały czas jest ,,badany''
Teren owczarni cały czas jest ,,badany'' -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/gowin-reforma-ofe-to-skok-na-300-mld-system-moga-u,1,5559137,wiadomosc.html ...czy owce dadzą się oskubać ...czy też nie wytrzymają i uPOmna się o swoje ukradzine składki emerytalne . Bezczelnośc POlitykierstwa jest POrażająca ....Pieniadze Polaków są ich czy...
Komentarzy2
Wyświetleń840
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~????Włocławek
Witam! Chcialabym zapytac gdzie we Wloclawku jest plac zabaw
Witam! Chcialabym zapytac gdzie we Wloclawku jest plac zabaw z chustawkami dla malych dzieci,taka z oparciem i zabezpieczeniem. Mieszkam we wloclawku kilka dni a mam 15miesieczne dziecko i nigdzie nie moge takiego placu zabaw namierzyc. Na bulwarach i w parkach s i t nic takiego nie ma. Moze na jaims osiedlu? Bede wdzieczna za pomoc. Pozdrawiam
Komentarzy0
Wyświetleń722
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MikaWłocławek
Mogło by być na pięć ale? Droga od skrzyżowania na
Mogło by być na pięć ale? Droga od skrzyżowania na Bądkowo zrobiony odcinek od torów do Osiedla Zakręt no super żeby nie tak krótki odcinek od torów do szlabanu nawet jeśli to nie teren miasta a być może kolei ja nie wierzę że ubyło by wykonawcy troszkę asfaltu by wyrównać ten kawałeczek tylko trochę chęci i wyobraźni.
Komentarzy0
Wyświetleń590
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Andrzej 5419Włocławek
Mam pytanie do państwa , czy ten Bombola z Afryki uzdrowił
Mam pytanie do państwa , czy ten Bombola z Afryki uzdrowił może kogoś na stadionie w Warszawie ? Jeżeli uzdrowił to proponuję ogłosić go świętym Bombolą za życia ! Jestem wierzącą i będę się modliła do tego Bomboli może i mi pomoże w chorobie na stare lata .
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~katoliczkaWłocławek
Biada ,,wolnym '' mediom ,oj biada ...,,zły'' z Torunia
Biada ,,wolnym '' mediom ,oj biada ...,,zły'' z Torunia dostał koncesję i będzie POnownie psuć szyki ,,niezależnym'' mediom wpatrzonym w wilcze oczy ...a ,,wolni '' obywatele ,,demokratycznego (?)'' kraju będa trudniejsi do ogłupiania tuskomatolską partyjną ,,nocnozmianową'' propagandą ...No i co z tymi ......POsiedzeniami rządu...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Mamy najwięcej ministrów w Europie.! No wreszcie w czymś
Mamy najwięcej ministrów w Europie.! No wreszcie w czymś jesteśmy najlepsi w Europie.Ale to niestety nie powód do dumy.Mamy w rządzie 18szefów resortów 91 ministrów i 8 sekretarzy stanu w kancelarii Premiera,czyli w sumie aż 117 ministrów.Nikt w Unii nie ma ich więcej i mało kto na swoich ministrów tyle płaci.Ich pensje to ponad...
Komentarzy2
Wyświetleń902
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
Za karetkę podatnicy zapłacili 4,3tys zł Do urodzinowej
Za karetkę podatnicy zapłacili 4,3tys zł Do urodzinowej fety,która urządzono generałowi W Jaruzelskiemu,dopłacili też podatnicy.Fundacja Aleksandra Kwaśniewskiego,która zorganizowała raut,nie zapłaciła za opiekę medyczną.Ratownicy szpitala MSW przez całą imprezę czuwali w karetce przy hotelu za nasze pieniądze,a to kosztowało...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek
Oto niesamowity projekt, który będzie realizować polska
Oto niesamowity projekt, który będzie realizować polska firma. A teraz do tych, którzy oglądali "Gwiezdne Wojny - Atak klonów": czy prezentowana konstrukcja nie przypomina Wam do złudzenia siedziby Klonerów na wodnej planecie Camino..? Kolejna wizja twórców Gwiezdnych Wojen odnajduje się w realnym...
Komentarzy0
Wyświetleń667
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Co zamierzaja nacjonalisci ? Są coraz śmielsi. Chcą
Co zamierzaja nacjonalisci ? Są coraz śmielsi. Chcą Polski Polaków, bez lewaków. Marsz pamięci Żołnierzy Wyklętych w Warszawie przez Autonomicznych Nacjonalistów, inne przedsiewziecia, to jest wykorzystywanie kryzysu i nedzy oraz niebezpieczne manipulowanie mlodzieza. Ci, ktorzy tak krzycza na komunizm, ktorego prawde mowiac nigdy w...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Fajny program opisujący Korupcję. Można się dowiedzieć,
Fajny program opisujący Korupcję. Można się dowiedzieć, dlaczego za drogi płacimy drożej i dlaczego ich nie ma na czas lub nie ma w ogóle:) https://www.youtube.com/watch?v=8xvUrCLcnic
Komentarzy1
Wyświetleń588
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Warto obejrzeć i przekazać dalej, zamiast wciąż oglądać
Warto obejrzeć i przekazać dalej, zamiast wciąż oglądać durne seriale: http://www.youtube.com/watch?v=zwHjOWrhTIk
Komentarzy3
Wyświetleń931
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kazanieWłocławek
Jaka dyskretna cisza POnuje wśród miejscowych ,,
Jaka dyskretna cisza POnuje wśród miejscowych ,, playtformersów'' PO ,,sukcesie'' w Elblągu ? Nawet V kolumna z POdsłuchem nie POmogła . Tylko dlaczego włocławskie ,,miejscowe struktóry'' milczą ?...woda w Wiśle niska trudno w usta nabrać ...a oni jak ryby ... niedługo i w Warszawie czosnkiem walić przestanie ... a w Gdańsku...
Komentarzy2
Wyświetleń792
Śledzących1
Ocena2
Niech Pałucki powiesi w kilku miejscach wizualizację i
Niech Pałucki powiesi w kilku miejscach wizualizację i datę zakończenia całkowitych prac na Starym Rynku, bo ciągle słyszę, że beton, beton, beton...a przecież tam ma być podobno zielono, bardzo zielono już na wiosnę 2014 r. jak posadzona zieleń wzrośnie - podobnie jak na bulwarach. Czy ktoś wie, gdzie w Polsce są piękniej...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~SylwiaWłocławek
Co powstanie na Zazamczu, obok
Co powstanie na Zazamczu, obok Carrefour? http://images41.fotosik.pl/2091/024bfc5f012b41ab.jpg Pozdrawiam
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Zazamcze budowlaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA