Forum › Włocławek

Polecam obejrzeć film AGORA a znajdziecie w nim wiele
Polecam obejrzeć film AGORA a znajdziecie w nim wiele dzisiejszych analogii szczególnie jeśli chodzi o niszczycielską siłę fanatyków religijnych (patrz PiS), którzy bez poszanowania i rozumienia starożytnej nauki i wiedzy wszystko niszczyli w imię...Boga..? - nie - w imię władzy i kasy. Żujemy w identycznych czasach tylko 1600 lat...
Komentarzy1
Wyświetleń753
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~FilmofilWłocławek
A ja żonie zapowiedziałem : jeśli umrę to ma na mój
A ja żonie zapowiedziałem : jeśli umrę to ma na mój pogrzeb nie zapraszać księdza który handluje swoim bogiem . Jestem uczciwym człowiekiem i nie chcę protekcji tych grzeszników .
Komentarzy3
Wyświetleń884
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~leonWłocławek
To,że milczę nie znaczy że nie mam nic do powiedzenia
To,że milczę nie znaczy że nie mam nic do powiedzenia Człowiek jest tajemnicą z tajemnicy pochodzi i w tajemnicę odchodzi
Komentarzy2
Wyświetleń831
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~adaWłocławek
Kto był za, a kto przeciw(prezydenci) likwidacji resteuracji
Kto był za, a kto przeciw(prezydenci) likwidacji resteuracji na terenie urzędu miasta ?
Komentarzy1
Wyświetleń760
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Przypomnijcie Włocławek
Dziś rano w jednym z bloków przy ulicy Chopina miała
Dziś rano w jednym z bloków przy ulicy Chopina miała miejsce awaria wody.Dwie kobiety które na szczęście były w mieszkaniu wszczęły alarm ponieważ pękła rura w mieszkaniu i lała się woda. Zdenerwowane całą sytuacją prosiły o pomoc ...pogotowie wodociągowe. Niestety jak to u nas,panowie powiedzieli że to nie ich sprawa tylko...
Komentarzy3
Wyświetleń911
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Wkurzona osobaWłocławek
Chyba melex sponsorowany jest przez jakichś knajpiarzy lub
Chyba melex sponsorowany jest przez jakichś knajpiarzy lub hotelarzy atakując BAZE, a wiecie że w knajpie najlepiej prać brudne pieniądze i chyba właśnie jesteśmy świadkami takiego procederu.
Komentarzy0
Wyświetleń628
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PalaczWłocławek
W końcu nasz naczelny protestant wrócił! Stęskniłem się
W końcu nasz naczelny protestant wrócił! Stęskniłem się za nim i za jego protestami! Dobrze,że ma jeszcze pomagiera w postaci kolegi od Skrzypka. Super. razem tworzą nieodłączną parę
Komentarzy1
Wyświetleń805
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Łukasz "Melex"ZbonikowskiWłocławek
Szanowny zbuntowany_kaloryfer Napisał...Szanowne
Szanowny zbuntowany_kaloryfer Napisał...Szanowne ludziska! Wiecie, 5 lat temu uczestniczyłem w pogrzebie znanego mieszkańca naszego miasta, Eugeniusza (2005). Niespecjalnie chciałem, ale szef wyznaczył mi to zadanie.... Żona doktorowa a mąż kopacz !Hehehe.Złoty interes.Wy towarzyszu POmyśleć umiecie.POgratulować i skóry i fury.
Komentarzy2
Wyświetleń845
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Czy ja widzę pierwszego polityka (faktycznie sprawującego
Czy ja widzę pierwszego polityka (faktycznie sprawującego jakiś urząd), który otwarcie mówi, że socjal to kradzież? A to ci dopiero :) Szkoda, że nie jestem tam zameldowany bo głosowałbym na tego pana do końca jego kariery bez zastanowienia. http://www.youtube.com/watch?v=_lnyM27rO88&feature=player_embedded#! Czy kogoś Wam Pan...
Komentarzy1
Wyświetleń827
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZbWłocławek
Widząc bardzo często na forum nieudane próby pokazania
Widząc bardzo często na forum nieudane próby pokazania ludziom uzależnionym od religii faktów przeczących dogmatom wiary , czy też prowokujące logiczną część ludzkiego umysłu do wysiłku apeluję - nie tędy droga. Nasz system wartości , sposób widzenia świata - to wszystko kształtuje się w dzieciństwie....
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~solarisWłocławek
W ramach oszczędności w dobie zadłużenia miasta może
W ramach oszczędności w dobie zadłużenia miasta może sprywatyzowanie byłoby to celowe -jak to sugeruje p Zbonikowski .Nie da się ukryć ,że skoro hotel ,,Delfin '' i lodowisko jest wydzierżawione to i ta spółka typowo handlowa może być sprywatyzowana -dla dobra ogółu . Co Wy na to ?
Komentarzy2
Wyświetleń858
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Spółka ,,Baza''Włocławek
Zapewne widzieliście jak biedny wystraszony byk wskoczył na
Zapewne widzieliście jak biedny wystraszony byk wskoczył na trybuny i poturbował kilkadziesiąt osób. Finał dla byka był tragiczny. Zobaczcie filmik jak to w nowoczesnej i cywilizowanej Europie ludzie męczą i zabijają zwierzęta: http://www.youtube.com/watch?v=SvYCBRIAt-w&feature=related
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~LekarzWłocławek
Co sądzicie o nowym basenie? Tak bez polityki, tylko o samym
Co sądzicie o nowym basenie? Tak bez polityki, tylko o samym projekcie.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JacekWłocławek
Tej wizyty w kancelarii parafialnej w łódzkim kościele
Tej wizyty w kancelarii parafialnej w łódzkim kościele Najświętszego Zbawiciela pani Alicja nie zapomni do końca życia. Gdy chciała zapłacić za pogrzeb ojca, wikary wyśmiał kwotę, którą zaproponowała. - Taka tragedia spotkała mnie po raz pierwszy. Nie miałam żadnego doświadczenia, jeśli chodzi o obowiązujące stawki -...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Co łaska dla grubaskaWłocławek
"Szef włocławskiego PiS, poseł Łukasz Zbonikowski nie
"Szef włocławskiego PiS, poseł Łukasz Zbonikowski nie wyklucza jednak, że osobiście stanie do wyścigu o prezydencki fotel. Na pytanie, czy nie szkoda mu będzie zrezygnować z funkcji parlamentarzysty odpowiada, że tylko z wielkiej miłości do miasta mógłby to zrobić. - Musiałbym naprawdę kochać Włocławek i wszystkich...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Wstecznictwo z PiSuWłocławek
chcę podziękować Strażakom i Sąsiadom za pomoc w
chcę podziękować Strażakom i Sąsiadom za pomoc w usuwaniu skutków trąby powietrznej, która nawiedziła Michelin, w ogóle wszystkim, Energetyce, Saniko, wiem teraz, że w moim mieście są służby, na które w tak trudnych chwilach można liczyć, godna pochwały współpraca, jeszcze raz dziękuję!
Komentarzy1
Wyświetleń660
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ewaWłocławek
"Brak zgody rodzin ofiar ws. pomnika. Gosiewska chce przed
"Brak zgody rodzin ofiar ws. pomnika. Gosiewska chce przed Pałacem [...] Z kolei wdowa po pośle PiS Beata Gosiewska zadeklarowała wolę części rodzin ofiar Smoleńska popierającą powstanie przed Pałacem Prezydenckim obelisku w formie wyłaniających się z ziemi dłoni" Kim do jasnej cholery jest Gosiewska żeby jakieś żądania...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Bardzo dziękuję służbom miejskim za szybkie działanie!
Bardzo dziękuję służbom miejskim za szybkie działanie! Panie Prezydencie Pałucki - jestem mile zaskoczona że osobiście Pan pomagał ludziom pokrzywdzonym przez żywioł. Widizłam jak Pan pomagał starszemu Panu usuwać gałęzie z powalonego drzewa bo woda się wdarła do domu państwa starszych i nie mogli tamtędy chodzić.
Komentarzy2
Wyświetleń831
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~anka z MichelinaWłocławek
Polska prokuratura jakiś czas temu zwróciła się o tzw.
Polska prokuratura jakiś czas temu zwróciła się o tzw. pomoc prawna do Amerykanów - miedzy innymi o przekazanie nam zdjęć satelitarnych znad Smoleńska z 10 kwietnia oraz nagrać rozmów prowadzonych z pokładu polskiego tupolewa. O ile pierwsze materiały, dotyczące zdjęć satelitarnych nie są objęte w USA klauzulą najwyższej...
Komentarzy0
Wyświetleń710
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Echelon USAWłocławek
niech lepiej dokładnie przebadają lekarsko (m) tych
niech lepiej dokładnie przebadają lekarsko (m) tych juniorów z anwilu dziwię się takiemu klubowi...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~aaaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA