Forum › Włocławek

Witam, czy wiadomo kiedy WSM rozliczy ciepło na osiedlu KW?
Witam, czy wiadomo kiedy WSM rozliczy ciepło na osiedlu KW?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~OstrowskaWłocławek
Witam drogich Wloclawian. Chcialbym zapytac jak postrzegacie
Witam drogich Wloclawian. Chcialbym zapytac jak postrzegacie dzialania jakie podejmuje w obronie Waszego dobra. Moja walka z oszolomstwem jest ciezka ale mam nadzieje, ze juz niedlugo poprzecie mnie przy urnach. Czas oddac miasto i Rade Miasta w rece dobrego gospodarza w pelnym zakresie. A takim Gospodarzem jest jak wiecie tylko Andrzej...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KrissWłocławek
trzydzieści lat minęło jak jeden dzień ,obchody
trzydzieści lat minęło jak jeden dzień ,obchody rocznicowe przelały się przez kraj , świętowaliśmy zamiast radośnie i przyjażnie to kłótliwie i nienawistnie a chwilami po chamsku. We Włocławku nie zauważyłem uroczystości , może warto zorganizować w AMFITEATRZE NA WODZIE wystrzałową imprezę pn. KLASA ROBOTNICZA NA LODZIE /...
Komentarzy3
Wyświetleń951
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~pieszyWłocławek
Może mi ktos wytlumaczy dlaczego mam placic mandat za
Może mi ktos wytlumaczy dlaczego mam placic mandat za parkowanie pod blokiem na trawniku -- przeciez mam akt notarialny wykupu mieszkania i udzialu w gruncie jestem wspolwlascicielem gruntu wokol bloku, trawnik jest tez w/g prawa w czesci moja wlasnoscia, czy jesli przed domkiem wlasciciel zaparkuje tez zaplaci, rozumie jesli zaparkuje na...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~A-ZWłocławek
Cóż wybór mamy w tegorocznych wyborach nie za ciekawy, ale
Cóż wybór mamy w tegorocznych wyborach nie za ciekawy, ale Kaźmierczak wydaje się najlepszym wyborem. W odróżnieniu od reszt jest Uczciwy w stosunku do wyborców, nie obiecuje cudów, które nie mogą być spełnione. I mało kto wie, że za przez 4 lata pełnienia mandatu radnego całą swoją dietę przekazywał na cele...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WyborczaWłocławek
Wolny Kościół od letnich wiernych. Koniec z chrzcinami,
Wolny Kościół od letnich wiernych. Koniec z chrzcinami, komunią, ślubami i pogrzebami dla przeciwników Kościoła!!! Powinno się odmawiać sakramentów przyjmowanych osobom, które robią to tylko z przyczyn obyczajowych oraz dla zasady "że tak wypada", "że tak fajnie". Komunia i ślub to coś dużo więcej niż kolejna rodzinna i...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KatolikWłocławek
bardzo mnie cieszy,ze Pan Andrzej Kazimierczak kanyduje na
bardzo mnie cieszy,ze Pan Andrzej Kazimierczak kanyduje na prezydenta miasta Włocławek,Panie Andrzeju,gratuluje,na pewno oddam na Pana głos,pozdrawiam A
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez anetaWłocławek
Niedawno czytajac NASZ DZIENNIK (gazeta rydzyka) chwalo
Niedawno czytajac NASZ DZIENNIK (gazeta rydzyka) chwalo Krzywonos, ze to kobieta, ktora byla obok Walentynowicz czlowiekiem solidarnosci itd, a teraz po tym zaczeli pisac na nia paszkwile, ze ona tak naprawde to nic, ze spiskowala itd piekne to sa media rydzykowe, warto poczytac i zobaczyc kim jest ten czlowiek, zenujace, zreszta kosciol zawsze...
Komentarzy1
Wyświetleń691
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Teraz krzywo na krzywonosWłocławek
Pan Andrzej Kazimierczak jest najlepszym kandydatem na
Pan Andrzej Kazimierczak jest najlepszym kandydatem na prezydenta miasta Włocławek,jedyny,nie ma lepszej kandydatury oprócz Pana Andrzeja Kazimierczaka,pozdrawiam Aneta G
Komentarzy3
Wyświetleń976
Śledzących1
Ocena3
Strach ogarnął SLD po ostatnich notowaniach
Strach ogarnął SLD po ostatnich notowaniach przedwyborczych,czyżby Włocławek zmieniał kolor? I kundel SLD jakby ciszej zaczął szczekać . Szukajmy nowego,normalnego kandydata bo grozi nam skrajność w postaci "kaczyzmu".
Komentarzy2
Wyświetleń850
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~coolWłocławek
a ten kuku czy jakos tam kolejny raz bije sie w piers i
a ten kuku czy jakos tam kolejny raz bije sie w piers i opowiada o swoim oddaniu mieszkańcom naszego miasta , ze zbonik kłamie nic wiecej nie dodaje tylko jak w kieracie opowiada to samo.czy lokalne media nie maja dosyc pana z MPECu czy te wywiady to w godzinach pracy?
Komentarzy0
Wyświetleń657
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~jonWłocławek
Chrystus był żydowskim ...., który omamił podobnych do
Chrystus był żydowskim ...., który omamił podobnych do siebie. Reszta historii stworzona została przez ludzką wybujałą wyobraźnię i fantazję. Ludzie zazwyczaj widzą to co chcą zobaczyć. Jeśli chodzi o Marksa, był on niemieckim intelektualistą i filozofem analizującym zachowania społeczności. Jego dzieła do dzisiaj cytowane są...
Komentarzy2
Wyświetleń817
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~LekarzWłocławek
politykiem co dotrzymuje słowa jest pałucki ostatnio w
politykiem co dotrzymuje słowa jest pałucki ostatnio w pomorskiej rozliczli go z wykoanania planu programu i napisano że cały jest zrealizowany Taki prezydent się jeszcze nie zdarzył w miście i dlatego ma mój głos
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~agaWłocławek
najlepszym kandydatem na prezydenta miasta Włocławek jest
najlepszym kandydatem na prezydenta miasta Włocławek jest Pan Andrzej Kazimierczak,na pewno oddam na Pana Kazimierczaka głos,pozdrawiam Aneta G
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Liberalizm pozostawia po sobie ruine w naszym kraju. Koleje
Liberalizm pozostawia po sobie ruine w naszym kraju. Koleje zniszczone, jakies spolki dzialaja, kazda sobie. Podwyzszone ceny za bilety, brak koordynacji, nie wiadomo czy pociagi beda kursowac. Autobusy likwidowane. Znikaja zaklady. Przez niedbalstwo pol Polski pod woda. Szpitale likwidowane. Ludzie mra w szpitalach pozostawieni bez opieki...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Jaki ... wymyślił sygnalizację świetlną na skrzyżowaniu
Jaki ... wymyślił sygnalizację świetlną na skrzyżowaniu ulic zbiegniewskiej i kruszyńskiej? OK. być może jest bezpieczniej, ale korki zaczynają się już od wiaduktu na Jadwigi!!! Kolejne "wąskie gardło" we W-ku :-((
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~zakorkowanyWłocławek
Kto wymyślił nowe rozwiązanie ruchu na Kruszyńskiej ?? To
Kto wymyślił nowe rozwiązanie ruchu na Kruszyńskiej ?? To jakiś .... powinien chyba projektować ruch gdzieś na pustyni w Kongo. Czy może to jakaś magiczna sprawka kilku mieszkańców okolic ulicy Wodociągowej ?? To było normalne w Naszym kraju utrudnić życie tysiącom żeby kilku miało 100 m bliżej do domu. Żenada, czy ja kiedyś...
Komentarzy1
Wyświetleń762
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kris1976Włocławek
>>dziś prawda czasu jest taka: głosujesz na Pałuckiego -
>>dziś prawda czasu jest taka: głosujesz na Pałuckiego - dostaniesz też Horonziaka
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~blokbeztroskiWłocławek
Jak często słyszycie to bzdurne stwierdzenie z ust Waszych
Jak często słyszycie to bzdurne stwierdzenie z ust Waszych przełożonych ( zwłaszcza z politycznego nadania) -JA NIE MUSZĘ SIĘ NA TYM ZNAĆ ,WYSTARCZY, ŻE UMIĘ RZĄDZIĆ ''? Co o tym myślicie ?
Komentarzy3
Wyświetleń899
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Zobaczymy co da nowy prezydent czy beda miejsca pracy w
Zobaczymy co da nowy prezydent czy beda miejsca pracy w zakladach dla mlodych pracownikow pracowitych ambitnych szybkich czy nadal beda siedzieli grubi ociezali malo ambitni oraz nie kolezenscy pracownicy
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~zobaczymy Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA