Forum › Włocławek

Czy jezdza autobusy na Pinczate Jesli jezdza to gdzie mozna
Czy jezdza autobusy na Pinczate Jesli jezdza to gdzie mozna znalezc rozklad jazdy? Nie jestem z Wloclawka i ciezko mi zrozumiec ze w internecie nie ma takiego rozkladu jazdy
Komentarzy1
Wyświetleń739
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~A xxxxxxxxxxxWłocławek
szkoda słów na tych kandydatów od siedmiu boleści na
szkoda słów na tych kandydatów od siedmiu boleści na prezydenta Włocławka,Zbonikowski,dlatego cały czas ział jadem i bezczelnością,oraz kłamstwem ,bo już chciał ugrać punkty wśród nawiedzonych,ale nawet oni widzą co robi obecny prezydent i jak się zmienia Włocławek,oczywiście na lepsze.Każmierczak z kolei to duży...
Komentarzy0
Wyświetleń619
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Jan.Włocławek
Ten Kukucki jest mało rozgarnięty on sobie po prostu nie
Ten Kukucki jest mało rozgarnięty on sobie po prostu nie zdaje sprawy ,że starzy prominęci partyjni czerwoni potrzebują takiego młodego ,,szczekusia", który dzięki nim ma posadę i to on w ich imieniu roztrząsa mało ambitne i zwoływane tylko aby gadać konferencje ciekawe czy jeszcze w godzinach pracy a potem i tak sami wyprą się go...
Komentarzy3
Wyświetleń977
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
Obserwuje ze smutkiem to co się dzieje w naszym kochanym
Obserwuje ze smutkiem to co się dzieje w naszym kochanym Włocku…. Nie jestem z bajki Pałuckiego ale wydaje się, ze on jedyny jak na razie zrealizował to co zapowiadał, a nasza miałka prawica jest słabiutka. Akcja Zbonikowskiego w sprawie Bazy to zupełna porażka. Jest to chyba zapowiedź prywatyzacji do spółki z lokalną PO (jakby...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PO-PISWłocławek
No to As PiS-u Zboni wystartował.Jak powiedział jego domena
No to As PiS-u Zboni wystartował.Jak powiedział jego domena to godzenie ludzi we Włocławku.Ale jaja.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Jak długo idzie list priorytetowy: Biznesmen z Zamościa
Jak długo idzie list priorytetowy: Biznesmen z Zamościa stracił szansę na 500 tys. zł unijnej dotacji, bo poczta o tydzień spóźniła się z doręczeniem listu priorytetowego. Poczta tłumaczy, że list priorytetowy może iść nawet rok. Janusz Poterucha prowadzi firmę handlującą dziecięcymi ubrankami. W ub. roku postanowił...
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~LIST PRIORYTETOWYWłocławek
Czy księża katolicy powinni się rozliczać z fiskusem ?
Czy księża katolicy powinni się rozliczać z fiskusem ?
Komentarzy24
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~listonoszWłocławek
sonda: jakie macie zdanie o pracowniku który drugiemu
sonda: jakie macie zdanie o pracowniku który drugiemu pracownikowi w swojej firmie ukradł coś z prywatnej szafki niezamykanej jaka byłaby wasza reakcja?????????
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pracownikWłocławek
Przeczytajcie bardzo uważnie niniejszy tekst. Mówi on
Przeczytajcie bardzo uważnie niniejszy tekst. Mówi on niejako przy okazji głównego wątku także o włocławskiej służbie zdrowia, choć w sensie zachowań tak jest w całej Polsce. http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,544 Pozdrawiam.
Komentarzy0
Wyświetleń580
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Dobra wiadomość Włocławek
CHIP dla każdego, nawet dziecka, brawo socjalizm i
CHIP dla każdego, nawet dziecka, brawo socjalizm i inwigilacja http://www.tvn24.pl/-1,1671097,0,1,dowod-z-chipem-dla-kazdego,wiadomosc.html
Komentarzy3
Wyświetleń966
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~chip dla każdegoWłocławek
Dlaczego w Włocławku organizowana jest wystawa
Dlaczego w Włocławku organizowana jest wystawa psów?Uchwała Nr 120/XII/2007 Rady Miasta Włocławka w sprawie Regulaminu utrzymania czystości i porządku na terenie miasta Włocławek Zabrania się wprowadzania zwierząt na tereny wydzielone na place zabaw dla dzieci do piaskownic i miejsc zabaw a także wprowadzania zwierząt na tereny...
Komentarzy4
Wyświetleń959
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~tadek krawczykWłocławek
Niestety wśród dotychczas proponowanych kandydatów na
Niestety wśród dotychczas proponowanych kandydatów na prezydenta miasta nie widzę żadnego godnego tego stanowiska.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~coolWłocławek
Wielokrotne nazywanie części radnych Koalicją
Wielokrotne nazywanie części radnych Koalicją atyrozwojową to najzwyklejsza beszczelność. Ale jak nazawać tolerownie przez v-ce prezydenta żółwiego tempa prowadzonych prac na Zielonym Rynku czy tolrowanie innych niedoróbek . W trakcie konferencji na ul.Planty wykazał sie brakiem znajomości tematu-nie poraz pierwszy.
Komentarzy0
Wyświetleń702
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~TolaWłocławek
PAP podała dzisiaj ,że Polacy okradali skarbonki w
PAP podała dzisiaj ,że Polacy okradali skarbonki w kościołach austriackich .Zostali złapani /39 -letni men i jego 22-letnia partnerka/.Myślę,że to nie katolicy , bo kradli a po drugie żyją na "kocią łapę" .
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~vistWłocławek
Tym, którzy mają czelność mówić o świętowaniu
Tym, którzy mają czelność mówić o świętowaniu solidarności: (kolejnego "lecia") Królowa Śmietnika "Przez osiedle dumna kroczy Uśmiech z twarzy jej nie znika Wszystkie okoliczne lumpy Zwą ją Królową Śmietnika Przygarbiona starsza pani Siedemdziesiąt lat z okładem Ciągnie wózek z "trofeami" Póki jeszcze daje...
Komentarzy1
Wyświetleń713
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~bómWłocławek
co się stalo wczoraj wieczorem na łanowej?
co się stalo wczoraj wieczorem na łanowej?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~rudaWłocławek
Gratulacje dla konsorcjum firm,które wygrały przetarg na
Gratulacje dla konsorcjum firm,które wygrały przetarg na przebudowę "jedynki".Około godziny 6:50 kilku pracowników dokonało pomiaru odłeglości pomiędzy wykonanym juz okrawężnikowaniem przebudowywanej trasy a do chwili obecnej tj.7:24 zdemontowano juz część krawężników na długośći całego ogrodzenia odzdzielającego teren...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~cyklist-wylogowanyWłocławek
Ile jeszcze odcinków starej kanalizacji sprzed pół wieku
Ile jeszcze odcinków starej kanalizacji sprzed pół wieku pozostawiono pod nową ulicą Planty II? Czyżby walce i ubijarki nie miały żadnego wpływu na naprężenia wewnętrzne i w konsekwencji awarię starych rur? Dowiadujemy się, że wszystkiemu winne są TIRy. To dziwne, bo rok temu słyszałem od tego samego pana, że tylko idioci...
Komentarzy2
Wyświetleń915
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~JaktoWłocławek
A ja mam już dosyć tej szopki "wystawianej" na Krakowskim
A ja mam już dosyć tej szopki "wystawianej" na Krakowskim Przedmieściu.W/g mnie,Kościół zaczyna tracić autorytet , fanatycy już nie słuchają księży.Dobrze im tak. Żeby zakończyć to śmieszne i żenujące widowisko , proponuję by Księciu P. , siedzącemu na koniu , odciąć głowę i w to miejsce transplantować jedynie słuszną...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~vistWłocławek
Piszcie sobie co chcecie a Platformie znowu podskoczyło w
Piszcie sobie co chcecie a Platformie znowu podskoczyło w sondażach i to we wszystkich .Kurski miał racje .Hahaha
Komentarzy2
Wyświetleń867
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA