Forum › Włocławek

Jak się Wam podoba nowe logo Anwilu? Mi się nawet podoba,
Jak się Wam podoba nowe logo Anwilu? Mi się nawet podoba, szkoda tylko, że nie zachowano barw klubowych. A najważniejsze i moim zdaniem haniebne i niedopuszczalne jest to, że zostało żywcem ściągnięte z Dallas Mavericks...porównajcie. Anwil http://wtkanwil.com.pl/index.php?o=artykul,1,1118 Dallas ...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~uwaznyWłocławek
Mam pytanie czy dziecko wiek 13-14 może młodsze,
Mam pytanie czy dziecko wiek 13-14 może młodsze, sprzedawać alkohol?Tak dzieje się w sklepie"ż...." na Bojańczyka.Chyba odpowiedni urząd powinien to sprawdzić.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~~~anowi~~Włocławek
Witam. W domu handlowym Kujawiak na górnym poziomie był
Witam. W domu handlowym Kujawiak na górnym poziomie był jeszcze niedawno sklep z ubraniami dla młodzieży, teraz niestety juz go tam nie ma, czy ktos wie dokąd został przeniesiony?
Komentarzy2
Wyświetleń797
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~LeonWłocławek
BASIA , tutaj pisząca o swoich perypetiach ze szczurami i
BASIA , tutaj pisząca o swoich perypetiach ze szczurami i wzywająca na pomoc posła! MAM DLA CIEBIE DOBRĄ WIADOMOŚĆ !, otóż ,jak donosi sobotnio/niedzielne wydanie gazety ogólnopolskiej, prestiżowej i z tradycjami , Polacy ,licznie zamieszkujący w północnym Londynie / głownie pod mostami i wiaduktami / żywią się szczurami w...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~bywalecWłocławek
Czy biesiada kasztelańska ( zorganizowane pijaństwo ) to
Czy biesiada kasztelańska ( zorganizowane pijaństwo ) to normalne na obiektach sportowych typu osir ?
Komentarzy1
Wyświetleń710
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Witam Czy możecie polecić sklep/producenta okien we
Witam Czy możecie polecić sklep/producenta okien we Włocławku? Chodzi mi o dość przystępne ceny i dobry montarz. Z góry dziękuję.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~jutaWłocławek
Witam. Ma może ktoś informacje na temat takiego pana jak
Witam. Ma może ktoś informacje na temat takiego pana jak Grzegorz P......?? Jakim jest pracodawcą?? Wypłacalny?? I jaki to człowiek?
Komentarzy0
Wyświetleń540
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~HugoWłocławek
MPEC podpisał umowę za dużą kasę na inwestycję i
MPEC podpisał umowę za dużą kasę na inwestycję i pokazał, że nawet w kotłowni można coś zrobić i się rozwijać. A tak w ogóle to z tego Prezia MPEC to fajne ciacho...;-)
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Królowa KierWłocławek
Czy siadanie przy pomniku na Pl.Wolnosci i zaśmiecanie tego
Czy siadanie przy pomniku na Pl.Wolnosci i zaśmiecanie tego miejsca przez "niedomytych małolatów" to wizytówka miasta? Jest to miejsce składania chołdu przez mieszkanców w dniach upamiętniających historyczne daty i dlatego uważam ,że SM powinna na stałe zaprowadzić porządek w tym miejscu.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~BolekWłocławek
TUSK zrobił nam irlandie. hahaha, mówiłem że ten
TUSK zrobił nam irlandie. hahaha, mówiłem że ten cwaniaczek ze swoją banda rozpieprzy reszte kraju. A każdy, kto głosował na PO powinien teraz płacić za reszte vat. No bo przecież kryzys nas minął, Polska liderem rozwoju, a zadłużenie Państwa rośnie szybko jak nigdy. Warto tu dodać, że tak jak zadłużył Polskę Tusk i jego...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~chamWłocławek
coś dla myślących samodzielnie, dla ludzi posiadających
coś dla myślących samodzielnie, dla ludzi posiadających mózg i potrafiących myśleć. (nie jak każą środki masowego przekazu, tylko po swojemu, za pomocą własnego organu zwanego mózgiem, których większość nie potrafi używać) http://sites.google.com/site/katynii/ Ludzie którzy zginęli po smoleńsku: (z sieci) - Biskup...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~buszWłocławek
No więc może warto oderwać się w czasie weekendu od
No więc może warto oderwać się w czasie weekendu od krzyża i powodzi..? Ze swojej strony na początek zapodam trochę humoru;)) Na Marsie ląduje pierwszy w historii amerykański statek. Kiedy wypatrzyli go tubylcy szybko podbiegli i zaspawali właz wejściowy. Zdumieni Amerykanie z mozołem przepalają go od wewnątrz. W końcu wydostali...
Komentarzy1
Wyświetleń771
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Armia facetów w śmiesznych sukienkach i żyjąca w
Armia facetów w śmiesznych sukienkach i żyjąca w zamczystych plebaniach zrobiła z ludzkich lęków przed pośmiertną nicością sposób na urządzenie sobie wygodnego życia. Kto tego nie rozumie jest po prostu "dobrym" katolikiem. Użyją każdej swady aby kontrolować stan podporządkowania swoich dojnych owieczek.
Komentarzy14
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OwieczkiWłocławek
Łukaszek jest jednak wielkim hipokrytą. Tu niby apeluje o
Łukaszek jest jednak wielkim hipokrytą. Tu niby apeluje o pomoc dla powodzian, kiedy kilka dni temu wyrzucił w błoto kilkadziesiąt tysięcy złotych, na autopromocję. Ale to nic, pomimo, że kupe forsy otrzymuje z kancelarii Sejmu RP, to nie znalazł czasu by do swej pracy, by głosować w ustawach dla powodzian. Wstyd! Ten stan jest jednak...
Komentarzy0
Wyświetleń511
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~rudzielecWłocławek
Na zazamczu szczury biegają po klatkach a pani prezes
Na zazamczu szczury biegają po klatkach a pani prezes piłuje paznokietki zamknięta w swojej twierdzy z domofonami, czy ona dostała dożywocie w tej spółdzielni. Panie Zbonikowski miał być porządek ze spółdzielniami a tu kolesiostwo i cwaniactwo ZRÓBCIE COŚ
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~BasiaWłocławek
Komentarz • „Dziennik Polski” (Kraków)
Komentarz • „Dziennik Polski” (Kraków) • 13 sierpnia 2010 „Jubiluje dzicz pogańska…” Właśnie minęło 1000 dni, odkąd zewnętrzne znamiona władzy z łaski razwiedki przejął tak zwany „rząd” premiera Donalda Tuska. Z tej okazji członkowie tego towarzystwa zarówno z PO, jak i z...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MOHERWłocławek
Wies Fabianki jest brudna, smierdzi sciekami splywajacymi do
Wies Fabianki jest brudna, smierdzi sciekami splywajacymi do przydroznego rowu, zasmiecona, brak koszy do smieci, nowe przystanki autobusowe zdemolowane, zasmiecone papierami, butelkami, puszkami. Wlasciciel posadzil przy drodze cebule, cale orszaki ludzi podchodza piesza lub podjezdzaja samochodami aby ja krasc (maja na samochody a nie maja na...
Komentarzy0
Wyświetleń580
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
Finansujemy z naszych podatkow zawrotne pensje i przywileje
Finansujemy z naszych podatkow zawrotne pensje i przywileje naszych politykow. Ci ludzie podczas obrad sejmowych ziewaja, rozmawiaja przez telefon (widzialam w telewizji)... Chca jeszcze uciemiezyc tych najbiedniejszych podwyzszajac WAT. Zlikwidowac o polowe tego bezuzytecznego towarzystwa. Beda wieksze oszczednosci.
Komentarzy0
Wyświetleń558
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
Dzisiaj rano Radio Z strasznie skrytykowało p.Pałuckiego
Dzisiaj rano Radio Z strasznie skrytykowało p.Pałuckiego ,że nie wyraził zgody na promocję Włocławka w trakcie trwających akrobacji w Kruszynie.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez rolnikWłocławek
W ubiegłym tygodniu wyruszyła pielgrzymka a wśród nich
W ubiegłym tygodniu wyruszyła pielgrzymka a wśród nich Ł.Zbonikowski, który szedł na czele w amarantowej chuście.Sądziłam,że faktycznie idzie do Częstochowy. Niestety to było tylko pod publiczkę aby łapać punkty przed wyborami. Dzisiaj już urzędował w TV. K........ -jak wszyscy politycy.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~StachaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA