Forum Włocławek

Panowie z PiS i WWS skończcie wreszcie batalię oszczerstw i
Panowie z PiS i WWS skończcie wreszcie batalię oszczerstw i szukania afer. Ludzie mają dość opluwania, szczucia, sugerowania nieczystych powiązań i spraw. Zacznijcie rozmawiać merytorycznie, jak cywilizowani ludzie. No chyba, że nie jesteście jeszcze na tym etapie i nie potraficie... Przykre w tym co robicie jest to, że tak zwana...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~widz30Włocławek
Jeżeli ktoś planuje wesele i nie jest zdecydowany jaki
Jeżeli ktoś planuje wesele i nie jest zdecydowany jaki wybrać lokal to polecam C.... przy ul. Żytniej. Robiłam tam wesele i jestem bardzo zadowolona. Jednocześnie chcę podziękować właścicielce p. Koperskiej a także kelnerom za obsługę oraz kucharce za pyszne jedzenie.
Komentarzy0
Wyświetleń607
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ANNAWłocławek
Do użytkowników CB Radio: Dlaczego na początku każdej
Do użytkowników CB Radio: Dlaczego na początku każdej rozmowy krzyczycie do siebie "De***e, de***le"?
Komentarzy0
Wyświetleń593
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~widz29_Włocławek
Chyba nikt już nie pamięta w redakcjach o istnieniu Karty
Chyba nikt już nie pamięta w redakcjach o istnieniu Karty Etycznej Mediów, zgodnie z którą, dziennikarze w swojej pracy powinni stosować między innymi zasady: prawdy, obiektywizmu, uczciwości, oddzielenia informacji od komentarza oraz – a może przede wszystkim pierwszeństwa dobra odbiorcy. Tymczasem media, mimo iż w teorii...
Komentarzy0
Wyświetleń506
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
Poseł PiSu a obecny kandydat na Prezydenta nigdy nawet
Poseł PiSu a obecny kandydat na Prezydenta nigdy nawet wiążącej decyzji zawodowej nikomu nie dał do wykonania, a miastem chciałby zarządzać, przecież to śmieszne. Pośle Łukaszu zacznij od pracy "u podstaw", udowodnij, że COKOLWIEK potrafisz.
Komentarzy0
Wyświetleń620
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MinistrantWłocławek
Dziwną rzecz zauważyłem na listach wyborczych. Mianowicie
Dziwną rzecz zauważyłem na listach wyborczych. Mianowicie Pan Zbigniew Przybyszewski startuje z dwóch komitetów wyborczych (no chyba że jest to przypadkowa zbieżność) z SLD i Bloku troski z osiedla śródmieście. Z SLD ma nr 9 a z BTOW nr 7. Czy tak można?
Komentarzy2
Wyświetleń878
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~zauwazoneWłocławek
Niech wróci wspomnień czar:
Niech wróci wspomnień czar: http://clips.interia.pl/stm/play.html?ver=noIE&attId=2799053&type=V&ref=interwencja Przyda się trochę odświeżyć pamięć przed wyborami :)
Komentarzy1
Wyświetleń736
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~widz29_Włocławek
Ujawniła się kolejna lista niechcianych przez nikogo
Ujawniła się kolejna lista niechcianych przez nikogo postaci BTOW. Para-psycho parkieciarskich miłośników CW. Wiadomo po co pojawiali się tak często za szkłem TV, którego właścicielem jest handlarz autoczęściami. Przynajmniej oni na ołicjalnej www.stronie przedrukowali z ustawy zasady finansowania wyborów. W rzeczywistości...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~cedzikWłocławek
Jeżeli z budżetu państwa czyli z naszych podatkowych
Jeżeli z budżetu państwa czyli z naszych podatkowych pieniędzy będą pokrywane koszty ochrony biur poselskich to będzie wielki skandal ! Angażowanie do tego celu straży miejskiej i policji też spowoduje ,że to my podatnicy poniesiemy dodatkowe koszty. KAŻDY POSEŁ CZY TEŻ EUROPOSEŁ OTRZYMUJE POZA OBFITYM WYNAGRODZENIEM RÓWNIEŻ...
Komentarzy2
Wyświetleń974
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~bywalecWłocławek
Aż do czasu sławnego porwania O. w Płocku też rządziła
Aż do czasu sławnego porwania O. w Płocku też rządziła klika starych działaczy. Dopiero to porwanie otrzeźwiło ludzi, dopiero wtedy zdali sobie sprawę z tego z kim mają do czynienia. Czym prędzej odsunęli postkomunistów od władzy, postawili na prawicę, prawica rządzi teraz Płockiem już 8 lat i gołym okiem widać, że Płock...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Proste PorównanieWłocławek
Co sądzicie o kucharzu z programu TVK? Obserwując
Co sądzicie o kucharzu z programu TVK? Obserwując pichcenie tego pana nie mam najmniejszej ochoty żeby odwiedzić lokal przy ul.Okrężnej.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KochWłocławek
Bardzo bym chciał,zeby kandydat PiSu pochwalił się swoim
Bardzo bym chciał,zeby kandydat PiSu pochwalił się swoim dorobkiem zawodowym i swoimi osiągnięciami.Niech powie gdzie pracował, jak długo, co konkretnego robił, co wybudował(oprócz swojego domu), jakie ma osiągnięcia jako menadżer. Bo o ile wiem to przez kilka miesięcy pracował i to w spółce miejskiej-MZOZ. Doswiadczenie, jak...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ciekawWłocławek
A kto z kandydatów obieca (wzorem lat ubiegłych ) podwyżki
A kto z kandydatów obieca (wzorem lat ubiegłych ) podwyżki dla szarej samorządówki -tej ,która tyra za 1200 brutto mimo, iż ma wyższe wykształcenie tylko nie jest partyjna ?
Komentarzy1
Wyświetleń742
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~TaaaWłocławek
Czy sztabowiec Łukaszka rozliczył się już z pieniędzy za
Czy sztabowiec Łukaszka rozliczył się już z pieniędzy za które został skazany?
Komentarzy2
Wyświetleń818
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Zadaj pytanieWłocławek
Dlaczego Jarek Ch. z PiSu mądruje na Radzie Miasta, jak
Dlaczego Jarek Ch. z PiSu mądruje na Radzie Miasta, jak wojewoda uchylil mu mandat. Przecież to jawne drwienie z prawa
Komentarzy3
Wyświetleń940
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Zadaj pytanieWłocławek
lepszy Włocławek według Kukuckiego to miasto starych
lepszy Włocławek według Kukuckiego to miasto starych komuchów, działaczy PZPR, kolesi ręka rękę myje i grupy młodziaków, którzy w zamian za naklejanie ulotek wyborczych mają posadę w ratuszu wyborcy przejrzyjcie na oczy a ten baner z czerwonym jabłkiem żenada...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~aaaWłocławek
Apeluję do rodziców , których dzieci są harcerzami. Nie
Apeluję do rodziców , których dzieci są harcerzami. Nie wypuszczajcie ich z domu bo a nuż coś im strzeli do głowy i ustawią '" z dobrego serca" kolejny krzyż -tym razem w Łodzi i zacznie się długoterminowe czuwanie...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~poconamtobyłoWłocławek
skończyły się "żarty" ,zaczyna być niebezpiecznie.Dziś
skończyły się "żarty" ,zaczyna być niebezpiecznie.Dziś każde słowo krytyki wypowiedziane przeciw "pisowcom" będzie uznawane jako nawoływanie do mordu / tak wynika ze słów wypowiedzianych dzisiaj przez Kaczyńskiego na konferencji prasowej/ .Żyjemy w coraz bardziej paranoicznym kraju. Myślę ,że znany reżyser miał rację...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~vistWłocławek
To co sie teraz dzieje na sesjach to istna żenada! Jeden
To co sie teraz dzieje na sesjach to istna żenada! Jeden lepszy od drugiego! Tyle godzin gadają o sprawach bezsensownych i mało produktywnych!
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~przeciwnikWłocławek
Moja siostra ze szwagrem zapłodniła się in-vitro za
Moja siostra ze szwagrem zapłodniła się in-vitro za trzecim podejściem. Wcześniej próbowała przez wiele lat zajść w ciążę na styl Vaticano. Efektem tych trzech zabiegów było zamrożenie całego stada komórek jajowych i zarodków nie mówiąc o biednych plemnikach, które szwagier musiał sam osobiście wyprodukować mając na...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~LekarzWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA