Forum Włocławek

Dlaczego skrót NZS został po prostu zawłaszczony przez
Dlaczego skrót NZS został po prostu zawłaszczony przez trzeciorzędnego posła, który bezkarnie wszystko neguje a w rzeczywistości nic nie ma do zaproponowania.
Komentarzy2
Wyświetleń917
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
jaki prezydent Włocławka taki trener Anwilu i jeden i drugi
jaki prezydent Włocławka taki trener Anwilu i jeden i drugi to wielka pomyłka dla miasta i jeszcze tak na marginesie nawet pałucki pojawił się na meczu Anwilu i ściąga posiłki grzybiarza polski wiecznie śmiejącego się pana prezesa ... czy elektorat nie widzi,że to prostackie chwyty...
Komentarzy0
Wyświetleń670
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~aaaWłocławek
Dziś poszedłem "pospacerować" po zrewitalizowanej części
Dziś poszedłem "pospacerować" po zrewitalizowanej części naszego miasta w okolicach Ratusza. Przybyłem, zobaczyłem i się zdziwiłem... Sławetna "fontanna" to kupa (dosłownie) śmiechu. Cała okolica to betonowa, bezwyrazowa pustynia, wszystko "na jedno kopyto". Jeśli tak miało to być to nie powinno być różnicy poziomów między...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez pamarWłocławek
Kto to jest gosposia i jaka jest jej funkcja na plebanii?
Kto to jest gosposia i jaka jest jej funkcja na plebanii?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~widz29_Włocławek
Mam , taką myśl B.Ferrera ;Wszyscy jesteśmy aniołami z
Mam , taką myśl B.Ferrera ;Wszyscy jesteśmy aniołami z jednym skrzydłem;mozemy latać wtedy i tylko wtedy,gdy obejmujemy drugiego człowieka.proszę przemyślec.
Komentarzy0
Wyświetleń645
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~owerWłocławek
Tabliczki "zakaz wprowadzania psów" widnieją już prawie na
Tabliczki "zakaz wprowadzania psów" widnieją już prawie na każdym kawałku trawy na Zazamczu (ciekawe jakie to koszty?), ja rozumiem że kupy po psach trzeba sprzątać ale jak pies ma zrobić siku? na chodniku?.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~zakazWłocławek
Czy to prawda ze Sarnowski nie jest juz prezesem Saniko?
Czy to prawda ze Sarnowski nie jest juz prezesem Saniko?
Komentarzy1
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~annaWłocławek
Włocławek wprowadza nowosc .Na nowo oddawanym odcinku
Włocławek wprowadza nowosc .Na nowo oddawanym odcinku Kapitulnej nowe słupy energetyczne sa na srodku nowych chodników.Zblizają sie wybory wiec byle jak byle szybko.Odtrąbimy sukces a potem zobaczymy.
Komentarzy1
Wyświetleń666
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ManiekWłocławek
Kochani nie dajmy się zwariować tą propagandą
Kochani nie dajmy się zwariować tą propagandą przedwyborczą i podpuszczać na siebie .Oni o nas nie myśla ,ONI WALCZĄ O STOŁKI DLA SIEBIE I SWOICH PRZYDU....ÓW naszym kosztem .Miejmy odrobinę dystansu i rozsądku ....
Komentarzy1
Wyświetleń783
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~TaaaWłocławek
Rybnicka wyasfaltowana -jakiego argumentu teraz złapią się
Rybnicka wyasfaltowana -jakiego argumentu teraz złapią się troszczacy się o mieszkańców tylko przed wyborami ?Szkoda ,że tak późno i szkoda ze czuć zapach kiełbasy wyborczej trochę nadpsutej ......
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~TaaaWłocławek
przed chwilą przeczytałem w Wirtualnej Polsce ,że " król
przed chwilą przeczytałem w Wirtualnej Polsce ,że " król " był nagi .Coś niesamowitego.
Komentarzy1
Wyświetleń721
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~poconamtobyłoWłocławek
Kto był w kinie wesprzeć prezydenta? Ponad 90% osób,
Kto był w kinie wesprzeć prezydenta? Ponad 90% osób, które przyszło na wiec wsparcia pracuje w UM, spółkach miejskich, różnych innych instytucjach podległych miastu oraz spółdzielniach i kolesiowskich stowarzyszeniach. Większość z nich zajmuje te stanowiska tylko dlatego, że w odpowiednim czasie zapisali się do PZPR. A ponad 90%...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Nowyje WstriecziWłocławek
Skrzypek na prezydenta mam nadzieje że te wybory
Skrzypek na prezydenta mam nadzieje że te wybory wygra pan władek i będzie lepiej dla każdego bo to co wyrabia pan pałucki to przechodzi ludzkie granice zakorkowane ulice( ostatnio 25min w korku stałem na ulicy w. Polskiego ) rozkopane centrum miasta niskie płace dla osób potrzebujących i autostrada cos wolno idze a poza tym...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ojacekoWłocławek
v..... nowa firma kontrolująca bilety mpk,oszukuje
v..... nowa firma kontrolująca bilety mpk,oszukuje pasażerów linii nr.13 .wystawia mandaty nie zgodnie z prawem,z włocławka do pętli na ul.diamentowa kosztuje 2,60zł a nie jak twierdzą 2,90 bo tyle kosztuje podróż autobusem z ul .diamentowej do m.kruszyn , nie dajcie się wrabiać ,tym ludzią pazernym na kasę, prawo po waszej stronie...
Komentarzy1
Wyświetleń730
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~oszukany Nowa WieśWłocławek
Zadałem pytanie posłowi Zbonikowskiemu,czekam na jego
Zadałem pytanie posłowi Zbonikowskiemu,czekam na jego nagranie odpowiedzi -- Jak Pan zapatruje sie na przejecie majatku przez kosciół katolicki, wiekszosc tych majatkow byla na 'ziemiach" odzyskanych które przejął koscioł po wojnie po niemcach nastepnie panstwo je odebralo gdyz bylo to bezprawie. Pana partia powołala komisje majatkowa...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ZbychWłocławek
Teraz zacznie się wyścig naszych kandydatów do pałacu
Teraz zacznie się wyścig naszych kandydatów do pałacu biskupiego po poparcie. Kto da więcej.
Komentarzy2
Wyświetleń886
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~zbyszko M.Włocławek
Wytęp Pałuckiego i jego ekipy w Multikinie to kiepska
Wytęp Pałuckiego i jego ekipy w Multikinie to kiepska PZPR-owska akademia z upadłym dziennikarzem Jeneralskim jako prowadzącym.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~SpatzWłocławek
Dlaczego Niemy Radny Rek będąc obłożnie chorym i nie
Dlaczego Niemy Radny Rek będąc obłożnie chorym i nie chodząc do roboty w MPEC-u robi sobie kampanie wyborczą, agituje i dostaje 2 miejsce na Południu nie odzywając się ani razu na sesjach Rady Miasta!!!
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ObywatelWłocławek
Mam wrażenie, że redaktorem naczelnym tej telewizji jest
Mam wrażenie, że redaktorem naczelnym tej telewizji jest Zbonikowski. Tej telewizji już się nie da oglądać. To jest książkowy przykład nieuczciwego dziennikarstwa
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PiS24, czy jeszcze CW24??Włocławek
Modlitwa Polaka który myśli sam a nie jest manipulowany
Modlitwa Polaka który myśli sam a nie jest manipulowany przez wszystkie media posłuchajcie idealna, po wypocinach prezesa PIS. http://www.youtube.com/watch?v=V2sedTLIRWU
Komentarzy1
Wyświetleń734
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ROBINWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA