Forum › Włocławek

Jak to jest Pani poseł D. Kopaczewska mówiła o
Jak to jest Pani poseł D. Kopaczewska mówiła o najwyższych standardach w PO i usprawiedliwiała w ten sposób Przewodniczącego Rady miasta który nie staruje w wyborach samorządowych bo w prokuraturze ma jakąś sprawę. Ale jestz tego co mi wiadomo szefem całej kampanii samorządowej. Wydaje się że bardzo niskie są te standardy w PO....
Komentarzy1
Wyświetleń731
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~mariolaWłocławek
Niedlug powstanie pomnik Lecha Kaczynskiego we Wloclawku,
Niedlug powstanie pomnik Lecha Kaczynskiego we Wloclawku, dziwne ze jeszcze Palucki go nie wybudowal: http://wloclawek.gra.pl/informacje-13274,czy-we-wloclawku-stanie-pomnik-lecha-kaczynskiego.html Pomysleć, że głosowałem kiedyś na zbonikowskiego, bo młody.(...)
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~POMNIKWłocławek
Nowy termin oddania Zielonego Rynku to 30 listopada, czyli
Nowy termin oddania Zielonego Rynku to 30 listopada, czyli wypada dokładnie między I a II turą wyborów samorządowych... Ale to oczywiście przypadek... Nie zdziwił bym się, gdyby w okresie między niedzielnymi głosowaniami "w ramach otwierania Zielonego Rynku" zafundowano nam z naszych pieniędzy fajerwerki, jakiś koncercik, darmową...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Zielono MiWłocławek
Rzadko mi się to zdarza, ale dziś musiałem wjechać do
Rzadko mi się to zdarza, ale dziś musiałem wjechać do centrum samochodem. O Okrzei przez BP (po drodze drobne zakupy), potem w prawo przed Multikinem w stronę Kościuszki i dalej na Puławskiego(?) w stronę P.O.W. Tam, zaparkowałem auto przed bankiem B.G.Ż. Opisuję to tak dokładnie, ponieważ nie ma po drodze znaku o wjeździe do strefy...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Mandaty do śmieci...Włocławek
Moi mili włocławianie dziś wygłoszę wam kazanie... o
Moi mili włocławianie dziś wygłoszę wam kazanie... o tym kto w najbliższe święta chce mieć fotel prezydenta zbonikowski szeryf -pis jest przebiegły niczym LIS, wie jak ludzi oczarować grochóweczką ich częstować, jak janosik honorowy zrobił festyn wystrzałowy, chciał wyborców swych podkupić tanią zupką ich przekupić, raz na...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~fan- meleksaWłocławek
Tempo praca porazajace :-) Jak widac na filmie, a wlasciwie
Tempo praca porazajace :-) Jak widac na filmie, a wlasciwie nie widac ekipy pracuja cala dobe. Material krecony w dniu roboczym o godzinie 10.00, robotnikow nie widac, dobrze sie ukrywaja. W takim tempie to do 2020 tego nie zrobia. http://www.youtube.com/watch?v=giiO62ehWgI Jednym slowem, szok.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kierowiecWłocławek
Sobota. Zarzeczewo. Otwarcie regat "o Błękitną Wstęgę
Sobota. Zarzeczewo. Otwarcie regat "o Błękitną Wstęgę Zalewu Włocławskiego". Przemawia prezydent miasta i rozpływa się w zachwytach nad pięknem ZALEWU WIŚLANEGO. Poprawia go przemawiajacy po nim w-ce prezes PZŻ (z Warszawy). Obciach na całą Polskę. Pytam więc: 1. Czy można liczyć na promocję naszego akwenu i przy okazji miasta...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
szujo coś dla ciebie
szujo coś dla ciebie -http://www.styl.pl/uczucia/we-dwoje/news-czy-warto-socjalizowac-szuje,nId,300221
Komentarzy1
Wyświetleń699
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~teodorWłocławek
30.09.2010 zagubiono czerwony portfel wraz z dokumentami.
30.09.2010 zagubiono czerwony portfel wraz z dokumentami. Uczciwego zanlazcę proszę o kontakt. 509 600 120
Komentarzy0
Wyświetleń650
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~OlaWłocławek
Dzisiaj w godzinach popołudniowych w okolicach Pl.Wolności
Dzisiaj w godzinach popołudniowych w okolicach Pl.Wolności zaginął pies york.uczciwego znalazcę proszę o kontakt te.698603308.nagroda!!!
Komentarzy1
Wyświetleń732
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MGWłocławek
Czytałem na onecie wywiad z panią Kępą i wydaje mi się
Czytałem na onecie wywiad z panią Kępą i wydaje mi się że bierze to samo co pan J. Kaczyński lub jest przez niego zastraszona jak inni z jego SEKTY
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ciastekWłocławek
szukam dobrego lakiernika samochodowego we Włocławku i
szukam dobrego lakiernika samochodowego we Włocławku i okolicach.
Komentarzy25
Wyświetleń19K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Jan S.Włocławek
Panu Palikotowi Prowokatorowi różne rzeczy można
Panu Palikotowi Prowokatorowi różne rzeczy można zarzucić, lecz nie brak inteligencji. Np. doskonale zdaje sobie on sprawę, że nie wystarczy na kongresie założycielskim zarzucić wszystkim politykom (obecnym na bieżącej scenie politycznej) skostnienia, przezwać od "politycznych truposzy", czy też krzyknąć bojowo "idzie nowe!". On...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Witam, chciałbym zaproponować państwu w ramach dalszej
Witam, chciałbym zaproponować państwu w ramach dalszej wspólnej zabawy następny temat,to grzech om nazwie "GNIEW" poprzedni temat "LENISTWO" przyniósł sporo emocji. Miłej zabawy, pozdrawiam. ps. roześlijcie linki do swoich znajomych.
Komentarzy1
Wyświetleń622
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~WIELKIE PODSUMOWANIEWłocławek
Zgubiono dokumenty ,dziś w godzinach przedpołudniowych na
Zgubiono dokumenty ,dziś w godzinach przedpołudniowych na ul.Słowackiego .Uczciwego znalazcę proszę o kontakt telefoniczny 697554170.Bardzo pilne!
Komentarzy0
Wyświetleń675
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PatrykWłocławek
Szanowni Włocławianie, Czy wiecie coś na temat zamiarów
Szanowni Włocławianie, Czy wiecie coś na temat zamiarów nowego zarządu Anwilu? Panie Person, Pani Kopaczewska możecie się wykazać bo ferment sieją Państwa orlenowscy koledzy z nadania PO.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ciekawskiWłocławek
Dawno powinno zalegalizować się w Polsce prawo
Dawno powinno zalegalizować się w Polsce prawo dopuszczające produkcję domowego wyrobu alkoholu. Oczywiście cyklista ma na myśli produkcje wyłącznie dla celów l e c z n i c z y c h produkującego destylat nie zaś w celach odsprzedaży z zyskiem. Skoro już jesteśmy w Eurokołchozie ,gdzie prawo nie ogranicza tak restrykcyjnie...
Komentarzy15
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
no wiec własnie buduje się ostatnio i buduje te drogi ale
no wiec własnie buduje się ostatnio i buduje te drogi ale jak patrze na nawierzchnie drogi na wieniec to krew zalewa ona ma z rok tylko a jak jeszcze przyjdzie zima to będzie wyglądać jak poligon z minami to jest skandal na cały region jak ta droga wygląda po roku prac ja to już odpuszczam kupie czołg i będę jeździć po tych ulicach ,...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~droga na wieniec!Włocławek
POSZUKIWANY !!!! SAMOCHÓD (TYPU VAN ) MARKI CHRYSLER VOYAGER
POSZUKIWANY !!!! SAMOCHÓD (TYPU VAN ) MARKI CHRYSLER VOYAGER 2,8 CRD KOLOR CZARNY NR. REJ. CW61312 .ZA WSKAZANIE MIEJSCA POSTOJU NAGRODA . PROSZĘ O INFORMACJE SMS NA NR. 884-265-385
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~NAGRODA !!!!Włocławek
Po stwierdzeniu prezesa jedynie sprawiedliwych,że postumenty
Po stwierdzeniu prezesa jedynie sprawiedliwych,że postumenty jego brata powinny stanąć w każdym mieście...!!!??? Mam pytanie do mieszkańców naszego pięknego grodu...gdzie według Was we Włocławku, miałby być usytuowany ten znaczący postument ???
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~sevenWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA