Forum › Włocławek

Włocławek - fajne miasto. Tylko ma pecha do prezydentów
Włocławek - fajne miasto. Tylko ma pecha do prezydentów jak BMW do kierowców
Komentarzy2
Wyświetleń746
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~wittoWłocławek
Powiem wam tak szczerze że jest taki jeden radny który by
Powiem wam tak szczerze że jest taki jeden radny który by zrobił porządek we Włocławku a tym chłopem z jajami jest Staszek Szabla krzemieniewski.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Super KruszynkaWłocławek
"Wielka Gonitwa Włocławska" Rozpoczęły się przygotowania
"Wielka Gonitwa Włocławska" Rozpoczęły się przygotowania stajni wyścigowych wszelkiej maści partii i organizacji do wystawienia w gonitwie(do żłobu)swoich najlepszych dżokejów. Niestety ale miejsc przy żłobie jest tylko 25 .Chyba,że komuś przyjdzie do głowy powiększenie stajni Augiasza,którą tak czy siak trzeba będzie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
W telewizji lokalnej w nazwie tylko niestety podobnej do TVN
W telewizji lokalnej w nazwie tylko niestety podobnej do TVN 24 ma miejsce akcja telewizja Pana Zbonikowskiego Ustawione wywiadziki to cyrk a nie telewizja ciekawe ile zainteresowany płaci za ten teatrzyk, bo podobno w tej telewizji kto płaci ten rzadzi, można ludzi obrażać i opowiadać kłamstwa bo i tak żaden z tych redaktorów tego nie...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~myślącyWłocławek
Pan Zbonikowski zrobi [orządki w MPWiK??? Przecież PO
Pan Zbonikowski zrobi [orządki w MPWiK??? Przecież PO popiera Zbonika POPIS poprostu Pani Kopaczewska wszędzie jest z Ł. Zbonikowskim a Wy myślicie że Pan Łukasz zrobi jakieś porządki???????? Zostanie obecny prezes i dalej będzie tak samo. Teraz dla Was pracownicy gwaracja zmian to Pałucki. Zrównał równych i równiejszych w...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jacekWłocławek
jak się poczyta wpisy internautów, to na wymioty się
jak się poczyta wpisy internautów, to na wymioty się zbiera.sami nie lubimy Włocławka. Ciągle narzekamy, że korki, a to rozkopane ulice, chodniki itd. To dobrze, że tak jest!!! Znaczy, że coś w naszym mieście się zmienia! Ludzie wy chcielibyscie połozyć się spać i obudzić następnego dnia i aby było po remontach. Dziwię się....
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~nasz wlocekWłocławek
Spółdzielnia Mieszkaniowa "Południe" to chyba najbogatsza
Spółdzielnia Mieszkaniowa "Południe" to chyba najbogatsza spółdzielnia w Polsce.Blok już raz ocieplony ,ociepla się drugi raz.Jest to blok przy ulicy Kaliskiej 81 z którego zdejmują poprzednie ocieplenie i zakładają nowe.A za wszystko zapłacimy my mieszkańcy osiedla.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PołudniowiecWłocławek
Miałem okazję zobaczyć dziś wieczorem fontannę na
Miałem okazję zobaczyć dziś wieczorem fontannę na Zielonym Rynku i trzeba przyznać, że wraz ze zrewitalizowanym otoczeniem robi fajne wrażenie. Myślę, że zamknie to usta wszystkim malkontentom urzędującego Prezydenta, którzy próbują nam wmówić, że w mieście nic się nie dzieje. Oby tak dalej!
Komentarzy3
Wyświetleń897
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Robin HoodWłocławek
Teraz wyraznie widac jakie byly i sa bledne zalozenia nie
Teraz wyraznie widac jakie byly i sa bledne zalozenia nie podjecia kontynuacji budowy Alei Krolowej Jadwigi.Pan Prezydent Wloclawka Andrzej Palucki dziala przeciw wszystkim mieszkancom wWloclawka.Nowczesne dwujezdniowe drogi to podstawa rozwoju miasta.Prezydent ta szanse zmarnowal i nie wybudowanie dalszego odcinka AKJ bedzie mu sie odbyjalo kiedy...
Komentarzy1
Wyświetleń706
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~WinnyWłocławek
Ktoś tu niedawno podał skład kiełbasy (o ile dobrze
Ktoś tu niedawno podał skład kiełbasy (o ile dobrze pamiętam). Cóż, "sympatyczny" był to opis. Jako rozwinięcie tematu proponuję lekturę następującego felietonu: http://biznes.onet.pl/cudowne-wedlin-rozmnozenie,18490,3701963,1,news-detal Jak dla mnie - demotywator miesiąca;[[
Komentarzy1
Wyświetleń696
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Panie Prezesie Wodociągów gdzie są podwyżki dla
Panie Prezesie Wodociągów gdzie są podwyżki dla pracowników?(znaczące) wszystko drożeje a pracownicy MPWiK CALY CZAS TE SAME STAWKI! podwyżki dostają ale znajomi i to po cichu. a i tak wszyscy o tym wiedzą! Nie wspominam nawet o stawkach ludzi którzy zostali przyjęci za kadenci obecnego prezesa oni maja stawki wieksze niż ludzie co...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kranikWłocławek
"Prawo Budowlane" po włocławsku. Cholerny głód
"Prawo Budowlane" po włocławsku. Cholerny głód nikotynowy wygonił cyklistę po papierochy do kiosku koło dworca już o 5.00.Zaciągnąwszy się dymkiem poczłapałem podziemnym przejściem na drugą stronę Okrzei i począłem przyglądać okalającym budynkom.Człowiek mieszka w śródmieściu,tyle razy przechodził koło tych miejsc nie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Upada Orbis,czyżby było więcej takich dyrektorów jak we
Upada Orbis,czyżby było więcej takich dyrektorów jak we Włocławku,nijaki Cezary N.,i ich własne kieszenie.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~turysta,i ich własne kiesWłocławek
Czy zarządca wsólnoty mieszkaniowej przy ul. Maślanej 8/10
Czy zarządca wsólnoty mieszkaniowej przy ul. Maślanej 8/10 czeka na zimę stulecia, aby zacząć ogrzewać nasze mieszkania? Panie Witczak - płacimy wysokie czynsze, a co roku marzniemy!!! - LOKATORZY
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~W. M. "STARÓWKA"Włocławek
Od kilkunastu dni w piwnicach wieżowców na osiedlu
Od kilkunastu dni w piwnicach wieżowców na osiedlu Kazimierza Wielkiego pojawiły się pchły ktore dotkliwie kąsają mieszkańców tych bloków.Czy Włocławska Spóldzielnia Mieszkaniowa nie może pozbyc się tych uciążliwych pasożytów?
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~lokatorWłocławek
Jakież było moje zdziwienie jak przeczytałem w gazetce
Jakież było moje zdziwienie jak przeczytałem w gazetce P.prezydenta jak dziękuje biskupowi że dzieki jego wyrozumialości /remontując kościelne zabytki/ przyczynił się do rewitalizacji Wlocka, dobre mi to,wydał nasze pieniadze i jeszcze dziekuje, a moze by tak napisał ile uszczuplił nasz budzet, miasto zadluzone - obligacje,glosujac na...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~A-ZWłocławek
Jak myślicie ,czy widoczna w sklepach i na bazarach
Jak myślicie ,czy widoczna w sklepach i na bazarach DROŻYZNA artykułów spożywczych to przejaw planowej polityki donalda i hrabiego ,czy też -WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA ? Miało być lepiej i taniej .....a pensje w dół ....
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Pytanie Włocławek
miło mi podać do publicznej wiadomości, że dobiega końca
miło mi podać do publicznej wiadomości, że dobiega końca kadencja dla wójtów, burmistrzów i prezydentów. Proponuje, aby podsumować prace oraz zachowanie naszych włodarzy. Co kilka dni omawiać będziemy jeden z "GRZECHÓW GŁÓWNYCH", dziś to LENISTWO.(napiszmy czy któryś z tych włodarzy "popełnił taki grzech")miłej zabawy
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~WIELKIE PODSUMOWANIEWłocławek
Dekalog w swojej wolnej formie. Nie będziesz czynił
Dekalog w swojej wolnej formie. Nie będziesz czynił żadnej rzeźby, ani żadnego obrazu tego,co jest na niebie wysoko i nisko na ziemi i w wodzie.Nie będziesz im oddawał pokłonów i nie będziesz im służył. A co wy robicie ? Wkładacie np. fragment skrzydła Tupolewa do sukienki w obrazie w Częstochowie jako wotum.Jak to w ogóle...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Wreszcie Zbonikowski kupił mój pomysł na wybudowanie
Wreszcie Zbonikowski kupił mój pomysł na wybudowanie podziemnego parkingu na Pl.Wolności-to jedyna koncepcja przebudowy tego miejsca.Pozostało tylko szukać sponsora!!!!
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~coolWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA