Forum › Włocławek

Ile wynosi naprawdę inflacja?Od marca przyszłego roku
Ile wynosi naprawdę inflacja?Od marca przyszłego roku emerytury i renty wzrosną o 2,7 proc. - wynika z założeń budżetu na rok 2011. Wczoraj rząd przedstawił projekt ustawy w Sejmie. "Przyjęto, iż wskaźnik waloryzacji wyniesie nie mniej niż średnioroczny wskaźnik cen i towarów konsumpcyjnych w 2010 roku w stosunku do 2009 roku,...
Komentarzy2
Wyświetleń975
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek
No to mamy pierwszy październikowy demotywator przez wielkie
No to mamy pierwszy październikowy demotywator przez wielkie M! Viva la bezstresowe wychowanie hehehe! http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/olsztyn/szczytno-skandal-pobito-ukrainskiego-profesora-psy,1,3728266,region-wiadomosc.html
Komentarzy0
Wyświetleń687
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Czy możliwe jest że tankując taką sama ilość paliwa na
Czy możliwe jest że tankując taką sama ilość paliwa na stacji paliw X zrobiłem więcej kilometrów niż na stacji Y? Ostatnio zatankowałem 20 litrów na jednej a później na drugiej stacji(moje auto spala ok. 8 litrów na 100 km, a różnica wynosiła około 40 km) Czy to oznacza że w mieście chrzczą paliwo? Proszę o opinie na ten...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~cpnWłocławek
znalezione na jednym z wloclawskich portali - Zatrudnię
znalezione na jednym z wloclawskich portali - Zatrudnię sekretarkę Wymagania: wykształcenie wyższe (magisterskie lub licencjat), biegła znajomość języka angielskiego i niemieckiego w mowie i piśmie, umiejętność obsługi komputera, wiek 30 -45 lat, nienaganna aparycja, komunikatywność, ujmujący sposób bycia. CV ze zdjęciem oraz...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~pierdziochWłocławek
Bardzo sprytnie zagrywa Pani Domicella wysówając na strzał
Bardzo sprytnie zagrywa Pani Domicella wysówając na strzał Kaźmierczaka a tak na prawdę popierając Zbonikowskiego. Tylko nie wzięła pod uwagę że Zboniu za dużo towarzyszy na plecach za sobą ciągnie i PO znów nic nie zarobi. Nie dziwię się prezydentowi że nie chciał z taką partią jak włocławska PO gadać, bo i niski poziom...
Komentarzy4
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ProrokWłocławek
Odnośnie zarobków Zbonikowskiego 170.000 tys. zł
Odnośnie zarobków Zbonikowskiego 170.000 tys. zł rocznie(one są przecież jawne i są na stronie internetowej Sejmu)O dziwo rano wpuścili go na innym portalu, ale niedługo! Po godzinie został wycofany i dodatkowo zostało zablokowane dodawanie komentarzy! I gdzie tu wolnosć słowa! Widać, ze Pan poseł dobrze współpracuje nie tylko CW,...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~portalWłocławek
CO SĄDZICIE O PREZYDENCIE MIASTA? DLACZEGO TOLERUJE DECYZJE
CO SĄDZICIE O PREZYDENCIE MIASTA? DLACZEGO TOLERUJE DECYZJE PODJĘTE PRZEZ PREZESA MPK, KTÓRY ZWALNIA PRACOWNIKÓW A PÓŻNIEJ WYPŁACA IM ODSZKODOWANIA? MOŻE PREZES WYPŁACA ODSZKODOWANIA Z WŁASNEGO UPOSAŻENIA?
Komentarzy3
Wyświetleń918
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MONISWłocławek
Prezydent Kuźniewicz prowadzi blog, oto fragment ostatniego
Prezydent Kuźniewicz prowadzi blog, oto fragment ostatniego wpisu o kandydacie Kazimierczaku "Kłamstwo radnego, który otrzymał mandat dzięki oszustwu ordynacji wyborczej, uzyskując "imponujacy" wynik 128 głosów obnażył nawet jego partyjny kolega Marszałek Województwa odpowiadając mi na pytania o konsultacje z radnymi, kolegami...
Komentarzy2
Wyświetleń866
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~zenekWłocławek
Czy ktoś słyszał o przebudowie stadionu za 30 mln? Jeśli
Czy ktoś słyszał o przebudowie stadionu za 30 mln? Jeśli tak, proszę o wasze opinie.
Komentarzy1
Wyświetleń871
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez wloclawianiuuuniusWłocławek
Mam pytanie, czy ktos z was dostał podwyżkę czynszu w
Mam pytanie, czy ktos z was dostał podwyżkę czynszu w związku ze zmianą opłat za centralne ogrzewanie? chodzi o Włocławską Sp-nię Mieszkaniową i o mieszkanie w którym nie ma podzielników. Pytam, bo ja dostałam i to kurcze ponad 50 zł! Trochę mnie zszokowali powiem szczerze. Zastanawiam się teraz czy nie założyć jednak tych...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~LidkaWłocławek
co sadzicie o takim pomyśle?? czy warto wprowadzić go u
co sadzicie o takim pomyśle?? czy warto wprowadzić go u nas?? czy by to się przyjęło?? http://www.bydgoskakartamiejska.com.pl/pl/article/show/category,2,id,118-.html http://www.bydgoskakartamiejska.com.pl/pl/article/show/category,1,id,18-.html
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~włocławiakWłocławek
Ostatnio dość głośno było o nieobecności posła z. na
Ostatnio dość głośno było o nieobecności posła z. na głosowaniach, które to rewelacje tak mocno komentował pan kukucki wszędzie gdzie tylko się dało. Ja chcę podzielić się moją dzisiejszą obserwacją: Dzisiaj tj. 6 października 2010 o godzinie 12:05 pod multikino podjechał służbowy samochód urzędu miasta (taki biały...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~kukucki w kinieWłocławek
... a ja pytam czy ktos dopomni sie od kandydatow aby
... a ja pytam czy ktos dopomni sie od kandydatow aby powiedzieli kiedy zaprzestana dokladac KOSCILOWI Z KASY MIASTA I ILE JUZ DOSTAL???
Komentarzy2
Wyświetleń875
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~pinokioWłocławek
Ale numer! Tego jeszcze "nie grali". To nawet nie czeski
Ale numer! Tego jeszcze "nie grali". To nawet nie czeski film, to przypomina kołchoz z Zakaukazia! http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/slask-kupujesz-pralke-spytaj-o-zgode-sasiadow,1,3720557,region-wiadomosc.html
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Ja przyziemnie chcę podziękować Prezydentowi że jego
Ja przyziemnie chcę podziękować Prezydentowi że jego służby umocniły brzegi Zofijki i ja oczyściły
Komentarzy1
Wyświetleń715
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~bocianWłocławek
Wielu wyborców zastanawia się ,który z kandydatów jest
Wielu wyborców zastanawia się ,który z kandydatów jest zwolennikiem wprowadzenia obiecanego i obowiazującego w Unii MINIMUM SOCJALNEGO .Szczególnie na tym powinno zależeć lewicy ,przecież to ...,,partyja klasy robotniczej''...,która jest ,,zdrowom siłom narodu'' ...,,i wraz z inteligencjom om om".....,resztę przypomnijcie sobie sami...
Komentarzy3
Wyświetleń926
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Zwracam się do osób które chodzą na rozmowy
Zwracam się do osób które chodzą na rozmowy kwalifikacyjne w sprawie pracy ;czy pracodawca zadaje takie pytania jak-czy mieszkam z rodzina czy sama,czy rodzice pracują czy mąż pracuje i gdzie czy mam dzieci jak nie czy planuje,bo mi się wydaje ze pracodawce bardziej powinno interesować cv niż moja rodzina więc zwracam się z tym do...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~rozmowa kwalifikacyjnaWłocławek
Pusty śmiech mnie ogarnął,gdy słyszałem Skrzypka na
Pusty śmiech mnie ogarnął,gdy słyszałem Skrzypka na sesji jak wołał w obronie kupców na rynku,na tzw.pl.cyrkowym.To za jego kadencji skasowano część przemysłową przy Kaliskiej,bo się znalazł właściciel,budynek stoi pusty już drugi rok,to tak na marginesie.Jak to p.Skrzypek,na szkle mówił że kupców przeniesie się na ul....
Komentarzy2
Wyświetleń848
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Jan.Włocławek
witam po przerwie chciałbym poruszyć temat bardzo
witam po przerwie chciałbym poruszyć temat bardzo przedwyborczy mianowicie ocene pracy STRAZY MIEJSKIEJ a konkretnie jej komendanta czy zauważyliście jak bardzo ta instytucja jest (popularna) za rzadów tego komendanta wybranego przez jeszcze obecnego Prezydenta . niech mi bedzie wolno przypomnieć baaaardzo złą prasę międzi innymi ; w tvn...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OFICERWłocławek
Czy ,zamiast zajmować się tematami nieistotnymi nie czas
Czy ,zamiast zajmować się tematami nieistotnymi nie czas zapytać kandydatów na prezydenta -dlaczego we WŁocławku o najwyższym poziomie bezrobocia w regione,MAMY NAJWYŻSZE : CENY ZA WODĘ ,ZA SCIEKI,ZA CIEPŁO ,ZA WYWÓZ SMIECI ,ZA PARKOWANIE , ZA MIEJSCE NA CMENTARZU KOMUNALNYM ,A OSTATNIO PODATKI.W zamian za płacenie tych danin...
Komentarzy2
Wyświetleń899
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA