Forum › Włocławek

przed chwilą przeczytałem w Wirtualnej Polsce ,że " król
przed chwilą przeczytałem w Wirtualnej Polsce ,że " król " był nagi .Coś niesamowitego.
Komentarzy1
Wyświetleń722
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~poconamtobyłoWłocławek
Kto był w kinie wesprzeć prezydenta? Ponad 90% osób,
Kto był w kinie wesprzeć prezydenta? Ponad 90% osób, które przyszło na wiec wsparcia pracuje w UM, spółkach miejskich, różnych innych instytucjach podległych miastu oraz spółdzielniach i kolesiowskich stowarzyszeniach. Większość z nich zajmuje te stanowiska tylko dlatego, że w odpowiednim czasie zapisali się do PZPR. A ponad 90%...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Nowyje WstriecziWłocławek
Skrzypek na prezydenta mam nadzieje że te wybory
Skrzypek na prezydenta mam nadzieje że te wybory wygra pan władek i będzie lepiej dla każdego bo to co wyrabia pan pałucki to przechodzi ludzkie granice zakorkowane ulice( ostatnio 25min w korku stałem na ulicy w. Polskiego ) rozkopane centrum miasta niskie płace dla osób potrzebujących i autostrada cos wolno idze a poza tym...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ojacekoWłocławek
v..... nowa firma kontrolująca bilety mpk,oszukuje
v..... nowa firma kontrolująca bilety mpk,oszukuje pasażerów linii nr.13 .wystawia mandaty nie zgodnie z prawem,z włocławka do pętli na ul.diamentowa kosztuje 2,60zł a nie jak twierdzą 2,90 bo tyle kosztuje podróż autobusem z ul .diamentowej do m.kruszyn , nie dajcie się wrabiać ,tym ludzią pazernym na kasę, prawo po waszej stronie...
Komentarzy1
Wyświetleń731
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~oszukany Nowa WieśWłocławek
Zadałem pytanie posłowi Zbonikowskiemu,czekam na jego
Zadałem pytanie posłowi Zbonikowskiemu,czekam na jego nagranie odpowiedzi -- Jak Pan zapatruje sie na przejecie majatku przez kosciół katolicki, wiekszosc tych majatkow byla na 'ziemiach" odzyskanych które przejął koscioł po wojnie po niemcach nastepnie panstwo je odebralo gdyz bylo to bezprawie. Pana partia powołala komisje majatkowa...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ZbychWłocławek
Teraz zacznie się wyścig naszych kandydatów do pałacu
Teraz zacznie się wyścig naszych kandydatów do pałacu biskupiego po poparcie. Kto da więcej.
Komentarzy2
Wyświetleń887
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~zbyszko M.Włocławek
Wytęp Pałuckiego i jego ekipy w Multikinie to kiepska
Wytęp Pałuckiego i jego ekipy w Multikinie to kiepska PZPR-owska akademia z upadłym dziennikarzem Jeneralskim jako prowadzącym.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~SpatzWłocławek
Dlaczego Niemy Radny Rek będąc obłożnie chorym i nie
Dlaczego Niemy Radny Rek będąc obłożnie chorym i nie chodząc do roboty w MPEC-u robi sobie kampanie wyborczą, agituje i dostaje 2 miejsce na Południu nie odzywając się ani razu na sesjach Rady Miasta!!!
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ObywatelWłocławek
Mam wrażenie, że redaktorem naczelnym tej telewizji jest
Mam wrażenie, że redaktorem naczelnym tej telewizji jest Zbonikowski. Tej telewizji już się nie da oglądać. To jest książkowy przykład nieuczciwego dziennikarstwa
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PiS24, czy jeszcze CW24??Włocławek
Modlitwa Polaka który myśli sam a nie jest manipulowany
Modlitwa Polaka który myśli sam a nie jest manipulowany przez wszystkie media posłuchajcie idealna, po wypocinach prezesa PIS. http://www.youtube.com/watch?v=V2sedTLIRWU
Komentarzy1
Wyświetleń735
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ROBINWłocławek
Mam wrażenie, że redaktorem naczelnym tej telewizji jest
Mam wrażenie, że redaktorem naczelnym tej telewizji jest Zbonikowski. Tej telewizji już się nie da oglądać. To jest książkowy przykład nieuczciwego dziennikarstwa
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PiS24, czy jeszcze CW24??Włocławek
Najserdeczniejsze życzenia z okazji Waszego Drodzy Państwo
Najserdeczniejsze życzenia z okazji Waszego Drodzy Państwo święta. http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,673
Komentarzy0
Wyświetleń622
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Dzień NauczycielaWłocławek
uwazajcie na kanarów bo podobno mamy teraz przewidywać ile
uwazajcie na kanarów bo podobno mamy teraz przewidywać ile czasu autobus będzie stał w korku :O na co czasem 30 min bilet nie starcza
Komentarzy0
Wyświetleń627
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~autobusowiczWłocławek
No to już niektórzy ludzie stracili resztki swojej
No to już niektórzy ludzie stracili resztki swojej godności. Dariusz W., Piotr M., Jarosław H., Cezary W. spadochroniarze z ugrupowań prawicowych na listach sld. W głowie się nie mieści jaki ludzie maja tupet i czego to nie zrobią aby się dorwać do koryta. A jeszcze niedawno dmuchali w jedna trąbkę przeciwko sld a teraz tawarisze. O...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~gustlikWłocławek
Film dla Paluckiego, jak to sie robi, 3 dni, 3 zmiany na
Film dla Paluckiego, jak to sie robi, 3 dni, 3 zmiany na dobre, dobra organizacja pracy. Ale to wzorce z zachodu a nie ze wschodu. http://vimeo.com/15780202
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~he heWłocławek
ul. Brdowska - kto prominentny ją zamieszkuje?(pytanie do
ul. Brdowska - kto prominentny ją zamieszkuje?(pytanie do władzy) piękny nowy dywanik asfaltowy (dłuuugi) dla dosłownie 8 domków. 200 metrów dalej biegnie jedyna wjazdówko/wyjazdówka dla mieszkańców wiejskiej, arentowicza, kolskiej, skarżyńskiego, gniazdowskiego itp itd (ze 20 bloków, setki samochodów). Ponownie pytam KTO...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~złodziejeWłocławek
znajdzcie analogie do naszych podatków i wszystko się wam
znajdzcie analogie do naszych podatków i wszystko się wam wyjaśni http://www.youtube.com/watch?v=DXl6zpoXiQA
Komentarzy1
Wyświetleń756
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Jechałem dziś przez Plac Wolności,zatrzymałem samochód
Jechałem dziś przez Plac Wolności,zatrzymałem samochód przy przejściu dla pieszych niedaleko jednego z włocławskich tajemniczych obiektów (ostatnio odrestaurowanych). Wejście schodami w dół,podobne do tak szeroko opisywanych w CW przez pewnego lokalnego znającego się na wszystim archeologa Arkadiusza H. Wspomniany pan tak...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez wesolyWłocławek
Dlaczego jaśnie nam panujący premier D.Tusk na pojechał na
Dlaczego jaśnie nam panujący premier D.Tusk na pojechał na miejsce wypadku, gdzie dzisiaj zginęło 18 osób. Pojechał do Berlina gdzie zginęło 13 osób?Czyżby miał okazje do spotkania z A Merkel?
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MOHERWłocławek
Ale zbonikowski pokazał "klasę" Zapowiadał, że będzie to
Ale zbonikowski pokazał "klasę" Zapowiadał, że będzie to czysta kampania! To tylko świadczy o zachowaniu Pana Zbonikowskiego! Nie dość że cały czas wciska ludziom ciemnotę swoimi pisemkami, a teraz jego kolega robi felietonki! Boże widzisz i nie grzmisz! Tylko ciekawe dlaczego sam Zbonikowski nie zabierze głosu! Widać, że nie ma...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~strachWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA