Forum › Włocławek

Czy ktos moze wie kiedy zostanie oddana ul. Kapitulna w
Czy ktos moze wie kiedy zostanie oddana ul. Kapitulna w końcu, kiedy bedzie mozna normalnie jezdziec. Troche jestem juz zmeczony tym objazdem. Jakies wiesci w tym temacie?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~kierowcaWłocławek
Najlepiej będzie jeżeli każdy z nas będzie pilnował
Najlepiej będzie jeżeli każdy z nas będzie pilnował własnego krzyża i dbał o niego i go adorował.Wówczas nie będzie żadnych urazów i kontuzji... i nawet kręglarz nie będzie nam potrzebny .Żadnych zwichnięć , złamań i wypaczeń /lewo,prawo/, żadnych garbów.Sama radość , samo zdrowie , selavi !
Komentarzy1
Wyświetleń591
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~poconamtobyłoWłocławek
Uwaga. Ostrzegam przed kupnem jakiejkolwiek części w
Uwaga. Ostrzegam przed kupnem jakiejkolwiek części w SKLEPIE MOTORYZACYJNYM przy ulicy O.... ( na przeciwko KK ) Pewnego razu zamówiłem część do mojego auta o wartości 260zł. Podałem markę, model , rocznik itp. i do tego potrzebną część dokładnie wybrałem razem ze sprzedawcą z katalogu. W sklepie musiałem zostawić 50 zł...
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Dariusz Włoc.Włocławek
proszę o komentarze w tej
proszę o komentarze w tej sprawie http://wolnemedia.net/wiadomosci-ze-swiata/pentagon-grozi-wielkiej-brytanii/
Komentarzy2
Wyświetleń863
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Usa znowu się wpie......Włocławek
Mam dla was bardzo ciekawy film podzielony na trzy
Mam dla was bardzo ciekawy film podzielony na trzy części 1. Religia 2.Prawda o wtc 3.Kto rządzi światem Życzę cierpliwości w oglądaniu a może każdy zacznie decydować o swoim życiu sam. http://video.google.com/videoplay?docid=-7631851179041286536#docid=-2147432141700087937
Komentarzy3
Wyświetleń946
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~robinWłocławek
Słyszalem że p. Olga Horonziak będzie jedyną kandydatką
Słyszalem że p. Olga Horonziak będzie jedyną kandydatką na prezydenta miasta. Czy to prawda?
Komentarzy0
Wyświetleń754
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez wloclawianiuuuniusWłocławek
Kiedy sobie spaceruję , np. w okolicach Pl.Kopernika, to
Kiedy sobie spaceruję , np. w okolicach Pl.Kopernika, to zastanawiam się czy dając kolejny krok do przodu to jestem w Polsce ? , a może w tym miejscu nie ma Polski ?. Bo w/g " patriotów " to Polska jest na Krakowskim Przedmieściu ."Tu jest Polska - tak krzyczą ! Kiedy spacerując stawiam stopę na ziemi to zastanawiam się ,czy...
Komentarzy2
Wyświetleń969
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~pieszyWłocławek
Byłem u rodziny w mieście Włocławek i dowiedziałem się
Byłem u rodziny w mieście Włocławek i dowiedziałem się jak tu ludzie umieją oszczędzać.Na ul. Dąbrowskiego niedaleko Wiejskiej stoi piękny dom.Wyobraźcie sobie ,że zamieszkujący tam ludzie są tak oszczędni ,że chodzą załatwiać potrzeby do postawionego w podwórzu wychodka. Nie ważne mróz ,czy deszcz.Nie można przecież...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez rolnikWłocławek
Panie Dziwisz... ...przyglądam się panu i Jarkowi
Panie Dziwisz... ...przyglądam się panu i Jarkowi Kaczyńskiemu i widzę,że wiele wspólnego was łączy.Pan byłeś swego czasu szefem, wielkim szefem w Watykanie,Jan Paweł 2 miał tam mało do powiedzenia,tam rządził don Stanislao.JP2 był tylko twarzą a faktycznym szefem byłeś pan.To samo w Pałacu Prezydenckim,nasz były prezydent...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~GrzesiekWłocławek
NIE ZNAM NIKOGO KTO PO PRZECZYTANIU BIBLII ORAZ HISTORII
NIE ZNAM NIKOGO KTO PO PRZECZYTANIU BIBLII ORAZ HISTORII KOSCIOLA RZYMSKOKATOLICKIEGO BYLBY TAKIM WIERZACYM JAK TEN CIEMNY LUD. WIEKSZOSC OSOB PRZESTAJE TAK TWARDO OBSTAWAC PRZY TEJ RELIGI, WIEKSZOSC ZOSTAJE AGNOSTYKAMI BADZ TEZ ATEISTAMI, INNI ZMIENIAJA RELIGIE W NADZIEI ZE INNA BEDZIE UCZCIWSZA I REALNA, A JESZCZE INNI JESLI CZYTALI I UCZYLI SIE...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~COGITO ERGO SUMWłocławek
Będzie zakaz parkowania na Bulwarach. Gratuluję miastu
Będzie zakaz parkowania na Bulwarach. Gratuluję miastu pomysłu, dzięki niemu będzie tam już zupełne wygwizdowo. Jeśli mieszkasz na Michelinie lub Południu i postanowisz zrobić sobie wieczorny spacer nad Wisłą albo popstrykać sobie tam zdjęcia, będziesz musiał zostawić samochód na jednym z niestrzeżonych parkingów, np. pod...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Takie ButyWłocławek
Co by się stało jakby muzułmanie chcieli np. w
Co by się stało jakby muzułmanie chcieli np. w Teheranie,Tripolisie chcieli spalić Pismo Święte albo Biblię.Hahaha
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Dlaczego przed katedrą układa się płyty granitowe,a na
Dlaczego przed katedrą układa się płyty granitowe,a na Zielonym Rynku tylko wybrakowaną i krzywą kostke granitową?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~coolWłocławek
Niewygodne
Niewygodne...
Komentarzy0
Wyświetleń668
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~11września2001Włocławek
WŁOCŁAWEK ROK 1481(2060)-WIZJA NIEDALEKIEJ
WŁOCŁAWEK ROK 1481(2060)-WIZJA NIEDALEKIEJ PRZYSZŁOŚCI Przegląd nagłówków włocławskiej porannej prasy: "Urząd Miejski we Włocławku informuje Szanownych mieszkańców,że tafsir(interpretator Koranu) przyjmuje intersantów w godzinach 10.00-12.00 w dniach wtorek-czwartek" "Już we wtorek 06.07.1481 r odbędzie sie na Placu...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
PRZYZWOITOŚĆ: DLA TYCH CO ROZUMIELI, A PRZESTALI ROZUMIEĆ
PRZYZWOITOŚĆ: DLA TYCH CO ROZUMIELI, A PRZESTALI ROZUMIEĆ I DLA TYCH CO NIC NIE ROZUMIEJĄ, A UCZENI SĄ WE WSZYSTKIM, CHOĆ KSIĄG ŻADNYCH NIE CZYTALI - WIELCY NIEOMYLNI ZAWSZE I WSZĘDZIE. KU ZROZUMIENIU WOŁA OWO VIDEO, KU ZROZUMIENIU I WCIELENIU W ŻYWOT...
Komentarzy0
Wyświetleń624
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PRZYZWOITOŚĆWłocławek
masakra!! tak jednym słowem można określić to co się
masakra!! tak jednym słowem można określić to co się dzieje na ulicy Młynarskiej (w okolicy sklepu całodobowego) jest bravo,, jest impreza!! latają butelki, co 10 minut jakieś bijatyki, krzyki, wrzaski no w głowie się to nie mieści.... a policji jak nie było tak nie ma!! i tak całą noc....
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~jaaWłocławek
Burmistrz Kowala na prezydenta włocławka !!! Proszę
Burmistrz Kowala na prezydenta włocławka !!! Proszę zwrócić uwagę jaki to dobry gospodarz . Przydałby się taki we włocławku .
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Jestem zaWłocławek
parafrazując Mickiewicza: "...tylko pod tym krzyżem, tylko
parafrazując Mickiewicza: "...tylko pod tym krzyżem, tylko pod tym znakiem Polska będzie wiochą, a Polak burakiem...""
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~adamWłocławek
cytat z wywiadu Kazimierza Marcinkiewicza udzielonego WP.
cytat z wywiadu Kazimierza Marcinkiewicza udzielonego WP. "Prezes PiS chce wywrócić podstawy państwa polskiego, albo jest to jego prywatna wojna " koniec cytatu. myślę,że jest to spostrzeżenie trafne i przeraża zarazem .
Komentarzy0
Wyświetleń619
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~iwo b.Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA